Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 40 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 590

Téma: Asus P535 - WM6.5 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.23081 5.3.0 rc - XeeDition

  1. #196
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Borecman :
    tvoje příznaky s kamerou a vykreslováním vypadají na nedostatek volné paměti.
    Kolik máš RAM ? Pokud máš 64, tak doporučuji vypínat spuštěné procesy.
    O skrytém čísle vím, pokusím se řešit později.
    Ještě upozorńuji, že Microsoft nedoporučuje vydávat 6.5 na stroje s 64MB RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    13

    Dekuji, jinak jj, mam 64ku, to bude asi tim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    čím muže být způsobeno, že wifi nenajde můj domací wifi router? Z ntb se připojím normálně, PDA ani ťuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zabezpečením a nastavením routeru.
    Přenastav si router.
    P535 a P750 neumí WPA kombinovaný s šifrováním WEP. Bud´jedno nebo druhé.
    P525 neumí ani WPA AES, max. jen WPA TKIP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Nemám to konkrétně vysledovaný, ale s routerem sem nijak nehýbal a s ASUSem sem se s WM 6.1 bez problémů připojil. Myslím že to šlo i s Wm 6.5. Nastavení routeru je pořad stejné a je šifrován jen pomocí WEP
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    to Pitka: Je v přípravě nějaká novější verze? nebo se nic nedeje? Já jen jestli má cenu investovat čas do instalace dodatečnyho softwaru...

    Pls jukni i do PM, potřeboval bych odborou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Plánoval jsem xx502, ale je plné chyb tak ho pravděpodobně přeskočím.
    Na tvůj dotaz jsem zatím neměl absolutně čas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Dneska neja přestaly chodit SMS tak jdu na HR -snad to vyřeší.

    Ohledne meho dotazu - v pohode, ale nezapomen na me
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Ahoj, také se připojuji k testování WM 6.5 (OS 2I50I 5070 rc)
    Protože mi vadí u WM6, že někdy nepřijdou SMS zprávy, tak jsem flashnul ROM WM 6.1 Standard final, která u mě neobstála (viz. http://www.ce4you.cz/forums/_redirec...=post&p=315274), tak jsem se pustil jsem se tedy do ROM 6.5. Nainstaloval jsem stejný software jako na WM 6(6.1) a zatím je to OK. Dokonce je zařízení u spouštění některých aplikací svižnější, např. NetFront.
    Jelikož mi moc nevyhovuje ta today obrazovka, přepnul jsem se na klasické today.

    Zde uvádím, na co jsem narazil při používání po jednom dni:
    1. Zatím všechny SMS dorazily, jen když jsem zařízení zamčel HW posuvníkem na boku, SMS přišly až po odemčení a probuzení. Zkoušel jsem to nasimulovat podruhé, ale už k tomu nedošlo, tak nevím.
    2. Někdy se mi po startu zařízení zobrazuje připojení wifi. Je to zvláštní
    3. Někdy se mi po startu zařízení zobrazuje namísto START Zprávy, i jakoby menu na levém i pravém tlačítku. Po tapnutí na START a zase na DNES je vše OK.
    4. Po prvním nainstalování mi nefungovalo talčítko pro záznam. Musel jsem přiřadit jinou funkci a pak zase vrátit zpět na zázna, pak to už fungovalo
    5. Chybí Tajemnství, bude v další verzi?
    6. Posouvání v menu Start jde jaksi jen po stránkách. Nevím, zda to všem tak vyhovuje, ale nešlo by to po těch stránkách odbourat, aby se dalo rychle přejet na konec seznamu?
    7. Jde nějak elegantněji v menu START editovat umístění ikon, než jen "posunout nahoru"?
    8. Zařízení je asi o stupínek zvukově slabější, než WM6, 6.1. Nešlo by tomu přiidat?
    9. V Seznamu hovorů se při posouvání vybere označená položka
    10. V Interne Exploreru při startovací defaultní stránce a při kliknutí na Oblíbené nebo Histori se otevře jen adresář Windows (já mám stejně startovací jinou)
    11. BT ikona v menu START (o tom se už ale ví, to je ale až to poslední)
    12. Spouštení ActiveSync pro startu zařízení (o tom už se také ví)
    13. Po tapnutí a držení na položku v Úkolech je v menu i azbuka


    Pokud se vše odladí a bude vše v pohodě, nechám zvětšit RAM na 128MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Takze jelikoz jsem lucker a pri pripojeni na pc v raci me probehla synchronizace po niz jsem prisel kompletne o kontakty (na zalohu jsem se teprve chystal) tak jsem se nakrkl a rovnou jsem tam rubnul posledni zde uverejnenou wm6.5

    Muj prvni dojem je ze hlavni menu tedy nove today je dost neprehledne, driv jsem koukl na today a vedel jsem ze nekdo volal, ze jsou neprectene nove zpravy atd atd, asi to je jen otazka zvyku

    Jinak jelikoz jsem starej morous tak me u sms nesedi pojmenovani text co vsak je vic neprijemne nez tato drobnost je ze kdyz najedu na text tak se pak prepinam a nejsem schopnej rozeznat sms mms ci co tam jeste je tady by se hodilo nahore nejakej mrnavej popisek sms / mms

    velky rozdil oproti wm6 co jsem mel doted (original asus) je nabidka start nez se nekam proklikam je to vecnost a pak kdyz z toho daneho nastaveni odjedu jsem zpet na today to je dost zdrzujici

