Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 52 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 780

Téma: HTC HD2 (Leo) – zkušenosti, rady, postřehy, dostupnost

  1. #226
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od bjirka
    Ze složky Windows si vyfiltruj všechny .cab soubory a v těch si určitě najdeš ty správné. Ty si nakopíruj a nainstaluj do svého HD2 a budeš mít počeštěno.
    Věřím,že sem tu češtinu někdo zkušenější postne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nepostne, neboť by to bylo porušení licenční dohody a to na ce4you netolerujeme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Přesně tak; nepostne.
    Jsou to soubory: htc_leo_1in1_cz_v02.cab a sunnysoft_certified.cab. Ten kdo si to koupil od Vodafone tam má ještě vdfcz_settings_hd2.cab.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od bjirka
    Ze složky Windows si vyfiltruj všechny .cab soubory a v těch si určitě najdeš ty správné. Ty si nakopíruj a nainstaluj do svého HD2 a budeš mít počeštěno.
    No nevím jak to myslíš ale konkrétně ve složce Windows v HTC-HD2 žádný soubor spříponou .cab není...

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    k té češtině, také by mě zajímalo jestli to funguje jen tou instalací těch cab souborů... kdo by to chtěl vyzkoušet, zkuste zabrousit sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lord Mystic
    k té češtině, také by mě zajímalo jestli to funguje jen tou instalací těch cab souborů... kdo by to chtěl vyzkoušet, zkuste zabrousit sem
    Díky, chodí OK...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Balabenka,jeden z dalších co nemají na lokalizaci nárok,tak ji musi ukrást.Gratuluji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od balabenka
    Citace Původně odesláno od Lord Mystic
    k té češtině, také by mě zajímalo jestli to funguje jen tou instalací těch cab souborů... kdo by to chtěl vyzkoušet, zkuste zabrousit sem
    Díky, chodí OK...
    Ano, aj mne to slape zatial na jednicku!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00335875_Today1_hcPn.jpg 
Zobrazení: 11 
Velikost: 61.1 KB 
ID: 11063  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A proc by neslapala,kdyz je to original sunnysoft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    V nabídce (byť „na cestě") jsou už i originál držáky Brodit – viz Brodit.cz (potažmo přímý link na Sunnysoft http://obchod.sunnysoft.cz/vyhledava...it%20htc%20hd2).

    Cena mě tedy nepotěšila – a to byť už mám klip v autě a potřebuji jen držák. Zkušenosti od modelu pro TyTN II jsou ale dobré.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od scrollbol
    Balabenka,jeden z dalších co nemají na lokalizaci nárok,tak ji musi ukrást.Gratuluji.
    co to meleš jak víš že nemá HD2 určenou pro CZ trh ?I když koupil EN verzi neznamená že nárok na češtinu nemá !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Dnes jsem se stal hrdym majitelem HD2. Chtel bych na nem nastavit aby se aplikace zaviraly kratkzm tapnutim na X. Nemuzu nikde najit kde to nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    To ti vyřeším. Je to na straně 18 - odkaz na Task Manager Mám ale dotaz na majitele nových CZ verzí. Když vyfotím foto a jdu si ji prohlédnout, tak ji mám dvakrát :-( stejná věc se mi stane i když jdu na položku foto, kde se fotky přehazují na výšku. Na výšku jsou fotky po jedné, ale natočím je na ležato a jsou po dvou :-( Má někdo nějakou radu? Děje se Vám to taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Mám to po jedný,správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    album - alba - vybrat jen požadovaný adresář - nabídka - nastavit album jako oblíbené.
    ale taky mi to nechodí úplně dobře...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 52 PrvníPrvní ... 6141516171826 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC HD mini – zkušenosti, rady, postřehy
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 12:06
  2. Reakcí: 373
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 18:51
  3. HTC Advantage X7500 - obecné postřehy, zkušenosti atp.
    Od skaj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 310
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 09:57
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33