Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 110 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    tak jsem to nevydžel a prubnul to, vychvalovat tě nemá cenu že si dobrej stejně už víš:-)

    Mám češtinu do advanced config pokud chceš
    Potom S2A v čerém designu
    Koukám že používáš PIM backup nechtěl by jsi raději použít SPB přijde mi jednodušší ale navíc je v CZ co pro spoustu noengliš lidí jako jsem já by bylo přínosem.

    taskmanager který jsi použil hází ikonky spuštěných programu vedle startu, což ale zasahuje do systémových ikon takže jak mám zaplé BT, Wifi a přijde mi sms tak to občas překrývá až po ikonku Edge

    to by asi pro zatím bylo vše, ale určitě něco ještě přidám
    PS:já osobně bych ti byl strašně vděčnej za mobipocket reader:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    tiež prikladam jednu skusenosť, pri programe Diamond TF3D Config a zmene jazyka z češtiny na slovenčinu sa v jednotlivých listoch objavia nezmysly... celý system sa sam zmení na anglický... čo by mi ani tak nevadilo, ale záložky su error popísane....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    SG: Díky za pochvalu, vážím si toho ..
    O tom problému s překrytím ikon vím. Je to bohužel vlastnost toho wkTasku. Aby ikon bylo co nejmíň, mám to udělané tak, že baterie/hodiny aplikace StylusLock překrývají ikonu repráčku . Já bt nebo wifi vidím - mám O2. Ty máš asi Vodafone a tím pádem i ikonu linky (1) - takže se ti to tam potom nevejde. Ten pás wkTasku ale jde v nastavení zúžit.
    Češtinu do Advanced Configu bych samozřejmě uvítal.
    Co se týká PIMbackup, tam nevím - sice je eng, ale je jednoduchej a je zdarma. U SPB nevím.

    marco69: Tohle není chyba. Z manily jsou vymazány všechny jazyky kromě CZ a EN. Udělám ti balíček se slovenskými soubory manily. Výhledově asi udělám celou SK verzi (slovenštinu od SunnySoftu mám).
    EDIT: Tak tady to je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Adow
    karpro: Toto je volná po naflashování.
    Ahoj, dík za info. Ale i přes to, ... vím, jsem prudil,nezlob se, ale mohl by jsi mi ukázat screen o stavu paměti? Moc díky.

    Myslím tento screen:





    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    karpro : po hrdrst tžký eržiky dohrání svojí zálohy mám na úložišti 93MB volných, chápu že je ti to podivné ale u neorigo romek to není problém měl jsem jednu která byla dost upravená a i přes to měla 114 mb volných ale neseděla mi

    adow : no vykopal bych anglinu upě:-) a zničil bych věc s názvem nápověda a klíďo píďo i věc s názvem IExplorer:-D
    jo a tady máš tu češtinu stačí rozbali a výsledný soubor nakopčit do složky vyndows a přepsat původní soubor, funguje i v nynější eržice:-)

    PS: netuším na kolik máš nastaven pagepool dokážeš udělat 16MB verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od SG
    karpro : po hrdrst tžký eržiky dohrání svojí zálohy mám na úložišti 93MB volných, chápu že je ti to podivné ale u neorigo romek to není problém měl jsem jednu která byla dost upravená a i přes to měla 114 mb volných ale neseděla mi
    No nechce se mi věřit, ale asi to tak bude, ale je to pro mě neuvěřitelné.


    Citace Původně odesláno od SG
    adow : ... tady máš tu češtinu stačí rozbali a výsledný soubor nakopčit do složky vyndows a přepsat původní soubor, funguje i v nynější eržice:-)
    Ten odkaz nějak nefunguje (ERROR: Failed to open redirect file 38afea69b4a3931e9aa4a476d724f317.redirect ), tak si dovolím jiný, ale funkční odkaz ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Díky za reup. jo klidně to zkus já se taky bál, ono přijít o záruku neni sranda ale neorig romky jsou fakt lepší než orig a rychlejší
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    karpro: Tak tady máš jeden screen na přání . Je to Těžká verze + pár dohraných věcí navíc.


    SG: Upni prosím ještě jednou tu češtinu - karpro hodil link na češtinu od SunnySoftu - to není ono.
    PagePool musím ještě vyzkoumat - PagePool Changer s mou romkou nekamarádí a metodou editací HEX editorem mi to taky nejde - ROMka neobsahuje tu posloupnost, která se má měnit . Ale na to časem přijdu. 16 MB PP bych chtěl vyzkoušet - dřív jsem používal Duttyho s 16 MB PP a přišlo mi to dost dobrý.
    EDIT: Tak jsem našel toto: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30913 - to je ale verze 3.2..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    zkus toto měla by to být novější verze

    necheš do další romky hodit tuhle manillu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Díky za češtinu.. Jinak ne, manilu HD nechci - zatím nikomu neběhá úplně stabilně a nelíbí se mi jak je všechno splácnutý. A taky zabírá o pár MB víc.
    EDIT: Tak ta čeština je stejná jako z toho tématu. Mrknu co má verze 3.3 oproti 3.2 navíc a kdyžtak soubor upravím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Po instalaci cabu se těmi 12 záložkami jsem se pokusil v configu změnit dle Tvého návodu pořadí záložek, ale vždy se mi hned poté vrátily záložky do původního nastavení. Kde vyrábím chybu. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Někde určitě děláš chybu, mně to jde... Nainstaluju cab, vypnu a znovu zapnu TF3D (přes nastavení-dnes, bez toho to nejde). Pak jdu do Advanced Configu (menu-more settings-tf3d) a udělám změny které chci, dole zmáčknu na OK. TF3D se automaticky zrestartuje, celýho Diamonda restartovat nemusíš. No a změny tam mám - teď jsem ten postup zkoušel .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    33

    Chybu jsem našel - zůstala mi tam původní manila. Odstranil jsem ji a už to funguje. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Ahoj, rád se vzdám češtiny za cenu zvýšení rychlosti. Pokud by tomu tak bez Sunnysoft lokalizace bylo, požádal bych o anglickou verzi. Předpokládám, že s instalací na Compact IV nebude problém, už je mi z té růžové mdlo :-)

    Díky, vážím si tvé práce
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Eržika je od začátku koncipovaná jako česká RÓMka. Udělat ROMku bez češtiny není problém, ale to už by nebyla Eržika . Pracuju na předělání české klávesnice z MDA Compact - pak už nebude nic bránit tomu předělat češtinu na její "nezpomalující" variantu (bez klávesnice a aplikace SunnySoftu). Ona teda podle mě nějak moc nezpomaluje, to bys po přechodu z T-Mobile ROM poznal sám. Jestli se mi zadaří, tak pak hned začnu na kompletaci verze 02. Kdy to bude zatím nevím, závisí to na tom přenesení klávesnice z MDA. Ty tu klávesnici určitě znáš, tak jen pro ostatní.. Tímhle bych chtěl nahradit klávesnici od SunnySoftu - zbavili bychom se navíc i nutnosti registrace

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 110 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20