Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 41 z 140 PrvníPrvní ... 3139404142435191 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 601 až 615 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #601
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    28

    PS co mate z tymi errormi,mne sa to nestalo ani raz,ani s jednou verziou,obcas mi zahlasi Out of memory,ale to nesuvisi so skinom,ale s iGO :no:
    dnes som skušal dimka a za 400km ani raz nespadol tak neviem kde je problém

  2. #602
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    K dimkovi:
    Nevravim ze spadol uplne fatal error som nemal a pocas navigovania error nebol ale pocas testovania navigacie ci uz spustania bluetooth atd mi pisalo kadejake errory ale odklikol som ok a slapala navi dalej!Neviem mozno ze len mne blbne!



  3. #603
    slamak1_ce4you
    Guest

    Tak mě to zatim frčí jak má. Myslím, že máš asi starou verzi iGA ta s nějakými skiny nespolupracovala.

  4. #604
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    myslis ze je stara v8.0.0.41506 z 3 juna 2008?

  5. #605
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od oltcit
    dalsia verzia zmena farby pisma na priemerovej kamere(reagoval na moju pripomienku) a nejake fixy...
    nemohl by jsi mu hodit připomínku, aby vyhodil výpočet průměrné rychlosti u úsekových radarů? Za prvé si myslím, že to je k ničemu, stačí pouze hláška o povolené rychlosti. Problém ale je, že když sjíždíš zhruba na úrovni druhé kamery, a dále se pohybuješ na úrovni měřeného úseku,ale úplně někde jinde mimo měřenou silnici, tak se to neukončí, ukazuje to, vypočítává a pípá vesele dál. Gligo má ten samý problém. A nebo kontrolovat sjezd z měřené silnice. Ale je to doopravdy myslím k ničemu.

  6. #606
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    23

    To je funkce iGO, ne skinu. Stejný problém byl už i ve verzi 2006, kde jsi ani nemusel sjet z měřené silnice. Prostě se to někdy zapomělo ukončit a pípalo to furt dál. V iGO8 radary už nepoužívám, tak to nemám vyzkoušený, ale jestli se to chová stejně, tak bude asi jediná možnost ty radary neoznačovat jako úsekové, ale jak stacionární, resp. nějaký jiný typ, jaxe komu líbí.

  7. #607
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Ziadne radary sa nebudu vyhadzovat uz som na jednu speedku doplatil,nebudem sa opakovat,bodikov je malo :no: Vec sa ma tak,ze v tych databazach radarov su vsetky vedene ako vsesmerove(aspon s cim som ja prisiel do styku) cize prides na usekovku,zacne merat,v protismere kusok dalej opacna kamera,a je vsesmerova,tak ti meranie hned vypne,potom ked prides na koniec tvojho useku,zacne merat znovu a piiipa to az dokial nenajdes dalsiu kameru(ktora na potvoru je zaciatocna,tam to vypne a nemeria nic cize pekne naprd to je.Bud v tom textaku nahradit vsetky vsesmerovky za jednosmerne,alebo(a) co navrhujem ja dimkovi,aby tam dal zvlast tlacitko,ktorym sa aktivuje/deaktivuje funkcia kamier,cize ked sa dostane do stavu,kedy meria a vlastne nemeria,jednoducho zapnes a hned vypnes a na dalsej zaciatocnej kamere to zas ide normalne.Je to sice len taka oj...a,ale pomoze.A prislubil,ze ikonu kamery presunie dole.V noci som testoval,tak mu dam report



  8. #608
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    44

    to Oltcit: kdepak vyhodit to ne, prostě průměrná rychlost a ještě s pípáním je prostě naprd.

    Ale jinak co tenhle softík: http://artwork-igo8.blogspot.com/2008/07/itn-converter-nice-tool-for-your.html,

    ITN Converter pro plánování, docela užitečné, v Igo8 byť udělané dobře, oproti TT rozhodně, ale PC je PC




  9. #609
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A je tu další verze skinu diMka: 1.1.8
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/126550360/diMka.zip

  10. #610
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Jo a teraz som pozrel a velmi sa mi paci ako to je urobene,stranku na POI a (aj kamery) na www.poiplaza.com velmi dobre,cely svet je tam :yes:

  11. #611
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    pro oltcit: Hezká stránka, ale pro CZ tam toho moc není

  12. #612
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Hmmm..., chlapec maká a pridáva nejaké tie fičurinky
    A máme tu najnovší update skinu Di/\/\ka 1.3.31:
    Toto je originál dimova distribúcia skinu bez radarov.
    Di/\/\ka 1.3.31
    Zmeny:
    1.3.31 Changed "Satellite on Map", added minicompass to GPS settings screen.
    Novší je aj ZD_Speedcam_patch_3_8.rar




  13. #613
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    vite nekdo co je noveho/opraveneho u verze 1.1.8 a 1.1.9? v readme neni zadna informace. dik.

