Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 81 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1204

Téma: HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vadné pixely na displayi
    Dobrý den, dnes jsem konečně vytáhnul Kaisera z krabice a ihned po zapnutí začal na dislayi se objevil vandný subpixel - místo černé bod svítí zeleně. Mám nárok na reklamaci? Přístroj je koupen přes internet ze sunnysoftu, čili by šel vrátit bez udání důvodu. Nebo to mám "zkousnout"? Díky za nápady...
    Bohuzel se obavam,ze to bude castejsi zavada.Uz kdyz jsem kupoval sveho Kaisera,na prodejne se objevil u kolegy tez kaiser s vadnym,zelene sviticim bodem.Co jsem cetl diskuze na xda,vice lidi ma Kaisera s vadnym pixelem.
    Druhy den na to jsem kupoval prislusenstvi na Kaisera a jentak jsem podotknul,jak je to s vadnymi pixely na displeji.Bylo me sdeleno,ze jeden vadny pixel na reklamaci neni...
    Tak,ted trosku OT,ale je to souvisejici.
    Nokia napriklad neuznava jeden vadny pixel,ted nebudu uplne presny v tech cislech,ale aby vam u nokie vymenili displej pro vadne pixely,musi byt bud vice nez 4 pixely ruzne,nebo 3 pixely zdruzene u sebe.Sam jsem to kdysi resil a reklamace neuznana.
    SonnyEricsson napriklad pri 1 vadnem pixelu displej vymeni.
    Jak se k tomu postavi firma HTC a nas slavny GSMobil,to nevim,ale tech pripadu je uz vice,je to u novych pristroju a melo by to byt podle me reseno vymenou displeje.Trochu me to u HTC zarazi,protoze s timto problemy na jinych HTC nebyly.Navic bych nerad daval nekdy do rukou HTC KAISER technikum s GSMobile,kteri umi skvele zarizeni pri vymnene jakekoliv soucasky v nekterych pripadech poskodit.
    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    Mě ho vymenil prodejce kvuli vanemu pixelu v pohodě, dnes mi ho měnili znovu kvůli té nefunkční wifině a extra na pixely jsem si dal pozor.
    Kolegovi bych doporučil využít 14 denní možností vrátit bez udání důvodů zboží koupené přes internet, nebo tam prostě dojít a říct jim, že to vracíš a hned si kupuješ nové. I tak je to košer.
    U žádného PPC se mi tohle předtím nestalo a co jsem se díval na xda dev, je to tam u kaisera každou chvíli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    GPS TyTN II

    Tak to je neco v neporadku. TyTN II ma urcite jednu z nejlepsich GPSek soucasnosti. Ve stare budove v Dejvicich cca 2 metry od okna se spustenymi zaluzijemi po par vterinach fix (po natazeni satelitnich dat pomoci QuickGPS). Jinak vyborny Navilock BT338 (SiRF III) si v takovem prostredi ani neskrtne. Testovano na TT6 a OziExplorer. Jinak po cca trech dnech uzivani a porovnani s tatkou (TyTN) lze konstatovat znacne rychlejsi odezvu (na obou originalni fw s retarderem IW pro). Osvetleni displaye je nekolikrat jasnejsi.
    Az budu mit cas promerim odber v ruznych rezimech a porovnam ho s tatkou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Problém s wi-fi
    Citace Původně odesláno od JEdiC
    Mám problém s WiFi - k AP se připojím hned a bez problémů (stav je "přidružený k síti"), ale internet ani ťuk - nejdou stránky, mejly, ICQ ... nic ...
    Mám Kaisera asi 10 dnů a zkoušel jsem se připojit na tři různé AP, kámoš má Nokii, zapnul, připojil ke stejnému AP a hned mu to jelo. Já za 10 dní neviděl ani stránku. Přes GPRS jde vše ok, ale WiFi nic :-(
    Byl bych moc vděčný za každou radu - hlavně co vlastně má být v nastavení WiFi v nastavení "Připojení" (mám tam "Práce" nebo "Internet" a dvě volby ve "Vybrat sítě" - "Programy, které se automaticky připojují" ...., popř. proxy ....
    Doufám jen, že není vadný ... ale asi jsem to jen rozjebal a nevím ted defaultní nastavení ... :-(
    Tak ja sem to ted pripojil nasledovne:
    1. Zapnout Bezdr. sit
    2. Tytn najde AP v okoli. Vyberes to ktere chces a v mem pripade:
    3. Nechas nebo zvolis Internet
    4. u mne WEP, heslo automaticky ne, zadam heslo
    5. Pripojim
    A pak uz to jede. Na inet jde pres wifi.
    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    Udelej HR, pak se ti to obnovi do puvodního stavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    HTC Home customizer

