Nevíte někdo, jestli již existuje recenze s pořádným popisem výše zmíněné aplikace. Děkuji hlavně zaměstnancům Sunnysoftu.
Nevíte někdo, jestli již existuje recenze s pořádným popisem výše zmíněné aplikace. Děkuji hlavně zaměstnancům Sunnysoftu.
ted sedim na stanku MS na invexu, ale pristi tyden na to vlitnu a uvedu k stahnuti tuhle aplikaci. co vas zatim presne zajima ?
Lze konvertovat nejen live weby, ale i ty uložené lokálně na filesystemu (file?
Lze konverzi spouštět automaticky, bez zásahu uživatele?
Na čem všem konvertor poběží (win32, java apod.)?
Jaký bude licenční model (např. konvertor zdarma, prohlížeč placený)?
TIA,
Karel Fajkus, http://www.volny.cz/lomax/
Díky anonymovi,
Přesně to mě zajímá. Bude recenze? Demoverze?... Díky
No vzhledem k tomu, že dotyčný sunnysofťák už jede jedenáctý den ve vlaku, tak mám takovou obavu, že zmíněný soft má asi mouchy a brouky a tak se s ním zatím moc nechluběj[:sarcastic:]
Také mám ten pocit. Nebo se oba pleteme? Invex již skončil a oznámená aplikace nikde.
dnes to bude na WWW (doufam), jiste, mouchy to jeste melo, nechci uvolnit neco, s cim jeste nejsem spokojen, hlavne, kdyz je to novej produkt. sorry, verim, ze to bude stat za to cekani.
a proč bych si měl vlastně instalovat Sunnysoft WorldOffline? připadá mi to stejné jako když mám v pocketIE ty stránky pro avantgo v oblíbených!
no to je jiz na Vas, odpovedet si. Pokud myslite, ze oblibene delaji to same co WOL, pak ten duvod nenajdete.
má to ještě nějaké mouchy, např. když jsem se chtěl "zaregistrovat" na iPAQu tak to vytuhlo a nechtělo mě to pustit dál []
jo jo, koukam, dik. no je to novej produkt, ono tam toho asi bude vic a hlavne, kdyz se do toho pusti XXX uzivatelu, najdou, co jsem ani netusil :-) budu vdecny, kdyz tady budete psat pripominky, pripadne rovnou na me. dik
Za ten bug s aktivaci muze Microsoft...vazne -- maji bug v tom jejich sqelym EVC 3.0 [(]
developere, nech toho :-) takze problem s nemoznosti aktivace a synceni pres jine jako AS spojeni je snad vyresen.
Vyníkající aplikace! [] Zkouším ji prozatím jenom přes ActiveSync a celkem funguje. Mám několik připomínek a námětů:
- nedalo by se udělat něco s komprimací obrázků? Oproti AvantGO i iSILU jsou kanály s obrázky o dost větší. Textové kanály jsou zkomprimovány zhruba stejně, řekl bych, že i někdy lépe.
- při synchronizaci to vždy nabídne volbu synchronizovat staré. Možná by bylo lepší kdyby zůstala zachována posledně použitá volba.
Jinak se mi celá koncepce maximálně líbí, i ovládání je relativně intuitivní a jednoduché. A možnost "zpracování" kanálů na PDA je přesně to, co chybí konkurenci.
Aplikace vypadá na první pohled zajímavě. Pokud synchronizuji přes mobil (bluetooth) - je vše v pořádku. V kolíbce se mi nezesynchronizuje vůbec nic - nějak to nechce profouknout sdílení internetového připojení s mojí pecou. Icq na ipaqu funguje touto cestou zcela bez problémů ...