Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 156

Téma: Garmin navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    V poslední době se v časopisech objevují reklamy na bluethot GPS přijímač Garmin 10 Deluxe, který obsahuje zároveň mapy od Garminu s podrobným Českem a Evropou za zajímavou cenu kolem 10 tisíc s možností použití v několika PDA (několik nezávislých uživatelů, samozřejmě ne naráz), protože mapy jsou vázány ne k PDA, ale na přijímač GPS.

    Máte někdo zkušenost s tímto přístrojem? Co mapové podklady Garmin?

    Mám Navigon, v Evropě pohoda, doma v těch pár městech taky, ale občas by se hodilo i více ČR, a Garmin nabízí rozšiřitelně i mapy "východních" zemí, které ostatní výrobci nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    86

    Docela by me zajimalo jestli by slo puzit mapy v garminackym formatu s nejakym softem na pda (mam garmin legend a do nej par map)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    jarda: já jsem s Garminí navigací (SW - hardware mám jiný) poměrně spokojený a když tak pročítám příspěvky uživatelů TomToma, SmartMaps apod., tak zjišťuji, že bych měl být vlastně maximálně spokojený, ale holt jsem náročný, takže mouchy to má (neumí nepřepočítávat trasu v tunelu, i když to ví, že tam je, a hlasová navigace neříká "odboč druhou vpravo", ale "odboč za 100m vpravo", ale na to se dá zvyknout). Jinak např. samo to přepíná (může, nemusí) mezi daymode a nightmode, což jsem myslel, že je samozřejmost, obdobně jako navigace od baráku k baráku a rychlé přepočítávání trasy při špatném odbočení (při krátké trase např. do 50 km to přepočte do 2-5 s, při dlouhé trase např. 700km do 10-20s, podle množství silnic v okolí). Co se týče možnosti užívání, tak každá mapa CitySelect je použitelná na max. 2 GPS přístrojům, každá ČR při koupi s přístrojem na jednom (nechápu proč, když CitySelect je v podstatě co se týče kvality map a pokryté plochy hodnotnější), ale odpověď Picodasu na tuto mou otázku byla, že zákazníci si to nepřejí... Pokud budeš chtít využívat i "podrobné mapy" jiných států (např. Slovensko, býv. Jugoslávie atp.) tak se připrav na to, že jsou dost drahé (v průměru 6-8tis. za mapu - pro srovnání CitySelect Europe stojí samotný 10tis....). Ale existují různě po webu mapy pro Garmin zdarma, které vytvářejí různí nadšenci, ale mají většinou drobnou vadu - nejsou routovatelné, tedy se podle ní dá jet jen jako podle mapy papírové... Toť asi tak momentálně vše.

    dodox: pokud je ta GPSka USB a na PDA máš USB host, pak jí lze k PDA připojit a s ní navigovat ještě pomocí SW GPSGate (www.franson.com). Pokud jde jen o mapy bez navigace, tak by to měl umět třeba OziExplorer a nebo přímo jejich Que, který je k GPS pro PDA dodáván a na webu mají zdarma updaty, které nevím, jestli fungují bez původní verze či ne a jestli je vůbec ten SW zadarmo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od dodox
    Docela by me zajimalo jestli by slo puzit mapy v garminackym formatu s nejakym softem na pda (mam garmin legend a do nej par map)
    Zrovna před týdnem jsem se na to ptal a odpověď zněla NE! Gamin podporuje pouze svá vlastní zařízení. Ale připravuje se produkt (název nevzpomenu), který má být multiplatformní (lépe řečeno použitelné a licencované na jakoukoli platformu).

    Co je ale důležité, že prý firma co dodává data pro mapové podklady pro garmin bude distribuovat i pro tento nový produkt. Zatím ale vše pouze v přípravě.

    Co se týče Garmina, tak ten má data opravdu nejlépe (co do kvality i aktualizace) zpracovaná. TomTom ale v kvalitě a vývoji taky nezaostává a začíná být Garminu velkým konkurentem - tedy v silniční navigaci!

    Osobně mám od Garmina Palm iQue 3600 a StreetPilota III a s pojetím map a navigací jsem spokojenej maximálně. Jen už už aby byla zmapovaná kompletní CZ. Na iQue M5 (Pocket PC) jsem slyšel dva různé názory, ale osobní zkušenost nemám.

