Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 140 PrvníPrvní ... 311121314152363113 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Skin

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od oltcit
    to Vladas: skus tu to by ti mohlo pomoct
    Diky moc, uz se cely ten web snazim nejak "zkopcit", tedy jestli se zadari, protoze jsou tam opravdu moc cenne informace :-) ...



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pospa_HTC
    Pro Vladas:
    Ahoj, je fajn že jsi ty zobrazovaný údaje hodil na ten proužek, teď je to mnohem líp čitelný
    A co se týče těch úprav, tak bych se spíš já měl ptát jestli ti nevadí, že do toho šťourám, když už jsi udělal takový kus práce.
    Podle mě je ale dobře pokud se zapojí více lidí a přijdou nové nápady, a hlavně jejich realizace, tak aby se to mohlo otestovat a vyjádřit se k tomu.
    Samozrejme nevadi - kdyby vadilo, tak tam prece nebudu davat okomentovane zdrojaky, rozpakovane BMP apod. a budu s tim delat "tajnosti" ;-)

    Delam to prave proto, at muzeme dat ty "hlavy dohromady" a at z toho nakonec vyleze neco, co se bude libit a vyhovovat nam vsem,
    protoze se urcite najde nekdo, kdo umi programovat mnohem lepe, nez ja (nejsem programator, ale opravdu jen takovy "stoural" ;-)
    a treba tam dokaze vyrobit i neco, co ja bych nesvedl, anebo se alespon budu moct na nekoho obratit o radu ;-)...

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pospa_HTC
    PS: nevíš prosím jak uložit nastavení zobrazení 3D a výšky při navigaci? Po každém spůštění to musím nastavit znovu přes tlačítka
    Ja k tomu pouzivam ty 3 "zoomovaci presety", ktere jsem si prednastavil, ale kdyz iGO spustim, tak mi nabehne do docela "rozumneho stavu vhodneho prave pro navigaci" a pro hrani mam prave 1. 3D preset (je hezky videt krajinka pro simulaci, ale na navigaci to mozna bude pro nekoho moc male, takze si muze zmenit...)

    Vcera se mi nekdo psal, ze mu muj skin rozhodil velikost navigacni sipky, nebo jak zobrazit jednosmerky atd., ale bohuzel jsem sem dorazil odpoledne a z hlavy vse nevedel presne.
    Neco ohledne tech sipek, "zoomovacich presetu" a jednosmerek, jsem zkusil dat i do skinu, ale nevim, jestli se to projevi (dejte mi vedet)
    a jestli se to treba neprojevi jen kdyz to nemate zadane ve vlastnim TXT.SYS, kde to mozna ma "prednost".

    Asi bude nejjednodussi, kdyz sem dam svuj vlastni SYS.TXT a SYSTEM.INI (ktery pouzivam se svym skinem), akorat si z nej vyberte jen co je treba, (popr. prepiste nazev sveho zarizeni atd.) a uvidite, jestli neco bude lepsi, anebo naopak horsi ;-) ...

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jeste SYSTEM.INI (pred pouzitim si samozrejme zalohujte ty vlastni...)

  6. #186

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od oltcit
    novsi jocco skin(aj s hlasovym varovanim alarmov po madarsky)( je aj verzia s anglinctinou,nemcinou,rustinou,rumunstinou,ale ma to 12MB. Kto chce cestinu,moze si z upraovanej verzie pre igo2006 vytiahnut tie hlasky a nahradit si ich.
    Kde se dat najit va verze s anglictinou?

    Diky.

  7. #187

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od vladas
    Citace Původně odesláno od pospa_HTC
    PS: nevíš prosím jak uložit nastavení zobrazení 3D a výšky při navigaci? Po každém spůštění to musím nastavit znovu přes tlačítka
    Ja k tomu pouzivam ty 3 "zoomovaci presety", ktere jsem si prednastavil, ale kdyz iGO spustim, tak mi nabehne do docela "rozumneho stavu vhodneho prave pro navigaci" a pro hrani mam prave 1. 3D preset (je hezky videt krajinka pro simulaci, ale na navigaci to mozna bude pro nekoho moc male, takze si muze zmenit...)

