Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 110 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #46
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Dovolím si jeden double post.. Vypadá to, že do konce týdne bude na světě Eržika 02 - od základu jiná, čeština bude integrovaná na úrovni systému - už žádný SunnySoft a žádné registrace. Použil jsem ROM 2.03 a do ní implementoval češtinu z MDA Compact IV 1.93 (jedná se jen o překlady, systémové soubory a ovladače jsou 2.03). Zatím testuju, ale vypadá to nadějně. Jediné co nechám v EN bude "Internal Storage" (pojem "Vnitřní paměť" je dost na prd - jen se podívejte co je tam diakritiky ). "Nabídce start" a "Po spuštění" se asi nevyhnu, ale s to systému nevadí. Prozatím mám problém s nastavením velikostí fontů - touto změnou jsem přišel o zvětšené nabídky systému - vypadá to líp, ale ty větší se líp ovládají. To ale snad dotáhnu. Systém se zdá být svižnější - zítra (dneska) budu důkladně testovat.
    Češtinu pro Advanced Config jsem předělal na verzi 3.3, moc změn tam nebylo - mně se osobně víc líbí v tomto případě angličtina, která tweaky líp vystihuje, ale dám ji tam. Přidám i TF3D Config.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim HTCckare...ja jsem ASUSar (P750) ale nezapominam i na vas ostatni..proto existuje projekt iProTebe.cz. Adow je muj kamarad a tak ma tu cest, ze jeho první RÓMky jsou v nove kategorii prave na iProTebe.cz.

    Takze sosat muzete zde:

    iProTebe.cz - Adowovi RÓMky

    Jak me informoval bude zanedlouho nova verze Eržiky a ta se zde samozrejme objevi. Proto se uz ted muzete registrovat (registrace je free, stahovani taky = jste omezeni pouze registraci a byt prihlasen pokud chcete sosat)

    Jinak sekce Pocket PC se zacne rozrustat o Programy, Temata apod..takze linkujte, davejte vedet...zazemi uz nejake mam: 20 jazyku, 72155 reg. emailu, pres 30GB dat atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    nevím jestli se o tomto bugu ví ale pokud u romek 2 zapnu zobrazování sms stylem chat tak mi to přestane otvírat smsky (tf3d je sice zobrazí, ale ne outlook)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Aha, já threadování nemám vůbec rád a od základu ho vypínám, takže jsem si toho bugu nevšimnul... A to teda dělá u všech 2.x? Abych řekl pravdu, tak nevím jak vyřešit - snad tím, že si vypůjčím outres.dll a tmail.exe z 1.93...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    ahoj, tak jak jsem byl pri porizovani diamonda pred cca pul rokem pevne rozhodnuty ze do zasahu do rom kvuli zaruce nepujdu, kdyz tady tu debatu tak sleduju, zacinam fakticky vazne uvazovat o prechodu na erziku... potreboval bych jeste odpoved na dve otazky:
    a) je mozne bezpecne zazalohovat rom tak, ze kdybych musel reklamovat, muzu tu puvodni nahrat?
    b) podporuje erzika BT komunikaci? (jedna se mi konkretne o pripojeni k pan siti-moje orig rom pro vodafone tuto fci bohuzel nezvlada a kdesi jsem se docet ze je to prave kvuli verzi rom a ze pokud bych presel na jinou s lepsi podporou bt, tak tato fce bude fungovat)

    jinak hodne zdaru, a uspechu... at se erzice dari
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    a) Jde to, postup najdeš třeba tady. Jinak toto by mělo být téma o Eržice, zálohování, nahrávání HardSPL a další potřebné věci řeště prosím jinde .
    b) Profil sítě pan v seznamu podporovaných služeb Bluetooth je, jestli ale taky funguje nevím - nemám jak vyzkoušet.
    c) Chvilku počkej, do konce týdne vydám novou verzi Eržiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    jasne, za tu odpocku na zalohu se omlouvam, chtel jsem jenom vedet jestli jde spolehlive zalohovat... postup bych si nasel v kazdym prip diky za link...
    co se tyka PANu v profilu zarizeni ho na standardni rom mam taky ale jaxi nefacha... takze kdyby nekdo mel moznost otestovat dejte prosim vedet... predem diky. tesim uz se tesim na novou erziku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    zdravim ne dělá to víc romek založených na 2.xx u starších to bylo v poho, když tak to zkus pořešit(nevím totiž jak je to u orig 2.xx) vypnout se threadované sms dají vždycky.