    Pokud bych měl volit novou GPS či soft, tak bych ještě chvilku vyčkal. Upgrady map nejsou opravdu levné.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Logman: Garmin (tedy jejich originální mapy - CitySelect apod.) má podklady od NavTequ, jako např. Blaupunkt a obdobné navigační systémy pro auta. Co se týče funkce Garminího SW pro PDA (Que), tak ten umí komunikovat jen přes protokol Garmin. Ale čtení *.img map umí víc programů, akorát na nich jsou schopny jen ukazovat pozici. Co se týče Garmin M5, tak mě osobně to přijde jako vyhozené peníze - jako PDA nabízí málo, jako GPS vlastně taky (malá výdrž baterií), takže lepší mi přijde kombinace lepší PDA + Garmin BT10 nebo cfQue (už s ní začínám být spokojený, akorát někdy chytne satelity až po několikátém SR PDA nebo vyndání z CF slotu, potvora ;o) ).

    Jinak co se týče map, tak jsem zvědavý, jestli už CSEU8 bude mít ČR pořádně, protože 7mička se moc nevyvedla (chybí jí např. v Praze jednosměrky, které měla CSEU6...) a ten český Atlas 10R je taky spíš takové relativně průměrné řešení (za ty peníze spíš podprůměrné).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    našrot: Když vyšel Garmin s cfQue tak to vzbudilo můj zájem, ale zase je uživatel limitovanej právě CF. Ale jako nápad dobrý!
    iQue 3600 na palmu mi jede v pohodě (teď trochu kecám, protože mi zrovna modul gps odešel, ale čert ví, čím to - dostanu jinýho). Gafika frčí, satelity drží, nic se nekouše. Jen ten design - takovej dost hranatej.

    O iQue® M5 jsem slyšel, že má lepší display než iQue3600, ale prý větší zrno.
    Ale vzhledem k ceně bych do toho taky nešel. Vůbec si říkám, jestli ještě někdy kompaktní PDA s vestavěnou GPS. Žere to energii jako když běžel Goro do Tokya. Moje iQue mi vydrží se zapnutou GPS cca 2 hod - je to vhodné tak spíš do auta. Jenže v autě za jízdy klepat stylusem na lesknoucí se display si taky říká o malér - zlatej StreetPilot III. A abych řekl pravdu, do přírody se taky moc nehodí.

    Dnes bych volil jako ty PDA + ext.GPS. Ale ocenil bych opět Garmina. Nějak jsem si na něj zvyknul a lepší jsem v akci při routování zatím neviděl. Chtěl bych se ale mrknout pod kapotu TomToma pro PDA v akci.

    Jinak CitySelect cca 100 USD, CityNavigator cca 150 USD - tedy upgrade samozřejmě. A máš pravdu. že do verze 7 fakt nemá smysl jít. To že bude pokrytá CZ ve vyšší verzi jsem si říkal už při verzi 4. Jedou fakt pomalu!

    Atlas ČR R od Picodasu - Pěkný, pěkný, ale chybky a vysoká cena! Přesto aspoň někdo má mapu naší zemičky Mám od nich Turistickou 1:50 000 a je opravdu dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Logman: ta 3600 je dobrá v tom, že je to Palm, tedy že to není Microsoft, takže by to nemělo tak padat (např. Symbian vůbec nemá tlačítko Reset )) ). Ale ty tvoje 2 hoďky provozu mě teda překvapily, čekal jsem od Palma víc.. Mě na Looxi vydrží cca 4 hoďky, každopádně do auta mám CL kabel... Nevím, jaký je SW pro tu GPS na Palmovi, ale to Que pro PPC se dá v podstatě ovládat bez stylusu - akorát chvíle při zadávání cíle cesty nebo mezikusů vyžadují přesnější trefu. Asi sem dám nějaké screenshoty i pro jiné zájemce )

    Jen ještě k té turistické mapě - už umí navigovat, nebo pořád se na tu GPSku musí koukat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    Za ty 2 hoďky může malá kapacita baterie (z hlavy kapacitu nevím). Prý u M5 je to řešeno líp - lze i přidat botku. Samozřejmě, že i já mám kabel s reproduktorem do zapalovače - bez toho bych daleko nedojel. Hlavně repro je dobrý, protože z palmu místo hlasové navigace vychází úsměvné kňourání. Možná to je tím, že nemám nehlušné japonské auto

    A díky tomu, že to jede na palmu jsem neresetoval ani nepamatuju - to máš pravdu.
    Bez stylusu se to dá ovládat taky, ale zadávat ulici nebo waypoint prstem, to bych si je nejdřív musel ubrousit Pokud jedu, raději si v klidu zastavím a naťukám to tam skrz párátko. Co mě ale krká je formát ukládaných souřadnic waypointů v kontaktech - pokud nebudu mít algoritmus na převod, pak si s tím v outlooku ani neškrtnu.

