Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 50 z 61 PrvníPrvní ... 40484950515260 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 736 až 750 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #736
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Slamka
    Ten Tvůj KML je úplně špatný.
    Je v jiném nesprávném formátu, než ten co vyžaduje IGO8 v. 8.3.2. 80621 a vyšší.
    Tady máš KML soubor pro SK_BANKOMATY. A tam to funguje jak má
    EDIT:
    Vyměnil jsem KML soubor za jiný, lepší. Obsahuje podrobnější KML sloučené SK bankomaty
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #737
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Tak a teraz mi niekto povedzte, či je normálne že zmenou verzie 8.3.2.xxx na 8.3.2.xxx sa zmenia aj požadované vstupy KML súborov?!???

    Tento KML súbor mi funguje pekne dlho, šlape so všetkými verziami, len táto najnovšia mi nejde.

    Dá sa to rozumne prerobiť aby to šlo??
    Je síce fajn že si dal ten súbor pre SK bankomaty a pobočky, ale napríklad Tatrabanka je oproti môjmu KML súboru doslova chabá. V mojom je každý jeden bankomat v BA, v tom Tvojom cca polovica... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #738
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Slamka
    Ano, je to možné, přesněji je to určitě možné. Ono totiž 8.3.2.xxx a 8.3.2.xxx je rozdíl, není to jen vtěch prvních číslech, ale bohužel byl změněn formát KML souboru, které IGO požaduje. Doporučuji kontaktovat autory SW nebo technockou podporu NavNGo.
    A ten soubor, co jsem Ti poslal není můj, ale je vytvořen a sloučen na poi.cz, kde si můžeš vytvořit svou vlastní databázi nebo svůj vlastní KML soubor.
    Ono zas to není tak složité, ten tvůj KML upravit do nového formátu. Podívej se na obsah nového formátu a toho Tvého a můžeš si jej upravit.
    Jiná možnost bohužel není a nevím, jak bych Ti mohl pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #739
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    No, ale nech pozerám na tie dva súbory ako pozerám, podľa mňa mám rovnaký formát, akurát že to nie je písané v riadku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #740
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No jestli je to na řádku nebo ne, je celkem jedno, ten XML si nějak poradí, ale řekl bych, že je tam jiné řazení hodnot

    atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #741
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Radenie hodnôt je to isté, spravil som pokus, zmazal som riadky a funguje to zázračne, nič iného som s tým nerobil.. Možno má problém načítať to práveže v samotných riadkoch, neviem....
    Trošku sa s tým pohrám, doladím to a potom to dám zdielať..
    Vďaka za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #742
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo?
    Tak to ten šmejd fakt nepřečte, když to není v řádku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #743
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Takže, je to overené. Bod POI musí byť v najnovšom iGO definovaný v riadku.
    Na vytvorenie databáze som používal www.poieditor.com, ktorý však databázu nerobí v riadku a tým pádom je táto databáza nečitateľná.

    Tu prikladám moju pekelnú robotu, detailnú databázu bankomatov a pobočiek Tatrabanky v Bratislave a pár miest (Piešťany, Lipt. Mikuláš, Banská Bystrica).
    Postupne ju budem akutalizovať a dorábať až mojím cieľom by bola kompletná databáza TartaBanky v SR.. Viem že je veľa databáz bánk, ale takto detailná nie je žiadna.
    Viem že to možno málokto potrebuje, ale mne sa vždy hodí vedieť kde je najbližšie môj bankomat či pobočka..

    //EDIT: Ak nájdete niekto nejakú chybičku krásy na mape, polohe bankomatu či pobočky (hlavne tie bankomaty, tie sú častokrát aj dosť nenápadné) prosím pošlite mi info, nech to zapracujem, napravím..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #744
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Slamka
    Jo, určitě pekelná práce, to věřím a taky věřím, že to určitě někdo využije. jen bych asi možná založil nové, samostatné téma, s nějakým výstižným názvem "POI - SK-Tatrabnka a další" nebo tak něco, ať to tady případně někde nezapdne
    Jinak ... výborná práce :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #745
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Tak som založil a začal to nejako rozumne zdielať.. Ale, našiel som ďalší "bug"?? Nedokáže navigácia spracovať viac ako 100 bodov POI v kategórii?? Bankomaty sa zobrazujú len v BA a prvé dva v Lipt. Mikuláši, zvyšok nikde nie je....... Od oka zrátaný počet POI je 104-105.. To sa zobrazí a zvyšok nie.. Prečo??
    Pozeral som či nemám nejaký syntax error v súbore, žiaden nevidím..

    //EDIT: Našiel som si Syntax Error..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #746
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Mas tam chybu...
    na radku 157 mas chybne
    Kód:
    /name>
    mus tam byt
    Kód:
    </name>
    staci opravit je to bez chyb
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #747
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Hej, veď som písal že mám syntax error, že som ho predsa len vysledoval a našiel.. )
    Vďaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #748
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Ahojte,

    na Ruskom fore (4pda) sa objavil pekny nastroj ktory ukaze kolko budov a na ktorych suradniciach sa nachadza:
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/229515981/3DL_02.exe
    Takze sa asi pomalicky blizime aj k doplnaniu budov do .3dl suborov?

    PS: konecne sa ukaze kolko tych budov vlastne v ceskych suboroch budov je :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #749
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Myslim že by bolo zaujímavé keby užívatelia mohli dorábať budovy..
    Viete niekto ako na to??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #750
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    A zase máme tu najnovší update data.zip pre rozlíšenia 240x240, 240x320, 240x400, 320x240, 320x320, 400x234, 400x240, 480x234, 480x272, 480x640, 480x800, 640x480 and 800x480
    Upozorňujem, je tam významná novinka pre majiteľov VGA rozlíšení (480x640, 640x480) a aj opravené bugy vo viacerých rozlíšeniach:bulb:
    História:
    15-05-2009 (v10b) :bulb:
    -800x480: Same lane arrows bug occurred in wvga landscape nightview, fixed.

    05-05-2009 (v10a)
    - 480x800: Fixed 2 stupid bugs at nightview mode, both the housenumber squares and the lane arrows were too small, see THIS IMAGE

    how it was before.

    Info TU
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 50 z 61 PrvníPrvní ... 40484950515260 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34