    Z nejakeho duvodu se me nechtelo pda chytat na moji domaci zaheslovanou wifinu na free se chytl a netusim proc, neni nejaky problem s kryptovanim aes ci tak?

    gps catcher me taky nejde, pokazde kdyz dam aktualizovat me zahlasi "nenimozne se pripojit. Data GPS nelze zaktualizovat zkuste ho znovu" nastavovani v gps casti jsem to stejne nerozbehal

    Daldi vec co me tu chybi je ze ve wm6 jsem se prepl na pamet a dal zastavit vse tady to nejak nemuzu najit co jsem cetl je to prej uz zmena od wm6,1 sice je tam sofistikovanejsi nastroj ale to me prijde jako dost neohrabane kdyz chce clovek zastavit nejakej program
    Chapu ze jsem jen ten p535 s 64mb ale i tak

    Posouvani prstem je cool

    No na to ze je to podomacku vyrobene je to pekne jen nevim u ceho zustat zda wm6 , wm6,1 ci testovat 6,5



    Jen jsem se chtel zeptat nejsou nejaky dobry moznosti jak to pda zabezpecit aby se nidko nedostal do kontaktu ci na emaily? mame firemne exchange server a dost se bojim to synchronizovat aby clovek co by me to slohl se k tomu nedostal
    Mam dojem ze blackbery melo funkci ze po prijmuti extra sms se vymazalo slo by neco podobneho udelat taky?

    Jinak drzim palce jen tak dal



    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Sem rád,že se někdo ozval kvůli té wifi. Mám uplně stejný problém. A jak se tu už řešilo, tak na Wm 6.1 to šlo a teď nikoliv. Šifrování mám nastaveno na klasický WEP.

    GPS Catcher mi jde aktualizovat normálně - testováno přes GPRS

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    1. Tak přesně to samé sem taky zaznamenal. Někdy pomuže probuzení, někdy až další SMS. Tzn rovnou naskočí 2 nepřijaté. Bohužel to nelze vysledovat. Když si vzapetí pošlu nějakou SMS, tak dorazí v pořadku (tot delají Romky i s WM 6.1). Je to divný a hodně mě to štve!
    Minulý tyden se mi i po dlouhé době stalo,že některé SMS nedorazily. tzn provedl sem HR a čekám c to uděla (Chybe určitě není na straně operátora)

    2. Toto nastane, jen když se pouší zařízení zapínacím tlačítkem. Když dám reset tak se to většinou nestane. Pitka už se to snažil nějak korigovat i u WM 6.1 ale nic moc vysledek.(Pro Pitku: Jinak určitě to nezpůsobuje žadný doinstalovaný SW. Dělá to i s čistou ROM)

    3. Drobnost

    5. Tajemství tuším nemá žadná ROM s WM 6.5
    6. Jak po stránkách? posun ve startu mi jde normálně
    7. Ikony se standartně radí podle abecedy. Editovat to nelze. Leda přejmenovat
    8. Na zvuk máš v nastavení - WOW HD Settings
    11. JJ ví a Pitka říkal,že jí udělá až pro Final verzi


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    to Kesu:
    2. to přece neřeší situaci. Na noc zařízení vypínám
    5. Nešlo by to Tajemství z 6.1 vypreparovat?
    6. Ten posun myslím tak, že když tam toho mám víc a "rozjedu to", vždy se to po stránce zastaví a musím to zase rozjet znovul
    7. Vypadá to, že si to řadí podle pořadí instalovaných programů
    8. WOW HD setting jsem hned vypl, dost často Asus používám jako mp3 přehrávač a se zaplmým WOW HD to je nicmoc. Je to tak dobré jen na reproduktor v zařízení. WM6.1 bylo hlasitější, někde nějaká změna musí být

    nově:
    14. Zvuk při oznámení nízkého stavu baterie je takové to "ťuknutí", které jsem sotva slyšel. U WM 6, 6.1 byl jiný k tomu vystihující zvuk
    15. Při nízkém stavu baterie a spuštění wifi je upozorňující okno v angličtině. Není to nic na závadu, ale nešlo by to přeložit do češtiny, když vše ostatní je. To samé bylo i u WM6.1, jen u WM6 to bylo Česky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0



    2. Neřeší, to spíš byla trocha bližší specifikace, pro pitku. Třeba mu to nějak pomůže.
    5. To nechám na autorovi kdyžtak se to dá řešit i nějakym dodatečnym sw.
    6. Máš pravdu, toho sem si ani nevšiml. Mám takov pocit, že v předchozích versích to takle nebylo. Ale tím si nejsem jistý
    7. Nejdříve alo, ale po restartu nebo delší době už je to podle abecedy (aspon v předchozích verzích to tak bylo - už se v tom začínam pomalu ztrácet)
    8. Možna jde jen o subjektivní pocit. osobně mi taky přijde,že už to bylo hlasitější, ale nedokazu to objektivne posoudit. (Je fakt, že se mi povedlo zaspat
    14. Tak k tomuhle zvuku sem se ještě nedostal. Ale myslím si že pro pitku by neměl být problém ho nahradit
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Ten zvuk je evidentně slabší, není to jen o jeden dílek, ale tak o dva. Na kole jsem si pustil muziku naplno a sotva jsem to slyšel. Jestli by celkové zesílení šlo upravit nějakou úpravou v registrech, prozatím by to stačilo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 40 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23