Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ASUS P535 - fotky displaye - žádost

Franky52 (186)|24.4.2007 17:50
[QUOTE="bmk"]Zdravím všechny přítomné a rád bych se zeptal na jednu věc,která jaksi souvysí s univerzálností navigace Asus "pé535tky".a sice jestli se dá toto PDA použít kromě navigace v autě taky pro pěší navigaci.Nemyslím přímo na turistiku,ale třeba pro pěší chůzi měste.Určitě to je užitečná otázka pro všechny,co mají toto PDA a pojedou s ním na dovolenou,kde třeba ve Vídni nechají auto stát na okraji města před hotelem a vydají se do centra po vlastní ose.Nejde tak ani o to,aby je navigace dovedla do centra,do určitého bodu zájmu,ale aby tě navigace dovedla nazpět k místu,odkud si vyšel,jednoduše abysi nebloudil,mohl být v klidu a věděl,že aď budeš v jakékoliv části města,vždy tě to dovede k tvobě vytvořenému bodu zájmu,tedy zpět k autu.Dějuji předem za informace a protože se rozmýšlím nad koupí tohoto PDA budou pro mně vaše informace velmi cené.Díky...;) null[/QUOTE]

To nezáleží na PDA, ale na SW té které navigace. Čistě teoreticky lze k popisovanému účelu použít jak autonavigace (pěší způsob) či další navigační systémy. Do tohoto PDA lze např. použít IGO, MIO, Smartmaps, GPS Tuner, atd. Vhodný pro chůzi po neznámém městě vidím GPS Tuner. Navíc k němu si lze vytvořit lerhce mapové podklady, a ne si je pořizovat za drahé peníze jako u jiných navigací. Stačí si sehnat mapu třeba Vídně v jpg. Pomocí kalibrátoru (na stránkách výrobce ke stažení zdarma) ji zkalibrovat, nahrát na kartu a ve Vídni ji pak použít pro pěší turistiku či návratu k zaparkovanému automobilu. Takže, na tomto PDA fungují takřka všechny GPS - limit je jen jeden - velikost paměti PDA, lépe řečeno karty miniSD.
gorge_No.1_ce4you (191)|24.4.2007 18:48
[QUOTE="woncha"]V zasade asi maji oba stejny tft QVGA displej (pro objasneni doporucuji google)
LCD u PDAcka nepredpokladam. Myslim že tekutym krystalum by pichani perem nedelo dobre :-)
Ale pravda techologie displeju nesleduju[/QUOTE]

no já doteď myslel, že dotykový displej, je normální technologie LCD, na které je ještě "namontovaná" průhledná vodivá vrstva, vzduchová vrstva a pružná membrána, které se starají o vlastní dotykové ovládání spolu s příslušnou jednotkou.
alesuu (8)|24.4.2007 20:00
Cus mel bych dotaz jake programy by se hodily do Asusu mám tam zatím Win comandra ,tk creator a nevim co tam dat. Díky za odpovedi
Franky52 (186)|24.4.2007 23:27
[QUOTE="alesuu"]Cus mel bych dotaz jake programy by se hodily do Asusu mám tam zatím Win comandra ,tk creator a nevim co tam dat. Díky za odpovedi[/QUOTE]

Já jsem velmi spokojený s programem SPB Shell. Pro zálohování a případnou obnovu systému je fajn SPB Backup. A pro čtení knih je dobrý Mobipocket. Když se dolejí české fonty, párádmě zobrazuje čárky i háčky. Pro nahrávání telefonních hovorů i jako diktafon se mi osvědčil Audio notes a pro ochranu důvěrných dat (kredirtky atd) je pak eWallet.
bmk (117)|25.4.2007 10:33
[QUOTE="Franky52"][QUOTE="bmk"]Zdravím všechny přítomné a rád bych se zeptal na jednu věc,která jaksi souvysí s univerzálností navigace Asus "pé535tky".a sice jestli se dá toto PDA použít kromě navigace v autě taky pro pěší navigaci.Nemyslím přímo na turistiku,ale třeba pro pěší chůzi měste.Určitě to je užitečná otázka pro všechny,co mají toto PDA a pojedou s ním na dovolenou,kde třeba ve Vídni nechají auto stát na okraji města před hotelem a vydají se do centra po vlastní ose.Nejde tak ani o to,aby je navigace dovedla do centra,do určitého bodu zájmu,ale aby tě navigace dovedla nazpět k místu,odkud si vyšel,jednoduše abysi nebloudil,mohl být v klidu a věděl,že aď budeš v jakékoliv části města,vždy tě to dovede k tvobě vytvořenému bodu zájmu,tedy zpět k autu.Dějuji předem za informace a protože se rozmýšlím nad koupí tohoto PDA budou pro mně vaše informace velmi cené.Díky...;) null[/QUOTE]