    StreetPilot III dotekovou obrazovku nemá, ale zase má inteligentně zmáknutý kursory, takže za jízdy je to na ovládání (na rozdíl od iQue) pohodlnější. Je to ale vykoupený velikostí. Zkrátka jednoúčelová záležitost. Na palubce ale sedí pěkně, i bez stojánku!

    K Topo 50 - routovat bohužel neumí, ale prý se na tom dělá. Zkusím se pozeptat, jestli není něco nového. Ale zmáknutá je dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    Tak jsem si byl včera vyměnit iQue 3600. Jak jsem zmiňoval, odešel GPS modul a protože jsem se ještě vešel do záruky, proběhla výměna kus za kus. Nakonec jsem ale na tom vydělal, protože přiložená mapa od Garmina byla CitySelect v7 a doufám, že bude v ceně jeden update zdarma. I když prý Garmin oznámil, že tyhle "bonusy" potlačí. Zatím s tím ale problémy nejsou.

    Dnes ráno cestou do práce jsem verzi 7 zkoušel a jsem malinko rozčarovanej, že T-Mobile Aréna je pořád vedena jako "Paegas Arena". Ulice Partyzánská stále jako "Party Zanska". Čekal jsem větší flexibilitu. Ještě chci vyzkoušet pár křižovatek, o kterých vím, že v minulých verzích byly chybně navigované co se průjezdů týče. Uvidíme.

    Ještě jednou k TOPO 50: Dle čerstvých informací routovatelná není a nebude. Tvůrci by do toho zabředli na pěkně dlouhou dobu. Přesto spousta zapálenejch fanoušků "turistů" poskytko Picodasu data, které jsou v poslední verzi zahrnuty. Rozdíl mezi TOPO a podkladovou je v tom, že TOPO je alespoň částečně interaktivní. Na klepnutí zobrazí výšku vrstevnice, info o památce atd. Víc čekat asi nemůžeme. Ale v přírodě ji využívám pro její přehlednost rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Logman: musím říct, že s CS6 jsem po Praze ze srandy jezdil podle GPSky - říkal jsem si, že se aspoň naučím názvy ulic ;o), ale s CS7 to prostě nejde. Poprvé si ze mě vystřelila tím, že naše ulice je tam dvakrát, paralelně cca 50m od sebe. Podruhý, když mě vedla do protisměru do Zborovské a potřetí, když mě vedla do prosměrů v Holešovicích. Takže jsem jí přestal používat.

    Jinak co se týče updatů zdarma - já mám takový dojem, že ten se poskytuje jen tehdy, pokud zakoupíš (dostaneš, vyměníš...) přístroj se starší mapou v době, kdy už je na trhu nová. Aspoň tedy takhle jsem to dělal už 2x.

    A k routovatelnosti Topo50 - to mě teda dvakrát nepotěšili, protože udělat routovatelnou mapu bez rozlišení dálnic, dalších silnic a jednosměrek, je podstatně jednodušší, než tu, která to rozlišené má. Asi holt jsme my, Češi, málo tvrdí zákazníci ;o) Kdyby aspoň šlo ty img vytaháním odemknout a pak tu mapu na routovatelnou upravit, protože na to SW zdarma je. Problém je pak akorát v tom, že po nahrání do GPS to chce pořád odemykat...


    Ještě mě prosim tě zarazilo, jak píšeš o ukládání waypointů v kontaktech - to já tam vůbec nenmám. Mám jen u kontaktu kontextové menu, ve kterém mi vyskočí možnost "Find with Que" a je to... Jak to vypadá u tebe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    našrot: Tak podle CS7 jsem ještě nestačil ani vyjet. S verzí 6 jsem ale problémy neměl.

    Dnes jsem jel z práce domů podle Atlasu 10R (demoverze) a nestačil jsem zírat. Cesta se vykreslila od hradu do leva k hradčanské a hlasová navigace, že mám jet v pravo !!! Snad jsem měl zatemněnou mysl (zítra to zkusím s CS7). Pak u vlády hlas vede po pravé straně (pravý pruh) a vykreslená je levá, která vede vrchem doprava na most. To že mi to píše 60m ke křižovatce a já stojím cca 15m od ní jsem si už zvykl Jo, a přepočet trasy při Offroad se ráčil spustit až km za špatným odbočením a to jsem ho mátl minimálně třikrát. Dost mě to otrávilo. Před tím jsem měl lepší zkušenost. Ale nechci ještě dělat závěry, dokud neprojedu trasy, které mám vyzkoušené.

