Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 53 z 140 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #781

    if if je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    174

    Tak zase je tu novšia verzia od diMka 1.35 - pridany je tam seting POI v dohľade kurzoru v popup info okne... tak testujte!

    diMka 1.35_if s radarmi

    a prikladám aj SLOVENSKÝ preklad - vložiť do adresára "LANG" a pôvodný vymazať

    Slovak Lang

  2. #782
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jen pro úplnost
    Pouze EXE + Data.zip
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/130827452/44366.rar
    Pro PDA
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/130831949/8.0.0.44366_PDA.RAR
    Pro PNA
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/130829716/8.0.0.44366_PNA.RAR
    Odkazy odzkoušeny OK...
    Kdo nechce přepisovat celý svůj data.zip tím novým, stačí použít z nového ZIPu adresáře "config" a "gfx" a soubor "FFkeymap.txt"



  3. #783
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    iGO Byte skin verze 2.9 (TCM upozorneni neni prelozeno... ;-( )

    http://rapidshare.com/files/131181230/iGO8 d_Byte_BK_2.9_CZ.zip.html

  4. #784
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od if
    Tak zase je tu novšia verzia od diMka 1.35 - pridany je tam seting POI v dohľade kurzoru v popup info okne... tak testujte!

    diMka 1.35_if s radarmi

    a prikladám aj SLOVENSKÝ preklad - vložiť do adresára "LANG" a pôvodný vymazať

    Slovak Lang
    Tak jsem si ten Skin zkousel a u upozorneni u radau (Varovani->nastaveni varovani->Zobraz) je deafultne nezaskrtnute policko "zobraz" (predpokladam, ze to bude vizualni zobrazeni varovani na radar). Kdyz ho zaskrtnu a vypnu a zapnu IGO, tak se to vrati zase do te defaultni hodnoty (nezaskrtnuto) - IGO si to nepamatuje. Vim, ze podobny probem byl i u IGO 2006 a byl na to nejaky oppravny patch... nemate nekdo neco podobneho? Nebo zkousel nekdo v praxi, co se tim polickem vlastne zobrazuje? Ja s tim zatim nikde nejel, jen jsem si vsiml te hodnoty v nastaveni.....


  5. #785
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Zobrazuje ikonu typu radaru a měřené rychlosti. To nastavení nějak nefunguje, ikona se zobrazuje stále, ať se zatržítko zatrhne nebo ne. Což není zas takový problém. Horší je, že při nastavení hlasového varování na radary to stále i pípá a nejde to vypnout, jak jsem již psal o několik příspěvků dříve.
    Bohužel nikde nemohu najít, kam se to nastavení ukládá.

  6. #786
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    138

    Teraz som nahdol diMka 1.35 a vyzera super. Zajtra budem testovat v meste a v stredu asi odidem do Talianska s tymto skinom

  7. #787
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Hmmm..., chlapec maká a pridáva nejaké tie fičurinky
    A máme tu najnovší update skinu Di/\/\ka 1.3.31:
    Toto je originál dimova distribúcia skinu bez radarov.
    Di/\/\ka 1.3.31
    Zmeny:
    1.3.31 Changed "Satellite on Map", added minicompass to GPS settings screen.
    Novší je aj ZD_Speedcam_patch_3_8.rar




  8. #788
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od if
    Tak zase je tu novšia verzia od diMka 1.35 - pridany je tam seting POI v dohľade kurzoru v popup info okne... tak testujte!

    diMka 1.35_if s radarmi

    a prikladám aj SLOVENSKÝ preklad - vložiť do adresára "LANG" a pôvodný vymazať

    Slovak Lang
    Trocha to nechapem. Mozes mi prosim vysvetlit, co ma robit to nastavenie s POI? Neviem nejako prist na to, co to ma robit.

    Dakujem.

  9. #789

    if if je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od cleaner1

    Trocha to nechapem. Mozes mi prosim vysvetlit, co ma robit to nastavenie s POI? Neviem nejako prist na to, co to ma robit.

    Dakujem.
    V nastaveniach vzhľadu mapy je pridané nové tlačítko ovládania zobrazovania POI...

  10. #790
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Pridal jsem kompasy, at je videt, kterym smerem POI jsou
    (v 2D planovani se pred pouzitim "Info" musi vypnut GPS, aby kompasy neukazovaly blbosti)

    Zkusil jsem zkorigovat tu nadmorskou vysku
    (jen pri zapnute indikaci klesani/stoupani a tu original jsem radeji nechal puvodni).
    Odecetl jsem "natvrdo" 45m a do nastaveni jsem to radeji nedaval, at tam neni
    "dalsi matouci zbytecnost, co nekdo nemusi tusit, jak presne nastavit...",
    tak nevim, jestli je to dobre a jestli pro jina zemepisna pasma
    nebude potreba korigovat v nastaveni o jine hodnoty a jestli je tech 45m presne,
    protoze tak to mam ve SmartMaps aby to ukazovalo priblizne to, co OziExplorer
    - netusite prosim, jestli tech 45m vyhovuje a jestli tak potom nebude moc velka chyba
    treba na Balkanu, kam nekteri jezdi a kam ja se s GPS bohuzel nedostanu ??? Dik ...

  11. #791
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Skin

  12. #792
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    nuz mam dojem ze dimka136 je krok s5!Jedinu zmenu co som postrehol je zmena nastavenia radaru ako bolo na dimka130 takze ziadne...fukol som tam aj cz hlasky ale prd mi idu



  13. #793
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    168

    mě dělá předposlední dimka brikule při vyhledávání na mapě. třeba když chci zadat nové poi. najdu místo na mapě a chci posunout. tam jsem si nalevo všiml ikonky zámku. ale s tím zoomováním je to naprd. vypnul jsem si tu korekci zoomu v 3d, ale v 2d to vypnout nejde. a já při zadávání poi od oka používám právě 2d pohled, který si přiblížím na maximum a pak si tapnu, kam potřebuju. no a pak mě docela štve to vyskakování popup s poi, ať tapnu, kam chci. radši bych to až po delším podržení.
    jinak jsem se skinem velmi spokojen a začínám si zvykat na rozmístění tlačítek a zobrazení.
    s radary ještě nevím, páč jsem to ještě nezkoušel...

  14. #794
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Chci se zeptat, zda-li vam na PDA funguje bezproblemova aplikace skinu - tzn. vyberete skin, nabidne se restart a aplikace se sama spusti... me to bohuzel nefunguje. Musim si vzdy upravit dany INI soubor, aby to nevyzadovalo restart, ktery pak provedu manualne.
    Diky.

  15. #795
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    mas eten a mas zapnute TMC. blbne to preto

Strana 53 z 140 PrvníPrvní ... 343515253545563103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 21:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 11:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 09:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 22:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 12:24