Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 51 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 762

Téma: HTC Touch HD - obecné zkušenosti, tipy a triky...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    Dnes som ho konecne kupil a zacinam s nim pracovat...
    Tak sa chcem s vami podelit o moje a vase skusenosti s HTC Touch HD
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    recenze na mobilmanii neni uplně lichotivá
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    40

    Majitel> DD, jak je to prosím Vás s virtual KBD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    33

    Můžeš sem postnout obrázek s navigací TOMTOM.

    Vcelku by mne zajímalo, jak bude vypadat TOMTOM na displeji s tímto rozlišením.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    44

    Taky uvazuji o koupit, hlavni vec co me zajima je vydrz baterie na "bezne" pouzivani, tzn 20-30 hovoru denne, obcas mrknuti na web...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    Takze po odmlke...
    Kupoval som ho v AGEME http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=12106631

    Kedze som mal pred HD Touch diamond tak to budem trocha porovnavat...
    - displej parada a odozva dobra, rychlost hmm porovnatelna alebo lepsia (moj nazor)
    - ovladanie: trochu mi tam chyba to kruhove tlacidlo z diamonda...
    - budik nezvoni pokial nie je oznaceny cely tyzden skusal som snad vsetky nastavenia... takze cakam na novu romku (samozrejme som zaspal do prace)
    - bateria vydrz: dnes od 6.00h cca 1,5h telefonovania + wifi net cca 30min 2x restart z dvovodu rozbehania budika (neuspesne) 19.00h bateria je na 65%
    - iGO8 zatial nefunguje musim ho rozbehat, to iste resco ide ale nezobrazuje sa na displeji...
    zatial vsetko, ked budem vediet viac dam vediet

    Ma teraz napadlo co som nevedel ked som ho kupoval...
    1, je ku nemu 8Gb karta "potesi"
    2, ma puzdro material hmm je to bud koza (jelenica) alebo nieco podobne dnu ide stuha ale von ide v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    20

    Ahoj, tak jsem taky včera donesl HDčko domů. Dneska jsem si chvilku hrál, a iGo se mi taky nepodařilo rozchodit. Těšil jsem se na gigantickej display při navigaci, ale zatím bez výsledků. Pokročil jsi prosím nějak v bádání?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Čau kluci, docela vám ho závidím. Hned bych do něj šel taky, ale.... musím chvilku počkat. Mám na vás ale prozbičku. :? Prosím, nemohl by jste na HDčku někdo zkusit jak jdou nahrávat hovory. Třeba pomocí SW Vito audio notes. Jde mi o to, zda je slyšet oba dva hlasy a nebo jen ty. Nutně to potřebuji na objednávky
    Předem dííík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    nie zatial nejde ale resco som uz rozchodil...
    iGO bude mat problem asi s rozlisenim ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    20

    Promiň, ale jsem v tom trochu začátečník! Je to moje první PDA a Resco mi nic neříká, ber mně jako lamu, ale pocházím od nakouslého jablka a chci se rychle aklimatizovat ve zdejším prostředí oken. Takže se snažím, hltám informace,ale jde to pomalu. Proto prosím o shovívavost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Njn, to bys musel některým zde přispívajícím snad i platit, aby ses dozvěděl podstatné věci :sarcastic: . Ale to důležité víme, Cluzoe má přeci Touch HD. Asi jsem zyvklej čekat něco jiného, to asi od doby, kdy jsem dělal stránky o Qteku a předával lidem maximum zkušeností a rad. Proto, když dneska čtu příspěvky některých zde přítomných autorů o novém a tak očekávaném stroji, tak bych akorád tak zvracel. Pardon. Už jen toto vlákno by měl vytvořit někdo, kdo napíše něco podstatnější a obsáhlejšího sám o sobě v prvním postu, tím se tě nechci Cluzoe nijak dotknout, ale jako zakladateli tohoto vlákna je pěkné, že si ho konečně koupil, ale tvé tvé informace jsou řeknu slušně "dost stručné" a vlákno by měl vytvořit někdo, kdo chce předávat svoje postřehy a hlavně ho to baví místo stručných heslovitých informacíi.

