Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 50 z 52 PrvníPrvní ... 404849505152 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #736
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Opravdu nikdo neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #737
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Prosím o radu. Už pred časom sa mi pri TYTNII stalo, že v albume som mal zduplované všetky fotky. Teraz sa mi to stalo aj u HD2 a neviem čo je príčinou. Správa sa to tak, že pri listovaní jednotlivých fotografií sa mi každá z fotiek objaví 2 x za sebou. Nevie mi niekto poradiť ako toto vyriešiť?
    Vďaka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #738
    Milan79_ce4you
    Guest

    1.Dvojité zobrazování obrázků přes prohlížeč alb v Sense.
    Problém se projevuje na lokalizovaném systému - Sense (chybějící zápisy v registrech). Na obrazovce alba, kde se zobrazují obrázky dvojitě: přes levé tlačítko Album vybrat jakékoliv album (nejlépe složku 100MEDIA pro obrázky z foťáku) dále přes pravé tlačítko (Menu) nastavit album jako "Favoritní" a následně potvrdit tuto volbu. Nevybírat volbu Camera Shot (Snímky fotoaparátu)! Nejspolehlivější je pro systém lokalizovaný do češtiny nainstalovat úpravu #52 odsud.

    Koukni také jinam, jsou zde různé úpravy, výše uvedená odpověď je hned v bodě 1)

    http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=4&p=19#p19
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #739
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    51

    Naozaj veľká vďaka, vždy ma tu niečo prekvapí, ale na šťastie sú to vždy riešiteľné a pomerne banálne záležitosti.

    Prajem pekný deň.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #740
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mohly by jste mi poradit nějakou aplikaci na monitorování teploty baterie a zatížení CPU.Nejlépe se zobrazením v horní liště.Moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #741
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Zdravím, nazrál již čas abych vyměnil své stařičké PDA Fujitsu-Siemens Pocket Loox 710. Pryč jsou doby, kdy jsem strávil rok v kuse polovinu pracovní doby tady na fóru, sháněl informace, četl skoro každou diskuzi a snil o lepším PDA s VGA displejem...

    Ne, nové PDA na navigaci a čtení knih (prakticky nic jiného nevyužiji) opravdu nepotřebuji. Ano, pokud by má žena znala jeho cenu, asi by požádala o rozvod. Ale mám přece svoje práva

    Volba padla na HD2. V ofiko prodejně v Praze nabízejí možnost vzít zařízení na zkoušku, v Sunnysoft je o skoro tisíc levnější. Předpokládám, že oba zdroje lze pro nákup jen doporučit, přesto se nějak nemůžu rozhodnout.

    Pokud bych kupoval v Sunnysoftu, rád bych vyzkoušel displej - mám v plánu nainstalovat obdobu Dead Pixels Checker co jsem používal na Looxu. Máte někdo praktickou zkušenost s přístupem k takovémuto požadavku ze strany prodejce?

    Na majitele HD2 mám ještě dotaz stran rychlosti (předpokládám, že s novými ROM je HD2 skutečně rychlé) a olupování kláves (četl jsem kdesi začátkem této diskuze).

    Předem díky za jakoukoliv pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #742
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Ohledně té rychlosti - posun oproti Looxovi (měl jsem také) nebo Touch HD je poměrně významný, každopádně ani tak se nemohu ubránit určitému zklamání. Flashnul jsem si Energy ROM, která má být údajně ještě rychlejší než standard (vypadá, že je), nicméně jsou chvíle, kdy mě přístroj opravdu překvapí. Zvlášť když člověk zná iPhone s jeho okamžitými reakcemi.
    Například otevření došlé SMS v HTC Messagingu mi trvá zhruba tři vteřiny, mazání vlákna s 4 SMS osm vteřin. Podobných zdržení je tam víc. Ne že by přístroj byl nepoužitelný, ale na nějakou ladnost typu iPhone to nemá ani náhodou. Přes násobně silnější hardware.

    Odlupování tlačítek jsem nezaregistroval, s kvalitou displeje jsem nikdy problémy neměl. Jednoznačně doporučuju, pokud člověk chce 4,3" displej nebo potřebuje kapesní Wokna.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #743
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Díky za bleskovou odpověď. Popravdě já vlastně nepotřebuju vůbec nic. Mám na Looxovi navigaci a čtu tam knihy, hrát si s úpravou plochy přes Wisbar atd. už mě přestalo bavit...

