Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 61 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 914

Téma: IGO 8.3 - Tuning a ladění ...

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jestli je už někdo, věřím, že ano, pevně rozhodnut používat iGO8.3.xxx, tak tady je nový Gurjon skin 4.0.1b,
    který už podporuje rozlišení 240x320 a 320x240

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Tak jsem vyzkoušel tu poslední verzi iga a vracím se k verzi 8.0.0.54000, neschledal jsem nic nového a absence skinu dimka mě v tom utvrdila.
    Až bude nějaký skin v 480X640,jdu do toho,dřív ne!!!!!.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    79

    tiez mam PDA s VGA rozlisenim, ale pre toto rozlisenie ( priamo 640x480) nikdy nebolo a asi ani tak skoro nebude-pre nas je 320x240 (240x320).
    som este tiez stale na 8.0.5400 - ja ale cakam na mapu TA Slovensko..snad este tento rok bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Také se vracím na verzi 8.0... 8.3 je dle mého nějaká testovací verze, protože je neskutečně pomalá (oproti 8.0).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Testujem intenzivne tri noci tuto novu verziu a musim povedat,ze vyvojari spravili kus prace.Aj napriek tomu ,ze je ta verzia najskor urcena pre smartphone(nasvedcuje tomu absencia ovladania ce HW klavesy,ale konfiguracne subory popri tom na PDA su obsiahnute) Absencia skinu je sice tazka vada,v tom originalnom nechapem ako moze niekto vobec pracovat,ale napr. Gurjonov skin sa neskutocne zlepsil(ma v sebe obsiahnute viac prvkov,ktore mam pripravene v navrhu,ale chyba mu urcita jednotnost interfejsu a par drobnosti. Co ma tak uchvatilo na novom iGU? Predovsetkym,prepracovane jadro,lepsia praca s pamatou.Teraz napriklad v pohode spustam na pozadi Pocket Player a navigacia ide bez jedineho zavahania a volnej pa,mate mam o 20MB viac ako za tej istej situacie so starsou verziou(a o prehravani muziky nemoho byt ani rec) Dalej prejazd krizovatkou,kruhacom je oznacene daleko prehladnejsie(napodobili TT) navestne tabule zasa prebrali z Navigonu(chce to ale pozmenit,zaberaju strasne vela miesta...) a hlavne znovu zaviedli styl zobrazenia Pohlad z vysky ,pevny kurzor a natacajuca sa mapa(to co tolko chybalo z 2006) a neotacanie sa mapy na sever pri zastaveni sa s vozidlom(to ma strasne vytacalo,ked sa zacala na komplikovanej krizovatke mapa vrtiet dookola a bol som v pr....i : Cize zmeny k dobremu a skiny sa vyroja za chvilu(myslim aj Dima to nevydrzi a prekonvertuje stavajuci skin.ale ten Gurjon je fakt dobry...) Tak len v rychlosti takto a par pictures.

    PS prisiel som na fintu s pamatou(mam online zobrazovanie pouzitej pamate)nove iGo si postupne alokuje pamat az po urcitu hranicu(u mna cca 25MB a potom ju uvolnuje postupne,ale staci sa prepnut do inej aplikacie a uvolni ju do stavu ako na zaciatku pri starte,cize stac raz za cas sa prepnut do Today a potom spat a pamate plny furik.Enjoy:yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301762_Screen021_SNY.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 104.3 KB 
ID: 9209   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301762_Screen024_XSEc.jpg 
Zobrazení: 51 
Velikost: 99.6 KB 
ID: 9210   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301762_Screen029_NI5T.jpg 
Zobrazení: 49 
Velikost: 56.2 KB 
ID: 9211   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301762_Screen019_dZMj.jpg 
Zobrazení: 59 
Velikost: 159.8 KB 
ID: 9213  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    5

