Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 31 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Nevíte někdo, jak zjistim skutečnou frekvenci CPU?
    Psal jsem, že se mi zdá muj Acer 311 zabržděnej, tak jsem tam hodil TCPMP Player, ve kterém se mi ukázala skutečná frekvence. Po Softresetu to bylo 86 MHz a cca po 5 minutách to vylezlo na 156 MHz.
    Věřim tomu, jelikož tomu i odpovídá rychlost celého PDA.

    Takže po dvou dnech hledání problému jde asi do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj. Marně bojuju s terminálovým klientem na N311. Mám pocit, že mám blbě nastavená připojení. Používám WiFi doma a v práci a BT přes telefon. Jede mi v podstatě všechno (IE, Minimo, VNC, putty, ping, pošta), kromě terminálového klienta a nové verze VNC. Pokud se pokusím připojit k serveru, klient se pokouší navázat spojení ačkoliv nějaké už návázáno mám (třeba VPN do práce). Spojím se například přes BT do internetu (IE jede). Spustím terminálového klienta a ten mi shodí stávající spojení a začne navazovat nové (neúspěšně). Chtěl jsem sehnat dokumentaci k WM5 abych pochopil, co se tam děje a asi se bratra Googla ptám blbě. Takže moje otázky: A) máte s tím terminálem nějakou zkušenost? B) existuje (a kde roste) pořádná dokumentace k WM5 správci připojení? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od Zdeno
    Nevíte někdo, jak zjistim skutečnou frekvenci CPU?
    ja tam mam 394 MHz, procesor ARM 920T.

    Uz jsi to asi odeslal, ale ja byt tebou, zkusim jeste HR.

    EDIT: kazdemu, kdo nutne nepotrebuje psat s hackama, doporucuji vykaslat se na lokalizaci. Naucit se slova jako "Settings, Power, Add/remove programs" je jednodussi nez zit nekolik mesicu / let se zprznenym PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Mrkni na tohle vlakno pokud mas nahranou lokalizaci od sunnysoftu.
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=14412
    Mel jsem stejnej problem

    Citace Původně odesláno od timur
    Ahoj. Marně bojuju s terminálovým klientem na N311. Mám pocit, že mám blbě nastavená připojení. Používám WiFi doma a v práci a BT přes .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    Citace Původně odesláno od Zdeno
    Nevíte někdo, jak zjistim skutečnou frekvenci CPU?
    ja tam mam 394 MHz, procesor ARM 920T.

    Uz jsi to asi odeslal, ale ja byt tebou, zkusim jeste HR.
    jj už jsem to poslal, ten program mi po softresetu píše 86 MHz a cca po 10 min se to zvedne na 156 MHz.

    Podle toho taky to PDA fungovalo, bylo to horší než MDA1

    Tak jsem zvědavej, dal jsem jim tam i CD s videem, kde je vidět ta "rychlost"

    HR jsem samozřejmě zkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Díky, ale to už jsem zkoušel. Žádna změna. Pořád má svůj vlastní názor na
    připojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Asi budu znít jako hňup, ale nemáte nastavenou automatickou frekvenci podle zatížení?ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    to tam ani neni...


    nemáte někdo zkušenosti s nějakym softem na zvýšení hlasitosti, případně upravení křivek pro basy, atd? přece jen, některý zvuky sou dost potichu (třeba videa co sem sosnul z mobilu) takže by to snad zesílit jít mělo, když to zvládá jiný hlasitějc, akorát není čím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mel bych dotaz - pouzivate nekdo nejaky program pro zalohovani veci v mobilu (zejmena sms) pres BT? A pro posilani sms? Mam sony ericsson t630 a zkusil jsem to pres sunnysoft gsm manager 1.9.2 a IA phone manager 1.3, ale ani v jednom pripade se to nepropojilo a n311 se kousla. Normalni parovani pres BT ale chodi. Co pro podobny ucely pouzivate vy? A pripadne jak to spojujete? Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Zdravim, ja pouzivam ivSMS a zatím v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To tomas.lizner: Tady jsme to mohutne rozebirali, az jsme stejne skoncili jiz v predchozich diskuzich vzpominaneho Indovisi SMS (ivSMS).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Ešte je použiteľný multiSMS program. Vôbec prístup na mobil cez BT je pekná divočárna, hlavne,keď človek chce ísť aj cez iný mobil ... multiSMS nemá funkciu odpovedať na mail (len priamo poslať SMS), vidí ale zase stav baterky a signálu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    mam problem s ivsms ...mam n311 a nokii 6230i kdyz je sparuju pres bluetooth a dam dial contact z contact listu jde to v pohode. Ale kdyz zapnu ivsms tak mi to porad pise ze se nemuze s mobilem spojit, hledal jsem neco v nastaveni ale nic me nenapada, nemate nekdo napad?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Mate ten mobil sparovany s PDAckem i pro profil Serial Port?
    2. Mate v settings spravne vybrany COM port, pres ktery ma ivSMS komunikovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    To tomas.lizner: Tady jsme to mohutne rozebirali, az jsme stejne skoncili jiz v predchozich diskuzich vzpominaneho Indovisi SMS (ivSMS).
    Jj, dik, uz jsem to taky nasel. Tak to ivsms jsem naiinstalil a pres BT port 1 to beha krasne Stalo se vam nekomu, ze se n311 nechce nabijet? Najednou zniceho nic mam pda v kolebce, ale kontrolka nabijeni prec ac kabel neblika, jen sviti a nedobiji se, jen se udrzuje energie na stavajici urovni. Kdyz dam baterku nabijet externe, tak se nabije v pohode. HR neresi nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 31 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04