Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 184

Téma: Dynavix 1.5

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tak podle obdrženého e-mailu od supportu Telematixu můžeme stahovat verzi 1.5. Novinky:

    Mapy Evropy, dodávané buď na instalačních discích nebo pomocí Dynavix Mobile Manageru volbou „STÁHNOUT soubor s kompletní instalací“. Přehled map viz http://www.dynavix.com/index.php?id=31332
    Dynavix Mobile Manager umí instalovat z více disků
    Zlepšení práce s více mapami, které mají různé aktivační klíče
    Lepší pořadí kreslení ploch
    Oprava hledání cesty k cíli, který je hodně daleko od silnic
    Další oprava kratičkých sjezdů při trase po dálnici
    Přehlednější popisek k Bodu zájmu už neopakuje název obce
    U Oblíbených cílů (i jinde) lze upravit popisek včetně typu objektu
    Oprava pádu programu při hledání trasy v určitých situacích
    Oprava ztráty bodů na trase při sjetí z trasy vedoucí přes několik bodů
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    Má to několik malých závad:
    1. 1. disk pro istalaci je DVD, musíte mít DVD mechaniku., 2. disk je CD. Nepodporuje instalaci se sí'tového disku nebo HDD.
    2. Vyhledávání podle zkratek cílů např.:PRA (Praha) a Vinohrad (Vinohradská) , dá ve výledku příliš mnoho cílů. podobně se již chovala verze 1.3. Obyvláště nepříjemné je to při vyhledávání v mapě Evropy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, ad bod 1...kdo dneska nema DVD mechaniku? Kdyz ma PDA?
    Jinak adresar s instalaci lze z HDD i ze site emulovat jako CD, ale to uz neni uplne trivialni pro vetsinu uzivatelu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    69

    Koukám, že více času se diskuzi o Dynavixu věnuje slevě 250Kč než tomu jak vlastně Dynavix funguje. Mám si to přebrat tak, že problémy jsou odstraněny a nastal vhodný čas na koupi Dynavixu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Hm, to by bylo skvělé... Nevím čím to je, ale opravdu se v posledních pár týdnech příliš nediskutuje o konkrétních problémech. Asi to je tím sněhem a nekončící zimou Jinak pochopitelně žádný program nebude nikdy naprosto dokonalý, to by bylo i špatné, nebylo by co zlepšovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Vítku ahoj,
    víš, Méďovi jsi svoji odpovědí mnoho nenaznačil jestli jsi teď spokojený , takže já to vezmu za svoji maličkost. Verze 1.5 je opravdu velkým posunem směrem vpřed, je pár zásadnějších věcí a pár drobností k dodělání, na kterých se tady shodne většina z nás, kteří Dynavix máme. Pak je tady spousty a spousty drobných připomínek, které by se líbily jednotlivcům, ale většina je považuje za zbytečné a Telematix by se z nich musel zbláznit. Podstatné je že, většinu logických požadavků, které si přeje většina uživatelů se snaží Telematix postupně zapracovat (což je dobře). Pokud si přečteš všechny vlákna kolem Dynavixu určitě se dočteš jak vypadala verze 1.1 a jak vypadá současná 1.5.1 a co nám tam ještě nesedí na 100%, nebo co nám tam chybí. Jinak se stabilitou a pamětí já neměl problémy nikdy, ale právě Vítek si na hx 4700 užil své, takže tady já sloužit nemůžu, snad Ti k tomuto problému napíše více Vítek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Ahoj Pavle, jsem moc rád, že jsi dal o sobě po delší době vědět! Už jsem se bál, že jsi na navigaci zanevřel...
    Co se týče provozu Dynavixu, tak s Tebou plně souhlasím. Základ, tedy navigaci z bodu A do bodu B již můžeme určitě považovat ve verzi 1.5.1 za plně funkční (a to i na mém hx4700). Do popředí tak už nyní začínají vstupovat opravdu spíše drobnosti, které jsou více-méně značně subjektivní, které ale ve finále asi nejvíce rozhodnou o tom, jakou navigaci si konkrétní uživatel vybere. Já osobně se musím přiznat, že právě kvůli těmto "prkotinám" poslední měsíc preferuji TomToma, ale to je již opravdu v rovině zcela subjektivních dojmů.
    Jako daleko podstatnější vidím to, kdo profesionálně dokáže (po vyřešení otázky Kudy?) odpovědět na otázku Kudy bez dopravních problémů? - Protože co je platná sebelepší navigace, která vás pošle přes zoufale neprůjezdnou část města nebo do několikahodinové zácpy na dálnici...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Nezanevřel, ale o vánocích bylo co se týká Dynavixu nějak mrtvo, každý jsme čekali na ten "velký upgrade", no a po svátcích se teď nemohu nějak v zaměstnání zastavit, je toho nějak moc. Další můj koníček je modelařina a ježíšek mne přinesl monstertruck v měřítku 1/8 na spalovací motor, tak se věnuju ještě trochu tomuto. Letadla jsem musel prodat, nemám na ně už asi 3 roky čas.
    Jinak máš naprostou pravdu s tím "KUDY". Naposledy jsem vytvrdnul v zácpě na dálnici minulý týden mezi Turnovem a Jabloncem nad Nisou. Málem mne trefil šlak, protože jsem fakt ten den velice spěchal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    69

