Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 53 z 110 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #781
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    nesouvisi to nejak s wifi viz. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32732
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #782
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    12

    no myslim ze wifinou to nema nic spolecnyho... ops: ale furt lamu hlavu kde je chyba prosel jsem registry jsou v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #783
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    12

    tak problem s pripojeni vyresen
    Edit:tak se zdalo kdyz mi funguje normalni internetovi prohlizec ale kdyz treba dam aktualizace pocasi nebo chci jit na qipu tak pise tam ze nelze pripojit...nastaveni pripojeni mam dobre
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #784
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    12

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #785
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Spamer .-) Aspon vymaz prazdne posty. Mas tu nekolik svejch postu zasebou, dej je do jednoho. Nebo nemuzes editovat vlastni prispevky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #786
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Cau,
    tak se mi objevil problem s navigaci. iGo 8 pravidelne ztraci GPS signal, resp. zptraci se spojeni s GPS modulem (hlasi to ztratil se GPs signa a pak to ohlasi ztratil se GPS modul).
    Zajimave je ze takovy OziExplorer to nedela, ale TomTom to dela take.
    Mel jsem podezreni na to, ze iGo i TomTom nekomunikuji s GPS modulem dost casto a ten se vypina (asi funkce systemu). Abych to overil tak jem spustil programek GPSDEMO.EXE, ten nedel nic jen cte seznam nalezenych druzic. Nechal jsem ho bezet a spustil jsem iGo a bylo vse OK. Pokud jesm programek GPSDEMO.EXE vypnul tak byl problem zpet.
    Tohle mi predchozi verze ROMky nedelala.
    Zaroven jsem si overil, ze zvysenou spotrebu gela GPS modul. Pokud pouziji jakykoliv program vyuzivajici GPS tak druhy den rano jsem bez energie (program vyuzivajici GPS samozdrejme uz nebezi). Pomuze pouze restart.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #787
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    9

    Tohle se mi stavalo také právě třeba ve spojitosti s IGO8, lze to resit soucasnym spustenim napr oziho a igo, nebo cold startem v htc gpstool, ja sel cestou nejmensiho odporu a nahral nove radio rom. Od te doby mam pokoj a vsechno krasne maka.....:sarcastic:
    Jo a zaroven jsem presel na verzi igo8.3.2.79297 ale to stim spise nesouvisi. Doporucuju nahrat nove radio.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #788
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    to BC04 :
    jakou verzi RADIA jsi nahral?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #789
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    ako dostat do inej Romky kartu seznam hovoru tak ako je v eržike ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #790
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    7

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487825
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #791
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    9

    to JJ2: verze je uvedena v podpisu, ale je v soucasne dobe mam 1.11.25.01, a s telefonem ani gps neni zadny problem, baterka vydrzi standardne 2 dny :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #792
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Tak jsem se rozhodl nahrát radio 1.11.25.01, přejmenoval na diamimg.nbh a spustil trojhmatem. Nainstalovalo se a po restartu se mi Eržika několikrát pokoušela naskočit (objevil se její obrázek, zmizel její obrázek, objevil se ...) Zkusil jsem novou instalaci radia trojhmatem a po skončení intalace to vyhodí:
    00018003
    DIAMIMG.nbh - FAIL
    RADIO_V2 - RSA Fail
    Update Terminate UPDATE FAIL

    Když jsem ho znovu restartoval, tak to napíše:
    Upgrade ROM code error
    Please try again

    Když Diamonda připojím přes USB k PC abych přepsal verzi radia na původní, tak se disk neobjeví :-(

    Poradí někdo jak z toho ven?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #793
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Mám dotaz. Zkusil jsem nainstalovat Eržiku a mám menší problém. Jak a kde mám odeslat SMS ?? Nabízí se mi pouze mail. Už to hledám hodinu a nemohu se dopátrat, jak a kde psát SMS. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #794
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    kliknes na zpravy - nabidka - nova - sms
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #795
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    No díky, to bych zvládl, ale právě, že tam takovou nabídku nemám. Když to udělám, naskočí psaní mailu. Prostě SMS tam nemám. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 53 z 110 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20