K žádosti bych se připojil, ale i pro rozlišení 240x320, 320x240......Původně odesláno od danielkop
K žádosti bych se připojil, ale i pro rozlišení 240x320, 320x240......Původně odesláno od danielkop
Safra nezjistili jste uz konecne nekdo, cim by se daly editovat (oriznout), anebo alespon otevrit ty DEM soubory, at nejsou zbytecne tak velike?
Zase jsem ted "zurive googlil" a porad nic ;-( ...
měl jsem takový stařičký program na jednu 1,44Mb disketu. jmenoval se Landscape explorer 3.0 a ten ukládal výsledný povrch v bmp a dem souboru. ale silně pochybuju, že by, byť třeba novější verze (jestli vůbec existuje) tohoto programu, otevřela soubor s povrchem
Provozoval jsem ho ve windows 3.1 ..... heh ta historie. zas bych si zapařil starý windowsy![]()
![]()
![]()
:yes:
:!: Dimka opäť prekvapil a spracoval novšiu verziu a postúpil hned o štyri verzie, ktoré ani nestihol "zavesiť" na net, takže tu je posledná verzia diMka 1.3.29 if s doplnenými hlaseniami radarov CZ, zatiaľ pre rozlíšenie 320x240 a 240x320
dimka1.3.29 if
Zmeny od poslednej..:
1.3.26 Changed color of compass from red/white to blue white.
1.3.27 Changed color of second maneuver distance in night mode.
1.3.28 Changed behavior of "Show Monocle" button in quick menu (many changes, try it)
1.3.29 Ceparate transparency settings for day and night.
Jo to ja uz zkousel i (bohuzel take stary) Vistapro a jine "unikaty" pracujici s DEM a nic.Původně odesláno od godz
Uz existuje i mala Italie a pod. a to by bylo, ze by necim nesla oriznout jen stredni Evropa, at to nezabira zbytecne mnohem vic mista, nez samotne mapy ;-( ...
No to teda jo... To pozadí pod šipkama s manévry nejde vypnout. resp. jde jen zrušit to ohraničení, ale zmizet to nezmizí. Moc se mi líbilo, když to pozadí u manévrovacích šipek šlo vypnoutPůvodně odesláno od if
![]()
Poznej rozdíl
Vlevo 1.3.25 a vpravo 1.3.29, v obou případech je vypnuto pozadí u manévrů (šipek)
Vzápätí je ďalšia novšia verzia diMka 1.3.30 if zatiaľ pre rozlíšenie 320x240 a 240x320
diMka 1.3.30 if
Zmeny v poslednej verzii.:
1.3.30 New setting "Minimize" for BT button and settings for "Menu" long click action.
Nenašla by se čeština do Guroj skinu ? Díky
No ide to, ale len takto..:Původně odesláno od tomsoft
EDIT
Kdo nemá předplaceno na rapid... , ten obrázek neuvidí. admin
to: IF
Promiň If, ale nevidím ten obrázek ???![]()
Mi nejde ani stahnout z toho RAPIDU !
to:tomsoft
budeš upravovať ifovu verziu skinu podla teba - tachometer + hodiny?
jj, ale mě se to teda moc nelíbí, myslím to pozadí pod šipkama. Samozřejmě že ho nebudu vyhazovat, protože 100 lidí 100 chutí![]()
Dimka 1.3.30 (240x320 a 320x240)
Upraveno a přidáno
+ CZ radary ( 6 hlasů s předchozím audio.zip)
+ Větší písma údajů při navigaci - všech
+ Zpět barevné šipky pro manévry
+ Průhlednější tlačítka menu při navigaci
+ Tachometry se SpeedLimitem (v obou rozlišeních)
+ Digitální hodiny (v obou rozlišeních)
+ New! - Zpět červeno-zelené šipky pro pruhy (v obou rozlišeních)
Autorovy změny
Protože se změnily i některé texty přikládám i upravenou češtinu1.3.26 Změna barev kompasu na modro - bíle.
1.3.27 Změna barvy vzdálenosti pro druhý manévr v nočním režimu.
1.3.28 Změna chování pro zobrazení "Monocle" v rychlém menu (mnoho změn, zkuste)
1.3.29 Vlastní nastavení průhlednosti pro denní a noční režim.
1.3.30 Nové nastavení pro tlačítko MENU. Při longClicku jsou nastavitelné 3 možnosti výběru akce.
A komu se nechce hledat audio soubory tak ty jsou zde (rozbalit a uložit adresář AUDIO do složky IGO8 na kartě)
Kód:http://www.tomsoftware.net/_ig_/audio.zip
Prosím vás mohli by ste dimko robiť aj v rozlíšení 420x272 ?
iGo8 má veľa uživateľov zariadení mio moov, lebo ich soft stojí za houby a veľa ľudom sa páči aj dimko.
A dimko používam aj ja, ale vždy výjde verzia bez rozlíšenia 420x272
dík