Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 77 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1153

Téma: ASUS P535 - fotky displaye - žádost

  1. #751
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    pro MIPII:
    novou romku když ztáhneš tak jen rozbalit a složku otevřít a co je důležité tak zkopírovat do naformátované karty do rootu.Jsou to tři soubory a jeden je složka 2577 a to je binár ..... tu nechat tak jak je . (šachy s ní jen když se flešuje na jinou verzi než českou ).Zastrčit do slotu a spustí se bajos a tam si přečteš kroky... tot vše .
    Rozdíl mezi 3RD a 4TH ve funkčnosti není... akorá se změnil datum vydání a přepis z rom 525 na 535.Je jinak poskládaná jelikož primárně obě vycházejí od 525tky.A opraveno stk. a sms.Vůbec neni rozdíl v rychlosti mezi anglickou , evropskou a nebo třeba francouzkou :-)))) Tyhle romky od asusu jsou dotažený do dokonalosti že ostatní poskytovatelé s WM6 můžou jen tiše závidět .Nic navíc,maximum funkčnosti a nejmín problémů.
    Můžu s klidem tvrdit že jsem neměl v ruce lepší zařízení (samozřejmě ve stejný třídě)-co se týče vel. paměti a procesoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    pro MIPII:
    novou romku když ztáhneš tak jen rozbalit a složku otevřít a co je důležité tak zkopírovat do naformátované karty do rootu.Jsou to tři soubory a jeden je složka 2577 a to je binár ..... tu nechat tak jak je . (šachy s ní jen když se flešuje na jinou verzi než českou ).Zastrčit do slotu a spustí se bajos a tam si přečteš kroky... tot vše .
    Rozdíl mezi 3RD a 4TH ve funkčnosti není... akorá se změnil datum vydání a přepis z rom 525 na 535.Je jinak poskládaná jelikož primárně obě vycházejí od 525tky.A opraveno stk. a sms.Vůbec neni rozdíl v rychlosti mezi anglickou , evropskou a nebo třeba francouzkou :-)))) Tyhle romky od asusu jsou dotažený do dokonalosti že ostatní poskytovatelé s WM6 můžou jen tiše závidět .Nic navíc,maximum funkčnosti a nejmín problémů.
    Můžu s klidem tvrdit že jsem neměl v ruce lepší zařízení (samozřejmě ve stejný třídě)-co se týče vel. paměti a procesoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    THX ja jsem to nedal rovnou do rootu ja to nechal jeste v jedne složce moc dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Tak přátelé. P535 mám cca 9 měsíců, doteď bez problémů.
    V pondělí se začala P535 dosti zahřívat - vysoká spotřeba - a po vyndání baterie už nenaskočila :dead:
    Takže konec, samozřejmě nemám zálohu, jsme zvědav co servis...

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Nech to ležet bez baterky nejakou dobu, alespon 24h, buď naskočí sám, když ne hoď HR a určitě pojede. Stejnej problém jsem zažila i já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Ležel bez baterie den a nenaskočil, když jsem tam dal novou baterii začal se zase hřát.
    Už jede na servis, zařízení který musí den ležet, aby naběhlo teda nepotřebuju (
    Jsem zvědav jak to dopadne (a hlavně jak rychle).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    19

    Mám p535 -ku od srpna 2007 a bez žádného poškození mi přestala číst simku . Zkoušel jsem 3 karty a ani jednu . Poslal jsem ji na reklamaci 2.1.08 a ještě do dnešního večera mi nepřišel jediný email nebo sms co je za problém. Zařízení kromě telefonu fungovalo na 1 s hvězdičkou ale telefon za 4- . Kontakt jsem někdy volil i čtyřikrát než začal vytáčet číslo nebo se mi mockrát někdo stěžoval že mi volal a já mu to nezvedal přitom jsem seděl u Mda a vůbec nic se nedělo ani mi nepřišlo žádné upozornění o zmeškaném hovoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Tak předně ... jestliže něco nefunguje tak se napřed podívám a vzpomenu ce jsem s asusem vyváděl.... je to prostě jako komp ...akorát troško víc citlivější ... a pak teprve píšu ... ---tolik uvod ...nezdá se mě ani omylem že by zrovna 535 měla nedostatky... ty si děláme sami.... doporučuju :
    clean temp .. extendet switch,a potom x-button .... a je vystaráno bez dalšího zkoumání . a zaručuju že bude šlapat gpska tak jak má a ostatní bejkárny taky ... .. když tak, tak do sz hm? :-)))) a nebo mejl ...

    fakt že to prostě oproti jiným strojkům maká ...a navíc supermaká ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    Od ted jsem velice spokojený uživatel p535 je to super mašina a od te doby co tam mam 4 GB kartu je to nepřekonatelny stoj!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Ještě mít asusík 3,5" displej tak je to pro mě king mezi stroji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    No to já bych zase nechtěl - větší spotřeba baterie a větší rozměry. Už i tak je v pouzdře tlouštík
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    3,5" by bylo pekný,ale pak bych ho musel nosit v batohu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    47

    Neporadí mi někdo jak nastavit aby hovor byl přijatý přímo v hlasitém odposlechu?Pokud to vůbec jde?Abych to nemusel přepínat ťuknutím na displej?Zdravím...díky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Takovy nastavení sem nikde nevidel,ale nebylo by to neprakticky i kdyby to slo? to se pak vsechny hovory budou prijimat na hlasity i když nebude třeba a pak se to bude zase muset prepinat na normalní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od proview
    Tak předně ... jestliže něco nefunguje tak se napřed podívám a vzpomenu ce jsem s asusem vyváděl.... je to prostě jako komp ...akorát troško víc citlivější ... a pak teprve píšu ... ---tolik uvod ...nezdá se mě ani omylem že by zrovna 535 měla nedostatky... ty si děláme sami.... doporučuju :
    clean temp .. extendet switch,a potom x-button .... a je vystaráno bez dalšího zkoumání . a zaručuju že bude šlapat gpska tak jak má a ostatní bejkárny taky ... .. když tak, tak do sz hm? :-)))) a nebo mejl ...

    fakt že to prostě oproti jiným strojkům maká ...a navíc supermaká ....
    K čemu sou přesně vhodnáý programy extendet switch a clean temp?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 77 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2009, 08:56
  3. Rozměr displaye u Asus 63x
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:19