Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
Registrace: 23.2.2007
Komentářů: 18, score -0.2 | TV Freak: 108/-1.4 | Digimanie: 26/-0.8 | Svět hardware: 8/0.0
Účast v Expertiádách: 0
Účast v Týdenních šancích: 0
Mám fotoaparát: –
Chci fotoaparát: –
Měl jsem fotoaparáty: –

Nejvíce přínosné komentáře

Komentář z 21.9.2020 s hodnocením +1:
:­-­)­) ................ Jenže z moderních motorů nende skoro ani ta pára! ;­-­) Nic! :­-­) Tak proč proti nim neustále brojí??? :­-­( .......... Toto není snaha odstavit staré, mnohé docela kouřící, ale mnohé i starší ne, motory, ale i nejmodernější ­- skoro čisté!!!!!!!!!! :­-­/

Ani nemá cenu fotit výstup z výfuku moderních motorů, neb by jste nic nenafotili, nic! No tak alespoň máte tu páru v zimním období :­-­)­) ­(ta mi jde i z huby! ;­-­) )
Komentář z 2.8.2020 s hodnocením +1:
To se správněji píše ­- zapůjčí! ­"Trochu­" rozdíl, ne? ;­-­) I tak jde o francouzský eko­-socialismus :­-­( A´t to stojí co to stojí... Aneb všem seberem a jen někomu, vyvoleným..., ­"dáme­" :­-­)­) ..............................

Apropo elektromobil kouří, dokonce i když se nenabíjí! Musí se pro nej udržovat napětí v zásuvce a výkonová rezerva a jeli výroba ještě i z uhlí, tak kouří! :­-­/ Jen jinde ;­-­) Když mojím moderním skoronekouřícím dieselem moc nejezdím a stojí většinou v garáži, dokonce nekouří vůbec! :­-­) Dokonce i stojící koně ve stáji mají stále spotřebu ­(sena­) a kouří, ehm, vlastně prdí... No dobrá ­- vypouští metan, či jak se to řekne odborněji :­-­))
Komentář z 23.9.2020 s hodnocením -1:
2xhůře ??? Záleží na úhlu pohedu ­- 500m je polovina z 1km, tedy jen o polovinu hůře co se dojezdu za stejnou cenu týče ;­-­) ­(daň ze mzdy je cca 50%, ale v případě, že by jste danil sám, by jste dostával o 100% čistého více ;­-­) Záleží na tom, dívateli se na to shora nebo zespodu... Vše je relativní!­)

Tedy hůře je na tom vodík, ale jen jediným­(!­) parametrem z mnoha! ­"Jen­" výrobmí cenou. :­-­( Ropná paliva jsou na tom ještě hůře než ceny elektřiny a stejně se na ně jezdí dál nejvíce :­-­) Jak to??? V tom ­(jen v ceně­) to asi nebude že ;­-­)

Alektřina je na tom hůře, mnohem hůře­(!­), zase v jiných parametrech :­-­( Skladování, rychlost ­"dotankování­" ­(nabití­), hmotnost a j. ­- např. tepelná ztráta spalováků je v zimě ­(chladno je ale, hlavně z rána, 3­/4 roku :­-­/ ­) k nezaplacení :­-­)

Ale bojí ­- elektrika i vodík nejsou zdrojem energie ale pouze palivem, spíše akumulátorem! Ropa se v přírodě najde a jen rafinuje ;­-­) Tedy ropa je zatím nejen palivem, ale i zdrojem!!! ­(energie­) To je ten zásadní rozdíl, proč je na tom zatím elektrika hůře ;­-­), ba dle mě nejhůře! :­-(

Nejméně přínosné komentáře

Komentář z 14.10.2020 s hodnocením -2:
To silně pochybuju! Hlavně v Polsku se bude dobíjet převážně z uhelných elektráren, neb plánují prodoužit těžbu hnědého uhlí o 40 let!!!

To je stejnej fór ­(ta bezemisnost elektromobilů­) jak když prej ve Švajcu plní limo a Colu CO2 získaným ze vzduchu, aby ulehčili klimatu :­-­)­)... Jo to je ­"rozumné­" :­-­)­) Stačí pak však někde jinde otevřít limču a po napití si i řádně brknout a věškeré CO2 je rázem zpět ;­-­) A kolik CO2 vyprodukuje samotné chytání CO2!? :­-­/ Ale hlavně že je na to dotace... :­-­(

A řekl někdo těm mladým nedostudovaným..., že CO2 není uhlík, ale kysličík uhličitý!? Dříve se měřilo u emisí aut CO a to v % objemu výfuk. plynů, najdenou se měří CO2???... a to dokonce absolutně ­- v mg­/km :­-­(­)... Jasně že větší a pak i nutně výkonější auto, natož nákladní, má ­"horší­" emise ;­-­)

A ví ta omladina vůbec, že CO2 lidi vydechjou a že jej potřebují např. i rotliny, stromy!?

Tak kupředu levá!... :­-/