    Nainstaloval jsem si i poslední lokalizaci pro iQue od RedGrepu a chyba za chybou. Fonty ve španělštině, světová růžice má dva severy (S,W,S,E), v navigaci dlouhé věty, které jsou useklé atd. Hodlám jim napísať něco povzbudivého

    K updatu map zdarma - tohle se vztahuje jen na nově zakoupené přístroje od garmina. Celkem jsem to zkoušel už 6x a vždy byl jeden update grátis.

    K TOPO 50 - nevím, asi by uživatel od topomapy čekal routovatelnost pro pěší a když si vezmeš kolik polních a turistických cest je.... nechtělo by se to dělat ani mě ) Ale routovat výhradně po silnicích by snad i mohla mohla - aspoň pro cyklisty!
    Jak jsi myslel udělat mapu routovatelnou? Takovej soft mi ještě pod prsty nepadl... Tohle mě zajímá!

    A k těm waypointům: iQue si automaticky zabralo čtvrté vlastní pole v profilu kontaktu (Custom 4) a ukládá do ní GPS souřadnice v nějakým vlastním formátu GARMIN XXXX XXXX XXXX... Vedle kontaktu s waypointem se zobrazí malej praporek. Klikneš a jsi na mapě. Nebo v QueFind -> Podle jména a vyjede ti seznam kontaktů s GPS pozicí. Označíš a klikneš na trasování.
    Ale ten formát mi byl čert dlužnej - sháním algoritmus, jak to vrátit do původních souřadnic a ne abych si to kopíroval přímo z infa (z mapy) u každýho kontaktu jednotlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Logman: tak 60m ke křižovatce mívám v Praze taky a jak jsem zjišťoval, tak je to holt přesností v úzkých uličkách (v tu chvíli mívám přesnost kolem 20-30m, takže je to v toleranci). Co se týče lokalizace, tak nemám, pokud je to možné, nikde žádnou, protože tomu většinou jednak nerozumím a jednak jsou lokalizované programy většinou méně stabilní, než v původním znění.

    Routovatelná mapa turistická je právě podstatně jednodušší, než autová, protože každá turistická stezka je bez omezení rychlosti a směru (no, až na pár vyjímek někde v horách, které mají směry doporučené), tudíž po všech se člověk pohybuje stejně rychle. A tedy do programu, který vytváří routování stačí pouze zadat body, kde jsou křižovatky těch stezek, resp. kde nejsou a je to. Zbytek udělá program sám, akorát to nějakou dobu trvá. A dá se stáhnout třeba na www.cgpsmapper.com, kde jsou i další odkazy na různé mapovací SW a mapy zadarmo samotné. Proto se divím, že jsou v tom Picodasu tak líní...

    a k waypointům: tak já u kontaktu žádné políčko navíc se souřadnicí právě vůbec nemám - hledá to podle adresy a když chci navést ke kontaktu, tak musím z Que do Outlooku a tam vybrat kontakt, ke kterému chci dovést -> podržet stylus, aby vyjelo kontextové menu -> vybrat Locate with Garmin Que a je to.

    A pokud ti jde čistě o konverzi formátu Garmin na něco normálního (NMEA nebo vytahat přímo jen souřadnice), tak na webu je spousta konvertorů a i popis těchto standardů, takže si to pak můžeš překonvertovat rukou )) Nevím sice kde, ale google to ví za mě ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od našrot
    Logman: tak 60m ke křižovatce mívám v Praze taky a jak jsem zjišťoval, tak je to holt přesností v úzkých uličkách (v tu chvíli mívám přesnost kolem 20-30m, takže je to v toleranci
    Jenže mě to v dané chvíli ukazuje přesnost měření 4 až 6m

    K TOPO: Tohle posouzení nechám na picodasu. Mám za to, že je to jedna z mála snaživých firem v oboru GPS tady u nás. A kdyby to zase taková práce nebyla - věřím, že by na tom zapracovali. Podkladová mapa je od Shocardu a ta to má zase od armády z papírové podoby. Než se pustit do navigace od křižovatky ke křižovatce, musely by se kompletně všechny křížení jednotlivých cest do bodu dotáhnout (zakončit). Bohužel tahle mapa má slabinu právě v těhle zakončeních (občas přetahuje). A jak říkáš, zrovna v horách nebo chráněných územích je hodně omezených komunikací pro vjezd a tohle vše podchytit - mno, nevím nevím.

