Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 31 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    5

    Zajimalo by me jak je mozne ze N311ka podava takove vykony co se tyce grafiky kdyz ma na MB osazen cip firmy nVidia - GoForce 4000. V oficialnich specifikacich neni vubec uvaden nebo ano? Tady je odkaz na stranky vyrobce cipu: GoForce 4000
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Hoj, jsem tu novej..ale delsi dobu sleduju tuhle diskuzi ohledne vsech problemu s n311...a mam z toho fakt smysene pocity.Pracuju ve firme kde prodavame MIO a QTEK..(u vas je to Jasjar..atd) celkem se zabyvam problematikou techto masinek,ale kratsi dobu nez vetsina lidi tady.

    Kazdopadne nechapu chovani ACERu ktery misto toho aby preflashnul n311 co ma jeste se starou verzi, tak se chova uplne nelogicky a necha aby si to lidi koupili a pak to teprve zacina resit.Sice tim za na vlastni naklady n311 odveze a pak to nekde flashnou,jedine jejich stesti) Fakt nechapu ten management....asi maji moc penez.Pritom by stacilo vsechno flashnou jeste na sklade!Ja bych si to klidne flashnul sam doma, nemam s tim problemy, flashuji si statecne a bezproblemu cokoliv co flashnout jde, ale nevim jestli ma vubec smysl kupovat takovy produkt, ktery diky teto "reklame" asi odradi spoustu potencionalnich zakazniku, a nastve tu spoustu lidi co uz si ho koupila a nic nevedi o tomto problemu s zatuhavajicim pristrojem. Kazdopadne bohudik aspon za to ze vubec se s nima da mluvit)

    Dlouhou dobu jsem planoval ze si pro sebe zakoupim n311 ale jak ctu tak i po flasi nejsou 311 moc kvalitni.Porad nejaky problemy, nekomu to jede uplne v pohode,nekomu to slape zase pomaleji, nekdo je zase uplne nestastnej. Takze to nevidim jako moc kvalitni vyrobek.

    Porad resim nakup MIO A201 (300Mhz,64/64 Rom/Sdram,zalozni zdroj(interni), GPS + spousta prislusenstvi (pouzdro,Cl nabijec, cestovni nabijec(EU/USkonektor), prisavne rameno s drzakem, usb kabel) neni to sice zadny rychly stroj ale aspon je bezproblemovy a to prislusenstvi je fajn......mno a nebo jsem chtel ACER n311..ale cim vic to tu sleduju tak tim vic se priklanim k pomalejsimu a stabilnejsimu MIO A201.

    Na konci pridam jeste soubor s video benchmarky (tcpmp) vsech produktu co prodavame, jen tak pro info (treba "velkemu recenzentovi" p. Kozovi...se bude hodit) Skoda jen ze nemam k dispozici 311 na otestovani, protoze se nejak rozchazeji benchmarky odsud a ty co jsem delal ja. Predpokladam ze to asi bude tim ze jde vzdy o konkretni video. jestli mate zajem tak muzu poslat odkaz na FTPko kde mam zapakovanej soubor s Tcpmp, 6MB videem na kterem to testuji(nizsi kvalita),a samotnym seznamem, ktery ale zverejnim u tohoto prispevku.neni toho moc, ale snad se bude hodit)
    Snad jsem tu nebyl moc "off-topic")

