LOOX 720 - Rozbaluji krabici kdo ho máte -pište své postřehy.
Tak lokalizace nainstalována - propojení (active sync bez jakéhokoliv problému.Jen jsem se chtěl zeptat vládce - pokud to čte? Změním-li si teď podpis budu tímto mystifikovat spoustu uživatelů Eurotel Dataphon II jak svými dotazy tak i některými příspěvky. Co s tím ?
Podpis neni soucasti prispevku ale pripojuje se ke kazdemu zvlast. Pokud zmenis podpis, u vsech tvych prispevku bude novy. To je vlastnost, ktera se neda obejit. Reseni je jedno, hold si vytvorit podpois jiny a do zavorky dat Exmajitel MDA II:)
Tak první dojmy - supr vše v češtině zatím jsem nenarazil na problém, jen například PI ačkoliv píší že podporuje VGA jsou ikony agenda , poznámky atd - nějaké maličké to na MDA byly větší.Hledal jsem v nastavení nic jsem nenašel.
Ale, nepodporuje SE VGA a vtom SE začínám vidět dost velký problém. Jo Jo to bude zábava než to všechno vychytáme.Právě jsem odinstaloval SPB pocket plus - také nějak kravne.
:mad: Mé starožitné hodiny tlučou 4 a já stále šmátrám pérečkem na display.Milane, Tomaši,Jarmilo, už abyste to měli a v MAJI nám to začne snad fungovat. Mé počáteční nadšení začalo chřadnout s instalací programů(ráno moudřejší večera)je tam nějaká brzda - zítra to zkusím bez češtiny.Žadný HR ale mnoho SR stále to tuhne.Nechodí korektně ani to co bylo testované na tomto zařízení.Mám velké podezření na intrwrite.
[QUOTE="seba a ipf"]Mé starožitné hodiny tlučou 4 a já stále šmátrám pérečkem na display...
...všichni stojíme na začátku tunelu s nápisem VGA a jdeme tápat v temnotě [/QUOTE]Petře, Pavle, ale stojí to za to, co?
To VGA (viz ukázka výše) je nádherné ve své čistotě.
A ty ikony - dřív nebo později to půjde taky.
EDIT: Petře, nejsi s těmi ikonami sám. Už to má Alex Kac, CEO/Developer, WebIS Friend a Admin fóra na stole.
Užívejte (a pište) - snad se zařadím brzy. :))
...všichni stojíme na začátku tunelu s nápisem VGA a jdeme tápat v temnotě [/QUOTE]Petře, Pavle, ale stojí to za to, co?
To VGA (viz ukázka výše) je nádherné ve své čistotě.
A ty ikony - dřív nebo později to půjde taky.
EDIT: Petře, nejsi s těmi ikonami sám. Už to má Alex Kac, CEO/Developer, WebIS Friend a Admin fóra na stole.
Užívejte (a pište) - snad se zařadím brzy. :))
Tak a jsem v tom znovu - ty malé ikonky v Pocket Informant se tam objeví až po přepsání souborů s překladem.Jinak jsou normální:O
Čiže záležitost našeho krásného překladu. I přesto za něj děkuji.(no kdyby to šlo nějak opravit?)
Bez inatalace interwrite od Sunnysoftu je loox úplně normální a vše se začíná chovat korektně - hlavně netvrdne.Abych měl 100% jistotu provedu vše znovu s českou lokalizací interwrite a potom se buď omluvím nebo se zeptám kde udělali ....... ze Sunnysoftu chybu.
Čiže záležitost našeho krásného překladu. I přesto za něj děkuji.(no kdyby to šlo nějak opravit?)
Bez inatalace interwrite od Sunnysoftu je loox úplně normální a vše se začíná chovat korektně - hlavně netvrdne.Abych měl 100% jistotu provedu vše znovu s českou lokalizací interwrite a potom se buď omluvím nebo se zeptám kde udělali ....... ze Sunnysoftu chybu.
Tak si asi musím vysypat popelník na hlavu - no je dost plný za celou noc a ráno.Ono to snad vše funguje i s tím iterwrite - omlouvám se .Vše odzkouším a večer nebo v noci sem hodím pár obrázků.
[QUOTE="seba"]... Ono to snad vše funguje i s tím iterwrite ... Vše odzkouším ... sem hodím pár obrázků[/QUOTE]OK.
Petře, jestli můžeš prosím, nacpi tam všechno, co používáš a spusť to.
Jsem zvědavý na obrázek obsazené a volné paměti. Dík!
Petře, jestli můžeš prosím, nacpi tam všechno, co používáš a spusť to.
Jsem zvědavý na obrázek obsazené a volné paměti. Dík!
Pišu z Looxe přes Sony Ericsson Z 600 propojení blutooth= supr.Budoucí majitelé se mohou rozloučit s Wis Bar,asi do verze 2 tu jsem nezkusil,dále SPB pocket plus, hledám nějaký vhodný task man. Obrazky budou zítra dnes se jdu bavit smysluplnějším zpúsobem.Začínám věřit tomu že budeme spokojeni.
