Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 167

Téma: Konfigurace ActiveSync via Bluetooth

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Měl bych dotaz. Potřeboval bych poradit jak nastavit PDA LOOX600 s WM2003 tak aby byla možná synchronizace s PC pomocí bluetooth (Aplikace Plugfree nanabízí sériové porty). Pořád se mi nadaří spojení. :no: Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No neco nabizet asi bude, hlavne se ujistete, ze mate posledni ROM, ono Loox a BT, nekdy mam pocit, ze ho tam radsi nemeli davat :-) Stejne, jako Plugfree je poradne zmatkova aplikace v porovnani s BT managerem od HP.I kdyz, na druhe strane, desktopova verze je tak kraaasne animovana :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od AleqCZ
    Co delat, kdyz ten bl*ej ActiveSync 3.7.1 vzdy po restartu PC nastavi znovu COM1 a zapomene ze jsem mu nastavoval COM4 (BT) takze to musim vzdy pred kazdym BT znovu nastavovat?
    Mozna uz tusim, co mate za system na desktopu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    12

    Vdaka za navod ku synchronizacii. trvalo mi to 1 minutu. Pred tym som vedel len premiestnovat jednotlive subory, ale aktiveSync som nevedel nastavit. Spomenul som si na nadpis temy na ce4you a zrazu to funguje. Mam novy USB modul od MSI a svojimi rozmermi cca 30x15x4mm je rozhodne pohodlnejsi na cesty ako kabel a rychlejsi nez IR. Este raz vdaka..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    11

    Jestli tohle jeste nekdo cte..

    Delal jsem pripojeni dle navodu, ale muzu si nastavit COM port jen asi od
    COM9 a vyse, a v activesync mi jde nastavit zase JEN DO COM9.. vys ne..
    Nejaky COM5 vubec nastavit nejde..
    A i kdyz se shodnu na tom COM9 tak kdyz uz se to jakoby pripoji, activesync
    zacne updatovat data, tak se to hnedka odpoji.. mam WinXP, pda WM2003,
    bluetooth MSI.

    Diky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1

    Mám MDA II a Acer BT-700. Na připojení GPS pomohlo stažení souboru ze stránky http://bluetooth.i-networx.de/, ale připojení počítače se tím nevyřešilo. Můj BT manager mi po vyhledání PC nabídne buď sériový port (COM5, COM7), ActiveSync nebo modem. V PC mám nabídku COM4 a COM8 - COM13 :no: Prosím, poraďte jak to vyřešit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    zdravim.
    nastavil som si bluetooth activesync podla vasho navodu, ale nepodarilo sa mi pripojit na net PIE cez activesync (vyhodil mi hlasku The page you are looking for cannot be found). mohli by ste mi napisat ake nastavenia treba na PC a ake na PPC? v activesync>tools>options>rules>pass trough mam nastavene the internet.
    mam hp2210, winXP, a usb bluetooth adapter MSI 6967, soft v.1.3.1. a komunikuje mi to cez COM6 (synchronizacia funguje).
    marish

    este ma napadlo ze iMOV mi cez BT ide, ale MSN Messenger nejde ani cez BT ani cez synchronizacnu kolisku (pri prihlasovani vyhodi hlasku "Logon to MSN Messenger Service failed because the service is not responding. Please try again later." skusal som to viackrat a nic). a PIE mi cez synchronizacnu kolisku prezmenu ide vpohode:?.
    P.s.:skusil som aj fintu s welcome.exe a tiez nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    32

    Krasne mi to chodi us delsi dobu. Jenze po instalaci ActiveSync je potreba vzdy udelat prvni konekt pres infra,nebo drat. Pres BT se mi to nikdy nepodarilo. ActiveSync si nenecha sahnout do nastaveni,dokud neprobehl prvni konekt. grrrrr. Neslo by to nejak oblbnout (upravou ci vytvorenim .ini fajlu ci nastavenim v registrech. Proste aby si ten id**t ActiveSync myslel ze prvni konekt us probehl a proste se bez zbytecnych kecu pripojil na zadany port.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    32