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    zkoušel jsem připojit přes usb host tiskarnu epson stylus c45, (program jetcet print) , ale bez úspěchu. Zařízení se hlásí jako neznámé a žádný z portů mi nefungoval. Nezná někdo jak postupovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od cool.beer
    Zajimalo by me jak je mozne ze N311ka podava takove vykony co se tyce grafiky kdyz ma na MB osazen cip firmy nVidia - GoForce 4000. V oficialnich specifikacich neni vubec uvaden nebo ano? Tady je odkaz na stranky vyrobce cipu: GoForce 4000
    to by aj mna zaujimalo ci ten problem s pomalou grafikou nie je len FW
    vysiel uz najaky update?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To, ze se hlasi jako nezname zarizeni je O.K., USB ji registruje. Ted uz ti jen zbyva sehnat u Epsonu ovladace pro WinCE na tvoji tiskarnu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od Surgical
    To, ze se hlasi jako nezname zarizeni je O.K., USB ji registruje. Ted uz ti jen zbyva sehnat u Epsonu ovladace pro WinCE na tvoji tiskarnu....
    už jsem si o ně napsal, ale měl jsem dojem že program jetcet print už ovladače obsahuje. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od jt
    jestli mate zajem tak muzu poslat odkaz na FTPko kde mam zapakovanej soubor s Tcpmp, 6MB videem na kterem to testuji(nizsi kvalita),a samotnym seznamem, ktery ale zverejnim u tohoto prispevku.neni toho moc, ale snad se bude hodit)
    Snad jsem tu nebyl moc "off-topic")
    ahoj, kdyztak se mi ozvi na blackBone99@gmail.com , ja to rad otestuju, at vime, jak na tom jsme
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Vcera jsem si poridil n310. Chci ho jen na navigaci, takze snad bude stacit :sarcastic:
    Co me vsek nemile prekvapilo, ze ho vubec nepripojim k Win98SE :
    Zkousel jsem prolezt cele prilozene CD, koukal jsem po netu, u vyrobce a pro Win98SE nikde nic!!! Muzete mi nekdo poradit, kde sehnat ovladac pro Win98SE? Steci jen pro pripojeni PDA pres USB a nejaky soft pro instalaci programu do PDA - asi ActiveSync. Prejit na jiny system (2000, XP) je pro me problem :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    myslim,ze by melo stacit,stahnout si starsi verzi AS,myslim,ze AS 3.7 by mohlo stacit,ale nevim jak se snesou WM5 s 98SE!Myslim,ale ze to bude v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    zkusil jsem trosku zagooglit a dospel jsem k tomu, ze to nesesynchronizujes ... mozna me nekdo vyvede z omylu, ale podle me to nejde...

    ja bych ti poradil nasledujici:
    1) na to, ze muzes instalovat pres PC, kde AS funguje jsi asi prisel sam
    nebo 2) pres bluetooth adapter (coz je ted otazka par stovek) bych pripojil PDA do PAN site a stahoval primo z pocitace nebo primo z webu ( pro instalace urcene CAB soubory )
    nebo 3) pres bluetooth file exchange ( myslim se tomu rika OBEX protokol ) by se to jednoduse stahlo z pocitace, ke kteremu to pripojis do PDA a pak instalovalo ...
    nebo 4) muzes treba na compu nastavit FTP server a pres bluetooth to stahnout pres nej do PDA ( tohle je spis alternativa k tomu OBEXu )

    Ted si nejsem jisty, jestli ma 310 bluetooth, ale asi ano ...

    Jestli potrebujes instalovat neco, co ma jen klasicky setup.exe pro beh na PC, tak nainstaluj nizsi AS (treba ten 3.7), nech probehnout instalaci s tim, ze PDA neni pripojene ( to jde ) a pak se podivej do Program Files/ActiveSync, tam nekde najdes adresar s instalacemi cekajicimi na pripojeni PDA a ty jednim z vyse uvedenych zpusobu nainstalujes primo do Acera.

    Nerikam, ze tyto postupy jsou jednoduche ... problem je v tom, ze sis trosku nabehl

    EDIT:
    to duffioso: WM5 pres AS < 4.0 nesesynchronizujes, to jsem ted zkousel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Fakt 1) Zarizeni s WM5.x lze synchronizovat s PC pouze ActiveSyncem verzi 4.x.
    Fakt 2) ActiveSync 4.x nelze nainstalovat na W98, Win98SE, WinME (urcen pro XP doporucen SP2).

    Dusledek => PDA s WM5.x nelze synchronizovat pres ActiveSync s pocitacem s OS W98SE. Pokud je to nekomu spanelska vesnice, tak primy citat:
    "Windows Mobile sincroniza con el PC mediante ActiveSync 4.0 o 4.1, los cuales no pueden instalarse en Windows 98. No hay nada que pueda hacerse al respecto. Tendrás que actualizar el sistema operativo."


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Diky za opravu,W98SE uz par let nepouzivam,tak ani nectu dokumentace,ale je skoda,ze Microsoft nemysli i na uzivatele,pouzivajici starsi OS,ikdyz jde samozrejme o ekonomicky krok!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mizerove, podporu pro DOS nemaji....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Mohol by niekto na n311 skúsiť editovať
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE
    a v položke limit nastaviť hodnotu 262144? Zaujímalo by ma ako sa zmení odozva displaya.

    Pôvodná diskusia o urchlení odozvy:
    klik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od xmike
    Mohol by niekto na n311 skúsiť editovať
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE
    a v položke limit nastaviť hodnotu 262144? Zaujímalo by ma ako sa zmení odozva displaya.

    Pôvodná diskusia o urchlení odozvy:
    klik
    Zkusil jsem to a nic, moc ... Tedy spíš nedokážu subjektivně posoudit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 31 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04