Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 110

Téma: SPB Finance 2.x - ještě lepší, ještě více krémovější

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Nefachá to. Tak jsem všechny podkategorie podkategorií vymazal a udělal jsem jinej strom. Teda samozřejmě v předchozí verzi. Udělám zálohu a nainstaluji verzi novou. Při reportech mám vše dobře až do chvíle kdy chci ignorovat podkategorie a zobrazit součty po kategoriích. To se kousne a šmytec. To mi trochu dost vadí. Nevím co s tím a svojí chabou angličtinou jsem na stránkách výrobce nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nevite nekdo jestli se da v programu nekde zadat, ze mam u bankovniho uctu treba kontokorent. Napriklad ze treba muzu jit 10 000 o minusu.

    Potreboval bych aby mi pri zustatku ukazoval kolik jsem v minusu, ale i kolik vlastne penez jeste muzu pouzit.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Uvolněna verze 2.4.0. Pro uživatele verze 2.x je upgrade zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Guest

    Jeste češtinu a je to dokonale
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    hmm, a co je toto. Stačí hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Version 2.4.1 (April 13, 2006)

    Old versions data format incompatibility issues fixed


    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    obcas se me stava ze kdyz zadam platbu potvrdim OK a pak to zavru .. tak pri znovu otevreni tam platba neni zaznamenana ... stava se Vam to taky? pripadne jak tomu predejit? dikes
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    To se mi stává při použití SPB Finance Entry pokaždé, proto ho nepoužívám, byť se mi líbí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    kam si to uklada data? sem utrpel format (me to oznamilo ze data byla spatne ulozena a budou smazana .. takze defakto HR)

    SPB Finance jsem mel ulozene na SD karte, tak jsem je nainstaloval (aby si to upravilo registry jak potrebuje) a pak jsem to na SD prehral puvodni verzy (nekdy ze vcerejska) ale k memu udesu chybeli veskere cisla .. a posledni zaloha byla nekdy z minuleho mesice ...

    ted uz to sice neobnovim, ale do budoucna bych rad vedel kam si to uklada data, pripadne jak si to nastavit aby to ukladalo na SD kartu

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    většinou do MyDocuments - soubor se jmenuje SpbFinance.fdat

    a samozřejmě v nastavení se to změnit :-) - Nabídka -> Nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    dik .. jdu na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Poradte mi pls, ako kupit Spb Finance? Pokial sa da, co najpodrobnejsi postup, nie som zvyknuty nakupovat cez web. Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    1) zřídit si kartu pro placeni na netu
    2) založit si ucet na www.paypal.com
    3) byvrat si zbozi a s pomocí paypal zaplatit

    jednoduhe a hlavne funkcni a bezpecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Jsou veci mezi nebem a zemi......:sarcastic:
    Vlozim zaznam, kliknu na OK k ulozeni, vidim ulozeny zaznam, zavru aplikaci a po otevreni prgramu kde nic tu nic.
    Ctu tady, ze uz ma nekdo podobnou zkusenost - vi nekdo proc ? Nepouzivam tu nadstavbu programu pro vkladani, ale klasicky postup.

    V podstate ted jsem na miste, protoze mi nejde ulozit zadny zaznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak jsem Finance odinstaloval, restarty atd. znovu nainstaloval - porad stejne, vratil jsem se k predchazejicim verzim, to zase nesla importovat zaloha, tak znovu posledni verze - zase nic, tak zacinam zkouset WebIs Money - ale ty 2 roky vydaju prepisovat.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CF Karta s Wi-Fi do PDA, kde ještě koupit?
    Od marty... v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 11:29
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 22:17
  3. mapy do ozi ještě jednou
    Od Petr2005 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 15:25
  4. Ještě jednou sem...
    Od pavlii_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-01-2005, 16:33