Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 367

Téma: HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Mně to nejde. Taky mám TC 2.0.
    Vytvořil jsem v HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone soubor ShowSim s hodnotou 0 a udělal SR.
    Soubor tam je, ale kontakty ze SIM karty vidím.
    Tedy vidím je, když začnu na virtuální klávesnici telefonu hledat kontakty.
    Jinak používám pro správu Pocket informant.

    Nedělám něco špatně:
    Já hlavně chtěl, aby mi to nezobrazovalo kontakty ze SIM karty právě při tom vyhledávání z klávesnice při telefonování.
    Díky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Presmerovane volani
    Dost mne stve, ze telefon neumi zobrazit ikonku presmerovaneho volani a ani pri volani (presmerovany hovor) se nic nezobrazi. Lze nastavit upravou registru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Nejakou dobu pouzivam Spb Diary. Posledni dobou zjistuji, ze mi nezvoni upozorneni ani na schuzky ani na ukoly. Vim ze to fungovalo a vubec si nevybavuju co jsem kde nechte prepnul. Zoufale se snazim to uvezt do puvodniho (funkcniho) stavu. Uz jsem cetl i navod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Tohle se mi stalo taky (MDA Compact III). Jednoho dne samo od sebe mrtvo ) takze jsem si udelal zalohu a supky HR.Stacilo jen zase obnovit data a vse bezelo jak ma. cca 25m casu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Tak HR nepomohl . Mam MDA Compact III WM5. V momente kdy ma dojit k upozorni ma schuzku, nebo ukol se pouze rozsviti displej, ale zvuk zadny. V nastaveni zvuku mam pro udalost <b>Pripomenuti</b> nastaveno "prehrat zvuk"... Co delam spatne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj. Mám dotaz. Lze nějak připojit artemise k internetu přes stolní pc?Nechci se připojovat přes operátora. Mám doma wifinu a k ní se přes pda připojuju těžko protože mám malej signál. Jde to nějak zesílit třeba nějakou externí anténou? Jinak bych klidně i přivítal návod na tu wifinu jak ji zprovoznit nevím jestli dělám vše ok.Př. doma mám pevnou ip na wifinu a tak ji musím dát do pda aby mi doma chodil ale ve městě musím dát automatickou ip abych se připojil na volné wifiny. Musím to ručně přepísovat?díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    to falcon
    Já sice používám Pocket Informant takže jen můj postřeh.
    Měl jsem ho v češtině a všechno fungovalo, ale pak jsem nahrál REV 3 tuším a přestaly mi jít zvuky upozornění tak, jak píšeš ty a tak jsem ho odinstaloval a vrátil se k původní verzi, protože mi SR enpomáhaly.
    Zrovna včera jsem si, ale zkusmo nahrál PI REV 5 tuším, prostě nejnovější, jestli tam třeba nebyl nějaký bug a funguje mi to.
    Takže podle mě to bylo tou REV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    @ brawe
    pořiď si wifi router s AP a s anténou, a přes něj se připojíš jak z PC, tak i PDA...PDA samo rozpozná wifi sítě klíčované s již v minulosti zadaným heslem a tzv. free wifi hotspoty.. alespoň tak to mám já
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    to vario

    no já musel dat v konfiguraci bezdrátové sitě změnu v sitových adaptérech.Když dám ty síťové adaptéry tak je jich tam asi 8 a u toho SDIO WLAN Wireless adapter jsem to měnil. Dával jsem tam pevnoi IP adresu jinak jsem se nechytal. Nevím proč je tam toho tolik jako 8. a ani nevím k čemu všechny slouží. Jakou rychlost vůbec wifi na artemisu dovoluje? Jinak router mám ale na střeše a do pc mi jde jenom datovej kabel a tak nevím jak se na něj připojit s tím pda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    a máš v PC wifi kartu? no asi jo, když se přes ní připojuješ z ppc? pořád si ale myslím, že pověsit dolů na kabel wifi AP by bylo lepší, nemusel bys zapínat PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    počkej já wifinu v pc nemám. z PC MÁM TAŽENEJ DATOVEJ KABEL DO routru na střeše. V pc mám normálně síťovku. Nemůžeš mi poradit třeba přes icq? nebo mail muj je brawwe@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Tak potom doma nemas predsa Wifi.Ked Ti do PC ide FTP kabel tak nemas bezdrotovy internet.Mozno ak sa Ti nahodou podari pripojit na neaku wifi free tak to je samosebou te sa ti pripoji lebo v tychto pripadoch router prideluje IP adresy sam zariadeniam.
    Kedze sa pripajas k netu cez kabel tak musis si sam nastavovat IP adresu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    prave mi pretekla trpelivost s celym orbitem zase mi sezral data z karty.potrebuju to jako navigaci na cestach a kvuli tomu je to nepouzitelne,protoze zmizi mapy a jsem v prdeli: neni to spatne zarizeni,ale kvuli tomu je naprosto nepouzitelne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    tentokrat to sezralo i fotky,nic tam nezustalo: pokud si to nekdo chce koupit tak silne nedoporucuju,teda pokud sebou nechcete tahat notes se zalohou karty:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    A patch na drivery karty tam mas? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305531
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 25 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 19:56
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 13:49
  3. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 22:03
  4. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 17:00