    barevný HTC HOME. Já to mám šedé a na tvých stránkách jsem to viděl, že máš hodiny žluté a ostatní ikonky barevné, tak mi prosím Tě napiš kde se k tomu mohu dostat i jí moc bych si to přál.
    Staci ti,kdyz si naistalujes HTC Home Customizer,me nejvice vyhovuje verze 0.80,je to free
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    Zakázání vypínání obrazovky při hovoru
    Citace Původně odesláno od Tomáš Fidrhel
    Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak se dá vypnout černá obrazovka při volání, aby člověl mohl jít do seznamu či do poznámek.
    -Screen Going Off Durning a Call Bother You?
    If you would like it to never go of during a call then edit this registry key
    Kód:
    \HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplay DuringCall
    From "1" to "0"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Skype a Kaiser
    Citace Původně odesláno od rolli
    skusali ste niekdo nahodit SKYPE? Mne to akosi nechce instalovat. Stale mi vypise, ze subor, ktory som stiahol z internetu na Pocket
    PC nie je pre Pocket PC.
    Skype mi jede normalne. Stahni si aktualni verzi pro kapesni pocitace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Exaktní test Kaisera

    Tak pár základních měření: TyTN II zapnuto pouze G3:
    Min jas: 117mA, max jas: 216 mA. Provoz při idealní baterce od 11 do 6 hod. Zapnutí GPS = dalších 79 mA. Provoz v tomto případě od cca 6,5 do 4,5 hod. Měřen proud na napájecim USB kabelu těsně před koncem dobíjeni (rozdily mezi On a Idle). Odber v režimu Idle se timto zpusobem změřit nedá - musel bych přimo na baterku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Exaktní test Kaisera

    Ja jsem k mereni spotreby pouzil funci z AEButton Plus, ktery meri proud pomoci interniho cidla s periodou cca 10s, pri provozu na bateryji je uplatnovan "Power management" ktery ridi mimo jine i frekvenci processoru, velice dobre to bylo videt u TyTn I, zde kdyz jsem otevrel okno tohoto programu, nebo udelal nejakou jinou akci, tak se rozjel procesor a spotreba byla 60-80mA, kdyz jsem na nic nesahal tak rychle klesala pres 30-20 mA a po zhasnuti podsviceni klesla az na 12mA, podobne se chova i Kaiser, ale ten nekdy zacina az na cca 120, pak pomalu klesa pres 80mA az nekam k 60mA jindy zacne treba na 70mA a klesa na 55mA, nejmensi spotreba kterou jsem videl byla 48mA a nejvysi 490mA pri synchronizaci pres 3G (vse s minimalnim podsvicenim). V kazdem pripade je "Power management" na TyTn I agresivnejsi a frekvenci procesoru (spotrebu) snizuje vyrazne rychleji nez to dela Kaiser.
    Ja doufam ze v pristich verzich "ROM" se bude Kaiser chovat podobne jako TyTn I.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    Proxy a nastavení síťových adaptérů
    Citace Původně odesláno od jEdiC
    mám tam internet .... prohlížeč chvíli hledá a napíše "The page cannot be found. Check the name a try again." Já se z toho zblázním ..........
    Prosím tě - na stránce s nastavením proxy máš co ? Zatrženo "tato síť se připojuje k intenetu?" máš nebo ne ? A proxy nic ? Dík ...
    no ja jedu bez lokalizace. Kazdopadne teda v nastaveni connections -> proxy se vstahuje pouze na GPRS/EDGE/HSDPA. A v nastaveni Network adapters mam ze moje sitovka se pripojuje k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nekolik uzitecnych tweaku pro Kaisera