    Vcera se mi nekdo psal, ze mu muj skin rozhodil velikost navigacni sipky, nebo jak zobrazit jednosmerky atd., ale bohuzel jsem sem dorazil odpoledne a z hlavy vse nevedel presne.
    Neco ohledne tech sipek, "zoomovacich presetu" a jednosmerek, jsem zkusil dat i do skinu, ale nevim, jestli se to projevi (dejte mi vedet)
    a jestli se to treba neprojevi jen kdyz to nemate zadane ve vlastnim TXT.SYS, kde to mozna ma "prednost".

    Asi bude nejjednodussi, kdyz sem dam svuj vlastni SYS.TXT a SYSTEM.INI (ktery pouzivam se svym skinem), akorat si z nej vyberte jen co je treba, (popr. prepiste nazev sveho zarizeni atd.) a uvidite, jestli neco bude lepsi, anebo naopak horsi ;-) ...
    Nejjednodussi je, kdyz si nastavis pozadovany pohled a pak dlouze stiskens jeden z tech presetu. Vyskoci dialog s nabidkou ulozeni presetu - pisou o tom v manualu ;-)



  8. #188
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    72

    Pre Vladasa:
    postrehy z najnovšieho skinu:
    - tlačítko smazat funguje správne
    - více možností je ok ....spomenul si že by si dal cely horny panel preč ...noo to by bolo dobre....len v tlačitku více možnosti nemaš pridať cieľ....to by si musel doriešit....
    - mini tlačitko Metody zrušiť ....je aj vo více možnosti to stačí....namiesto toho dať GPS OFF !!! kedy ta už o tom presvečím že to je dôležitá funkcia ? :-)))
    asi tebe nevadí ak si doma a pustis igo8 a hráš sa s pda a ide ti gps ....možno máš asi to pda s výklopnú anténu ktoru ked nemas vyklopenu tak mas automaticky gps off....ale mne na mojom mobil pda bliká intenzívne modrá kontrolka
    príjmu gps....a ked viem ze to aj vela žere baterku tak zakazdym idem do menu to gps vypať.....síce teraz mam pda napojene k pc tak baterka sa dobíja....to gps off mam aj v igo 2006 aj môj kamoš to ocenil....
    - k tlačitka + a - zomovacie myslel som neprofesionálne ked sa pod nimi nachádza názov mesta teda ked sa tam niečo prekrýva...ja by som ich dal na pôvodné miesto také maličké....alebo najlepšie na pravú stranu displeja ( som pravak) lebo ked by som zomoval na lavej strane stylusom by som si zavadzal s prstami a stylusom a nevidel tú malú mapu....
    - takže daj zoomovacie tlačitka v tej maličkej velkosti na pravu stranu displeja...je to aj rychlejšie zoomovanie ak su pri sebe.....
    - ten polopriehladny panel kde sa zobrazuje názov mesta by som úplne spriehladnil...opticky by sa mapa zväčšila.....
    - možno si ma nepochopil ešte raz sa spýtam ....lebo do okna plánovanie sa ti podarilo dostať mini tláčítka ktorými sa dostaneme do rôznych častí menu.....tak sa ti nepodarí ani mini tlačitko "všetky v aktuálnej kategorii" ???
    cesta: sme v okne pre "plánovanie"......hladať.....poi......v okolí kurzora...odfajknutie....všetky v aktuálnej kategorii....výber poi bodov -toto okno by som chcel vidieť pri kliknutí na mini tlačitko info o poi....možno sa to nedá ako píšeš.....len som chcel vedieť či si ma rozumel ako to ja myslím :-)
    .......snád ti nevadia moje dlhé komentáre tvojho skinu ....:-)..............
    - si zastávaš to navigačné okno ...mne sa vôbec nepáči...musím tam vždy dvakrát kliknuť a potom dať začiatok trasy alebo ciel...alebo prejazd...prvy krát sa mi vždy vyhodia tie priehladne tlačitka použivané pri navigácii alebo pri prelete na nadstavenie sklonu.... a ked pridám do trasy prejazd zase musím prepať 2D aby som si mohol pozrieť celu trasu pri zoomovaní ...fuj fuj....igo 2006 neni nad neho...skoda s nim nemas prax....
    igo 8 je urobene pre "najširšiu verejnosť" ....ktory sa s tym nechcu hrať sadnu do auta naťukaju cieľ dovedie ich navi do cieľa vypnu prístroj uložia do zásuvky a hotovo....