To nezáleží na PDA, ale na SW té které navigace. Čistě teoreticky lze k popisovanému účelu použít jak autonavigace (pěší způsob) či další navigační systémy. Do tohoto PDA lze např. použít IGO, MIO, Smartmaps, GPS Tuner, atd. Vhodný pro chůzi po neznámém městě vidím GPS Tuner. Navíc k němu si lze vytvořit lerhce mapové podklady, a ne si je pořizovat za drahé peníze jako u jiných navigací. Stačí si sehnat mapu třeba Vídně v jpg. Pomocí kalibrátoru (na stránkách výrobce ke stažení zdarma) ji zkalibrovat, nahrát na kartu a ve Vídni ji pak použít pro pěší turistiku či návratu k zaparkovanému automobilu. Takže, na tomto PDA fungují takřka všechny GPS - limit je jen jeden - velikost paměti PDA, lépe řečeno karty miniSD.[/QUOTE]


To je mi jasné,ale jde mi o tu STATICKOU NAVIGACI,která je vlastně pro navigaci pomalou rychlostí nepoužitelná.Spíš mně zajímá,jestli se dá také vypnout.Já jako profesionální řidič si stejně ještě koupím externí přijímač,protože je citlivější a přesnější než vestavěný modul v PDA.Takže v praxi to bude vypadat tak,že v autě budu používat samotný přijímaš a venku v neznámém prostředí mimo auto PDA.Proto potřebuju mít tu statickou navigaci vypnutou.A ještě bych se chtěl v této souvyslosti zeptat,zda je po stránce ovládání v PDA složité přepínat mezi jedotlivými satelitními přijímači,mám na mysli vestavěným a externím a zda to nějak nezatěžuje,nebo nepoškozuje SW v PDA.
martin_g (81)|25.4.2007 13:47
[QUOTE="bmk"]
To je mi jasné,ale jde mi o tu STATICKOU NAVIGACI,která je vlastně pro navigaci pomalou rychlostí nepoužitelná.Spíš mně zajímá,jestli se dá také vypnout.Já jako profesionální řidič si stejně ještě koupím externí přijímač,protože je citlivější a přesnější než vestavěný modul v PDA.Takže v praxi to bude vypadat tak,že v autě budu používat samotný přijímaš a venku v neznámém prostředí mimo auto PDA.Proto potřebuju mít tu statickou navigaci vypnutou.A ještě bych se chtěl v této souvyslosti zeptat,zda je po stránce ovládání v PDA složité přepínat mezi jedotlivými satelitními přijímači,mám na mysli vestavěným a externím a zda to nějak nezatěžuje,nebo nepoškozuje SW v PDA.[/QUOTE]

Staticka navigacia na P535 sa da vypnut, je na to niekolko utilit, ja pouzivam "MMSirfSetup".
Prepinanie medzi GPS urobis zmenou portu v navigacnom programe, čize by to nemalo nic ovplyvnovat.
DrU2 (48)|25.4.2007 22:29
Tak mam zase problemecek,kdyz odeslu SMS,tak to dotycnemu ukaze cas odelsani o hodinu mene nez jsem ji ve skutecnosti poslal.
DrU2 (48)|30.4.2007 13:37
[QUOTE="DrU2"]Tak mam zase problemecek,kdyz odeslu SMS,tak to dotycnemu ukaze cas odelsani o hodinu mene nez jsem ji ve skutecnosti poslal.[/QUOTE]

Tak to asi dela ten telefon prijemce!!!

Ale ted neco jineho zase s smskama. Stava se vam nekomu,ze kdyz pisete sms,tak ze vam to blbe pocita pocet zprav do kterych bude text rozdelen?Mam napsano 172 znaku a pravo mi to v zavorce hlasi,ze to rozdeli do 3 zprav.Ale do kolika to rozdeli,to skutecne nevim.

Jeste neco,vite nekdo ,jak spravne nastavit MMSky pro T-mobile??

