Taky mi nejde ve verzi X cz aktivovat záložka Footprint, myslel jsem, že je chyba u mě, ale asi ne.
Taky mi nejde ve verzi X cz aktivovat záložka Footprint, myslel jsem, že je chyba u mě, ale asi ne.
kedd:
mě se stává to samé. asi uz 4x co s tím? jen to MTTY? pomůže to? navíc mám visty 64bit
to buksa.jan
u té verze 8 mi to pomohlo. ale pak jsem se zase nemohl spojit s outlookem.
teď, když jsem instaloval v.9, tak se s outlookem spojím, ale 2x mi to zamrzlo a problém viz výše.
teď jsem zkusil verzi X sense 2.1 tak uvidím...
tak mi to fungovalo jen 13 hodin a zase po zatuhnutí a resetu se mi chtělo aktualizovat automatické nastavení připojení sítě podle operátora a potom už mi nešla telefonní část, MTTY mi podle návodu nejde udělat (mám visty) nenajde mi to USB i když to v nastavení Centrum zařízení Windows Mobile dám zakázat.Původně odesláno od cz71
Upravena a zkrácena citace. admin
řeším to instalací xp (dočasně aspon si udělam pořádek),pc jsem zalohoval tak na to pujdu
Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
MTTY samozřejmě jede i na Vistách - v tom mém tématu je odkaz na xda-dev, kde to dělají pro změnu na Vistách.. Angličtina tam není složitá, jen to chce nebýt línej :P.
Chování Diamonda nebo Windows Mobile obecně je nevyspytatelný. Někdo MTTY nebude potřebovat nikdy, někdo třeba po instalaci každé ROM.. Mě stačilo udělat jednou a od té doby (začátek července) mám pokoj. A mezi tím jsem flashoval tak cca 100x.
Co se týká Footprints, tak ty údajně na Diamondu nefungují - je to balíček mimo manilu, takže není zahrnut. Je to teda úmyslně. Až Eržiku X vydám, můžete si Footprints v kitchen zatrhnout a vyzkoušet sami.
ja jsem spokojen s Eržikou X 2,5 a přál bych si odlechčenou jak je eržika 9 siense 2,1, fotosprint nepoužívám akorát mi nejde nastavit klavesnice,po resetu tam je vždy normální.
Na mém MDA Compact IV je Eržika X bohužel k nepoužití
Po občas má tendenci se kousnout a po SR se chová jako po HR.
Bleskově se proto vracím k Eržice 9 Sense 2.1 - která mi předtím běžela prakticky bez problému. Je to trochu škoda, protože Sense 2.5 vypadá fakt skvěle. Hold MDA Compact IV na to nestačí.
Uvidíme, jestli se nenajde nějakej problém i s verzí 9 Sense 2.1, ale během původně používaných 12h jsem neobjevil opravdu žádný problém. Je pravda, že prostředí by mohlo být svižnější, ale ta krása prostě nemůže být zadarmo![]()
vajdič: Ve staré kuchyni nebudu Sense 2.5 vařit. Je to spousta práce a podle mě zbytečné. Co se týká klávesnice - zkoušel jsi utilitku Výchozí klávesnice v Systémových nástrojích? Nastavíš v něčem klávesnici kterou chceš, pak ještě v této utilitce a po resetu by se už měla objevovat ta.
buckowski: Doporučuju ti MTTY - jinak se SR/HR nemusíš vůbec zbavit!
Nejsem línej a anglicky neumím, jen jsem si to přeložil přes google, ale stejně se mi nepovedlo to propojení přes USBPůvodně odesláno od Adow
(
Ak Ti nejde synchronizacia s Outlook .... zmaz synchronizaciu v telefone cez kartu NAstavenia , synchronizacia.... potom spusti outlook na pc a az potom pripoj telefon :-) mne to takto funguje po kazej zmene romky![]()
Zdravim Adow.
Vdaka za x-ko je super. Vsetko ide ako ma, len po nainstalovani sa mi nespustil tomtom autoran a tontom nesiel nainstalovat ani z pc-cka. je to koli velkosti x-ky?ops:
mě to taky už chodí dobře myslim X_2,5, ale jen mam problem nemuzu se pripojit na mail a taky sem tam mizi textury u kontaktu, jak oznacuji co se po tapnuti stane ( sms nebo hovor ) jinak je to ok
EDIT: tak mail vyresen ( blbe vyplneny server prichozi posty )![]()
Super Rómka.díky Adow
Zjistil jsem malý bug,možná mám problém jen já. V Opeře když chci něco stáhnout a vyberu Internal Storage,tak se mi v hlavní paměti vytvoří adresář - Internal Storag - a stahuji vše tam.
Jelen
Adow: Zdravim, včera jsem psal do SK diskuze ohledně výdrže baterie. Nemyslím si, že je to baterií, ale je divné, že mi i v normálním pohotovostním režimu ubývá po deseti procentech a ne po jednom. Nevíš, čím by to mohlo být?
Díky.