Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 81 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1204

Téma: HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...

  1. #151
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    víte někdo jak na MDA Vario III odhalit extrom? Pro případnou extrakci a instalaci jednotlivých CABů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kaiser defaultně nemá ExtROM....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Ma na Kaiserovi pri prichodu nove SMS, mailu nebo pri neprijatm hovoru nejak jinak blikat dioda, aby na to upozornila? U me se nic takovyho nedeje, coz je skoda, urcite by se k tomu daly vyuzit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    a co nastaveni - zvuky a upozorneni - upozorneni - tam uz si vyberes udalost,zatrhnes blikat/i jakou dobu/ a pak pokud ti neco prislo,nebo je neco zmeskaneho,barva diody ze zelene bude oranzova!vsak normal,ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od rumcajs_tr
    Ahoj, posledním popsaným způsobem jsem se dostal do nastavení MMS a je to asi vše v pořádku. Jenomže nemohu zkontrolovat druhou část nastavení a to je "Nastavení MMS..." v menu zpráv, protože mám nainstalovaný synchronizační SW OneBridge a ten mi přemapoval tuto volbu a pouští mi to nějaké jeho anglické menu místo nastavení MMSek. Ale MMS nechodily už od začátku, i před instalací OneBridge, takže ten problém nezpůsobil, akorát se kvůli němu nemůžu dostat do toho menu.
    Kontroloval jsem to alespoň v registrech a tam se to zdá OK.
    Můžete se někdo podívat, jak máte nastavené registry:
    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Arcsoft\ArcSoft MMS UA\Config\mm1\MMSCSetting\O2 MMS
    ConnectionVia = "{C8F83F71-56D1-43C1-2017-FC0066F83087}"
    Gateway = "160.218.160.218"
    GatewayPort = "8080"
    ISP = "O2 MMS"
    MmscURI = "http://mms.o2active.cz:8002"
    Name = "O2 MMS"
    PacketSize = "1000"
    RecvDefault = "307200"
    WAP2RecvDefaultSize = "99999999"
    WAP2SendDefaultSize = "307200"
    WAPType = "1"
    Děkuji
    Ehm, musis si nastavit v MMS settings wap verziu na 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od gabriel31337
    Ehm, musis si nastavit v MMS settings wap verziu na 2.0
    Ahoj, díky za tip, ale potřeboval byc vědět, který klíč v registru to je a jakou má mít hodnotu, protože jak už jsem psal výše, kvůli jinému SW (který mi přepsal nastavovací menu) se do nastavení přes menu nedostanu, takže musím nastavení změnit pomocí editace registru.
    Odhadoval bych, že se jedná o tuto položku:
    Kód:
    WAPType = "1"
    ale protože u editace registrů platí dvakrát měř, jednou řež, chtěl bych se zeptat, jestli je to tento klíč a jaou u něj máte hodnotu? "2" nebo "2.0" nebo něco jiného?
    Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Stava sa niekomu na Kaiserovi tiez, ze sa proste na Bluetooth proste zrusi FTP funkcia?
    Teda sa odfajkne ta druha moznost kde je nastaveny sdielany adresar a tym padom uz ani nejdu posielat subory na kaisera.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od gabriel31337
    Ehm, musis si nastavit v MMS settings wap verziu na 2.0
    Tak nastavení:
    Kód:
    WAPType = "2"
    nepomohlo.
    Můžete se mi někdo podívat, jak přesně máte nastavné registry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    rumcajs_tr:
    EGEDIT4

    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Arcsoft\ArcSoft MMS UA\Config\mm1\MMSCSetting]
    
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Arcsoft\ArcSoft MMS UA\Config\mm1\MMSCSetting\SampleMMSC]
    "PacketSize"=dword:000003E8
    "ConnectionVia"="{4146B875-1906-467A-AC36-8877A71434DB}"
    "Name"="T-Mobile MMS"
    "Gateway"="10.0.0.10"
    "MmscURI"="http://mms"
    "GatewayPort"=dword:00000050
    "ISP"="SampleMMSC"
    "WAP1SendDefaultSize"=dword:0004B000
    "WAP2SendDefaultSize"=dword:0004B000
    "WAP1RecvDefaultSize"=dword:000FA000
    "WAP2RecvDefaultSize"=dword:000FA000
    "WAPType"=dword:00000001
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    inetMmark: Nastaveni pripojeni:

    1) My ISP a My Network jsou pouze WM metasite pro aplikace, ktere explicitne nepouzivajivaji konkretni fyzicka pripojeni identifikovana jednoznacnym GUID.

    2) U Vas vyhodte/smazte zcela MMS a wap pripojeni z Orange World mini = ponechate jen Orange Internet. Vyberte pote Orange v "prvnim" seznamu (-(...connect to internet...).

    3) V pripojenich se prente na zalozku Upresnit, Vybrat site a VYTVORTE NOVE PRIPOJENI pro MMS nazvane napr. ORANGE MMS a DALSI nove pripojeni nazvane napr. Orange WAP. WAP pripojeni muzete vybrat do Work Settings.

    4) Pouzivane MMS pripojeni vyberete v pocket outoolu, v moznostech zprav MMS, na zalozce Servery - rozkliknout default pripojeni a vybrat ze seznamu "Pripojit pres" Orange MMS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    aeon101: Posilal jsem sem uz odkaz na rozsahle vlakno na XDA, kde jsou reseny snad vsechny myslitelne problemy s voip.Jeho autor si vyzadal lock vlakna, protoze je otravenej z lidi, co neumi cist amysli si, ze ostatni maji pro ne vsem na stribrnem podnose



    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303493
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    inetMark: Ad bluetooth) Ne nestava - vypina se mi pouze rezim BT On Discoverable.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    35

    mě MMSky taky dlouho nechtěly fungovat.

    Musel jsem změnit PORT NUMBER v nastavení MMS z 8080 na 9201

    ono když dáš MMS 2.0 tak ti to automaticky hodi na 8080 , takže tam nech MMS 1.2 limit 300k a port 9201

    mam O2 a takhle mi to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Nastaveni portu je zavisle na konfiguraci site operatora. Takze zadna obecna doporuceni jako port 9201 pro O2 nemuseji fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Já právě mám O2 (asi jsem to zapomněl napsat). Mohu poprosit uživatele oco1 nebo někoho jiného kdo je u O2 o export nastavení registrů pro O2 tak jak je výše poslal RStein pro TMO?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 81 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 08:17
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 434
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 00:08