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Ne ne, vitam vsechny KONSTRUKTIVNI!!! navrhy ;-) ...

    -to dat pryc horni panel mne napadlo dnes cestou doprace a protoze mam PDA doma, tak nevim, co je vsechno ve "vic moznosti" za tlacitka a jestli tam pujde pridat cil - to bych udelal jen jestli to tedy opravdu pujde, ale zas jestli nebude nepriemne to jedno kliknuti navic u kazdeho prujezdu atd. ...

    -ty metody stejne funguji jen na prijmou cestu (bez prujezdnich bodu) ;-(, ale zas muze byt nekdy dobre si nechat vyhledat a pak porovnat casy a delky vsech cest do cile a pak tam terve nacpat ty prujezdni body a jestli by se to zas pod tim "vice moznosti" spatne nehledalo, i kdyz je pravda, ze by to bylo dalsi usetrene tlacitko.

    -ja mam sice PDA s vyklapeci antenou, ale tu mam umyslne podlozenou papirem (aby se mi uplne nezaklapla treba na pesi prochazce a neprekazela v pouzdre, i kdyz citlivost GPS je pak samozrejme o neco mensi).
    Kdyz si hraju, tak to mam ale radeji vzdy na napajecim kabelu a pokud neni po ruce (mimo domov), tak si radeji nehraju, at to neskonci zbytecnym HR a obnovou z Backupu, az bude k dispozici napajeni, cili "kalamitou" a "prd platnou GPS" ;-) ...

    -mozna by sla ta +- tlacitka nad sebe do praveho dolniho rohu, ze tam mozna budou lepe po ruce (i kdyz se mi to vic libi symetricke) - bohuzel se mi (nevim proc) nedari vypsat na obrazovku ten cas trasy (zkratka zkousel jsem ruzne formaty a vubec nic to nepise, i kdyz v navigacni obrazovce ano), ale alespon delka se vypsat da (i kdyz je pod tim infem, vcetne casu), tak mozna jestli do leveho dolniho rohu nedat alespon tu vzdalenost, at je videt na prvni pohled pri kazde znene trasy.

    -jestli to zas nebude blbe citelne, kdyz panel zpruhlednim jeste vic (zrovna tak byly videt kraje nazvu pd tlacitky +-)
    (ono je ale skoda, ze se nevejde vic mapy spis i na sirku v 240x320 ...)

    -s temi POI to porad moc nechapu - to tam opravdu nejsou videt "vsechny" ? (je to normalne ta obrazovka, co je dostupna i z hlavniho menu "hledat" ...

  10. #190
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od leilak1
    - si zastávaš to navigačné okno ...mne sa vôbec nepáči...musím tam vždy dvakrát kliknuť a potom dať začiatok trasy alebo ciel...alebo prejazd...prvy krát sa mi vždy vyhodia tie priehladne tlačitka použivané pri navigácii alebo pri prelete na nadstavenie sklonu.... a ked pridám do trasy prejazd zase musím prepať 2D aby som si mohol pozrieť celu trasu pri zoomovaní ...fuj fuj....igo 2006 neni nad neho...skoda s nim nemas prax....
    Prave ze myslim sice navigacni okno, ale prepnute v 2D
    Sice musim vzdy kliknout na malinke "Kurzor", ale je tam k dispozici (alespon myslim) skoro vse, co potrebuju pri planovani trasy zadavat.
    Navic si to pamatuje "zazoomovani" a kdyz si prohlizim trasu a treba nekde uproztred 300km dlouhe trasy se rozhodnu pridat prujezdni bod, tak rovnou vidim, co to udelalo a nezobrazi se mi cela mapa (jako v tom planovani) a nemusim znovu zoomovat do toho mista ...