    Stejně, když si vezmeš co firem prodává papírové mapy (a jsou stejně všechny z jednoho společného podkladu - a teprve co stojí peněz), a žádná se zatím nepustila do něčeho podobného, pak i tak smekám před firmičkou, co se živí hlavně distribucí 'železa' a i tak dělá na mapě. Takovejch let se tady prodávaj GPSky a žádná konkurence - a přitom by to byl velice slušnej kšeft.

    Pokud lítáš nebo se jinak plavíš vzduchem - prý mají dobrou leteckou mapu..
    :dead:

    Waypointy: všechny waypointy se mi ukládají do kontaktů. Při synchronizaci se usídlej v aplikaci "Palm Desktop", (která je šitá pro iQue - odtud i intaluji mapy) právě pod kontaktama "Custom 4. V iQue se tohle pole vůbec nezobrazuje (maximálně "Custom 3"). Jen ten formát - na netu jsem koukal. Mám i nějaký konverzní softy, ale žádnej tenhle formát neznal. Asi si na to hledání vezmu dovolenou. :sarcastic:

    Docela rád bych tu tvoji GPS okouknul. Asi zajdem na pivo..

    Na ten softík mrknu. Podporuje to přístroje od Garmina?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    ad Topo: tak jistě, že to nějakou práci dá, ale když už udělali routovatelný silniční atlas, tak proč ne turistický (tedy pro pěší), protože podle toho, jak jsem "studoval" tvorbu map pro Garmin, tak z hlediska routování je to jedno, co to routuje. Otázkou je, jaký používají v Picodasu SW - taky jsem se kdesi dočetl, že SW, co se oficiálně prodává pro tvorbu Garminích map je horší než ty, co jsou freeware (jako třeba tan cgpsmapper apod.). Kdyžtak koukni na gps-maps.info - tam jsou jednak ke stažení mapy pro ČR a SR zadarmo, neb se našli praštěnci, kteří to mají jako koníčka a za mapu, ktará je kvalitativně asi tak 50% Atlasu 10 nechtějí nic ;o) a jednak odkazy na další volné SW pro vytváření map.

    Jinak ten software je právě psaný pro vytváření map pro Garmin. Dostat je ale do GPSky, která není rovnou, ale v PDA jde bohužel jen přes Mapsource, do kterého se zase dostávají jiným, relativně složitým, způsobem - to je pojistka Garminů, aby lidi používali jen jejich mapy za peníze a nic zadarmo ;o) Už jsem se jich ptal, jestli můžu použít vlastní detailní mapu (např. co bych potřeboval na tábor "pro děcka") a oni, že jen to, co dostanu do mapsource.. no, dostal jsem jí tam, ale způsob se mi moc nelíbil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Tak jsem se rozhodl, že jsem dám nějaké screenshoty toho, jak vypadá Que na PocketPC při navigaci (zatím - pokud bude zájem, přidám i další obrázky, protože je toho fakt hodně.. tedy mě je to vcelku jedno, kolik toho sem dám, ale respektuji modemáky a obdobná připojení, jejiž rychlost je srovnatelná s běžnou Českou Poštou ;o) ).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_01-newroute_5NRV.jpg 
Zobrazení: 88 
Velikost: 15.3 KB 
ID: 2191   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_02-newroute2_6Zqh.jpg 
Zobrazení: 83 
Velikost: 24.0 KB 
ID: 2192   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_03-find_Iv0N.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 28.7 KB 
ID: 2193   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_04-find_entertain_IOeq.jpg 
Zobrazení: 85 
Velikost: 36.6 KB 
ID: 2194   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_05-find_street_9Os.jpg 
Zobrazení: 87 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 2195   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_06-find_street_select_AZ7.jpg 
Zobrazení: 92 
Velikost: 26.1 KB 
ID: 2196   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_17-locate_UDI.jpg 
Zobrazení: 85 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 2197   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_22-navi_before_roundabout_eBOH.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 51.4 KB 
ID: 2198   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_23-navi_roundabout_detail_1vNm.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 20.8 KB 
ID: 2199   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_21-navi_turnleft_det_2rm2.jpg 
Zobrazení: 89 
Velikost: 23.0 KB 
ID: 2200  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00069485_27-tripcomputer_EVuf.jpg 
Zobrazení: 82 
Velikost: 30.6 KB 
ID: 2201  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin Asus M-10 Změna jazyka navigace a znovuinstalace PDF prohlížeče
    Od Vidloch v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2011, 12:44
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 - Pěší portrait navigace do města
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 18:18
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 00:02
  4. Recenze navigace Garmin GPS 10 Deluxe
    Od basic_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 21:54
  5. Garmin 10 Deluxe: navigace pro fajnšmekry [mobilmania.cz]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 13:24