Acer n30 SE !!!!
Na serveru toppreise.ch je v prodeji Acer n30 SE. Rozhodne ma mit Win 2003SE a podle nekterych informaci taky GPS.
Co si o nem myslite? Osobne o tom mam trochu pochyvnosti protoze jsou o nem informace jen na dvou webech:
http://www.toppreise.ch/index.php?a=60760&o=pa&SID=bf3622e4a83eb5995d5056fe14a97ea4
http://www.clubic.com/shopping-98245-2-acer-n30-gps.html
Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes:
Co si o nem myslite? Osobne o tom mam trochu pochyvnosti protoze jsou o nem informace jen na dvou webech:
http://www.toppreise.ch/index.php?a=60760&o=pa&SID=bf3622e4a83eb5995d5056fe14a97ea4
Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes:
V acery by sa mohli rozkývať :) :yes:
Potešil si ma to je jedna zo super správ čo som dnes počul:yes: :yes:
Potešil si ma to je jedna zo super správ čo som dnes počul:yes: :yes:
WM2003SE se pro N30 asi opravdu blizi, protoze Sunnysoft vydal novou verzi lokalizace pro N30 (Interwrite Pro 8.6) a ta nabizi dve moznosti instalace, bud pro Acer n30 WM2003 nebo Acer n30 WM2003SE...
mno ta GPS by me opravdu zajimala... puvodne sme chtel jit do N30 a pak dokoupit BT GPS... N35 mi nevyhovuje protoze nema BT..
[QUOTE="Ukulelembo"]WM2003SE se pro N30 asi opravdu blizi, protoze Sunnysoft vydal novou verzi lokalizace pro N30 (Interwrite Pro 8.6) a ta nabizi dve moznosti instalace, bud pro Acer n30 WM2003 nebo Acer n30 WM2003SE...[/QUOTE]
Ale jeste je otazkou, zda SE pujde i na starsi n30. Aneb i hw verze se muze mirne zmenit :?
Ale jeste je otazkou, zda SE pujde i na starsi n30. Aneb i hw verze se muze mirne zmenit :?
[QUOTE="Kleid"]N30 s WM2003SE je k dispozici, (mame ji u nas) jak je to s prodejem a moznosti flashovat bohuzel nevim. [/QUOTE]
Mate soucasne s ni i normalni n30 nebo je to proste jen aktualizace?
Mate soucasne s ni i normalni n30 nebo je to proste jen aktualizace?
No nevadilo by mi mit moznost otoceni disp. tuto funkci velmi postradam ,takze pevne doufam ze to SE bude volne ke stazeni :evil:
Zdravim,
nema nekdo nejake nove info?
Uvazuji o koupi n30 tak nevim jestli mam jeste cekat nebo uz jit do toho.
Stejne by tam ty SE-cka mely jit pozdeji naflashovat, ne?
nema nekdo nejake nove info?
Uvazuji o koupi n30 tak nevim jestli mam jeste cekat nebo uz jit do toho.
Stejne by tam ty SE-cka mely jit pozdeji naflashovat, ne?
[QUOTE="CommanderZ"]Na serveru toppreise.ch je v prodeji Acer n30 SE. Rozhodne ma mit Win 2003SE a podle nekterych informaci taky GPS.
Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes: [/QUOTE]
Tak co, hlo se to nejak??Docela o n30 premyslim, zatim ale nemam penize.Jinak kdyby to byla pravda urcite bych chvili pockal...
Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes: [/QUOTE]
Tak co, hlo se to nejak??Docela o n30 premyslim, zatim ale nemam penize.Jinak kdyby to byla pravda urcite bych chvili pockal...
[QUOTE="CommanderZ"]n30 s se uz se prodava, to je tak vsechno. [/QUOTE]
Hm to si me ale moc nepotesil..mam n30 mesic a kousek a to bych si vyskubal vlasy,jestli flash na SE nebude a ja si ho nechal ujit jen o par tydnu :)
Hm to si me ale moc nepotesil..mam n30 mesic a kousek a to bych si vyskubal vlasy,jestli flash na SE nebude a ja si ho nechal ujit jen o par tydnu :)
Pokud si dobre pamatuju, tak to muze byt tak mesic, co tu nekdo rikal, ze se u nej n30 se uz prodava. Zkus to prohledat ;) Ale ja stale verim, ze Acer nani parchant a ten update zvereni. A pokud ne, tak se na netu urcite obevi cernej.
