Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 31 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #166
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    nekde jsem cetl, ze pres USB 1.1 se to nenabiji, pres USB 2.0 ano ... neni to tvuj pripad?
    Ja mam na notebooku USB 1.1 a nenabiji se, jen se udrzuje presne jak pises. Takto se mi predtim choval i iPaq.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jasne, pres usb se to nenabiji, ale ja to chci nabijet klasicky pres sitovej adapter a problem je v tom, ze se to chova, jako by to bylo pripojeny pres usb. Odpojeni usb kabelu taky nepomohlo. Holt to budu muset asi jet hodit do alzasoftu na reklamaci Takze zas mesic v pytli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Citace Původně odesláno od tomas.lizner
    Stalo se vam nekomu, ze se n311 nechce nabijet? Najednou zniceho nic mam pda v kolebce, ale kontrolka nabijeni prec ac kabel neblika, jen sviti a nedobiji se, jen se udrzuje energie na stavajici urovni. Kdyz dam baterku nabijet externe, tak se nabije v pohode. HR neresi nic.
    jj stalo, stačilo nechat chvili vyndanou baterku a vše pak bylo ok...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    jen takový upozornění pro majitele n311 (n310 asi bude to samý) - neinstalujte penreader 2005! při instalaci to hodí nějaký 2 chyby, pak to samovolně resetne a po resetu nejde ťukat na display... takže HR... kuva, to mě štve... HR je v případě active syncu to nejhorší co se mi může stát... nenávidim ten program...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    73

    potřebuji pomoci, jak to tady čtu tak nevim nevim se zakoupením Acer n311, mám na výběr mezi Acerem n311, FS C550 nebo IPAQ hx2490. Ten IPAQ nema VGA display a USB host:-( to je jedina chyba:-( tak který???:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    No tak ja bych n311 urcite doporucil. Jsem s nim naprosto spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    73

    no ale jak to tu čtu, tak jsou s nim celkem problémy, já měl dřív ACERa n30, a byl jsem s nim spokojenej, takže proto uvažuji zase o ACERu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od Mateas
    no ale jak to tu čtu, tak jsou s nim celkem problémy, já měl dřív ACERa n30, a byl jsem s nim spokojenej, takže proto uvažuji zase o ACERu
    Podle mě, spokojení lidé nemají potřebu prolejzat diskuze, takže se to nemůže podle toho brát.

    Já nepř. koupil N311 navzdory zde uvedeným problémům a po 3 dnech po doručení šel do servisu ( CPU jelo jen na cca 86 MHz ). Kdyby mi fungoval normálně, nic bych sem nepsal a hrál si s ním

    zrovna mi přišel mail, že mi ho posílají......huráááááááááá
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Mateas: Ak môžeš a cenový rozdiel nevadí, tak kúp C550. Výkonový rozdiel tam je naozaj veľký. Teda samozrejme závisí od toho, čo chceš aby to pda vedelo. Mne sa také hranie hier počas cesty vlakom hodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    73

    no FS C550 mě hodně láká, co jsem četl tak je to hodně dobrý stroječek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    zajimava zkusenost - dnes jsem si chvilku hral s C560 a vykonovy rozdil oproti N311 pri bezne praci nebyl skoro zadny

    to video asi bude znat, ale co se tyka normalniho klikani, vykonove to az tak poznat neni ... coz pro me bylo celkem prekvapko ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    No fakt ten rozdiel je hlavne oproti tej grafike. Miesto toho, aby som vtedy poslal svoju n311tku do servisu, tak som si radšej nechal vrátiť peniaze a kúpil C550 a neľutujem. Spravil by som to znovu. Som študent, takže čas na hry sa vždy nájde a odkedy mám C550, tak hry na počítači som nehral, už len na pda. Proste je to určite multimediálnejšie pda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    k těm multimediím: sem hlavně zvědavej, jak bude třeba běhat video na n300 až bude TCPMP podporovat tu GoForce grafiku co v tom je... přece jen, třeba na tomu aximu ta optimalizace přidala do výkonu hezkejch pár desítek procent... Vim že to sice není 3d grafika, ale na 2d a podporu videa by to mohlo mít teoreticky slušnou .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    A si si 100% istý, že tam je nejaká GoForce grafika? Pretože napríklad taká stará toshiba mala "iba" 2MB ATI grafiku v sebe a bol to parameter, ktorý bol všade uvedený. Pri tomto aceri sa mi to zdá len ako nepotvrdená vec. Ak to niekto rozobral a sú z toho obrázky, že tam ten čip fakt je, tak v poriadku, ale je mi čudné, aby sa sám Acer takou vecou nechválil.



    Edit: No, niečo som o tom na nete našiel, ale len také, že tá grafika zvláda fakt len qvga video.
    A ešte niečo. Ak je to 2D grafika, ako hovoríš, prečo potom je aj taký MotoGear nehrateľný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    přímo od sebe to nemám, ale je to právě info od člověka co to rezebíral... a co sem se ptal vývojářů TCPMP tak to prej visí na tom, že nvidia zatim nedodala SDK... Měla by tam bejt ta nejlevnější GoForce 4000... takže defakto nic čim by stálo za to se chlubit (si vem, chlubili se HP tím že HX4700 má v sobě nějakej ati chip?? S tím že todle by snad mělo bejt výkonnější )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 31 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04