Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 49 z 61 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #721
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Franky52
    Tak tam nech ten SYS.TXT co jsem psal výše a jen změň toto

    [interface]
    vga=0

    Pokud to bude stejné, přidej jšetě toto:
    [rawdisplay]
    highres=0

    Tento Tvůj jednoduchý musí taky fungovat, ale netuším, jak je nastaven config pro Tvoje zařízení v DATA.ZIPu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Tak jsem tam dal ty dvě nuly a chtělo to po mně odsouhlasit nějaký restart. A jelikož ti důvěřuji, dal jsem ano a už to šlape. Vřelé díky za pomoc!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]Nyní je k dispozici také DARK PATCH pro skiny Dimka - ToSoft[/h]Dark Patch je pro skiny Dimka - TomSoft QVGA, VGA a QVGA 480x272


    Více informací zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    [h]DARK PATCH pro skiny Dimka - ToSoft HD[/h]Takže sbírka je již kompletní...
    Dark Patch je pro skiny Dimka - TomSoft WVGA, VGA, QVGA a QVGA 480x272
    Více informací zde

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    tomsoft: GJ skin jiz neprekladas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Mefisto
    Bohužel, už ne
    Nemám na GJ už čas, řeším teď byt a přestavbu, ale aktuální LANG CZ pro texty z GJ, určitě seženeš jinde.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to: HSL
    A je to opravdu tím novým TXT souborem ? Jestli tam dáváš TXT kde jsou radary celé EU, tak se nediv.
    Zkus ještě - než to spustíš s tím novým TXT, tak před tím přejmenuj složky v Content:
    userdata, dem, poi uštříš tím nějakou RAM. Ale jestli tam cpeš fakt radary celé EU máš 64MB RAM, tak to bude horší.
    Nebo si ještě (pokud máš na čem) tento konvert udělej na jiném zařízení, pak už tam dáš zpět jen ty dva soubory (speedcam.spdb a SpeedcamUpdates.spud)
    Dakujem za radu. Tiez som sa uberal podobnym smerom. Problem je v tom, ze som zatial nenasiel aktualny speedcam.txt pre SVK (50ky), CZ, PL, HU, AT.
    Vo kazdom co som nasiel su neaktualne data. Nema niekto aktualny speedcam.txt?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No nevím, kde by mohli být ještě aktuální speedcam než na poi.cz?
    Ikdyž chyb je tam jak máků, to si asi nevybereš
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    13

    Takže pro Tomsofta, dle rady jsem se přesunul sem. problém je v tom, stahnul jsem si kml soubory z poi.cz, nahrál do userdata/poi, který jsem vytvořil, ve správci poi jsem jim přiřadil ikony a i tak se mi u všech nově přidaných objevuje na mapě nejspíše implicitní ikona zeměkoule,...verze iga je: 8.3.2.64873 (netuším jestli se dá do HD nacpat nějaká novější či lepší, ale tohle je jediná co jsem o vánocích rozdejchal ). Samozřejmě jsem trochu hledal a také vyzkoušel fígl se slučováním ale výsledek stejný. Děkuji,..Nejsem lama ale holt už nejsem tak rychlej
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Děkuji za přesun, neber to prosím osobně
    K problému... se slučováním to nebude, protože to je problém verze 8.3.2.80621, sloučením se to vyřeší jednou pro vždy.

    Tobě jde o to, že když si nastavíš nějakou ikonu pro nějaký POI ve správě, tak ta ikona na mapě nezůstane? Nejde vidět ta, kterou jsi vybral, ale je stále vidět ta výchozí?
    To už se tady řešilo.
    Zde nebo zde
    Ve zkratce....
    Jestli nepoužíváš složku UI_IGO8, kterou máš ve složce IGO8 na kartě, tak si dej tento stažený soubor do data.zip do ui_igo8\icons\poi\.
    Pokud používáš složku UI_IGO8 na SD kartě, tak ho dej tam - zase do stejného místa - přepsat.
    Samozřejmě vše nejdříve zálohuj.
    když se podíváš do obsahu souboru "kmlpoi.icon" tak tam nejdeš celkem nesmysly, ale bude to fungovat. V IGO ve správě potom neudvidíš žádnou ikonu u KML poi, to je ale v pořádku, klikni pro změnu ikony a na místo kde byl před tím.


    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Tak neviem či to je problém najnovšej verzie, ale presne tak som to robil.. Mám iGo 8.3.2.80621 z 10. Marca 2009..

    Používam složku "ui_igo8/icons/poi" a v nej súbor "kmlpoi.icon" ktorý mám upravený, t.j. neexistujúci názov kategórie.
    Zmazal som zo SAVE tie dva súbory "poi_visibilities.txt" a "ropoi.prl".

    V programe pri prvom spustení je moja kml kategória bez ikony, tú nastavím, zapnem jej viditeľnosť na mape a na mape ju nevidím vôbec. Pritom v kategóriách si zachová určenú ikonu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Slamka
    Všechno správně, ale ty soubory jsou čtyři.
    "poi_visibilities.txt"
    "ropoi.prl"
    "Bjunc.prl"
    "Imgr.prl"
    Smaž je všechny čtyři a pak si znova nastav ty ikony a viditelnost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Tak, rovnako neúspech....
    Už neviem čo s tým, som sa natrápil s .kml databázou pomerne a teraz si to neviem ani za ten svet zapnúť.
    Asi sa vrátim k predošlej verzii iGO..

    Otázočka bokom - kde zdielať POI? Tá .kml databáza je mnou vytvorená podrobná a kompletná databáza bankomatov Tatrabanky pre Bratislavu a Trnavu, určite by to uvítalo aj pár iných ludí, prípadne by sa mohla trošku rozrásť o ďalšie mestá ak by bol záujem a ochota iných na to, spolupracovať.. Len neviem kde ju dať zdielať, či tu, na ce4you, alebo niekde inde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Slamka
    když to tak čtu a přemýšlím (je to dost pracné ) tak není problém v tom Tvém KML souboru?
    Sdlet ho můžeš kde je libo... tady na POI.CZ ??? Kam ho dáš, tam bude. Já bych ho dal tady
    Mimochodem, dej ho tady, já ho vyzkouším, to není možné, že Ti to nejede
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Zvláštne že na staršej verzii iGO mi to presne takto išlo a bez problémov, tak neočakávam že by bol kml súbor zlý, nič som s ním medzičasom nerobil..

    Toto je ten kml súbor:
    Kód:
    http://www.ulozisko.sk/157495/bankomaty_tatrabanky.kml
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 61 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34