Bohužel to tak bývá i u jiných zařízení a výrobců: pokud vyjde nový typ či model, na ten starší se pozapomene s vývojem a dílčími vylepšeními. To si poté dělají nadšenci, kteří tomu hoví a rozumí.
SE u Acera by bodnul nám všem !!(zas to není tak staré zařízení, že? každý z nás ho má ještě v záruce:D )
Nikoho ještě nenapadlo se zeptat na oficiální stanovisko u Aceru?? Bude , nebude...:?:
SE u Acera by bodnul nám všem !!(zas to není tak staré zařízení, že? každý z nás ho má ještě v záruce:D )
Nikoho ještě nenapadlo se zeptat na oficiální stanovisko u Aceru?? Bude , nebude...:?:
Tak jsem tam napsal ;) :cool:
A jeste k ty GPS, co jsem o ni psal - to je jenom akce na tom toppreise.ch, ze je k tomu zlevnena externi nebo tak neco, integrovana v zadnym pripade neni.
A jeste k ty GPS, co jsem o ni psal - to je jenom akce na tom toppreise.ch, ze je k tomu zlevnena externi nebo tak neco, integrovana v zadnym pripade neni.
Po dvou tydnech mi dosla odpoved.
[QUOTE="CZ Guest"]
Vazeny pan Zabsky,
aktualne nedisponujeme takouto informaciou. Odporucam periodicky sledovat stranky technickej podpory venovane tomuto produktu.
Dakujem za pochopenie a som s pozdravom
Vladimir Jamrich
Acer Czech Republic
[/QUOTE]
[QUOTE="CZ Guest"]
Vazeny pan Zabsky,
aktualne nedisponujeme takouto informaciou. Odporucam periodicky sledovat stranky technickej podpory venovane tomuto produktu.
Dakujem za pochopenie a som s pozdravom
Vladimir Jamrich
Acer Czech Republic
[/QUOTE]
Nemaji informaci,ze by meli zverejnit nejaky novy rom image, nebo nevi o n30 s WM SE? Tak jako tak si asi nikoho z nas nepotesil :)
[QUOTE="Ukulelembo"]!!!Na FTP Aceru se jiz objevil ROM update Win2003SE!!![/QUOTE]
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D A kterej je ten anglickej,predpokladam ten posledni oznaceny jako Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar ?
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D A kterej je ten anglickej,predpokladam ten posledni oznaceny jako Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar ?
[QUOTE="simir"]No je to tak ted ovsem jaky jazyk stahnout aby si stim poradil sunnysoft,nebo je to jedno?[/QUOTE]
Pri instalaci Sunnysoftu InterWrite ti to preci nabizi,abys zvolil, zda mas SE nebo ne ;)
Pri instalaci Sunnysoftu InterWrite ti to preci nabizi,abys zvolil, zda mas SE nebo ne ;)
[QUOTE="simir"]Jo jo sorry mne to doslo:D jen bych potreboval poradit jak aktualizovat,jsem to nikdy nedelal:O [/QUOTE]
taky sem to nedelal,ale snad z navodu,jak upgradovat image zde v navodech na ce4you a diskuzich to zvladnem ;) A ja zrovna ted odjizdim na 14 dni na hory,takze upgrade me asi jen tak neceka...budu celej nedockavej,sakra! :)
taky sem to nedelal,ale snad z navodu,jak upgradovat image zde v navodech na ce4you a diskuzich to zvladnem ;) A ja zrovna ted odjizdim na 14 dni na hory,takze upgrade me asi jen tak neceka...budu celej nedockavej,sakra! :)
No ja to zkusim snad mi to neodpali celou cihlu,hrozi mi neco?bych to prubnul a pak napsal jak jsem to udelal
K UPGRADE:
už jsem jedno dělal a jediný problém byl, že na WX+SP2 to padalo v průběhu toho UPGRADe. Asi až 10 pokus doběhl do konce. V jiných forech zde na serveru je to popisováno - dělá to právě ta skvělá kombinace XP+SP2...