    Navíc bych tě chtěl poprosit o jednu věc v TF3D v záložce programy, vim jak přidávat soubory jakéhokoliv formátu(to asi ví všichni) ale někde jsem jednou stáhnul patch co tam dal složku hry, docela by se mi to šiklo no a mít možnost tam frknout libovolnou složku by byl luxus. THX
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    nechces pridat podporu Landscape TF3D a s tim souvysejici app G-ness (v udk7 funguje krasne) nebo nejakou jinou na automaticky prevraceni displeje. Pokud to tam uz je tak se omlouvam ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    SG: Zkus si flashnout originál, jestli to dělá nebo ne.. Já už jsem zkoušel vyměnit aplikaci zpráv i knihovny a pořád to nefunguje . Ten tweak na zástupce pro složku musím ještě někde najít - když udělám klasickýho zástupce, tak jde umístit do programů, ale nefunguje to.

    blackman_82: V ROMce není Gnes, ale Gsen - něco podobného. Tu manilu naležato zkusím přidat.

    ALL: Už mám druhý den v MDA Eržiku 02 a nemůžu přijít na něco co by nefungovalo - takže pište další případné náměty co by tam ještě mělo být. Přidal jsem TF3D Config a AdobeReader (ikdyž se mi zdá, že jsou to zbytečné 2 MB a ještě si rozmyslím, jestli v release zůstane). Všechno je v češtině, včetně nastavování po flashování, nastaveno časové pásmo i region. Prostě drobnosti co potěší . SunnySoftí čeština je komplet pryč. Asi oddělám helpy - je tu někdo kdo používá nápovědu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Nápověda ven
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Jestli mohu :

    - zařadil bych WeatherDatabaseEditor_1.1.CAB pro přidání měst do počasí
    - zrušil bych KLAXON a naopak přidal větší nabídku zvuků či melodií pro orig. budík ( Připomenutí )
    - nedával bych do horní lišty procentuální stav baterie, ale místo toho do StartUP bych vložil VistaHide Battery Gauge.exe - tenká linka v horní liště - odkaz najdeš na xda-developers
    - zrušit help
    - pokud by byla možnost dodat barevné ikonky do horní lišty jako třešínku na dortík :-)

    Jinak se těším na V2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Výborná práce..., ale to už víš a jenom bych se opakoval.
    - určitě bych vyhodil help - nikdy jsem jej nepoužil a to nejsem žadný profík
    - dle mě bych ještě přidal ThumbCal - super kalendář pro zadávání prstem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    euro07: Nepotěším tě
    - WeatherDatabaseEditor použiješ jen jednou když si to nastavuješ a pak už to jen zabírá místo, nechal bych to na cab
    - Zrušit Klaxon.. Pokud mi najdeš jinej - lepší budík pro WM, tak o tom budu uvažovat - ten co je standarně ve WM podle mě není použitelnej . Zvuky - každýmu se líbí jiný, ať už tam dám jakýkoli, tak se nezavděčím všem a většině lidí, která používá ty svoje to bude jen zbytečně zabírat místo.
    - Procentuální baterka - to není jen baterie, to je součást aplikace StylusLock, která se podle mě víc než hodí. Takže tam zůstane :P
    - Help teda zruším, abych ti aspoň v něčem vyšel vstříc .
    Opět bude lite, kterou si můžeš dopilovat vlastními caby

    bropol: ThumbCal není vůbec špatný nápad na aplikaci, ale to grafické provedení (roztáhnuté QVGA) mě odpuzuje . To už raději Geko NewCal - ten je ale jen na zadávání nových událostí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Já použivám u ThumbCal skin vga Diamond a vůbec se mi to nezdá roztáhlé, ale to je asi jak se co komu líbí - nechám to na tobě, ty si v tomto přecejen machr a věřím že výsledek bude nakonec stejně super.:yes:

    Jen ještě dotat mám HTC Compact IV - kolik mi zůstane volného místa v uložišti - celkovou mám 82,44 MB což se mi zdá dosti málo a volnou jen 23,84 MB. Program celková 115,03 MB, volná 54,43 MB.
    Nemáš představu jak by to vypadalo o instalaci V02
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 110 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20