    Souhlasím. Taktéž jsem si tuto novou verzi nakopíroval na moji volnou 4GB kartu a testuji i v realném provozu. Úpravy zmiňované Tebou jsou k lepšímu a zdá se mi také, že vykreslování terénu je rychlejší než u předchozích verzí. Nyní po prvních zkouškách, začnu na lehkých úpravách sys.txt, voice, real vzhledu. Mám 400MHz procesor-64Ram, rozlišení 320-240 a nemám problém s náběhem a ovládáním. Rychlost spouštění programu je srovnatelná se starší verzí. Jediný problém, který jsem zaznamenal je pád programu při výpočtu trasy do Řecka. Ze všech map jenom tam.
    Uvidíme jak dále. Těším se na další propracované skiny.
    Fandím všem, kteří tvoří skiny a jiné velmi pracné úpravy. Jmenovat nemusím. Každý ví o kom píši. Ještě jednou děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    nuz nejde mi ziaden skin ani 320x240 ani 240x320,sam fatal error... kaslem im na navesne tabule a pamät...idem spät na 54000
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Mně padnul fatal error, jen při navigaci do Francie k Eifelovce a to při zobrazení budov kolem Eifelovky při vykreslování 3D terénu potom to nějak nestíhalo, jinak jede tato verze v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nuz nemila vec,po cca 4OOkm mi vypadol gps signal,resp.signal bol,polohu ukazovalo,ale nenavigovalo a v ukazateli signalu ziadne satelity.Uz sa mi to raz davnejsie stalo aj so starsou verziou,len neviem s akym skinom.Zmenil som skin za iny,a neslo to(zmenilo sa nastavenie v sys.ini),tak som to obnovil a potom v poho.Myslim,ze to bude problem v Gurjonovom skine,ale mozem sa mylit.Ma niekto takuto skusenost s hlaskou vypadku signalu a pritom signal dalej ide do zariadenia?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Mě to dělá asi 14 dní. Skinem to nebude, protože je také měním. Zatím to řeším restartem, ale to není samozřejmě ideal. 54000 na diamondu se skinem diMka 1.5.11
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    2 oltcit
    S akou verziou softu Vam to robi ? A taktiez s akou verziou skinu ( verzia skinu a den kedy bol publikovany ) . Gurjon totizto zvykne vylozi aj 2 skiny s jednou verziou .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    iGO 8.3.1 z 25.9.2008 a Gurjon 4.0.1.b z 29.10(posledny portrait mode) den predtym som testil verziu predoslu pre lanscape a ta sla v pohode. Ale opakujem uz sa mi to kedysi davno stalo,akurat neviem s cim(pri tom mojom neustalom skusani a laborovani sa ani nieje co cudovat ) a okrem toho mam inu GPS,tak nevylucujem problem aj u nej,to je tazko posudit,hmmm.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    Ok . Tiez mam momentalne taku istu "konfiguraciu" ako Vy . Testujem to , zatial Vami popisovane problemy som nazaregistroval . Pravda tych testovacich kilometrov mam podstatne menej
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    5

    Tak jsem trošku vrtal v data.zip a nahradil původní soubory za reálný terén (vrstevnice terénu) a mohu Vám prozradit , že mi pak program už nechtěl spustit. Takže upozorňuji na toto. Asi víte, o které soubory se jedná. Pro jistotu - dayheightcolormap.bmp,nightheightcolormap.bmp,psyh eightcolormap.bmp). Jsou nejspíš funkční jen se starší verzí. Pokud má někdo jinou zkušenost - dej vědět.:?:
    Zatím jsem ještě použil sys.txt ze starší verze, to je v pohodě. Myslím, že příkazy šlapou v pohodě.
    Skiny jsem nezkoušel, i když standart je hrozný, pokud si člověk zvykl na něco jiného. Třeba se dočkáme...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Nenašla by se u někoho čeština do Gurjon 4.0.1.b ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 61 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 11:11
  5. Ladění aplikací ve EVC++3
    Od NokFrt v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 07:34