JJ
PS.: děkuji za odkaz - už stahuji. ještě si o tom něco přečtu a ještě dnes se na to vrhnu....;)
už jsem jedno dělal a jediný problém byl, že na WX+SP2 to padalo v průběhu toho UPGRADe. Asi až 10 pokus doběhl do konce. V jiných forech zde na serveru je to popisováno - dělá to právě ta skvělá kombinace XP+SP2...
JJ
PS.: děkuji za odkaz - už stahuji. ještě si o tom něco přečtu a ještě dnes se na to vrhnu....;)
Tak chci jit do toho,prelozil jsem si readme ale moc mi to nejde do hlavy:D tedy bod 4 muze nekdo pomoci
Před bleskem:
1. [PC] Ujistit se USB ovladač pro Acer n30 zařízení je instalováno. USB ovladač je zahrnut v souboru jmenoval "secbulk.inf ".
2. [n30] Ujistit se Acer n30 je úplně nabitý nebo se připojil na sílu
adaptér.
Proces blesku:
1. [PC] Provozovat Acer n30 vysílat nástroj.
2. [n30] Dávat těžce seřízenou změnu do OFF.
3. [n30] Spojit Acer n30 k vašemu PC.
4. [n30] Tisknout a držet tlačítko síly a soubor těžko seřízená změna do ON.
Relase tlačítko napájení po pěti sekundách.
5. [PC] Kontrolovat bednu se zprávou "Já rozumím poznámkám a readme soubor ".
6. [PC] Kliknout na "Aktualizace " tlačítko začít blesk.
7. [PC] Prosím následujte instrukce dokončit OS obrazovou aktualizaci. Váš
n30 restartuje automaticky když OS obraz je aktualizován.
Před bleskem:
1. [PC] Ujistit se USB ovladač pro Acer n30 zařízení je instalováno. USB ovladač je zahrnut v souboru jmenoval "secbulk.inf ".
2. [n30] Ujistit se Acer n30 je úplně nabitý nebo se připojil na sílu
adaptér.
Proces blesku:
1. [PC] Provozovat Acer n30 vysílat nástroj.
2. [n30] Dávat těžce seřízenou změnu do OFF.
3. [n30] Spojit Acer n30 k vašemu PC.
5. [PC] Kontrolovat bednu se zprávou "Já rozumím poznámkám a readme soubor ".
6. [PC] Kliknout na "Aktualizace " tlačítko začít blesk.
7. [PC] Prosím následujte instrukce dokončit OS obrazovou aktualizaci. Váš
n30 restartuje automaticky když OS obraz je aktualizován.
[QUOTE="simir"]Tak chci jit do toho,prelozil jsem si readme ale moc mi to nejde do hlavy:D tedy bod 4 muze nekdo pomoci
[/QUOTE]
Člověče, nešlo by sem hodit původní znění toho readme? Ten strojový překlad je šílený. :D :no:
Pak by to někdo možná dokázal dešifrovat...
Napadá mě, že by "těžko seřízená změna" mohlo znamenat ten přepínačík na hard reset.
Tedy: Držet zapínací tlačítko zároveň s přepnutým přepínačem HR, po 5s uvolnit zapínací tlačítko...
[/QUOTE]
Člověče, nešlo by sem hodit původní znění toho readme? Ten strojový překlad je šílený. :D :no:
Pak by to někdo možná dokázal dešifrovat...
Napadá mě, že by "těžko seřízená změna" mohlo znamenat ten přepínačík na hard reset.
Tedy: Držet zapínací tlačítko zároveň s přepnutým přepínačem HR, po 5s uvolnit zapínací tlačítko...
