Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 81 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1204

Téma: HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...

  1. #751
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Když si doma přes Comm Managera v TyTNII spustím WLAN a spustím IE, tak se mi to v pohodě spojuje přes tu WiFi síť co mám doma, mám nastaveno Poskytovatel internetu, ale...
    Když si chci stáhnout emaily ze serveru mého providera, tak se mi to připojuje přes GPRS/EDGE...
    Zkoušel jsem různá nastavení
    POP3: mail.domena.cz
    SMTP:mail.domena.cz
    tak jak to mám v počítači a jak to funguje...ale pořád mi to nejde.
    WiFi zůstane připojené, ale k tomu se spustí to GPRS/EDGE...
    Jde to vůbec nastavit, aby to využívalo WiFi a ne jen GPRS/EDGE při mailování? Nemusí se někde něco nastavit v registrech, jako priorita WiFi nebo tak něco...?
    Mám originál ROM od T-Movile, ale SIM od Vodafone.
    Neorzumím technickým aspektů a proto, můžete mi někdo prosím poradit?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    77

    Dneska se mne stala podivna vec, se kterou bych potreboval poradit. Po neobvykle dlouhe synchronizaci, ktera trvala nekolik hodin (musel jsem nechat pres noc zapnuty pocitac), mam najednou v telefonu zdvojene vsechny udalosti. Outlook v PC vypada, ze je uplne v poradku. Co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Já bych odstranil partnerství a vytvořil ho znovu, tím by se měly odstranit z PPC všechny položky a zkopírovat tam kopletně nově z Outlooku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od Alfan
    Když si doma přes Comm Managera v TyTNII spustím WLAN a spustím IE, tak se mi to v pohodě spojuje přes tu WiFi síť co mám doma, mám nastaveno Poskytovatel internetu, ale...
    Když si chci stáhnout emaily ze serveru mého providera, tak se mi to připojuje přes GPRS/EDGE...
    Zkoušel jsem různá nastavení
    POP3: mail.domena.cz
    SMTP:mail.domena.cz
    tak jak to mám v počítači a jak to funguje...ale pořád mi to nejde.
    WiFi zůstane připojené, ale k tomu se spustí to GPRS/EDGE...
    Jde to vůbec nastavit, aby to využívalo WiFi a ne jen GPRS/EDGE při mailování? Nemusí se někde něco nastavit v registrech, jako priorita WiFi nebo tak něco...?
    Mám originál ROM od T-Movile, ale SIM od Vodafone.
    Neorzumím technickým aspektů a proto, můžete mi někdo prosím poradit?
    Díky
    V nastaveniach wi-fi (start - settings - connections - Wi-fi ) keď si vyberieš tú Tvoju sieť a ´tapneš na ňu, tak si v prvom okne (Configure Wireless Network) začiarkni This is a hidden network.

    Potom pre istotu SR a malo by to ísť. Mne to bez zašktnutia robí to isté.
    P.S. Nezabudni si v nastavení mailového konta nastaviť pre odchádzajúcu poštu mailserver Tvojho providera cez ktorého máš wi-fi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    to JEREM555
    Tak jsem udělal vše co jsi poradil a... funguje to )

    Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    86

    Citace Původně odesláno od Alfan
    to JEREM555
    Tak jsem udělal vše co jsi poradil a... funguje to )

    Díky za radu


    ZMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    Ahoj, zkusil jsem ROM - Dutty's Official WM6.1 5.2.19209 Release
    a občas se mi stane, že se mi změní časové pásmo z našeho na +2 Minsk. Děje se tak při připojení k PC nebo k navigaci. Neví někdo kde by byl zakopany pes ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravím, prosím o pomoc, radu. U mého TYTNII se stává, že když zmáčknu tlačítko vypnutí, vypne se, ale po dvou vteřinách opět naskočí - netušíte čím by to mohlo být.
    Díky za radu!!


    Ještě další poznatek, zařízení se do prvního vypnutí (režimu spánku) chová normálně. Zmáčknu vypnutí, displej zhasne, po pár vteřinách se rozsvítí a zařízení se pak chová jak pošahaný: Při psaní na HW klávesnici samovolně entruje, zavírá aplikace no děs...zkusil jsem už jiné ROM, teď jsem se vrátil k původní a stále se stejným výsledkem - vidím to teda na reklamaci..nebo máte někdo nějakou radu. Předem moc dík za odpovědi!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    138

    Citace Původně odesláno od Jack Taggart
    Ahoj, zkusil jsem ROM - Dutty's Official WM6.1 5.2.19209 Release
    a občas se mi stane, že se mi změní časové pásmo z našeho na +2 Minsk. Děje se tak při připojení k PC nebo k navigaci. Neví někdo kde by byl zakopany pes ? Díky
    Pravdepodobne mas nastavenu automaticku upravu casu. A teraz sme GMT+2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    Ja nevim jsem asi jen velka lama ze to nemuzu najit ale mam vario III od T-mobile zatim s origos romkou a zajimalo by me jestli jde nekde vypnout podsviceni displaye. Mam samozrejme nastaveno 30 vt vypnout podsviceni ale me se po tech 30 vt snizi jen intenzita podsviceni ale display podsvicen je. Nevite nekdo jak na to? Stary wizard mi tohle nedelal proste po 30 vt opravdu vypnul podsviceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    64

    Nerozebiral nekdo Kaisra? Loupou se mi zboku tlacitka (softw. ie, posta) a skrz ne zboku prosvita. Jelikoz je to neprijemne, tak bych potreboval zabarit. Nevim vsak jak rozumne rozebrat predek kaisra. Navic ztratim tim zaruku? Asi jo co?

    Mimochodem...
    Je mozne nejak vypnout podsviceni cereveneho a zeleneho tlacitka? Tedy vsech tech tlacitek co jsou pod displayem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    mam problem s 3G sietou, simku 3G mam islo to v pohode primanie hovorov atd, ani neviem kedy ale zacalo sa to spravat cudne raz to slo raz nie, nemohol som sa dovolat nikomu ani mne aj ked tel. signal mal v 3G, prepol som len na GSM pasmo a ok, ale 3G jaksi velmi strajkuje. na nete som sa docital, ze tento problem ma spusta ludi. tak neviem co s tym... skustit inu rom, radio alebo???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tom028
    Nerozebiral nekdo Kaisra? Loupou se mi zboku tlacitka (softw. ie, posta) a skrz ne zboku prosvita. Jelikoz je to neprijemne, tak bych potreboval zabarit. Nevim vsak jak rozumne rozebrat predek kaisra. Navic ztratim tim zaruku? Asi jo co?
    Kód:
    http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_kaiser/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od milossh
    mam problem s 3G sietou, simku 3G mam islo to v pohode primanie hovorov atd, ani neviem kedy ale zacalo sa to spravat cudne raz to slo raz nie, nemohol som sa dovolat nikomu ani mne aj ked tel. signal mal v 3G, prepol som len na GSM pasmo a ok, ale 3G jaksi velmi strajkuje. na nete som sa docital, ze tento problem ma spusta ludi. tak neviem co s tym... skustit inu rom, radio alebo???
    Smůla. Bohužel pouze servis: HW chyba! Nezoufej nejsi v tom sám, již to mám za sebou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    64

    A jak vypnout to podsviceni pouze klaves oid displayem asi nikdo nevi ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 81 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 08:17
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 434
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 00:08