    Díky za odpovědi. Objednáno! Mimochodem nemáte někdo zkušenost s kombinací X51v a Dynavix?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Zdravím všechny uživatele Dynavixu. Přestože jsem se sám již dlouho na této diskuzi neozýval, o to pozorněji jsem ji ale četl. A to pravidelně. Takže díky Vám jsem se ani nesnažil stahovat problémovou verzi 1.3 a až teď jsem si stáhnul verzi 1.5.1. Navigaci jsem v poslední době nikterak nepotřeboval, protože jsem jezdil pouze na známá místa, a tak nebylo nač chvátat. Ani s novou verzí nemám nic moc naježděno, ale 3D pohled se mi zamlouvá a celkově se mi zdá navigace lepší. Za co rozhodně nemohu Telematix pochválit, je absence názvů ulic a měst ve 3D!!!! To je dle mého názoru pořádný krok zpět. Co je mě platná pěkná grafika, když nevidím názvy, podle kterých se mohu orientovat? Přepínání z 3D do 2D během jízdy skutečně bezpečnost jízdy nezvýší. Rovněž bych se přimlouval za poněkud větší ikonky a písmo pod nimi a ve stavových řádcích. Ne každý, kdo DNVX používá je natolik bystrozraký, aby informace ve stavových řádcích krásně během jízdy přečetl. Tyto výhrady na diskuzi ale již zazněly i od jiných uživatelů ( :no: Jinak musím Telematix pochválit i za snížení ceny navigace a přji firmě mnoho šťastných nápadů a úspěchů. ) :yes: :yes: :yes: IvanB
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    Dotaz pro Telematix. Plánujete, alespoň v blízké budoucnosti nabízet i podrobné mapy evropských zemí v nějakých balíčcích ve skupinách (např. Rakousko a Německo) , či mapy států EU jednotlivě??? Budu si moc časem koupit třeba jen podroubnou mapu Německa, nebo ještě lépe Bavorska či Saska, které s námi sousedí ??? Předem děkuji za odpověď. IvanB
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    O podobnem prodeji zatim prilis neuvzujeme, protoze cena uz dvou (max. 3) statu presahuje cenu map Evropy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Mám zajímavý problém. Nainstaloval jsem si DYNAVIX, vše probíhalo podle předpokladů. Akorát jsem ho neměl zpočátku odkud spustit. Nikde žádná ikona. Objevila se až po SR, řekl jsem si dobře, asi to tak má být. DYNAVIX je nainstalován komletně na kartě a to tak, že přes nabídku ODSTRANIT PROGRAMY není vůbec vidět. Ale to mě zatím netrápí. Během instalace jsem měl vydanou SIM kartu, takže zase nějaký SR a pak ještě jeden, z jiného důvodu. Nyní mám v PROGRAMECH 4 ikony DYNAVIXU, pěkně očíslované. Možná to způsobuje ten SR, neumím si však představit, že mi budou dále přibývat. A taky proč by měly?! Nanapdá někoho, čím to může být a co s tím dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Vlastislav Šťastný
    DINAVIX je nainstalován komletně na kartě a to tak, že přes nabídku ODSTRANIT PROGRAMY není vůbec vidět... ...Nyní mám v PROGRAMECH 4 ikony DINAVIXU, pěkně očíslované.... ....že mi budou dále přibývat. A taky proč by měly?! Nanapdá někoho, čím to může být a co s tím dělat?
    Dynavix se skutečně chová tak že není "vidět" v menu od/instalovat, koneckonců od toho přece je Dynavix Mobile Manager na PC. A jak odstranit ty ikonky? Prostě v průzkumníku na PDA vlezte to Windows\Start Menu (případně o ještě jednu úroveň hlouběji do Programs) a to co přebývá prostě smažte...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Z karty pak smazte adresar 2577, aby se Dynavix stale pri zasunuti karty neinstaloval (nevytvarel ikony).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 18:30
  2. Co by měl mít Dynavix 8 ?
    Od Pavlos_2004 v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 19:34
  3. Dynavix 1.6
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 261
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 23:16
  4. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 10:06