Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 61 z 72 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #901
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Používám nějaký čas Eržiku X Sense 2.5 a jsem moc spokojenej, hlavně s volnou RAM po SR. Našel jsem ale chybku. Vždy, když připojím Diamonda k PC přes WMDC (ActiveSync na Win7), spustí se Rychlé GPS a napíše chybovou hlášku "Cradle not found". Sice stačí jen Rychlé GPS zase zavřít, ale ta hláška je celkem otravná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od jaja01
    Erzika X sense 2.1 se odsud download page neda stahnout, je nejaka alternativni lokace ? diky
    Jede mi to .. Zkus to znovu tudy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    ano, odsud uz to jde (zobrazi se ikony u zipu a po kliknuti se soubor zacne tahat, ne jako predtim, kdy to skocilo zase o adresar vis)

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    31

    to blekota: Tak to jsme dva kdo ma tento problem.

    to Adow: Mas tento problem take? Rada pri pripadne reseni?

    Dekujeme
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já hlavně nemám Windows 7... Ale stačí použít Google a řešení je na světě..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Měl bych dotaz - můžu nějak na hlavní obrazovce u Sense 2.5 nebo 2.1 vypnout animaci počasí? chci aby mi u hodin zůstal jenom region, malá ikonka počasí a teplota... nepotřebuju aby mi přes displej lítali mraky furt
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Blister: já se tady poprvé upřímně zasmál, to je deprese z nedostaku sluníčka. Zkus přehodit na Dubai a mraky pominou Ale máš recht, frekvence animace je častá, mě to zatím baví.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    No tak zrovna Dubai tam nepotřebuju, to si to počasí můžu vypnout celý
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Adow
    Já hlavně nemám Windows 7... Ale stačí použít Google a řešení je na světě..
    Nastavení jsem samozřejmě vyzkoušel jako první. Po tapnutí na Nabídka->Možnosti mi to ale jen hodí hlášku "Pokus o nepodporovanou operaci" a tím jsem skončil a do nastavení se vůbec nedostanu. Nedělá to jen na Windows 7 ale i na Win Vista. Ještě zkusím nainstalovat znovu QuickGPS, snad to pomůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    24

    Omlouvám se za asi lajcký dotaz, ale jaký je rozdíl mezi RHodiem a Sense? do teď jsem měl rhodium

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, zkouším těžkou Sense novou, ale po nainstalování a používání dojde po třeba několika hodinách k zaseknutí a po stylusovým restartu naběhne zase isntalace systému. A pořád dokola. Taky se to zasekne při nabíhání nebo zešedne displej. Copak s tím ? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    spen_ce4you
    Guest

    Zdravim, to uz tu bylo receno nekolikrat, ze pred instalaci by se mel provest format pres aplikaci MTTY. Taky jsem mel takovy problem a toto mi to na 100% vyresilo

    Jinak musim rict, ze kdyz jsem si koupil Diamond, tak hned druhy den na nej sla Erizika a ja to nejpovedenejsi ROM co znam Ted jedu na X sense 2.5.
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    vuzi: Použí MTTY k zformátování paměti Diamonda a pak flashni Eržiku znova a vše bude v pohodě. Mě a dalším lidem to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jojo, děkuju vám oběma, jdu na to.. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli se to dotkne internal storage..

    EDIT: Jsem hloupý, mlátím hlavou do zdi, stydím se.. Příště budu víc hledat, teď už jsem našel. Děkuju vám hodným. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    HaSyS: Hlavní a nejviditelnější změnou je nová grafika a počasí na první kartě u Sense 2.1. U Sense 2.1 je ještě novější prostředí kontaktů - SMS jde poslat na jekékoliv číslo u kontaktu. Nevýhodou Sense 2.1 je kapánek větší paměťová náročnost a bug řazení u SMS (SMS v manila prostředí kontaktu se někdy neřadí podle data odeslání, ale chaoticky)..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 72 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33