Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 150

Téma: Geocaching - zkušenosti atp.

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    S Premium membership si muzes delat tzv. Pocket queries, ktere vyexportuji vice cache (az 500) naraz podle zadanych parametru (napr. vzdalenost od domacich souradnic, ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Ano, ale jde to samozřejmě i bez Premium Member.
    Já to řeším takhle:
    - přes Skrýšotlač najdu potřebnou skupinu keší (třeba i 100, ale doporučuju do 50-ti aby to BeelineGPS sežrala)
    - vyexpeduju ve formátu xml do pda
    - načtu v BeelineGPS a pokud potřebuju info, tak jak bylo výše uvedeno, stačí Geocache info a explorer zobrazí listing včetně hintu a posledních logů(podle toho, jak máte nastaveno na Skrýšotlači vytváření informací o keškách

    Je to jednoduché a delší dobu trvá to popsat než provést. Kromě toho mám v Beeline naimportované ještě freewifi-pointy, člověk nikdy neví.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    15

    A jak Spike resis to, ze do Beeline se naimportujou jen hlavni waypoint od kese a ne aditional waypoint a vsechny maji stejnou ikonu...tzn ja treba musim rucne propisovat ikony kesi, abych se v tom vyznal co je mysterka, tradicka, multina apod. Tobe to chodi? To bych rad videl to nastaveni skrysotlace...nemas screen?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    No tak to mi taky nechodí, ale není to pro mne moc důležitý. protože si třeba multiny vyfiltruju ve skrýšotlači a neexportiuju si je. Teda většinou. Když to potřebuju, tak si prostě doma udělám domácí úkol anové body zadám+zvolím jinou ikonu bodu než mají keše aby se mi nepletly). A staženej listing ti o keši a aditional-wpt řekne. Je fakt, že občas mi blbne čeština a hášky+čárky ase neukazujou košer. Prostě to beru jak to je a nenadávám na těch pár mušek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    4

    Konečně jsem zavadil o někoho, kdo používá geoscout. Rád bych se optal na pár věcí:

    - jak se do toho dá zadat souřadnice manuálně, třeba u multikeše
    - překvapilo mne, že píšete co to všechno stahuje za informace, ale na to bych musel mít premium přístup na geocaching.com, ne? Já stahuju .loc, a dostanu jen názvy, souřadnice, nějaký drobný info, ale popis rozhodně ne - to se fakt nějak v .loc souboru dá?
    - jakou používáš verzi?

    Dík, zdraví MICK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Já používám geoscout a odpovědi ti snad pomůžou:
    Musíš používat vždy nejnovější verze, protože teďka někdy v srpnu jak se předělávalo gc.com tak verze předešlé nefungují. Takže já momentálně používám verzi 1.5.1.0 a funguje skvěle.
    Manuálně souřadnice člověk zadá např tak, že máš otevřenou cache details nějaké kešky, tam se dá waypoints a dole na liště je pak ikonka "žluté plus".
    Právě že premium na gc.com potřeba není - stačí mít obrazovku cache list a tam dát dole opět "žluté plus" tím se dostaneš do import mode, kde si nastavíš vše jak chceš, ale musíš být připojen na na internet doporučuji activsync, nebo wifi, nebo neomezený tarif (dost to žere dat), dále už je to intuitivní. Musíš mít také v settings vložený správný nick a heslo na gc.com, jinak to nestáhne nic. Takto ti to stáhne naprosto všechny informace o kešce, obrázky, logy. Stahuje to v jeden okamžik max 100keší. Což je myslím dost.
    Jestli to dobře chápu, tak ty stahuješ loc soubory přímo z gc.com? Tak touto cestou opravdu podrobný popis o keškách když nemáš premium nedostaneš. Zkus výše zmíněný postup a uvidíš rozdíl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od vampyr
    VITO Navigator nepoužívat, testoval jsem ho včera v Praze a to co z něj leze za údaje je příšerný. Ke kešce chybí 7 metrů a o krok dál 150, BeeLine má přesnost mezi domy na dva metry.
    S VITO Navigatorem jsem našel přes 80keší a chodil naprosto přesně a to i ve srovnání s mojím dnešním Garminem Vista HCx
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Potřeboval bych poradit. Někde na netu jsem viděl programek, ktery umoznuje rozdelit signal z integrovane GPS tak, ze se da pouzit na dovu aplikacich na jednou. Napr. : Mam spustneho OZIExplrera a k dohledani kese potrebuju BeelineGPS. Ale ta uz ma pristup k GPS modulu zamezen. Poradte prosim jak se ten programek jmenuje. Diky

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    16

    Zkus GPSGate

    Necituj předchozí příspěvek.Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    24

    Já používám Garmin mobile XT (umí navigovat v autě, prostě profesionální soft, ale neukáže cache úplně přesně (ikonka zasahuje při největším přiblížením cca plus mínus 5 metrů, což není dobré))
    Na přesnější dostání ke cachi doporučuji Ozi explorer, ukáže při největšímpřiblížení na metr přesně, zda li jste na pozici...
    Na listing, inforace, obtížnost, terén, šipku a hint používám Richesse GPS

    A jde to...

    nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Určitě mi tu nějaký znalec poradí.Zkouším na HTC Diamond Touch už třetí geo GPS a asi nebude problém v softu.Jde o to, že si stáhnu z geocaching.com soubor ať LOC tak i GPX, tak se mi při uložení do určené složky v HTC nenačte do navigace.Hodí to pokaždé hlášku transport failed.Ikdyž chci samotný soubor v pda otevřít, tak to nejde.Příjde mi to jako že je soubor nečitelný.Nesetkal jste se s tím někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Ten GPX soubor musíš cpát do navigačního softu, kterej ho podporuje - např. OziExplorer 2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    No asi jsem to nenapsal dost jasně.Já se ty soubory snažím natáhnout do GPSky z té složky v PDA.Hlásí to import failed.Pro upřesnění jde o navigace BasicGPS,BeeLineGPS a RichessesGPS.Myslím, že všechny podporují GPX a nebo LOC.Takže nechápu v čem může být problém.Možná HTC Diamond Touch nepodporuje tyto soubory, což mi příjde divný.V PC to nejde taky otevřít.Stáhnul jsem nějaký program s GPX souborama z internetu a ty otevřít jdou jak v navigaci, tak v PDA.Potřebuji ale, aby mi šly otevřít ty z geocaching.com (
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    EDIT:
    ...tak se mi při uložení do určené složky v HTC nenačte do navigace...
    do jake navigace? do TT?


    nemel by nekdo prosim tip na program, ktery by umel exportovat nalezene kesky dle polohy z GPS do LOC ci GPX souboru? neco jako umi nektere javove GPS programy, ktere ale na PDA moc nebezi...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Ne šlo o BeeLine GPS, ale už jsem to pořešil.Nainstaloval jsem oziho i s mapama, takže už je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910

Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. Geocaching
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 18:55
  3. SmartMaps pro Geocaching
    Od nucleolus v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 10:52
  4. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  5. Ozi je pro geocaching nepoužitelný
    Od Naj_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 20:53