Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 41 z 51 PrvníPrvní ... 313940414243 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 758

Téma: ROM - WM61 - CZ/SK - Eržika X - nová generace - verze 1.3 - 8.8.2010

  1. #601
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    lokalnet: Však a na co myslíš, že sem dávám tu kitchen???

    stava: Jde to, stačí v kitchen vyměnit dialer za Diamondí. Nepíšeš ale jakou chceš používat variantu. TF3D 2.1 a výš s Diamond dialerem nekamarádí. Pokud chceš TF3D 1.1, stáhni si Eržiku X 1.0 - tam ještě Diamond dialer byl. Z kitchen Eržiky X 1.2 je to pak složitější uvařit - tam už jsou moc nový věci, který se starším TF3D moc nekamarádí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #602
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od lokalnet
    Jinak mě by se libila Eržika bez TF, a bez zbytečných věcí, takový základ plus opera
    Vzdyt ta ale prece existuje noTF verze preci byla vzdycky :-)

    Mbiba
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #603
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    5

    Chci pouzivat TF3D 1.1. Erziku X1.0 jsem zkousel,ale Diamond dialer tam uz nebyl.Dokonce ani Erzika09 ho uz nema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #604
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To je divný, v nastavení kitchen je... Jestli mi vyjde čas, tak to uvařím znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Adow: Myslíš, že by ještě šla do finální verze Eržiky pro Diamonda 1 integrovat záložka s Facebookem? Odkaz je tady Díky za info :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #606
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No o těch dalších záložkách (FB, dokumenty, reader) vím, ale nechtěl jsem Diamonda dál zaplácávat. Pokud se bude vařit, tak to tam můžu přidat. Zatím to tak ale podle hlášení bugů nevypadá. Navíc pokud bugy půjde opravit updatem (CABem), budu dělat jen ten CAB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #607
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    63

    tak již podruhé se mi skokově zpozdil čas o cca. 2 hodiny, poprvý to bylo odpoledne, to se nic nestalo, ale dneska jsem přišel pozdě do práce
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #608
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od mbiba
    Stalo se mi tak trikrat do tydne, ze na telefon prisla SMS zprava nebo upozornoval na nejakou udalost z kalendare a telefon zacal neustale vibrovat, stalo se to v noci kdy byly vibrace a zvuky vypnuté, pomohlo jen vytáhnout baterku - potme jsem nemohl trefit reset. Jednalo se o 1.2 verze noTF a noTF s diamond dialerem B (SYS z verze 1.0)
    Mbiba
    Tohle se mi nikdy nestalo, bohužel vůbec nevím čím by to mohlo být...

    Citace Původně odesláno od ellbunda
    tak již podruhé se mi skokově zpozdil čas o cca. 2 hodiny, poprvý to bylo odpoledne, to se nic nestalo, ale dneska jsem přišel pozdě do práce
    Udělám CABík, kterej vypne automatický nastavování času. Sám s tím problém nemám, ale pokud to někomu blbne, bude to moct vypnout.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #609
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    63

    danke schön :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #610
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    tak v perníkově zapnul T-Mobile 3G a mě odvážejí ... neustále se připojuje 3G, automatické vypnutí z Advanced Configu které na GPRS/EDGE funguje ale 3G neodpojí a mě se samozřejmě vybíjí mobil jak divej

    nema nekdo nejaky napad?? damn ... budu o vikendu hledat na xda ale kdyby nahodou uz nekdo vedel, mohlo mi to uniknout

    ps: jinak v pondeli se jedu mrknout na Placacku HD2 a pravdepodobne budu jejim majitelem od pristiho tydne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #611
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od Dryha
    tak v perníkově zapnul T-Mobile 3G a mě odvážejí ... neustále se připojuje 3G, automatické vypnutí z Advanced Configu které na GPRS/EDGE funguje ale 3G neodpojí a mě se samozřejmě vybíjí mobil jak divej

    nema nekdo nejaky napad?? damn ... budu o vikendu hledat na xda ale kdyby nahodou uz nekdo vedel, mohlo mi to uniknout

    ps: jinak v pondeli se jedu mrknout na Placacku HD2 a pravdepodobne budu jejim majitelem od pristiho tydne ...
    Možná se zeptám hloupě, ale co třeba vypnout 3G přes Správce komunikace? To by nefungovalo?

    Mbiba

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #612
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    no to je sice hezky ale pripojuje se to v intervalech pro exchange, pocasi atd a pak se neodpoji ... a je to znovu ... navic se pripojuje sam i mimo dobu synchronizace jsem zjistil coz uz vubec nechapu ... pritom pres EDGE to beha jak ma a po minute se odpoji sam jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #613
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No já na 3G nedám dopustit, používám ho pořád. Ale když ho v CommManageru vypnu, tak se samo aplikacema nenahodí a telefon jede jen ve 2G..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #614
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    sem to blbe napsal .. nevypinam primo 3G jako takove ale vyslovene datove prenosy
    zjistil sem to v patek navecer v praci (doma 3G nemam) takze sem to nemel moc cas otestovat a v pondeli to zase zkusim ... ale odpojeni dat by nemelo snad byt zavisle na typu pripojeni :/
    no asi udelam HR ... to se mi chce teda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #615
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od Dryha
    sem to blbe napsal .. nevypinam primo 3G jako takove ale vyslovene datove prenosy
    zjistil sem to v patek navecer v praci (doma 3G nemam) takze sem to nemel moc cas otestovat a v pondeli to zase zkusim ... ale odpojeni dat by nemelo snad byt zavisle na typu pripojeni :/
    no asi udelam HR ... to se mi chce teda
    Aha, to jsem blbe pochopil, ja na tohle pouzivam CAB gprs1minute auto disconnection, ktere mi na zkousku i s 3G/HSPDA fungovalo, ale vzhledem k tomu, ze 3G nepotrebuji (sem v miste kde my prijem slabeho 3G extremne vybiji baterku a Diamond to slabé 3G preferuje před silným EDGE) nemuzu rict, jak spolehlive to odpojuje nebo ne :-) Ten CAB http://forum.xda-developers.com/atta...5&d=1167680344 pravdepodobne meni registry, ale je dost mozny ze Advanced Config dela to samy, tezko rict. Ted sem to zkusil na HSPDA, MyPhone se odpojil ihned po skonceni tahani z netu a Po zavření opery Minio se to opravdu odpojilo za cca minutu, takze bych rekl, ze to chodi spravne...

    Mbiba

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 41 z 51 PrvníPrvní ... 313940414243 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  4. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  5. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05