Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 161

Téma: Konfigurační CABy pro GPRS a MMS T-mobile, Eurotel a Vodafone pro Windows Mobile 5 (PPC Phone Edition, ne pro Smartphony!!!)

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    Doplnujuce info: ked som to znovu nainstaloval, tak mi to ukazovalo, ze cab je nainstalovany, poslal som mms, ktora odisla, ale kamosovi, co sedel vedla mna nic neprislo. Internet je 0 bodov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, protože jsem zde nenašel caby pro konfiguraci Vodafone karty a O2 GO, vytvořil jsem si vlastní a nakonec jsem dodělal všechny... takže tady je přikládam, otestoval jsem jenom Vodafone kartu a O2 GO, zbytek je přesně podle ofic. stránek operátorů(v případě t-mobile jsem převzal nastavení z extromky a trochu ho upravil), takže by to mělo jít, ale je potřeba to vyzkoušet. Nastavují pouze GPRS Internet a MMS. Takže tady to máte:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    jimm98y: Pánbůh ti to stokrát zaplať, díky :yes:
    (A kdybys měl webovou stránku a PayPal donate, tak nemuselo zůstat jen u toho )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Mohl by ještě nějaký dobrotivý šikulka vyrobit cab s prázdným nastavením. Moc by mi to pomohlo když cestuju a jsem v roamingu, minule jsem měl kvůli neustálému připojování a odpojování účet přes deset tisíc, z toho bylo přes pět tisíc jenom za data. Takže bych si vždycky, když opouštím rodnou hroudu nainstaloval cab s prázdným připojením, aby se GPRS nepřipojilo a při návratu bych si tam zase hodil připojení pro svého operátora.
    Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Tato utility by mohla vyřešit tvůj problém.

    Kód:
    http://www.modaco.com/New-FREE-Utility-t246171.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kmozis
    Mohl by ještě nějaký dobrotivý šikulka vyrobit cab s prázdným nastavením. Moc by mi to pomohlo když cestuju a jsem v roamingu, minule jsem měl kvůli neustálému připojování a odpojování účet přes deset tisíc, z toho bylo přes pět tisíc jenom za data. Takže bych si vždycky, když opouštím rodnou hroudu nainstaloval cab s prázdným připojením, aby se GPRS nepřipojilo a při návratu bych si tam zase hodil připojení pro svého operátora.
    Předem děkuji.
    Problem to neni, ted jsem ve skole, ale jestli se k tomu vecer dostanu, tak ten prazdnej cab vytvorim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Tady je cab, který vytvoří 2 profily - "GPRS - nepovoleno" a "MMS - nepovoleno", jimiž nahradí profily stávající. Pro obnovení původních profilů je nutno je přeinstalovat. Tyto profily slouží pro zakázání GPRS a MMS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Díky moc, Jimmy :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Zdravim..
    Nainstaloval sem na T-mobile VARIO cab na Vodu a nic se mi nenastavilo.. Na MDA1 jsem tyto (tedy obdobne) caby pouzival a nemohl sem si je vynachvalit. Neni treba mozne, ze se to hada s necim, co tam dal hnusny ruzovy T-cko?? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    75

    Tak internet (GPRS) mi na T-mobile slovensko funguje, ale mms ani náhodou. Furt sú v priečinku na odoslanie. Je tu niekto s T-mobile SK a funguje mu to? Alebo mi vie ešte niekto poradiť, čo by som mohol skúsiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj jimm98y,
    díky za vytvoření CAB souborů.Bohužel se mi stále nedaří dostat na internet přes GPRS.Mám O2Go kartu a Qtek S200 (WM05) zařízení.Stačí nainstalovat Tvůj CAB a potom již jen zapnout Internet Explorer a surfovat,či je třeba ještě něco někde přenastavit?V IExploreru zadám požadovanou stránku,vlaječka připojení se "rozvlní" a stále nic.GPRS mám u operátora aktivován -dríve jsem se připojoval s Motorolou MPx200.MMS jsem nezkoušel ,protože je neposílám.
    Díky moc za případnou odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Mělo by stačit jenom nainstalovat a surfovat, zkoušel jsem to s eurotel go kartou (jinou k dispozici nemam) a fungovalo to, takže nejdřív zkus ověřit u operátora jestli máš opravdu aktivovaný gprs internet a potom můžeš zkusit nastavit to ručně podle jejich stránek, jestli to půjde tak mi pošli PM, já ten cab opravím. Pohrál bych si s tím sám, ale tu go kartu už jaksi nemám k dispozici...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    potreboval bych pomoci!poridil jsem MDA Compact III/HTC P3300/ u TMO,ale mam O2,takze jsem nasatavoval datove sluzby,internet.profil mi uz slape,u nej se normalne pripojim i jsem uspesny u aplikaci,ktere ho pouzivaji!jen MMS mi nejak nejdou.tedy ona prijde,ale bez obrazku,jen je v ni "obsah se nepodarilo stahnout" a kdyz se pokusim ji stahnout,tak se nic nedeje-(( pomuze nekdo???a je normalni,ze se pres o2 internet pripojim na web´n´walk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Mám stejný problém, s pomocí zde uveřejněných cabů mi na Universalu nejedou mms (internet jede). V Univu mám ArcSoft MMS Composer v 3.5.1.5. byl by problém pro tuto verzi udělat cab? Manuálně též nejsem schopen nic nastavit. Mám romku i-mate 1.90.96 WWE, Vodafone tarif, MMS jsou aktivované, kdysi na Variu všechno fičelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Standa
    Mám romku i-mate 1.90.96 WWE, Vodafone tarif, MMS jsou aktivované, kdysi na Variu všechno fičelo...
    To je ten problém, je to AKU 3.2 ROMka na níž ty staré caby již jaksi "nepasují".. U Artemise je situace obdobná.. Jediným řešením je vytvoření nových customizačních cabů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 11 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 12:15
  2. Windows Mobile - konfigurační cab GPRS pro WM6.1
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 23:04
  3. Windows Mobile Device Center a starší SmartPhony
    Od hajek v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:52
  4. Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:13
  5. Windows Mobile 2003 Second edition pro LOOX 600
    Od fiu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 23:43