Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 59 z 61 PrvníPrvní ... 9495758596061 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 871 až 885 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #871
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: metal
    S tlačítkem "Nezobrazovat sm. tabule a pruhy", můžu to dát naopak, ale je to asi jedno, jen je to obráceně
    A ty hlavní změny jsi poznal sám... víc jich není a když, tak jen drobnosti.


    to: Jirys
    Touch2 a pípání.... no asi tam máš někde kuře
    Nebo zkus vypnout v OS zvuk Hardware tlačítek a bude klid, snad.
    A další problém co píšeš .... to už jsem dneska zrovna řešil po mailu s někým ... v SYS.TXT nemáš nastaveno typ zařízení
    [device]
    type="HTC Touch HD T8282"
    sdcard_dsk_num=7

    Zde do prvního řádku doporučuji napsat typ zařízeni, ktere najdeš v DATA.ZIPu \data.zip\config\ připona .INI se nepíše
    např. HTC TOUCH HD ma nazev "HTC Touch HD T8282.INI", tak zapis bude type="HTC Touch HD T8282"
    Jenže HTC Touch2 tam není .... takže zkus nějaké podobné (co má stejné rozlišení a QVGA displej)
    Já jsem tam dneska narval to HDčko (type="HTC Touch HD T8282") a bylo to OK

    A když chceš smazat nastavení skinu, tak nemusíš mazat celý SAVE, ale stačí když smažeš soubory:
    PERMANENT_V1.sav
    SETTINGS_V2.sav
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #872
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    ano, viem ze to tlacitko funguje aj takto "obracene", len sa mi zda ze to bude jednoduchsie na pouzivanie (takto musim trochu rozmyslat co som vlastne zapol - nezapol).
    a tome - co sa da spravit, aby ti v podpisu (nicku ?) nesvitilo "zelenac" .. u teba to fakt nesedi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #873
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    TOME MOCKRAT DIK pomohly tve rady !!!! funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #874
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    2 Tomsoft
    V posldním skinu se mi nějak divně zobrazuje průběh trasy ...vpravo dole
    Kód:
    zobrazto.uk.funpic.org/images/88256633899725.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #875
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    tiez som si vsimol - da sa nastavit ( datovych poliach) zobrazenie priebehu trasy tak ako predtym, alebo "zobrazenie typu B" - postupujuca modra sipka a v podklade myslim vidno aj nejak specifikovane body trasy (asi priechodzie body).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #876
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Ahááá... fajn dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #877
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Chlapi,
    Tlačítko u nastavení pruhů klidně otočím, ale už slyším ostatní... "mě to nefunguje a před tím to fungovalo.... "

    to: Jirys
    jen by mě zajímalo, co u Tvého Touch2 zabralo na tu klávesnici.... type=???? co jsi tam nacpal?

    to: Jason
    To je jedna z nových věcí
    Jsou tam nyní dva ukazatele průběhu trasy. Jeden je můj (ten starší černobílý a jeden nový od Dimky, to je ten co je na obrázku)
    V nastavení datových polích si to můžeš nastavit jak je libo.
    Je možno vybrat ze dvou typů ukazatelů.
    1. Ukazatel průběhu trasy
    2. Ukazatel průběhu trasy B


    Dobrá, příště budu na webu popisovat více drobností o nových věcech :bulb:
    Něco už jsem tam i dopsal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #878
    Občasný diskutér Avatar uživatele jirys
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    122

    Tome dal jsem tady todle do sys a pomohlo
    [device]
    type="HTC Touch HD T8282"
    sdcard_dsk_num=7

    a vypnul jsem zvuk HV tlacitek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #879
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    OK, díky za info :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #880
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, chci se zeptat.. mam HTC HD2 IGO 8.3.4 a skin dimka od toma.. kdyz spustim navigaci tak ji mam pres cele..ale kdyz dam v nastaveni orientaci obrazovky na landscape tak se mi obraz zkrati na VGA a ne WVGA..kdyz to vratim na portrait tak to take zustane uzke jako VGA..musim smazat cely save aby se obraz opet zobrazoval pres cele.. nevite nekdo co s tim? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #881
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Aha, když nedostaneš odpověď ihned, tak napíšeš SZ (nebo naopak) to je pěkné .... :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #882
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Ahoj, může mi tu prosím někdo poradit, mám IGO 8.3.2 a během navigace vše OK až na to, že mi to pořád přepíná pohledy...cca po 10ti minutách mi to vyhodí ze 3D a hodí to do 2D....též mi taky mění 3D pohled, že nevidím jakoby dálky (jak bych rád stále viděl) ale úhel jakoby zvětší a není vidět tolik dopředu.....nedá se tomu nějak předejít? Děkuji moc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #883
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Myslím že toto najdeš v nastavení/navigace/automatický přehled.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #884
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Jo díky moc, ten automatickej přehled bych teda měl odškrtnout že jo......Já se jen nějak moc nevyznám v tom menu, přijde mi to nepřehledný, když něco chci, tak mi trvá, než to najdu.....asi jde o zvyk...... Další věc, co mě mrzí a co uměla IGO6, že ten obraz se v režimu ostré navigace ve 3D obnovuje vždycky jen s novou polohou...takže se to jakoby seká, kdežto IGO6tka to uměla taknějak zprůměrovat, že to šlo krásně plynule a ty polohy tam vždycky skočily, ona jakoby chvilku vždy předpokládala, že jedeme stále daným směrem......to asi tahle 8mička neumí že?? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #885
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, je to jak píše TheMelin...
    Můžeš si to nechat zapnuté a zvětšit do délku (max 30km) to se přepíná automaticky pokud je další změna směru více než 30km. Defaultně je to 3km, proto se to tal často přepíná.... buď si to vypni nebo nastav 30km.
    Tvé druhé pod otázce nerozumím.... :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 59 z 61 PrvníPrvní ... 9495758596061 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 12:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 08:34