ke stahnuti na stránkách T-mobilu.
Takze kdo chce BB podporu, 8.6 cestinu atd. tak muzete stahnout a flashovat bez ztraty zaruky ...![]()
Download.
ke stahnuti na stránkách T-mobilu.
Takze kdo chce BB podporu, 8.6 cestinu atd. tak muzete stahnout a flashovat bez ztraty zaruky ...![]()
Download.
Neverim vlastnim ocim...:yes:
error 120 : coutry id error
wtf nejaky rady ?
Stačí hledat..
To chcete rict, ze i oficialni update se musi jeste nejak modifikovat? :?
Aplikace nemohla byt spustena, protoze soucast RUU.dll nelze najit, pozize pravdepodone odstranite opetovnou untalaci aplikace
todle pokazdy ...
Ne, ten kdo má Compacta s původní originální ROM by neměl mít důvod dělat cokoliv navíc než spustit upgrade. Ti ostatní už to nemusí mít tak snadné..Původně odesláno od Whippy
hehe, asi vyslyšeli moje prosbynapsal jsem jim par mailu, že chcu využívat BB
D
To já jim psal už v létě..
no, já jim psal v pátek)
No to je jedno, hlavně, že to vydaliuž mám 10% staženo
![]()
jeee..a ja uz myslel,ze vydali 1.13 oficial...ach jooo .. uz cekam od ty zpravy holandkesho t-mobile kde je ke stahnuti .. asi porad testujou jak me rekli pred mesicem :///
Nechcu dělat fámy, ale jelikož to je na t-mobile.cz, tak to je oficiální update..
btw už ho mám nainstalovaný..
Jedna chyba - po PRVNÍM nainstalování IW 8.6 a následném SR se bohužel provedl HR.. Ale podruhé už najel v pořádku..
Me po updatu prestaly fungovat zpravy : / klikam na ne v today a nic se nedeje... ani SR nepomuze... nevite nekdo co s tim ?
znova HR, doufam ze si nedelas zalohu zprav, vetsinou se to zmrvi prave kvuli nasledne obnove techto zprav. Alespon to byl muj pripad.Původně odesláno od mousefromhouse
Neni to poprve, co se mi to stalo, s tou zalohou uz jsem to zkousel predtim ... Ptam se tady hlavne kvuli tomu, abych se vyhnul HR... Protoze do nej se mi fakt nechce : /
EDIT: muzu nejak vzit soubor zalohy a obnovit vse krome zprav ? (abych nemusel vsechno znova instalovat...)