Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 367

Téma: HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    18

    Rozdíl HTC P3350
    Citace Původně odesláno od hlp3
    Nevíte v čem bude lepší HTC P3350, kromě jiného vzhledu?
    ... tak P3350 má více vnitřní paměti, ale díky tomu zřejmě zmizel GPS čip a nemá tudíž GPS....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Videoukázka HTC Artemis

    Udělal jsem 4-minutový video screencast z Artemisu (MDA III), pro neznalé a váhající o koupi WM5 to může být užitečná věc:

    http://radekhulan.cz/item/videoukazk...windows-mobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podrobný návod na upgrade WM6 pro nováčky

    Napsal jsem podrobný článek o tom, jak provést upgrade Artemise (či T-Mobile MDA compact III) na Windows Mobile 6, měl by být srozumitelný i začátečníkům:

    http://radekhulan.cz/item/htc-artemi...upgrade-na-wm6

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    Ukázky WM6 ROM

    Mozes si vybrat aj upravene ine romky WM6.
    Tu ich najdes : http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=362
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00233407_v4.1_us0g.jpg 
Zobrazení: 58 
Velikost: 21.1 KB 
ID: 6893   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00233407_display_5_Zh3Y.jpg 
Zobrazení: 64 
Velikost: 32.1 KB 
ID: 6894   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00233407_artetouchARROW_vF47.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 23.4 KB 
ID: 6895  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Energie sbalená na cesty
    Citace Původně odesláno od Jenulka
    Vzhledem k tomu, že budu PDA používat alespoň z 50% na navigaci a to na delších cestách, chci se zeptat, zda někdo nevymyslel nabíjení ze zapalovače do PDA pomocí upraveného USB kabelu. Jiný zdroj energie v autě nemám a na cestách jsem mnoho hodin. Předem děkuji za každou radu.
    predpokládám ,že máš Artemise ,tak ten používá pro nabíjení klasický miniUSB konektor. Takže stačí koupit takovou nabíječku - ja osobně používám od motoroly V3 - cena 65Kč. Nebo další možnost ovšem dražší je si koupit měnič napětí z 12V na 220V a pak používat originální nabíječku od Artemise. Ten měnič se muže hodit třeba k napájení booku či jiných přístrojů na 220V )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Původní WM 2005 ROM
    Citace Původně odesláno od crossman
    Zdravim nema nekdo original wm5 ? nebo jen wm5
    Tady to mas: http://rapidshare.com/files/19322112...0_WWE_SHIP.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    OneNote pro PDA

    Kód:
    "Alternatively you can just copy file OneNoteMobile.CAB from C:\Program Files\Microsoft Office\Office 12\1033 folder, to your Windows Mobile device and open it."
    dany postup je zcela funkcni :-)

    EDIT: tak jsem se radoval asi předcasne protoze OneNote sice mam v PDA, ale ackoliv se Active Sync tvari ze synchronizuje tak ani z PC do MDA ani opacne se nic nesynchronizuje, ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    mám artemise koupenýho mimo operátory a nemůžu si stěžovat, teď jsem ho v pohodě ze stránek htc upgradoval na wm6. jediná věc, co mi už chybí je blackberry. vím že ho t-mobile dodává, mluvil jsem s nima, je tam prej verze 2.1.2.31, ale ani prej nedoporučuj ho instalovat, sou s tím problémy a oni už to nepodporujou a už ho ani mezi blackberry zařízeními neuvádějí. a navíc ho furt maj na wm5. koukal jsem i po jinejch webech, např. sems.org, vyzkoušel všemožný klinety 2.x i 4.x a pořád se mi nedaří. jen jednou mi došla registrační zpráva, jinak mám pořád jen PIN a IMEI, ale "not connected" ale "data tunnel available". nepoužívám t-m BIS, ale firemní BES, ke kterýmu nemám žádnej přístup. karta a účet je v jinejch BB zařízeních samozřejmě funkční. nemá někdo nějakou zkušenost, radu, tip? díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    dlouho jsem taky hledal, jak to zazálohovat, až jsem se jednoho dne naštval a udělal flash asi ti jinou možnost nikdo nenabídne. Buď budeš čekat, jestli t-mobile milostivě nějakou ROM uvolní a kdy, nebo se vyprdneš na záruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    45

    Tedy zajímavá věc s časovou zónou - mám normálně nastaven aktuální datum a čas a časovou zónu +1 Praha... Pokud otevřu nastavení času, hned se na mne vysypou remindery dnešních schůzek, zavřu dialog OK a časové pásmo se mi vždy změní na GMT-8 Tichomoří.
    Nevíte někdo čím by to mohlo být? Nemám nainstalované téměř žádné aplikace a problém s časem jsem měl i před HR, tak se mi nechce HR dělat znovu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Zdravim kolegove,
    stahl jsem si primo ze stranek Skype instalacku pro PDA, pri pokusu o instalaci mi to vsak pise, ze neco neni kompaktibilni, jinou verzi programu Skype jsem na strankach skype nenasel. Tusite nekdo kde je chyba, pripadne muzete mi sem dat odkaz na stazeni instalacky Skype, ktera je v Artemisu vyzkousena, nebo mi ji poslat do mailu sharan.shemik@email.cz ?
    Dekuji mnohokrat za pomoc.
    Shemik.

    PS: Muj drivejsi problem se zobrazovanim kontaktu vyresen programem Pocket Informant.
    Za pomoc s resenim dekuji Alfanovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od david.sedivy
    Původní WM 2005 ROM
    Citace Původně odesláno od crossman
    Zdravim nema nekdo original wm5 ? nebo jen wm5
    Tady to mas: http://rapidshare.com/files/19322112...0_WWE_SHIP.rar

    Můžu se zeptat co je to přesně za ROM? Potřeboval bych CZ WM5 od T-Mobile...
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od pepito
    Nastavení GPS



    Na mém CIII funguje TomTom, iGO, Ozi, SmartMap, VITO Navigatir II, Garmin Que, ve spojení s dalším programem GPSproxy i 3 pgm najednou. A GPS jde sdílet i do notebooku přes BT.
    Mohol by sem niekto dat nejaky navod ako nastavim Garmin Que na mda compact 3 Pepito pise ze to ide mne sa to zzatial nepodarilo problem z gps .Niekde ssom cital ze to ide len z Garminackym modulom .Hodil bcy sa aj navod ako zdielat zabudovane Gps z notebookom dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Citace Původně odesláno od s.o.n.i.k
    Zobrazení / skrytí SIM kontaktů

    Kontakty ze SIM lze skrýt/zobrazit:

    Kód:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone
    Key: ShowSim (dWord)
    hodnoty: 0 = skrýt, 1 = vidět a soft reset.
    Nefunguje :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1

    Teď jsem si to zkoušel a OK. Reg. jsem editoval v TotalCommanderu 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 25 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 19:56
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 13:49
  3. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 22:03
  4. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 17:00