    Poridil jsem si novy BT dongle od MSI. (misto stareho 3com,ktery neumi BT voice ani BT network). Chtel bych totis pouzivat pro IPtelefonii moje BT handsfree (HBH30). Zatim se mi podarilo ze PC akceptuje hansfree jako mikrofon a repro.
    Kdys ale v nastaveni zvukovych zarizeni na karte hlas pustim test zarizeni,tak to neprojde. Telefonovani jsem zatim nezkousel (nebyl cas). Estli to projde,tak bych rad zkusil iptelefonii z PDA. Nejaky ten soft sem videl a telefonovat pres PDA pripojeneho via WiFi k netu by bylo docela fajn. Estle lepsi by to bylo via GPRS,ale tady bude problem s rychlosti. Koukam ze sem se nejak rozjel. No,kdyby se to nekomu zdalo prilis od tematu,tak "Tasunko Sapa,sypu si hlavu popelem"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Ahoj,

    mám problém s nastavením ActiveSync přes Bluetooth. Vždy po restartu stolního počítače mi Windowsy (XP) napíšou že port COM3 (používaný pro spojení s PDA) není dostupný. Problém se vyřeší tak, že se odklikám pár otravných hlášek, nechám zakázat komunikaci přes ActiveSync a poté ji ručně povolím. Tuším, že to má co dělat s tím, že se program pro správu Bluetooth nastartuje později než activesync, takže v době kdy se activesync spouští ještě není com port dostupný.

    HW: MSI BToes USB key, Eurotel Dataphone II
    SW: MSI Bluetooth Software 1.4.3, ActiveSync 3.7

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od peak
    Tuším, že to má co dělat s tím, že se program pro správu Bluetooth nastartuje později než activesync, takže v době kdy se activesync spouští ještě není com port dostupný.
    No nevím - já mám BT soft permanentně vypnutý a nahazuju si ho ručně, když potřebuju a tak se mi ActiveSync startuje sám a bez chybových hlášení. Pokud nenajde port pro BT (což nemůže, když BT soft nestartuje), nastaví v konfiguraci implicitní COM1 a před každou synchronizací musím ručně nastavit port pro BT ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od eXEden
    No nevím - já mám BT soft permanentně vypnutý a nahazuju si ho ručně, když potřebuju a tak se mi ActiveSync startuje sám a bez chybových hlášení. Pokud nenajde port pro BT (což nemůže, když BT soft nestartuje), nastaví v konfiguraci implicitní COM1 a před každou synchronizací musím ručně nastavit port pro BT ...
    No mě k tomu nenalezení portu přidá ještě pár otravných chybových hlášek Ale jinak dobré řešení pokud nepoužíváš BT synchronizaci často. Já ji však používám takřka pořád, jelikož po připojení do stojánku se začne PDA vždy nabíjet (i přes USB), což nechci, jelikož to dle mého názoru ničí barii. A to mi přivádí k další otázce :-) Neví někdo jak programově zakázat nabíjení ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Baresacek_ce4you
    Guest

    Zdarek lidi,

    tak jsem celej minulej patek zasvetil badani, proc se mi ASUS 620BT nechce synchronizovat pres BT a celej problem jsem odhalil (alespon v mem pripade) ve verzi ActïveSync. Verze 3.7.1 v cestine se proste nespoji, at delam, co delam. Ale verze 3.6 Eng zapnu a slape sama. Tudis v praci jedu pres USB kolebku (AS v. 3.7.1 CZ) a doma pres BT (AS v. 3.6 ENG) a slape to jak vino.

    Mejte se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Pocket Loox 610 BTWL mi chodil přes BT úplně bez problémů, teď hx4700 nechodí. ActiveSync 3.7.1 sice pozná, že se PDA připojí na BT port počítače, ale po cca 30 vteřinách snahy o spojení s PDA ohlasí, že se nejedná o PDA nebo Smartphone a nepřipojí se.

    Zkoušel jste se už někdo s hx4700 spojit přes BT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Nevim jsemtli jste si toho nekdo vsiml, ale kdyz se pokusite v PDA nastavit seriove porty pres BT, tak sou tam nastaveny na pevno
    Inbound COM Port: 5
    Outbound COM Port: 8

    Kdyz se me postesti a mile windowsy se smiluji a dovoli me si nastavit patricne COMporty i v PC a zaroven v ActiveSync tak neni problem :-)

    Ale aby se me postestilo...

    Ted mam nejake stare ovladace a tam se mi to porad nedari :-(
    V novejsich ovladacich uz to myslim slo, ale ty jsou potreba potvrdit nejakym tim kodem a ta stranka me porad pise chybu, takze mam asi smulu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Podrobná konfigurace ActiveSync
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 11:59
  2. Bluetooth - nastaveni konfigurace pri spusteni
    Od golom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 13:55
  3. activesync cez bluetooth
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 11:47
  4. Activesync - konfigurace synchronizace Úkolů
    Od PPK220 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 22:42
  5. Bluetooth ActiveSync
    Od flashman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 22:03