Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 119

Téma: Sunnysoft World offline

  1. #76
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Skoda, ze to s tema diskuzema nejde nejak lepe, ale presto diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nova verze 1.5 k stahnuti na nasi WWW. Budu vdecny za postrehy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Bude verze 1.5 i pro PPC 2002?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    1.5 je to same co 1.4 jen pro WM2003. Je funkcni i na PKPC2002, ale je malinko pomalejsi, takze jsme to zatim resili oddelenim verze, aby jiz i majitele novych zarizeni meli moznost offlinovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    27

    Nedalo mi to a zkusil jsem WOL1.5 na H5450 s PPC2002 )
    Ma pravdu hybo, ze je to troooochu pomalejsi ale funguje to.
    Mam ale dotaz - kdyz spustim WOL a vyberu Cteni kanalu, tak mi dalsi obrazovka se seznamem kanalu nabehne tak jako napul, je tam videt cast loga World off-line a teprve pod nim (asi tak v polovine obrazovky) je seznam kanalu. To je tak schvalne?
    A taky jsem si si vsimnul, ze uz se mi neobjevuje hlaska ze stranka neni ve WOL k dispozici (kdyz kliknu na hlubsi odkaz nez povoleny), ale WOL se v tu chvili pokousi neustale pripojovat.. a to samozrejme zpomaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, 1.5 je upravena pro WM2003 a jeho PIE, takze na 2002 to bude asi delat problemy, treba je upravena prave ta prvni stranka, protoze se nejak v novem PIE zobrazuje jinak, nez na puvodnim 2002 systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Guest

    Omlouvám se za laický dotaz. Když stahuji ve WOL textovou verzi stránek Autorevue nebo Mobilmanii (2 úrovně), tak se mi stáhne v prvním případě 3 MB, ve druhém 6 MB dat, která však lze zobrazit pouze jako cca 8 krátkých zpráv a 20 dalších článků. Na spodním okraji úvodní stránky je odkaz na cca 197 starších stránek - zde jsou krátké zprávy stále stejné, mění se další články, které jsou však již nepřístupné. Pokus o stažení pouze první stránky (http://www.mobilmania.cz/Text/Default.asp?PG=1) končí opět 6 MB. Dá se nějak nastavit aby se stahovala jen jedna první stránka s přístupnými položkami, nebo je to problém nepoužitelnosti textových verzí stránek ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Chyba je v tom, ze to, co jste si tam pridal je TXT verze, ale neni pripravena pro podobne stahovani. PDA verzi Mobilmanie najdete na http://www.mobilmania.cz/avantgo.asp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    5

    Zdravim, zkousim ted WOL 1.5 na Aximu (400MHz verze, bohuzel s ROM A04, tudiz WM2003, ale extremne pomale). S WOL mam problem:
    1) u nekterych webu se stahne jenom uvodni stranka, ale jiz ne jakekoli dalsi odkazy (neco jako nulta uroven). Jsou to napr.: Bonusweb.cz, Mobil.cz, Palmare.cz, Technet.cz. Pritom vsechny jsem pridaval pomoci profilu z portalu WOL.
    2) WOL je celkem nestabilni, ale zde je otazka, jestli nejsou na vine WM2003 a jejich "zmrsena" implementace Dellu. Ma jeste nekdo potize se stabilitou WOL1.5?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od voidless
    1) u nekterych webu se stahne jenom uvodni stranka, ale jiz ne jakekoli dalsi odkazy (neco jako nulta uroven). Jsou to napr.: Bonusweb.cz, Mobil.cz, Palmare.cz, Technet.cz. Pritom vsechny jsem pridaval pomoci profilu z portalu WOL.
    Zrovna tyto weby nedavno zmenily adresu napr. z www.mobil.cz na mobil.idnes.cz. Staci, kdyz si to v nastaveni kanalu prepisete
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zkuste verzi 1.7, je k stahnuti na nasi WWW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    36

    ...nikde tam tu v. 1.7 nevidím, dej sem link
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Tak jsem si tu 1.7 nainstaloval a nevim. Nenasel jsem v tom nic noveho, krome toho, ze pri kdyz se pri prohlizeni vratim na home stranku (v ie, stranka se seznamam kanalu), browser se prepne na wol aplikaci a naskoci synchronizacni okenko. Navic ta home stranka je trochu rozhazena. Mam ipaq 3630 s PPC2002. Je to nejaka chyba nastaveni nebo je to proste "feature"? Je v teto verzi neco noveno? Neni to urcene jen pro 2003? Pokud ano, je mozne downgradovat zpet na 1.4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    5

    Diky za radu, upgradoval jsem na 1.7, na prvni pouzivani je stabilnejsi a rychlejsi (doufam ze to nezakriknu ), upravil jsem adresy webu *.idnes.cz a funguji.
    Jedine problem se vyskytl s nekterymi weby, a to ze se na ne WOL nemuze pripojit, ale na ne se nemuzu pripojit ani primo z PIE. Tedy, zjistil jsem ze se z PIE nemuzu pripojit vubec nikam, ale to prikladam tomu, ze jsem si hral s nastavenim connections (Work/Internet...). Budu nad tim badat. Kazdopadne je mi divne, ze na nektere adresy se WOL pripoji a na nektere ne. Ty spatne jsou:
    http://www.palmserver.cz/av/
    http://www.palmax.cz/av
    http://www.pooh.cz/Default.asp?s=export&f=pda
    http://www.reboot.cz/pda.phtml
    http://www.root.cz/il2/avgo_index.php4
    http://slashdot.org/palm/
    http://stereomag.cz/palmportal/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od johny
    Tak jsem si tu 1.7 nainstaloval a nevim. Nenasel jsem v tom nic noveho, krome toho, ze pri kdyz se pri prohlizeni vratim na home stranku (v ie, stranka se seznamam kanalu), browser se prepne na wol aplikaci a naskoci synchronizacni okenko. Navic ta home stranka je trochu rozhazena. Mam ipaq 3630 s PPC2002. Je to nejaka chyba nastaveni nebo je to proste "feature"? Je v teto verzi neco noveno? Neni to urcene jen pro 2003? Pokud ano, je mozne downgradovat zpet na 1.4?
    taky mi prijde, ze v. 1.7 je odladena na PPC2k3 (kvuli rozhozene uvodni strance na PPC2k2 ve fit-to-screen rezimu IE).
    downgrade na 1.4 je vcelku jednoduchy, vyexportoval jsem si nastaveni kanalu, odinstaloval 1.7 a znovu nainstaloval 1.4, naimportoval nastaveni kanalu a spustil stahovani vseho. jen se pri instalaci nesmi povolit prepsani souboru s nastavenim (v /My Documents/WOL), pokud jste si upravoval nastaveni kanalu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sunnysoft World off-line
    Od Kleid v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 16:01
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 23:21
  3. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. Nastavenia World offline
    Od skyvlado v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 11:08