  14. #614
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    2x za sebou jsem se v noci vzbudil ve dve a uz je zas vecer (a v dobe tohoto psani jsem jeste netusil, ze se vzbudim dokonce ve 12.30 a uz do rana nebudu spat bolesti nevim jestli zubu anebo dasni ;-(...), takze popis alespon strucne a pripadne nejasnosti samozrejme zodpovim ... Zacnu od "Nastaveni obrazovky mapy" (strana 2) a co radek, to polozka ... 1) Nasledujici ulice asi jasna ... 2) Manevr jasny ... 3) Umoznuje zapnout/vypnout takove to "otravne info o POI" pri kliknuti do mapy 4) Pri klikani do mapy anebo za jizdy (je to spolecne) zobrazuje info o vsech POI anebo jen zobrazenych 5) Za jizdy muze zobrazovat 1-3 nejblizsi POI v oknech normalnich nebo jednom "mini" (misto nasledujici ulice nebo pod ni) 6) Info o POI za jizdy se muze samo shovavat 100, 300m pred manevrem, anebo neschovavat (a doufam, ze mi to jeste nebude nekde problikavat v menu, protoze bylo docela narocne to osetrit) 7) Zmenou barvy anebo zobrazenim linky nahore/dole indikuje klesani/stoupani (+ zobrazi jeste jeden modry kompas doufam na sever - skoda ze nevim jak udelat aby radeji ukazoval k cili :-(, ale to je jen pokus co to bude ukazovat za jizdy, az to zase zkusim alespon na kole a mozna pujde 2. kompas pryc...), obcas to bohuzel napise driv cislo, nez zmeni barvu (synchronizovat to asi nejde), tak az se to zkusi uvidime, jestli to jeste pujde nejak "poladit" a treba zmenou frkvence nacitani, ktera mozna muze byt dulezita podle momentalni rycjlosti, anebo jestli to nebyla zbytecna prace a je mi jasne, ze pro "normalni ridice" (coz ja nejsem) je i tahle funkce naprosta zbytecnost ;-) .... V NAVIGACNI obrazovce: -GPS+baterie = Rychle menu -klik kompas = nejblizsi POI okolo GPS (podrzeni zatim neobsazeno) -klik auticko zobrazuje/nezobrazuje info o POI jen zobrazenych (podrzeni zapina okno pro klikani POI na display a musi se drzet az do zvuku "ding" - ikonky jsou na chvili jine, nez maji byt, ale lepe to asi nepujde :-(...) -klik na vysku zobrazi info o 1-3 POI kolem GPS za jizdy (viz. nastaveni obrazovky), anebo "mini" misto/pod nasledujici ulici (podrzeni zatim neobsazeno, do rychleho menu jsem zatim vratil ty "budovy", jestli se tam nenajde neco dulezitejsiho...) a tohle jsem hodil na vysku, at se to za jizdy da popr., rychle vypnout, pokud by to prekazelo na mape - - upozorneni zvukem jsem jeste nevyresil, ze mi ty nazvy porad nejdou nacist do promennych :-( na ta POI Info okenka se da kliknout (i na to mini) a pak treba dat "prujezd" a pod ... Zobrazena tlacitka v 2D planovani uz by mi asi leilak1 "neodpustil" ;-D, takze dlouze podrzet v levem dolnim rohu ty sipku pro vyskakovani do menu a pro zobrazeni tlacitek na to same misto staci jen 1x kliknout. Tak a ted cim vic funkci, tim urcite zase i "vic bugu", takze urcite zase budu mit "o praci postarano" ;-) ... P.S. Jak jsem se tak vzbudil ve 12.30 a vedel, ze uz urcite neusnu, tak jsem se jeste dival jestli mi vse funguje a nastesti "jeste vcas" (nez jsem to dal sem...) jsem si vsiml, ze v tom 2D planovani bez tlacitek to casto pri zoomovani anebo pohybem mapy padalo na Fatal Errory ;-( Zjistil jsem, ze asi musim skryvat "jinym zpusobem" to meritko i prepocitavaci tlacitko, ale nakonec nevim, jestli alepson tlacitko tady nenechat, protoze se tu nejlepe prohlizi (v detailech) jaky vliv ma trasa Rychla/Ekonomicka/Kratka atd. To prepocitavaci tlacitko se zkratka i v mem skinu chova nejak "podezrele" a kdyby to padalo porad, tak radeji asi bude muset pryc uplne ;-( ... Jinak jsem jeste na par mistech objevil, jak se mi do menu "prokresluje" to POI GPS Info a zmeny nadmorske vysky a kde jsem to nasel, tak hned opravil. Je to sice doufam "neskodne", ale nepusobi to dobrym dojmem a nevylucuju, ze se to jeste muze nekde objevit, protoze jsem samozrejme neprosel uplne vsechna menu.

  15. #615
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    POZOR !!! obsahuje zavaznou chybu v prepoctu trasy (pada na Fatal Error) a stahujte tedy jen novejsi verze, na ktere jsou odkazy dale !!!

Strana 41 z 140 PrvníPrvní ... 3139404142435191 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 20:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 10:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 08:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 21:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 11:24