Dekuji vsem.
aeon101 (213)|30.4.2007 16:25
No jestli pises smsky i s diakritikou, tak ti bude bohuzel napsanych znaku pribyvat aniz bys napsal pocetne vic pismen...zalezi ale jakou mas romku a jestli pozuzivas t9.
MMS stejne jako pripojeni by ti mel Asus nastavit automaticky v polozce nastaveni/ Pripojeni/ Nastaveni site/ - vybrat operatore a je to...

Dan
himi (79)|30.4.2007 18:28
na alza.cz jsem nasel P535 v bile verzi: odkaz
bmk (117)|1.5.2007 10:03
Chtěl bych se ještě majitelů zeptat jak je to stelefonováním,respektive s přijímáním hovorů???Musí být zapnuté,nebo se ozve zvonění i když jej zrovna pro práci nepoužíváte a je vypnutý??,Díky..
loobo (12)|1.5.2007 12:32
Ano, samozřejmě. I při vypnutém přístroji vyskočí dialog o příchozím hovoru
DrU2 (48)|3.5.2007 00:47
Ví někdo,jak nastavit GPSko pro TomToma?
V manualu sem nenasel ani obecne nastaveni.
Diky
t.prochazka (125)|3.5.2007 11:06
Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS -> Konfigurovat

Vybrat: Jiná NMEA GPS
rychlost: 4800
Port: asi GPS device
DrU2 (48)|3.5.2007 12:33
[QUOTE="t.prochazka"]Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS -> Konfigurovat

Vybrat: Jiná NMEA GPS
rychlost: 4800
Port: asi GPS device[/QUOTE]

No v nastaveni GPS na kartě programy je jich víc COMy(1-9) , GPD(1-9) na kartě hardware jde taky vybrat z toh samého,ale to je asi pro externí přijímač.
error021 (7)|3.5.2007 14:27
Nevíte, nechystá se update winů. Docela bych bral crossbow.
Pavel_11 (45)|8.5.2007 16:55
Hi vsichni!

Mam dva dotazy:
- nevite nejlepsi zpusob jak zrusit obrazek na pozadi Asus P535? Ja bych tam chtel mit cerne pozadi (sice to nebude nejhezci, ale snad to bude ucelne = bude to min zrat baterku apod.)
- uz se tady o tom psalo, ale jaky je nejjednodussi zpusob zabezpeceni uplneho vypnuti aplikace po jejim skonceni. Kdyz ted zavru nejakou aplikaci, tak ona stale bezi na pozadi.

Dekuji za odpovedi.

Zdravi

Pavel
DrU2 (48)|8.5.2007 21:02
[QUOTE="Pavel_11"]Hi vsichni!

Mam dva dotazy:
- nevite nejlepsi zpusob jak zrusit obrazek na pozadi Asus P535? Ja bych tam chtel mit cerne pozadi (sice to nebude nejhezci, ale snad to bude ucelne = bude to min zrat baterku apod.)
- uz se tady o tom psalo, ale jaky je nejjednodussi zpusob zabezpeceni uplneho vypnuti aplikace po jejim skonceni. Kdyz ted zavru nejakou aplikaci, tak ona stale bezi na pozadi.

Dekuji za odpovedi.

Zdravi

Pavel[/QUOTE]

Add 1 : Nastavení -> Dnes a na kartě Vzhled zaškrtnout: Použít tento brázek jako pozadí a pak Procházet a vybrat černýn obrázek

Add2 : Ja používám Spb Pocket Plus , ten zajistí to , že se aplikace budou skutečně zavírat a mnoho ostatních věcí:).

Snad ti to pomůže.
Pavel_11 (45)|10.5.2007 09:24
Hi!

Díky za odpovědi. Černé pozadí - předpokládal jsem, že by to mohlo jít nastavit nějak jednoduše a ne "sprostě" vkládat černý obrázek na pozadí. Ale takto to jde asi taky.

Zaím čus

Pavel
bmk (117)|10.5.2007 11:15
Chtěl bych se zeptat majitelů 535ky jaké mají zkušenosti z kartami a jaké jsou technické specifikace pro paměťová média u tohoto modelu tzn.jakou největší kartu umí přečíst a taky jakou nejrychlejší,popřípadě jaká je vhodná aby rychlost procesoru nebyla bržděna pomalostí karty Díky za odpověď na toto téma...
Pavel_11 (45)|10.5.2007 20:25
[QUOTE="DrU2"][QUOTE="Pavel_11"]Hi vsichni!