    Mám teď pracovně iPhone a tak neuvěřitelně mě s..e! Nikdy jsem tam nic neinstaloval, jen synchronizuju hudbu a filmy přes iTunes. Nikdy žádný hry, nic neoficiálního - a přesto je to krám co se každou chvíli sekne, všechno funguje neuvěřitelně pomalu. Teď aktuálně je k nepoužití i přehrávač hudby nebo videa, lezu tam vždycky nadvakrát a trvá to pár minut, někdy se u videa spustí jen zvuk, ale obraz nic, při poslední synchronizaci mi to umazalo asi dvacet fotek z porodnice, co už nikdy nesežneu.... Oceňuju jenom neomezenej datovej tarif na net a v Praze poměrně použitelnou 3G, ale to není zásluha iPhonu. Fuj, to jsem se zas rozčílil

    Od HD2 očekávám parádní displej a to, že mě navnadí si s ním hrát. vylepšovat, hledat, instalovat, zkoušet.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #744
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    S tím hraním, vylepšováním apod. nevím. Poté, co Sense dospělo do verze 2.5, mi přijde dost dobře použitelné už po vybalení z krabice a těch pár dalších vylepšovátek (Cookie home tab apod.) je hotovo coby dup. Pak je z přístroje univerzální pomocník, fakt jsem z toho nadšen. Baterka (díky LED bleskům), foťák, navigace, kompas, prostě celkem dost pohoda, protože to všechno tak nějak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #745
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Což mě připomíná - dost tu byla diskutovaná malá výdrž baterie. Zlepšilo se to nějak s novou ROM? Nebo mám radši dokoupit ještě kolíbku s nabíjením a náhradní baterku?

    BTW - teď jsem volal do Sunnysoftu a netvářili se nadšeně na možnost otestovat mrtvé pixely. Asi je to jen moje paranoia, ale přece jenom HD2 nestojí pár korun...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #746
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    No, výdrž je peklo. Když na to skoro vůbec nesahám, dostanu se i na celé dva dny, ale poměrně často jsem se dostal do situace, kdy je baterka vyšťavená za půlden. Chce to mít nabíječky na všech místech, kde se člověk pohybuje a nebo záložní baterii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #747
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od Red Dwarf
    ...BTW - teď jsem volal do Sunnysoftu a netvářili se nadšeně na možnost otestovat mrtvé pixely. Asi je to jen moje paranoia, ale přece jenom HD2 nestojí pár korun...
    Tvářit se mohou jak chtějí - kup přes e-shop a nech si poslat domů. V tomto případě máš ze zákona čtrnáct dnů na vrácení zboží bez udání důvodů - pokud bude zařízení včetně balení jako nové neměl by být problém s vrácením kompletní platby. Paranoia to určitě není, ten problém se u některého kusu prostě vyskytne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #748
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Dá se nějak nastavit,aby mi zůstala nastavená pořád stejná klávesnice?Používám mobilní.Díky za informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #749
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,
    potřeboval bych radu. Do přístroje HTC HD2 jsem nahrál energy ROM, instalace proběhla bez problémů. V tomto novém prostředí jsem prováděl nastavení času atd., pak jsem tel. vypnul a nyní již nechce naběhnout. Stále svítí na displeji růžové kolečko, původní ROM byl od T-mobailu. Nyní to samozdřejmě chci zprovoznit, ale když telefon připojim na kabel k pc, tak se nepřihlásí a není vidět. Samozdřejmě že nějaký hard reset nefuguje a ani pruhovaná obrazovka se neoběví, ROM se asi vytratil.
    Mám originál (ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-66.exe) nahrát na prázdnou SD kartu, nevím jestli se pak instalace sama spustí?
    Nebo jaký postup by jste zvolili vy?
    Díky za radu DK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #750
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Zdravím.

    Nějak se mi podařilo zablokovat tlačítka při volání. Pokud vytočím telefonem číslo, jakmile začne vyzvánění, všechny tlačítka na display jsou nefunkční. Hlavně se nemohu dostat na keypad. Fungují jen hardwerové klávesy. Nechci kvůli tomu nastavovat a instalovat celý telefon. Nevíte nějakou úpravu v registrech? Neobjeví se slider, zkoušel jsem to přes BsB Tweaks - nepomohlo... Díky moc za radu...

    HD2 + Energy rom ...

    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 50 z 52 PrvníPrvní ... 404849505152 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33