    Zoomovaci tlacitka se asi opravdu objevi napred, to mas nejspis pravdu, ale kdyz se ignoruji a i to, ze zbytecne zabiraji misto, tak pak myslim, ze uz to jde docela dobre zadavat ;-( ...
    Pokud ale uberu v planovani horni panel, tak by se muselo take napred treba kliknout na tlacitko "Bod" (tak bych asi prejmenoval puvodni "vic moznosti") a pak az teprve "prujezd", takze asi tam ta puvodni tlacitka radeji necham, nebo jestli je nezmensit a nebyla by bez tech hornich ikon, ktera je take zbytecne rozsiruji, neprehledna ?

  11. #191
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    72

    POI este raz:
    - si v okne : "plánovanie" mapu si zblížiš vidíš nejaky poi napr ubytovanie....klikneš na neho stylusom....a teraz musiš dať ak chceš vedieť info o pointe mini tlačitko hladať potom poi potom v okoli kurzora...potom odfajknuť ....potom hore je všechny v aktuálnej kategorii klikneš na to....a zobrazi sa ty ubytovanie daného poi 0 metrov vieš že to je on a klikneš si na bližšie info ..... nedá sa urobiť mini tlačitko ktoré aspoň zmenší počet týchto klikov ? a rýchlejšie aby som sa dostal k informáciam o poite....chápeš už?? čo najrýchlejšie s čo najmenším počtom kliknuti sa dostať k info o pointe...

    rozoberáme tu obrazovku "plánovanie" a problém s mietstom...v igo 2006 to bolo tak riešene že k dispozicii bola úplne celá obrazovka (displej pda) a po kliknutí so stylusom sa objavili tlačítka ....nedalo by sa to tak nejak riešit ? jednoducho vsetky tlačitka vypať alebo zobraziť jednym malym nejakym tlačitkom.....tak ako si pri prelete zapneš alebo vypneš panel na ovládanie rýchlosti....ja viem moc by som chcel ) ...

    No to je to najkrajšie v igo 8 ....prezerať si mapu v okne " plánovanie" a hlavne slovensko iba so schémou Pistachia kde vidieť terén a zalesnenie....
    to nenehovrim o madarskej mape však odtial pochádza igo....tam su aj ihriska zelenou ako take vajička...moc podrobna mapa....aj parky v meste zobrazene....aj priemyslelne parky....
    fajn o POI si pochopil :-)))))))))

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Aha, POI uz asi rozumim - kdyz na nej kliknes a bohuzel se o nem samy o sobe nezobrazi informace, tak alespon zkusit nejak urychlit ty "nahradni kroky" ...

    Tlacitka z planovani zkratka hodit na "schovavaci panel" ...

    Mno neslibuju, ze to budu umet, ale zkusim jestli na neco neprijdu ...



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Pro guffyho (nahled)

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Samotne ikonky (viz. nahled) ...

  15. #195
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od vladas
    Skin
    Vladas-i, sledujem (z povzdálí) všetky tie keci proti a aj Tie tvoje úvahy ako Tvoj skin vylepšiť. Perfect job:yes:
    Ale preboha prosím, mohol by si začať nejaké to číslovanie svojich verzií jak v názve súboru tak aj v info.ini :!:
    To je jediná výtka, inak k perfektnej Tvojej práci, dúfam že Ti to vydrží čo najdlhšie

Strana 13 z 140 PrvníPrvní ... 311121314152363113 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 21:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 11:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 09:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 22:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 12:24