Mam dva dotazy:
- nevite nejlepsi zpusob jak zrusit obrazek na pozadi Asus P535? Ja bych tam chtel mit cerne pozadi (sice to nebude nejhezci, ale snad to bude ucelne = bude to min zrat baterku apod.)
- uz se tady o tom psalo, ale jaky je nejjednodussi zpusob zabezpeceni uplneho vypnuti aplikace po jejim skonceni. Kdyz ted zavru nejakou aplikaci, tak ona stale bezi na pozadi.

Dekuji za odpovedi.

Zdravi

Pavel[/QUOTE]

Add 1 : Nastavení -> Dnes a na kartě Vzhled zaškrtnout: Použít tento brázek jako pozadí a pak Procházet a vybrat černýn obrázek

Add2 : Ja používám Spb Pocket Plus , ten zajistí to , že se aplikace budou skutečně zavírat a mnoho ostatních věcí:).

Snad ti to pomůže.[/QUOTE]

Zdar!

Tak jsem si nainstaloval SPB Pocket Plus (trial version) a vse je OK do ty doby co vytahnu USB kabel z PDA. Pak zhasne display a uz se nic nedeje. Kdyz zapojim kabel zpatky, tak vse zase funguje OK.
Tak nevim kde delam chybu.

Diky za rady.

Pavel
Pavel_11 (45)|10.5.2007 20:40
Zdar!!!

Hihi - to jsem ale pako, nejako se mi povedlo nastavit si podsviceni displaye pro napajeni z baterie na minimum - takze proto jsem po vytazeni kabelu na displayi nic nevidel. No jo, jsem trouba.
Jo a dat cerny obrazek na pozadi - nic moc. Ono to neni cerne, ale takove sedive - moc se mi to nelibi. Budu to muste jeste vykoumat.

Zdravi

Pavel
Woncha (28)|10.5.2007 21:43
[QUOTE="Pavel_11"]Zdar!!!

Hihi - to jsem ale pako, nejako se mi povedlo nastavit si podsviceni displaye pro napajeni z baterie na minimum - takze proto jsem po vytazeni kabelu na displayi nic nevidel. No jo, jsem trouba.
[/QUOTE]

Nic si z toho nedelej, ja taky potreboval 2x softreset nez jsem pochopil :-D
palacinka (242)|16.5.2007 08:28
Zdar,

mám dotaz ohledně hlasového vytáčení přes BT sluchátko, funguje? Jaký je v P535 na hlasové vytáčení software?
czbird (334)|16.5.2007 20:38
caf lidi, pridavam se do klubu majitelu :)
kdo poradi, jake porty nastavit pro GPS?
v manualu jsem nikde nevycetl, na kterem portu HW GPS komunikuje... diky moc.
Lutri_ce4you (143)|16.5.2007 22:01
Ahoj lidi, přemýšlím o zběhnutí od Artemise k P535 a zatím se mi celkem vše líbí. Jen mi prosím prozraďte zda jde uchytit na šnůrku na krk / jsou to ty dvě direčky zespoda pod krytem baterky? / a pak ten hlavnější, a to zda jdou nahrávat telefonní hovory bez použití hlasitého odposlechu? Samozřejmě za použití nějakého donahraného SW. Na Artemisu totiž pokud normálně voláš a nahráváš hovor, tak druhou stranu skoro neslyšíš a jediná možnost je hlasitý odposlech. Jo a do třetice, je nějaká klávesnice na psaní sms a poznámek pro použití bez stylusu? Třeba jako Phone pad?
Předem dík za odpověď :))
czbird (334)|17.5.2007 09:48
tak zatim poznatky:

- oproti Mio A701 je SW o tridu vyse (rychlejsi, stabilnejsi, proste zatim vse funguje na 100%)
- HW port GPS je na COM2/4800
- SW port GPS (GPS proxy) se mi rozjet zatim nepodarilo
- proc maji COM3 a COM4 porty v nazvu IrDA, kdyz to IrDA nema?
- Block Recognizer jsem zprovoznoval asi 2 hodiny, ale zprovoznil, a funguje v nem i ceska T9 :D
- kdyz se mi behem delsiho volani vypne displej, co mam zmacknout, abych ho zase roznul? nic nereaguje a cervenym tlacitkem hovor pravdepodobne tipnu - nejake navrhy?
- kvuli lokalizaci jsem se drbal s predelavanim vsech zastupcu ze "Storage Card" na "Karta Mini SD" - to taky mohli vyresit nejak elegantneji :mad:
- v PIEPlus nejdou namapovat vsechna dostupna HW tlacitka, prakticky dlouhy stisk jde namapovat jenom na tlacitko s sipkama v kolecku :(
- ulet na konec - proc, kdyz fotim (strana se spousti nahoru), tak je prisvetlovaci diodka POD objektivem? To zas navrhoval nejaky madar, ne? :D
- mno a nejvetsi pruser? mam bilou verzi, a ta je ocividne "lady-style", protoze je k ni i bile kozene pouzdro, ktere ale hlavne NEMA sponu na opasek :O, takze nakup jineho pouzdra me bohuzel nemine
czbird (334)|17.5.2007 09:49
[QUOTE="Lutri"]Ahoj lidi, přemýšlím o zběhnutí od Artemise k P535 a zatím se mi celkem vše líbí. Jen mi prosím prozraďte zda jde uchytit na šnůrku na krk / jsou to ty dvě direčky zespoda pod krytem baterky? / a pak ten hlavnější, a to zda jdou nahrávat telefonní hovory bez použití hlasitého odposlechu? Samozřejmě za použití nějakého donahraného SW. Na Artemisu totiž pokud normálně voláš a nahráváš hovor, tak druhou stranu skoro neslyšíš a jediná možnost je hlasitý odposlech. Jo a do třetice, je nějaká klávesnice na psaní sms a poznámek pro použití bez stylusu? Třeba jako Phone pad?
Předem dík za odpověď :)) [/QUOTE]

1 - ano, prichytit se da, zespodu jsou dve durky, kteryma provlinkes snurku a zajistis krytem na baterku
2 - nevim, hovory nenahravam, poradi nekdo jiny
czbird (334)|17.5.2007 09:54
[QUOTE="bmk"]Chtěl bych se zeptat majitelů 535ky jaké mají zkušenosti z kartami a jaké jsou technické specifikace pro paměťová média u tohoto modelu tzn.jakou největší kartu umí přečíst a taky jakou nejrychlejší,popřípadě jaká je vhodná aby rychlost procesoru nebyla bržděna pomalostí karty Díky za odpověď na toto téma...[/QUOTE]

sezere to jakoukoliv dostupnou MiniSD kartu, ja mam SanDisk 2GB a v pohode (vetsi jsem nesehnal, asi se ani zatim nedelaji).

edit: rychlost karty je na ni vetsinou uvedena, na rychlych urcite (napr "80x" - cim vic, tim lip, pojedou ti vsechny)
czbird (334)|17.5.2007 15:44
URGENT
---------
Muze mi nejaka dobra duse poslat dump registru - HKLM\Comm\ConnMgr
Rozdrbal jsem si nastaveni site.

DIKY MOC
bird@zulu.cz
kazbunda (4)|17.5.2007 16:01
Ahoj, máte někdo zkušenosti s používáním aplikací typu GiboSMS, Oskárek ... Jde mi o nastavení GPRS u T-mobile. Odešlu zprávu o dvou slovech - 7 Kč. Mám tam nastaven profil internet a MMS, vsadil bych se, že je vše nastaveno správně. Přesto mi to žere šílený peníze. Operátor tvrdí, že je problém v nastavení telefonu. Mám podezření, že jde o tu autokonfiguraci, která se nedá zrušit, - operátor podstrkuje dražší profil. Poraďte s konfigurací Asusu 535 pro T-Mobile!
Díky.
czuraak (97)|17.5.2007 20:06
Nazdar, tak s nahráváním hovorů není žádný problém. Já používám VITO audio notes v1.25 a není problém, sou slyšet obě strany.:D
gorge_No.1_ce4you (191)|17.5.2007 22:31
[QUOTE="kazbunda"]Ahoj, máte někdo zkušenosti s používáním aplikací typu GiboSMS, Oskárek ... Jde mi o nastavení GPRS u T-mobile. Odešlu zprávu o dvou slovech - 7 Kč. Mám tam nastaven profil internet a MMS, vsadil bych se, že je vše nastaveno správně. Přesto mi to žere šílený peníze. Operátor tvrdí, že je problém v nastavení telefonu. Mám podezření, že jde o tu autokonfiguraci, která se nedá zrušit, - operátor podstrkuje dražší profil. Poraďte s konfigurací Asusu 535 pro T-Mobile!
Díky.[/QUOTE]