    Tweaks:
    Call - Zapnuti nebo vypnuti obrazovky pri telefonovani
    SMS - Zobrazeni ci nezobrazeni textu zprava odeslana
    GPRS - 1m Auto Disconnect
    Camera - Save GPS Position
    Camera - Auto Rotate (bug)
    TouchFLO - Sensitivity
    TouchFLO - Scroller
    Performance - Window Animations
    Performance - Menu Animations
    Performance - File System Cache
    Performance - File System Filter Cache
    Performance - Font Cache
    Performance - TCP Window Size
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Samostatný registrový editor

    Na upravu registru co se tyce freeware programu pak PHM Registry,ktery prikladam.Jinak ja radsi pouzivam placeny resco explorer,ktery obsahuje i resco registry,prijde me takovy prehlednejsi.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Přehrávání flv videí (např. YouTube)

    Ano na video je znamy TCMP player a flv plugin
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Hodiny na liště

    Na to je znamy malinkaty cabik,misto baterie hodiny,prikladam ho.
    Naistalovat cabik a pak restartovat zarizeni.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    USB, synchronizace

    tiez pozivatm USB connector, ktorym programujem Univerzalny ovladac, rovnako mam dalsi USB kabel na Sony kameru a tiez slape v pohode.

    Co sa tyka Sync., podobne ako Nokia PC Suite, odporucam synchronizaciu cez Outlook exchange server. Je to ovela rychlejsie a pohodlenejsie - nyvyse synchrnizuje nielen z dialky 10 metrov, ale trebars aj z dialky 10 000 km.
    Pre ilustraciu v AH Mobile som si priamo v predajni stiahol asi 630 kontaktov,vsetky kalendarove udalosti a Tasky - aj asi 65 mailov asi za 45 sekund.
    Pokial potrebujes vediet nastevenie, daj mi vediet.

    Mnoho zdaru...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    Volání vs. datové spojení současně
    Citace Původně odesláno od plachow
    - včera mi Kaiser 2x vůbec nedetekoval příchozí hovor, slyšel jsem "škrvrkání" v reprákách počítače, ale Kaiser mlčel. Po dotazu na volajícho (žena: "proč mi to nebereš?!" :-) jsem prý měl obsazovací tón. Kdybych v reprákách neslyšel, že GSM se o cosi snaží, vůbec bych netušil, že mi někdo volal. Stalo se to už někomu, anebo mám hledat problém v nějakém prográmku? (podezřelý: Pocket Zen Phone :-)
    Problem obsazovaciho tonu muze byt zpusoben pokud mas aktivni GPRS a zrovna stahujes data (GPRS/EDGE). Neni totiz mozne zaroven tahat data a zaroven telefonovat. U 3G je to jiz vyreseno ze se stahovani stopne a telefon reaguje jak ma. Po ukonceni hovoru zase navaze kde prestal a stahuje dal...
    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Chyba,u 3G je ta vyhoda ze muzes telefonovat i stahovat najednou.Pri telefonovani, stahovani dat stale jede nikoliv se stopne.
    Cituji jednoho z mnoha clanku:

    GPRS není hloupá technologie. S možností dovolat se během datového přenosu počítá, neexistuje ale žádný mobilní telefon, který by tuto službu nabízel. Mobily se podle chování v takových situacích dělí do tří kategorií

    3G umí!

    Vyzkoušeli jsme, co v takových situacích udělá 3G síť O2. Už z perexu víte, že se chová tak, jak bychom to čekali. Během stahování se na telefon bez problémů připojíte a bez přerušení datového toku se dá i telefonovat. Toto chování jsme ověřili na telefonech . . . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 81 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 08:17
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 434
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 00:08