Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 16 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 233

Téma: Zkušenosti s LOOX N500 GPS?

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od S474N
    Jak si to overil?
    myslis funkcnost ? nebo fw ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Funkcnost samozrejme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od S474N
    Funkcnost samozrejme.
    jak uz jsem rikal, funkcnost zatim jen velmi kratce a pouze ve SmartMaps, kde se sipka pri chuzi konecne pohybovala pomalu a plynule, ne ve skocich. Na Vito Navigator II, GPS Dash, GPS tuner apod. se chystam az dnes.

    Doufam, ze jsem se neunahlil, ale ten rozdil byl skutecne patrny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ja nevim, kdy se k tomu dostanu. Ale zkus prosim normalne pustit VITO, tam si uloz bod (treba aktualni polohu). Potom odejdi tak 10-20 metru a nech se navigovat na tento bod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Napr. psShutXP, vie PDA vypnut, SR a tiez HR. A da sa oskinovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Dneska jsem to zkoušel - aktivovat dříve uvedené programy a zkusit navigaci na konkrétní bod. Odpověď jak to funguje - nedostanete - nenaběhla mi GPS. Nevím co se děje, dvacet minut to vyhledávalo satelity - vidělo jich to okolo deseti, ale žádný nedopočítalo. Netušíte někdo čím to může být a co udělat proto, aby GPS nabíhala rychleji.
    Díky
    PS: Nevíte někdo k čemu slouží tlačítko v Beeline pod GPS - Manufacture Specific - Setup SiRf NMEA output
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ja se k tomu uz taky konecne musim dokopat. Nejak porad nezbyva cas, ale zkusim to...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od homoludnes
    Dneska jsem to zkoušel - aktivovat dříve uvedené programy a zkusit navigaci na konkrétní bod. Odpověď jak to funguje - nedostanete - nenaběhla mi GPS. Nevím co se děje, dvacet minut to vyhledávalo satelity - vidělo jich to okolo deseti, ale žádný nedopočítalo. Netušíte někdo čím to může být a co udělat proto, aby GPS nabíhala rychleji.
    Díky
    PS: Nevíte někdo k čemu slouží tlačítko v Beeline pod GPS - Manufacture Specific - Setup SiRf NMEA output
    taky se mi to stalo a netusim co se deje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Tak jsem to vyzkoušel venku a funguje to podle mě správně. GPS není přesná, takže když stojím na místě, ukazuje to pomalý pohyb asi v rozmezí 2 metrů. Rozhodně to ale neustále čte aktuální polohu, což předtím bez většího pohybu nedělalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Jo a jestli vám GPS nenašlo satelity, přepli jste se v tom programu zpátky na NMEA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Chtěl sem se zeptat, jakou baudovu rychlost mate nastavenou pro GPS a hlavne na to podle ceho mam tutu rychlost vybrat (ted mam 9600). Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Presne to co ty, kdyz jsem nastavil vic, mely s tim softy problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    21

    Zdravim vsetkych, co vlastnia GPS PDA-cka... Mam jeden "dotaz"... Ked si kupujem klasicke GPS, mam tam funkciu, nooo ako to nazvat, trebars "navádení k cíli"... Trebars sipkou. Cize:mám suradnice nejakého bodu a zdam ich do GPS-ka. Nasledne ma to bude sipkou navadzat podla suradnic k mojmu bodu... Je neaka takato aplikacia aj pre PDA-cka s GPS-kom??? Ide mi hlavne o to, vyuzit PDA-cko pri geocachingu... Diki moc za odpovede...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od frog
    Zdravim vsetkych, co vlastnia GPS PDA-cka... Mam jeden "dotaz"... Ked si kupujem klasicke GPS, mam tam funkciu, nooo ako to nazvat, trebars "navádení k cíli"... Trebars sipkou. Cize:mám suradnice nejakého bodu a zdam ich do GPS-ka. Nasledne ma to bude sipkou navadzat podla suradnic k mojmu bodu... Je neaka takato aplikacia aj pre PDA-cka s GPS-kom??? Ide mi hlavne o to, vyuzit PDA-cko pri geocachingu... Diki moc za odpovede...
    treba Vito Navigator II - > http://vitotechnology.com/en/products/navigatorii.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Na nove N520 jsem udelal reset, protoze zatuhla. Od te doby ji nemohu zapnout, zkousel jsem podle manualu reset do vychoziho nastaveni, ale nic to nepomaha. Najede uvodni obrazovka rozsviti se tlacitka a podsvetleni a za chvil vse zhasne a jen je videt zakladni obrazek. Nevite nekdo co by pomohlo, krome odeslani do servisu? Dekuji.


    Tak se mi to po X pokusech prece jen podarilo, uff moc jsem si oddechl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 16 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N500 - heslo po HR
    Od anrousek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2010, 13:53
  2. Autonabíječka na LOOX N500
    Od Jirka-CZ v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 18:33
  3. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 12:29
  4. Acer n50 / Loox N500
    Od kmato v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 10:13
  5. Nastavení GPS u Loox n500
    Od RychJ_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 15:24