stoprocentně tam máš nastavený wap!
cztweety (31)|18.5.2007 09:26
Ahoj, taky uvazuji o tomle Asusu, ale asi by mi vadila absence EDGE a to kvuli internetu. Jak je na tom rychlej internet pres GPRS. Jde mi jen o prohlizeni primo v PDA. Jinak by tenhle model byl jasna volba :D
Diky
bungee (24)|18.5.2007 17:58
Zdarec lidicky, tak uz ho mam taky, prechazim od HTC artemis, v porovnani s timto asusem je to nula, teda krome edge, ale to ja stejne nepouzivam, hihi. Jinak zatim nemam asi vytku, mozna tu diodu, to je fakt ulet, ale neva, nic neni dokonaly
Lutri_ce4you (143)|19.5.2007 10:19
Tak jsem též novým majitelem Asusu535 a po výměně za Artemis jsem zatím velmi mile překvapen :D To co zde někde tvrdí Lotus, či jek se jmenuje, je naprostej blábol, protože ten pracák jede jednou tak rychleji!!! Jen mám též jeden problém a to a nastavením MMS pro T-mobile. Nejprve jsem nechal vše nastavit automat a povedlo se mi poslat a příjmout jednu mms, pak jsem ale chtěl poslat druhou /cca 20kb/ a už mi to psalo, že tolik zpráv....nejde a neodeslal jsem ji. Tak jsem zkusil vše nastavit ručně jako u Artemise a už mi asi nejde nic. Prosím o radu, zda jste to někdo vyřešil. Zde je oproti Artemisu totiž jinačí nastavování MMS a v tom je asi zakopanej hafan :evil: Jinak vřele všem váhajícím lidem DOPORUČUJI !!! Je to skvělej MAZEL a Lotus, ty si ho zkus třeba jen zapnout a uvidíš, jak se rychle rozjede atd... !!!
Dík za radu s MMS ;)
kazbunda (4)|19.5.2007 10:32
Myslím, že to je podobný problém, který popisuji o pár příspěvků výš, poradí někdo, jak na nastavení Internet a MMS? Nelíbí se mi ta automatická konfigurace, nejde ale zrušit zatržení, nešlo by to třeba v registrech? Poraďte někdo!
czuraak (97)|19.5.2007 22:42
Já využívám služeb VodaFonu. Pro nastavení internetu jsem si normálka zavolal na jejich linku a řekl jim co potřebuju a oni my to pomohli nastavit. To nastavení je totiž takřka stejní jako u toho jejich HTC nebo co to maj v nabídce. MMSky sem nechal nastavit tim automatem a ty mi normálka makaj. Jinak kdo má VF, tak maj stránky pro technoidy nebo jak to nazývaj - techforum.cz
kazbunda (4)|20.5.2007 07:35
Jde mi o nastavení pro T-mobile. Ještě ten problém můžu upřesnit, ten datový přenos skutečně stojí cca 30 hal, pokud telefon hned po odeslání resetuji, pokud to nechám, odečte to potom ještě koruny. Jako by to proběhlo 2x, jednou levně, jednou draze. Zní to nesmyslně, ale je to tak. Máte někdo podobný problém?
DoDo100_ce4you (1)|21.5.2007 15:38
Mam problem se synchronizaci kontaktu.

Kontakty mam ulozene v adresari Outlook Expressu.

P535tka se pripoji k pc, zvolim synchronizovat, synchronizace kontaktu se "odfajfkuje".

problem je, ze se zadne kontakty do P535tky nezkopirujou...

Mate nekdo nejake reseni?
palacinka (242)|21.5.2007 16:03
resenim je nainstalovat z prilozeneho CD MS Outlook 2002 a sem naimportovat kontakty z OE, s Outlook Expres activesync nejede
czbird (334)|21.5.2007 18:03
[QUOTE="DoDo100"]Mam problem se synchronizaci kontaktu.

Kontakty mam ulozene v adresari Outlook Expressu.

P535tka se pripoji k pc, zvolim synchronizovat, synchronizace kontaktu se "odfajfkuje".

problem je, ze se zadne kontakty do P535tky nezkopirujou...

