Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 50 z 72 PrvníPrvní ... 40484950515260 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 1073

Téma: Diamond - WM 6.1 - CZ - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #736
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Adow
    V nastavení na kartě Počasí si můžeš nastavit automatické aktualizace. Počasí u hodin je závislé na aktualizaci počasí na jeho kartě.
    Tedy pokud se na kartu počasí nepodívám (aby se automaticky aktualizovala) tak se mi nezaktualizuje ani počasí na hodinách. Chápu to správně?
    Tedy de fakto tak jako tak se musím koukat na kartu počasí abych se pak na to samé počasí mohl koukat v hodinách ... a ještě k tomu ručně shazovat připojení k internetu, protože se to samo neodpojí, i když mám 1 minutu na odpojení nastavenou.

    Hmm a ještě kromě tehle fičury je nějaká změna oproti Manile. Protože jinak mi není jasný proč jsi na ni přešel, když je teda pomalejší.

    Jsem spokojený uživatel Erži8 a chci upgradnout na 9, ženě o těchle věcech ani neříkám, nikdy by to nepochopila . Jen uvažuju pro jakou verzi se mám rozhodnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #737
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Udělal jsem verzi se Sense 2.1 protože ji pár lidí chtělo. Vypadá hezky . Ten rozdíl v rychlosti není až tak velkej - řídil bych se asi spíš grafikou. Sense 2.1 umí navíc už jen jednu maličkost - v kontaktech umožňuje odeslat SMS na jakékoliv číslo kontaktu..

    A - přestože je to podle mě úplně nesmysl - udělám i Eržiku se Sense 2.5. Ikdyž je podle mě na Diamonda TF3D 2.1 resp. Sense 2.1 maximum. Ale pár lidí to chtělo, tak proč jim to neuvařit - udělal jsem novou kitchen a není to problém. U Sense 2.5 jsem akorát neopravoval češtinu - tolik práce do toho zase nehodlám investovat .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #738
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za opět skvělou práci - moc pěkné Sense 2.1 :-) Mám jeden malý dotaz: při změně tapety základní obrazovky se neukazují animace počasí přes displej - je to vlastnost Sense 2.1 nebo jen chybka, kterou lze opravit? Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #739
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    tak mám stejný problém jako ,, kurosavarob ,, nejde mi po restartu telefonní část

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #740
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    28

    No abych se přiznal, první instalace Sense 2.1, bez použití MTTY se také nezdařila. Telefon se po restartu nepřihlásil k síti a nakonec samovolný HR.
    Druhá instalace s použitím MTTY a vše je jak má být. Takže doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #741
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    ted jsem mimo, co je to MTTY?

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #742
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    sbehring: Asi vlastnost Sense 2.1, ale stejně bych to neuměl změnit..

    pepino: Nechápu... Mě to jede. Jak s O2, tak s Vodafone. MTTY by mohlo pomoci. Mrkni sem.

    Každopádně - psal jsem, že Eržika 9 je poslední ze "staré" kitchen. Už teď uploaduju betu Eržiky X (verzi 0.9, není to ještě 100%) - ta bude na jiném základu. Na rozdíl od Eržiky 9, kterou jsem držel trošku zkrátka aby nebyla moc "vyžraná", bude v Eržice X maximum nových věcí i z HD2 atd. Bude paměťově o něco náročnější. Původně jsem chtěl dát k dipozici na experimenty jen Sense 2.5, ale dám vám teda alternativně i Sense 2.1 - můžete to zkusit s ní. Eržika X je build 21054, OEM 2.11.
    Až bude Eržika X vyladěná dám ji k dispozici i jako kitchen - takže si každej může uvařit ROMku podle toho co potřebuje/používá.. Hotová verze X i kitchen budou asi až v únoru - teď už s Eržikou zase na čas končím, protože se musím věnovat jiným věcem.
    Zkušební verze Eržiky X jsou k dispozici tady .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #743
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    mě mtty 1.42 ve win 7 nejde nenajde usb,jina verze zas USB port can not open .Z xda-developers mi navod moc nepomuže (england)ani s překladačem ( ,než se mi Eržika Sense (Sense 2.1) a už taky i každá jina rom sekne tak jsem sni naramně spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #744
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Adow: Nechci být vlezlej, ale máš přehozenou sk erziku za cz. Jedná se o eržiku X 2.5. Stáhl jsem si českou a po naistalovaní byla slovenská a slovenská zase česká
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #745
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    33

    pepino: Nechápu... Mě to jede. Jak s O2, tak s Vodafone. MTTY by mohlo pomoci. Mrkni sem.

    udělal jsem HR a vše nainstaloval znovu a zatím to funguje, jinak mám T-mob. akorát je to horší se synchronizací s PC s Outlook
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #746
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    adow nic tragického ,ale u Zkušební verze Eržiky X je u verze cz slovenština
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #747
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    to pepino
    mrkal jsem tam ,ale bez vysledku ops: jinak mně synchronizace a atd.fungují paradně ,jen tan samovolny HR

    Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #748
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Eržiky Sense 2.5 CZ x SK jsem prohodil, díky za upozornění
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #749
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    20

    Zdravim...tak nejak testuju tu verzi X_2.5_Sense nejak nejde aktivovat zalozku footprints (stejne ji nepotrebuji) takze zatim zadny problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #750
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    26

    zdravím.
    taky se mi devítka dvakrát sekla a po softresetu se znova uvedla do stavu jako po naflešování.
    tyto problémy jsem měl už s v.8 a MTTY jsem provedl. že by bylo nutné provádět MTTY po každé změně ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 50 z 72 PrvníPrvní ... 40484950515260 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33