Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 61 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 915

Téma: TV přehled - něco pro televizní maniaky

  1. #181
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od miroslav
    V data/TV program nefunguje markiza !
    nebude to tym dlznom na i ?


    NEBUDE ASI . NEBOT VE VYPISU AKTUALNE BEZICICH PROGRAMU JSOU JEJI PORADY UVEDENY.
    ved prave preto ;-)
    ale uz je to v poriadku!
    dik

  2. #182
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nechapu. NAzev stanice je definovan primo v programu.
    Co je v poradku ?

    Prispevek upraven moderatorem. Nepotrebna citace odstranena.



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    9

    Mam iPaq 3715 a nejsou mi stahovat programy. Vyberu si stanici, zadam casove rozmezi a dam nahrat. Objevi se okynko se status barem a po chvili to napise Chyba nahravani dat. Program mam v pameti PDA.
    Kdyz se kouknu do souboru errors.txt tak je tam:
    ObjectName: GetDataForm
    MethodName: btnGetData_click
    Message: Sestaveni prostredku nebylo nalezeno.

    .NET framework mam taky nainstalovany.


    CIm by to mohlo byt? Diky za pomoc :-)

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od oozz
    Kdyz se kouknu do souboru errors.txt tak je tam:
    ObjectName: GetDataForm
    MethodName: btnGetData_click
    Message: Sestaveni prostredku nebylo nalezeno.

    .NET framework mam taky nainstalovany.
    Mrkni se do "Nápověda -> O programu..." Je tam číslo verze frameworku, co máš. Jinak mi to spíš pošli na mail (mmares zavináč twicem tečka net)

  5. #185
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Me slape vse co predtim, zvykam si na ikonky, pomalost asi stejna, ale jedna vec nejde - Vyber programu :-(
    Vyberu vsechny, dam dnesek od 20:00 do dneska 22:00, dam najit a vysledek je prazdna obrazovka :-(((
    Zajimave je, ze na zejtrek uz to maka!
    Na co je to okenko Format data?

  6. #186
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    92

    Tak jak tak ctu...tak sem stahnul new werzi ale stejne PRD ! uz pri spusteni mi to hodí errorr.....co s tim ?

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    28

    Tak Vám nevím, co dělám špatně, ale ještě jsem si nestáhnul ani prográmek
    Mám hx4700,
    verze aplikace: 1.0.2070.37540
    verze jazyka: 1.0.4292.0

    V souboru errors.txt mi to píše:
    ObjectName: GetDataForm
    MethodName: btnGetData_Click
    Message: WebException

    Při pokusu o stažení dat se objeví hláška "Chyba při nahrávání dat".

    Poradí mi někdo?



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    28

    Může být chyba v tom, že se na Net připojuji přes proxy server?

  9. #189
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    102

    Všechno mi šlape. Ikony je příjemné oživení programu. Děkuji autorovi za snahu

  10. #190
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Komu to nefunguje, možná se pokouší spouštět jen ten updatovaný .exe soubor. Je však třeba nainstalovat přes .cab předchozí verzi a ten .exe jen zkopírovat do příslušné složky v cihle přes ten starý.

  11. #191

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od freewall
    Citace Původně odesláno od karlic
    Pořád když dám "Právě hrají", tak tohle okno nemám jak zavřít :no:
    U me zadny problem[/I]
    V možnostech si zruš zaškrtnutí "Zobrazit aktuální program" a dej Uložit, Zavřít.
    Potom si znovu spusť tento prográmek a zvol "Data" "Právě hrají".
    Naskočí ti okno, které nelze nijak zavřít :no:
    Už víš vocogo?

  12. #192
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Pripojuji se k dotazu, na co je policko "Format data"?



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od landys
    Na co je to okenko Format data?
    definuješ si formát pro zobrazení v různých výběrech datumu, třeba v přehledu programů...

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od luboszevsi
    Může být chyba v tom, že se na Net připojuji přes proxy server?
    tak to bohužel jo, současná verze má problém s přístupem přes proxy, hlavně když se musíš autorizovat :-( momentálně to odstraňuju v nové verzi

  15. #195
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jumbo
    Komu to nefunguje, možná se pokouší spouštět jen ten updatovaný .exe soubor. Je však třeba nainstalovat přes .cab předchozí verzi a ten .exe jen zkopírovat do příslušné složky v cihle přes ten starý.
    no já doufám, že zi nikdo ten původní adresář s instalací nesmazal, ale přehrál jen to exe a ten soubor s texty nebo je to nesrozumitelné, jak jsem to psal na webu?? :-O

Strana 13 z 61 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Televizní program pro WM6 - Freeware
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 12:58
  2. Televizni program
    Od LUK.Krejci_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 07:56
  3. Neco konci, neco zacina aneb neco ze zivota...;)
    Od Pavel Koza v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 28-09-2005, 19:07