Simire, tak to jsi prelozil uplne neco jineho... ;)
Upgrade je obsazen v tomto souboru: ftp://ftp.support.acer-euro.com/handheld/n30/osimage/Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar
A navod je tady.
EDIT: Navic se to flashuje pomoci SD karty...
Upgrade je obsazen v tomto souboru: ftp://ftp.support.acer-euro.com/handheld/n30/osimage/Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar
A navod je tady.
EDIT: Navic se to flashuje pomoci SD karty...
Tak tady je orig.
===========================================================================
How to Use Flash Tool
Follow the instructions below:
Before Flash :
1. [PC] Make sure the USB driver for the Acer n30 device is installed. The
USB driver is included in the file named "secbulk.inf".
2. [n30] Make sure the Acer n30 is fully charged or connected to the power
adapter.
Flash Process :
1. [PC] Run Acer n30 Flash Tool.
2. [n30] Set the hard reset switch to OFF.
3. [n30] Connect Acer n30 to your PC.
4. [n30] Press and hold the power button, and set the hard reset switch to ON.
Relase the power button after five seconds.
5. [PC] Check the box with message of "I understand the notes and readme file".
6. [PC] Click the "Upgrade" button to begin flash.
7. [PC] Please follow the instructions to finish OS image upgrade. Your
n30 will reboot automatically when OS image is upgraded.
Diky za pomoc
How to Use Flash Tool
Follow the instructions below:
Before Flash :
1. [PC] Make sure the USB driver for the Acer n30 device is installed. The
USB driver is included in the file named "secbulk.inf".
2. [n30] Make sure the Acer n30 is fully charged or connected to the power
adapter.
Flash Process :
1. [PC] Run Acer n30 Flash Tool.
2. [n30] Set the hard reset switch to OFF.
3. [n30] Connect Acer n30 to your PC.
4. [n30] Press and hold the power button, and set the hard reset switch to ON.
Relase the power button after five seconds.
5. [PC] Check the box with message of "I understand the notes and readme file".
6. [PC] Click the "Upgrade" button to begin flash.
7. [PC] Please follow the instructions to finish OS image upgrade. Your
n30 will reboot automatically when OS image is upgraded.
Diky za pomoc
Je to snadné:
1) prepni HARD RESET doleva
2)spust program na UPGRADE
3)pripoj PDA k PC
4)stiskni a drz POWER
5)prepni HARD RESET do prava
6)stale drz POWER - obrazovka blikne - zobrazi se na PDA napis DOWNLOAD IMG
7)spust upgrade na PC
8) cekej zda se to povede....:D
na PC musi mit naistalovani driver secbulk.inf - je to driver pro zarizeni pod nimz se PDA prihlasi v UPGRADE modu....
1) prepni HARD RESET doleva
2)spust program na UPGRADE
3)pripoj PDA k PC
4)stiskni a drz POWER
5)prepni HARD RESET do prava
6)stale drz POWER - obrazovka blikne - zobrazi se na PDA napis DOWNLOAD IMG
7)spust upgrade na PC
8) cekej zda se to povede....:D
na PC musi mit naistalovani driver secbulk.inf - je to driver pro zarizeni pod nimz se PDA prihlasi v UPGRADE modu....
beecher:no jo ja si stahnul to co ty tedy snad,mam na konci 1,017 a ne 11 to je asi verze ,ne?tak jak covece?:O
Postup je jednoduchy - v Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar je adresar USB a pokud pouzijete postup tak jak jsem ho popsal vyse tak to máte taky...
super :yes: ale jeden dotaz az pustim upgrade na kompu jak popisujes mam i pustit tlacitko power na pda?
super diky jdu do toho taky jsem jen zvedavy jak to bude s cestinou,mam samozrejmne novou od sunnysoftu,ktera podporuje se ale aby to bylo registrovane musi se tam nahrat starsi verze ne?alespon tak jsem to doposavad delal,snad to nebude problem
Cestina by si mela automaticky poznat, ze je na Aceru a sama se "zaregistrovat"... Teda aspon podle tvrzeni SS...