    Touch HD ještě nemám, proto mě vaše zkušenosti zajímají o to víc. Dorazí mi dnes odpoledne. Pak napíšu svoje dojmy.

    cluzoe: ano, iGO8 má problém s rozlišením 800x480, proto musíš upravit soubor sys.txt a použít k tomu skin v data.zip, který je v rozlišení 400x240. Pro rozlišení 800x480 žádné skiny zatím nejsou (co se týče v8.3).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od hacin
    Promiň, ale jsem v tom trochu začátečník! Je to moje první PDA a Resco mi nic neříká, ber mně jako lamu, ale pocházím od nakouslého jablka a chci se rychle aklimatizovat ve zdejším prostředí oken. Takže se snažím, hltám informace,ale jde to pomalu. Proto prosím o shovívavost.
    pomocka:
    http://www.resco.net/pocketpc/default.asp


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    jen tak dále co největší podrobnosti jestli neni ňáký problém, taky uvažuji nad nim ale rozhoduji se mizi HTC Touch HD a E-TEN V900 takže káždý poznatek dobrý
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od sikula05
    Díky za pomůcku, prozradila nám o tobě jistě víc, než tvoje přispěvky....co to tady zamknout, smazat...a začít znova a lépe s někým inteligentnějším?
    Hoci sa ma to netýka, reakcie takéhoto typu sú mi trochu proti strsti...
    Na druhú stranu som sa fakt ako majiteľ Rafaela zašiel sem do hohto vlákna pozrieť, aby som sa niečo o "HDčku" dozvedel, pretože si ho chcem kúpiť ako druhý fón. V podstate som sa nedozvedel aaaabsolúúútne nič, takže budem čakať na dajaké konkrétne info o stabilite systému, pretože po mesiaci používania mi HTC PRO úplne zkolabovalo - poslal som ho do servisu aby tam dali novú stabilnejšiu ROM. Pri HDčku by som tomu chcel predísť. ale zatiaľ:no:
    ešte otázka pre majiteľov - pls viete mi dať info, či má HDčko "očko" dá sa zavesiť na šnúrku???
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Ahoj, no tak jsem též neodolal. Mám k tomu několik bodů a prosím o radu, či náměty :

    1) Touch FLO, no...mám doposvad Cruise, kde je taky, ale v jiné formě. Nyní nelze nastavit oblíbené kontakty ve čtvercích, ale pouze v jakýchsi záložkách. Může to vypadat dobře, pokud člověk má fotky. Vzhledem k tomu, že tam mám pouze jména, působí to velmi nepřehledně.
    2) Kalendář...používám PI2007 a i pokud ho nastavím jako defaultní, i přesto mi TouchFLO spustí standardní Kalendář. Tedy jediná cesta dát si ho do programů, spustit záložku programy a pak spustit PI2007 ( Pocket Informant 2007)
    3) Úplně chybí na úvodní obrazovce Úkoly a možnost je tam dodat. Opět řešení z bodu 2
    4)TOMTOM 7 mi funguje...to pouze doplňuji k dotazům z dřívějších diskusí. IGO prý nejde, ale nezkoušel jsem
    5)Dále mi přijde, že při příjmu hovoru je velmi dlouhá prodleva mezi stisknutím příjmu a faktickým příjmem. V tomto byl Cruise bezproblémový. S tím asi souvisí i to,že při hovoru když se potřebuji dostat do kalendáře, jsou tam dost prodlevy. To je ale na delší testování.
    6)Nevím kde namapovat tlačítka na spodní části displeje
    7)Obrazovka vypadá jinak super a není ji co vytknout, pouze nevím, kde lze nastavit jas a podsvícení
    8)První synchornizace s Otlookem byla taková divná, dokonce jsem to i parkrát musel odpojit ( 1000 kontaktů, 200 kalendář, 300 úkolů ), ale nakonec ok a ted uz je to v pohodě
    9) GPS naběhlo skoro okamžitě- zde stejně jak Cruise bez problémů


    No prozatimní závěr ( po 3 hodinách používání ) - zařízení je vizuálně a z hlediska displeje famózní. Bohužel má z mého pohledu několik neduhů ( viz. výše ). Možná někdo z vás zná řešení. Já tedy ne. Pokud bych si uměl ( či mi poradíte :-) ), jak si udělat ikonku na spuštění obrazovky, kam si mohu dát 10-15 oblíbených kontaktů, budu si umět spustit ten prográmek na sledování akcií co má FLO a stejně tak prográmek na počasí.....tak FLO odinstaluju. Nevím jinak, jak z toho ven....

    Jakákoliv rada či námět vítán...

    Aleš
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 51 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-TEN V900 - Obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od rady4_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 74
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 07:22
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 09:43
  3. Navigon 7210 - tipy, triky a obecné zkušenosti...
    Od Tarabascz_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 19:32
  4. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  5. E-TEN X600 - obecné zkušenosti, tipy, triky...
    Od scerba v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 17:34