Mate nekdo nejake reseni?[/QUOTE]

Prejit z Expresu na plny Outlook
czbird (334)|21.5.2007 18:06
[QUOTE="kazbunda"]Myslím, že to je podobný problém, který popisuji o pár příspěvků výš, poradí někdo, jak na nastavení Internet a MMS? Nelíbí se mi ta automatická konfigurace, nejde ale zrušit zatržení, nešlo by to třeba v registrech? Poraďte někdo![/QUOTE]

Taky jsem se s tim drbal, je to chirurgicka prace v registrech.
Vylozene me tocila hlaska "Pripojeni jiz existuje" (ale neni nikde videt), kdyz jsem si chtel vytvorit pripojeni s nazvem "internet" nebo "mms".

Jakz takz jsem to dal do kupy (pro Oskara), ale pokud to ma byt 100%, tak potrebuju od nekoho, kdo se v P535 v registrech jeste nevrtal, aby mi zkopiroval nektera data z originalniho registru (nemam backup, holt duta hlava) a udelam to znovu a lepe.
palacinka (242)|22.5.2007 13:20
[QUOTE="palacinka"]Zdar,

mám dotaz ohledně hlasového vytáčení přes BT sluchátko, funguje? Jaký je v P535 na hlasové vytáčení software?[/QUOTE]

tak si musím odpovedet sam a to tak ze P535 prodavane v CZ je oklesteno o hlasovy software, takze jsem do neho nahral anglickou ROM a tam je jiz vse tak jak ma byt a vytaceni hlasem a ovladani P535 hlasem funguje absolutne bez problemu
czbird (334)|22.5.2007 13:57
[QUOTE="palacinka"][QUOTE="palacinka"]Zdar,

mám dotaz ohledně hlasového vytáčení přes BT sluchátko, funguje? Jaký je v P535 na hlasové vytáčení software?[/QUOTE]

tak si musím odpovedet sam a to tak ze P535 prodavane v CZ je oklesteno o hlasovy software, takze jsem do neho nahral anglickou ROM a tam je jiz vse tak jak ma byt a vytaceni hlasem a ovladani P535 hlasem funguje absolutne bez problemu[/QUOTE]

tak sem ten exac hod na vyzkouseni, treba to pojede i v CZ ROM
Pavel_11 (45)|22.5.2007 14:30
[QUOTE="palacinka"][QUOTE="palacinka"].....takze jsem do neho nahral anglickou ROM a tam......[/QUOTE]

Kde si sehnal anglickou ROM???
Dej, prosim, vedet!!!

Diky!

Pavel

palacinka (242)|22.5.2007 15:01
stahnul jsem to primo z ftp asusu, nejdriv se musi P535 odemknout pro ostatni jazykove mutace a potom to jde prehrat, nasel jsem postup na xda-developers, je to jednoduche, ale pozor, na netu neni (aspon jsem ji zatim nenasel) ceska mutace ROM, takze se jedna o nevratny proces, teda dokud asus nevyda novou ceskou ROM, na ftp asusu ceska ROM ke stazeni neni. Dale dle dnesniho vyjadreni asusu co mi zaslali, tak spoustu nedostatku bude resit WM6, ten podle nich bude ke stazeni na prelomu 7/8 mesice tohoto roku
cztweety (31)|24.5.2007 11:59
Tak jsem si konečně už taky objednal ASUS P535 :D
V pátek bych ho měl mít doma, už se těším.
kiz@ (17)|25.5.2007 06:15
[QUOTE="cztweety"]Tak jsem si konečně už taky objednal ASUS P535 :D
V pátek bych ho měl mít doma, už se těším.[/QUOTE]

Můžeš prosím sem napsat poznatky, jak ti přijde domů..dík
cztweety (31)|25.5.2007 23:27
Tak dnes jsem si ho přinesl domů :D :D :D
Zrovna zkoumám co to všechno umí.
Bohužel víkend mám jednu akci a na ASUSe nebude moc času :(
Ale hned v pondělí to začnu zkoumat podrobněji a začnu sem něco psát.
Snad budu už mít i SD kartu, dnes jsem ji nikde nesahnal, zřejmě v Pce nedostatkové zboží. Měli ji jen v jednom krámě, ale tam mi ji nabízel za 1200,- :(( :(( to si radši počkám a objednám si ji za 620,- :))
No nic, jdu spat. (a před spaním si přečíst nějakou knížku na ASUSu ;) )