Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 199

Téma: GPS Evolve (MT3) - 32 kanálů, perfektní citlivost

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    No vyrobce s tim asi nic neudela, teda s tema nasima GPS...pochybuji ze by sel do toho flashnout nejaky novy firmware...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    jkyri (Zasláno: 8. listopad 2006, 22:24 ):

    Tedy chapu spravne ze Ti to dela to same s Evolve?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    no dela, ale ne ze by mi to hledalo signal 12 minut to ne. ale to ze kdyz se zapne za dlouho dobu tak se probouzi dyl.... je tam naky warm start, cold start a jeste neco, mam za to...nak sem to nestudoval, ale asi to s tim souvisi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já myslím, že to není chyba Evolve, ale iGo. Když jsem se díval na NMEA log, co z toho leze, vypadá to korektně. Zjevně s tímto MT3 chipsetem netestují, a bude potřeba počkat na novou verzi iGo, patch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    To si nemyslm ze bude jinym chipsetem, iGo nepozna odkud se ty data sypou, pro nej je dulezity ze se naky data sypou z COMu a je jedno kdo tam ty data dava at uz z MT3 nebo Tesla :-)

    Zkusim nalogovat data z jiny GPS a pak z MT3 a nasimulovat ze je tam sype programek misto tech zarizeni a uvidme co to udela...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    No, mne robil takyto problem iGO 2005 s GPS modulom od Microstar. Neviem presny nazov.
    iGO 2006 to uz nerobi, je to v pohode.
    Ta chyba je zjavne v SW iGO, ale vyrobca sa vobec neunuval mi odpovedat, takze netusim, v com bol problem.
    Momentalne uspesne pouzivam iGO s tymto GPS modulom a Acer n50.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    To je zajimavy, ze s iTECem BT-339 snad nikdy zadny SW problem nemel. Ale ma to 32 kanalu, to je hlavni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Tak doba za kterou nabehne GPS aby mela signal a zafixovala pozici se lisi po kratkem vypnuti a nechanim dlouho vypnuteho zarizeni pry proto (rikal včera nas ucitel na mobilni komunikace), ze zarizeni musí nacitat almanachy o všech satelitech, kde jsou na obezne draze a tak aby z toho pak mohlo spocitat pozici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    A co to zkusit pres takovou tu utilitu na "vetveni" GPS COM portu, myslim GPSGateWay? nebo jak se to jmenovalo...
    Citace Původně odesláno od jkyri
    Tak sem si taky zakoupil tutu gipiesku a mam uplne stejne problem a taky me to dost mrzi/sere ze to s iGo nejde a dela to ma/nema signal :-(

    Ostatni programy naprosto v pohode, tomtom taky jedna radost, ale to se s iGo neda srovnat, takze bych rad to nejak rozchodil. Ted jsem psal na support igousum, tak sem zvedav co odepisou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Já jsem si toto GPS také pořídil. Bohužel se mi ještě nepodařilo připojit. Mám Palm Zire 72 a toto GPS nepodporuje nějaké "zabezpečené připojení" a v PDA to nejde vypnout. V návodu je popsáno jak na Pocket PC a PC, ale o Palm tam není ani ň. Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zabezpečené připojení samozřejmě podporuje, a standardní párovací kód je 0000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Jé ... fakt díky. Já zkoušel spoustu kódů od 0 až po výrobní číslo, ale tohle mě opravdu nenapadlo. Díky. Jede to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Ahojte, taky mam problem s iGo, resp. iGo ma problemy se mnou (moji Evolve). Signal ztraci a naleza po mene nez sekundovych intervalech. Nekdo jste popsali to same. Nenasel jsem navrhnutou GPS GateWay - ani pres Googla jsem nezjistil o co jde, jsem v navigaci novacek. Nejaka konkretnejsi informace/napad, prosim?
    Diky,J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Harry__ce4you
    Guest

    Díky za to 0000, moc to pomohlo, také jsem laboroval s kombinací Evolve-Palm a nevěděl co s tím. Teď již mohu přejít do fáze testů této nové věcičky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Tak mam tomtoma6 s novyma mapama CR a prdim na nefungujuci iGo, uz tam ma taky cisla domu, nabiha 2x rychlejc nez iGo a tak 4x rychlejc nez tomtom5, ma lepsi hlas nez iGo, takze jsem spokojen...

    Jinak jsem psal na iGo support, nejdriv cesky (jsem myslel ze rozumi), tak mi behem dvou dni odepsali at jim napisu anglicky, tak sem jim napsal anglicky a uz asi 14 dni neodpovedeli, takze fuck off na ne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naprosto perfektni prijem signalu - Loox N560 GPS
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 14:29
  2. Změna zvukového kanálu
    Od romanco v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 23:29
  3. Poradte perfektni GPS mapu Madarska
    Od KS v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 08:16
  4. WOL 1.8 preruseni stahovani kanalu
    Od hvozd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-02-2004, 14:19
  5. Vytvoreni vlastniho kanalu pro WOL-jak na to?
    Od maxxmilián dráp v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2004, 10:31