Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 110 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1636

Téma: Diamond - WM6.1 - CZ - Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 (FINAL)

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak mam dalsi poznatky ohledne synchonizace:
    1) asi 5x to zamrzlo pri pokusu o synchronizaci.. mam vistu x64 ultimate SP1
    2) kdyz se to naposety konecne pripojilo tak to stejne pri nacitani informaci z outlooku zamrzlo..
    3) co s tim? mam to podle mortysse nastaveny ale stejne to nejde.. jiny romky UDK ci duttys zadny problem se synchro.. proste pripojim diamonda a jedu.. zadny laborovani
    4) rad bych pomohl v cem je problem ale zatim jsem na nic neprisel.. jelikoz je pro me synchronizace zivotne dulezita vracim se zpet k UDK
    5) dal jsem tomu jeste sanci cca dalsich 20 pokusu.. jednou se to rozjelo ale pak to vytuhlo pri cca 50 procentech a konec.. proste to NEJDE!! je potreba na tom jeste zapracovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Jeste jedna poznamka: u souboru ve slozce Windows v ROM nejdou menit atributy souboru. Lze obejit tak, ze prekopiruju do internal storage, zmenim atributy a prepisu soubor v ROM. Narazil jsem na to, kdyz jsem chtel pridat misto pro predpoved pocasi pomoci Weather Database.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mám verzi 1.1 Modified a s tou to počasí jede bez problémů - tady je link..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    54

    To Vodopadek: Jestli to nebude tim, ze mas Visty 64-bit, ja mam v praci 32-bit taky Ultimate a facha mi to OK.U tech 64-bit nemam jak ozkouset, musel bych tady na prazdnej comp dat 64-bit v Eng mam je v baliku od Microsoftu, ale obavam se ze na to nebudu mit asi cas :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    K zatuhavani pri active syncu, resp. pripojeni k PC. Mam sparovano doma s Vistama - s problemy. Ted jsem to pripojil k WinXP Pro CZ SP3, ktere mam v praci, ale radeji nesparoval, jen nechavam nabijet. Tapnu na horni listu, abych zmenil podsviceni na vyssi hodnotu, odpojilo se a zatuhlo to. Dela to stabilne, nehlede na restart kompu ci Diamanta a vypnuti/zapnuti rozsirenych sitovych funkci.

    Edit: Ha, tuhne to obecne pri pokusu o otevreni Nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Citace Původně odesláno od Adow
    Mám verzi 1.1 Modified a s tou to počasí jede bez problémů - tady je link..
    Jo, jo ja to jen daval jako priklad, protoze Weather Database Editor pozaduje prepsat soubor 233neco, ktery je read only.
    Zkusite nekdo zmenit atributy souboru ve slozce Windows v ROM, esli Vam to jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No vyzkouším jinou verzi replog.exe a syncres.dll.. Ale každopádně mě synchro jede na obou PC - doma XP SP3 (tam jak s rozšířenými funkcemi, tak bez), v práci XP SP3 (bez roz. fcí - PC je v doméně) naprosto bez problémů. Do nastavení se taky dostanu, nic mi netuhne . Je to záhada. Vydržte - odpo udělám balíček s jinými exe soubory - jestli je chyba v tom...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Takže poprosím někoho s Vistou a Ežikou 02 o test.. Tady je CAB se soubory synchronizace. Před instalací musíte v PPC ukončit ActiveSync. Zatímco předchozí patch řešil pouze změny v registrech, tento mění program a knihovny. Tak mi prosím dejte vědět, jestli je to ono nebo ne. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    tak je to ok! Jak se zbavim nekterych predinstalovanych app? Jinak mi dost casto zamrza Mam ji v tel hodku a uz 5 vytuhla. Mohl za to AS ale ted jsem pustil advance config, ten se nespustil a tel vytuhl. Jdu zkouset dat treba to jen nahoda
    EDIT: Ten AS je nejakej divokej jednou to jde pak zas ne a hlavne porad telefon tuhne
    EDIT 2: Tak mi dosly nervi, prechazim zpet k UDK
    PS: drzim palce v dalsi praci, rad se k erzice za cas opet vratim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Tak mě bohužel patch pod Vistou SP1 nefunguje.
    Killnul jsem ActiveSyn, nainstaloval patch a restartoval diamonda. Zařízení se přihlásilo, ale na začátku synchronizace vytuhlo. Zkoušel jsem i s odškrtlím /rozšířené.../, ale výsledek stejný. U Eržiky zůstávám, holt budu synchronizovat v práci na XP Držím palce v dalším vývoji Eržiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No ta Vista je mi záhada.. Stejně tak to, že se vám Eržika seká.. Mě se nesekla ani jednou - ale je pravda, že používám AS jen s XP. Tak jestli je to tím? Trošku mi dochází inspirace jak to AS opravit . Ale ještě nějakej pokus udělám..

    ewzenek: Mohl bych tě poprosit, jestli bys na zkoušku nainstaloval Eržiku 01? Opravdu by mě zajímalo, jestli tam to fungovalo - pak bych hledal chybu v češtině.. Takhle nevím od čeho se odrazit. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Taky hlasim, ze patch nepomohl. Udelal jsem pro jistotu HR, pote hned nainstaloval patch. Sparovani probehlo v poradku, nabehla synchronizace, ale po chvili to opet vytuhlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Taxem flashnul na Erziku 01 a synchro jede na Vistach naprosto ok. Zadny tuhnuti ani po pul hodine hrani s pripojenym Diamantem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mockrát díky za důležitou zprávu.. Takže budu pátrat v mui souborech - v češtině..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    tak po update patchem je to v mém případě ještě horší:-) ale nevylučuji že hdně hčebíčků do rakve bude spousta toho grafickýho balastu co si tam dávám navíc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 110 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 16:20