Tak jsem se právě vrátil od Petra a již jsem též šťastným majitelem 720-ky. Co jsem u Petra vysledoval, tak některé problémy opravdu evokoval Spb Plus. Po odinstalaci začalo vše chodit. No, čeká mě bezesná noc, takže jdu testovat :D :D
mam na vas stastnych majitelou 720 prosbu. Ak niekto mate USB klavesnicu PLS skuste ju pripojit do USB host velmi by ma zaujimalo ci sa bude dat pouzit.
a vo volnom case skuste spravit par fotiek a skuste ich porovnat s http://17razor.wz.cz/pda2.jpg fotene na RZ 3715
THX
a vo volnom case skuste spravit par fotiek a skuste ich porovnat s http://17razor.wz.cz/pda2.jpg fotene na RZ 3715
THX
[QUOTE="PavelR."]... jaka verze a co presne nefunguvalo?
PavelR.[/QUOTE]
Bohužel kterou verzi tam Petr měl nevím. Myslím, že tu poslední. A dělalo to to, že to strašně zdržovalo aplikace a mizelo tlačítko X neboli zavřít, takže aplikace nešla ukončit.
PavelR.[/QUOTE]
Bohužel kterou verzi tam Petr měl nevím. Myslím, že tu poslední. A dělalo to to, že to strašně zdržovalo aplikace a mizelo tlačítko X neboli zavřít, takže aplikace nešla ukončit.
Jeden postreh z vydrze baterie (nemam sice s cim porovnavat, nicmene vysledek je nad moje ocekavani) :
vcera v cca v 18 jsem vyndal plne nabity loox z kolibky a pred chvili me teprve chcip tj druhy den ve 22, kdyz pominu cca 6hod spanku a 2-4 hod kdy jsem se venoval jinym vecem dostanu se k 18+ hod celkem intenzivni cinnosti s timto zarizeni na baterky vetsinou se zapnutym wifi nebo bluetooth.
Je to normalni ? :D (ja jsem rozhodne spokojenej, abych se priznal necekal jsem vic jak pulku, ale jak rikam nemam s cim porovnavat loox 720 je moje prvni pda a zatim se ucim)
vcera v cca v 18 jsem vyndal plne nabity loox z kolibky a pred chvili me teprve chcip tj druhy den ve 22, kdyz pominu cca 6hod spanku a 2-4 hod kdy jsem se venoval jinym vecem dostanu se k 18+ hod celkem intenzivni cinnosti s timto zarizeni na baterky vetsinou se zapnutym wifi nebo bluetooth.
Je to normalni ? :D (ja jsem rozhodne spokojenej, abych se priznal necekal jsem vic jak pulku, ale jak rikam nemam s cim porovnavat loox 720 je moje prvni pda a zatim se ucim)
... tak pred chvili jsem se vratil z brnenskeho vystaviste (bohuzel pro mne zacal Invex jiz dnes dopoledne) a mel jsem moznost vzit si do ruky LOOXe 720 a chvili se s nim pohrat. Vypada mooooc dobre. Jinak FSC svuj vlastni stanek tento rok nema a nova PDA od FSC i se S. Hajkem :) s ceske pobocky najdete na stanku Sunnysoftu v pavilonu B.
PavelR.
PavelR.
Tak jsem konečně svého nového LOOXE 720 dovedl do stavu, kdy je použitelný.Všem se omlouvám za časovou prodlevu. Nacpal jsem do něj(za použití SD 1GB) snad všechen soft, který mám a pokoušel se o to co bude chodit a co ne. Víceméně odpověď je na přiložených obrazech. Dá se říci , že téměř vše co jsem používal tak chodí beze změn. Docela mne zarazil Pocket plus od SPB jinak vše od nich chodí bezvadně.Některé programy nevyužívají v plném rozsahu rozlišení SE VGA ale s tím se dalo počítat.Propojení s telefonem a vstup na internet proběhl bez sebemenšího zádrhelu (díky Tomáši).
Problémy mám jen s :
Kalibrace – pravděpodobně důvodem je to , že aplikace nejsou dělány na SE tudíž, u některých si opravdu musíte najít místečko kde ťápnutí funguje.
Dlouho trvající Soft reset – 1,5 minuty – ale to jen v mém případě (asi to bude instalací toho balíku který jsem tam nandal.Podezření mám na SPBH – počasí.
A dalším problémem je moje žena neboť mne od pátku neviděla.:no:
Zítra budu pokračovat :O
Problémy mám jen s :
Kalibrace – pravděpodobně důvodem je to , že aplikace nejsou dělány na SE tudíž, u některých si opravdu musíte najít místečko kde ťápnutí funguje.
Dlouho trvající Soft reset – 1,5 minuty – ale to jen v mém případě (asi to bude instalací toho balíku který jsem tam nandal.Podezření mám na SPBH – počasí.
A dalším problémem je moje žena neboť mne od pátku neviděla.:no:
Zítra budu pokračovat :O
Nominace LOOXe 720 na Křišťálový disk Invexu 2004 v Kategorii IV. Komunikační technologie.
Petře, dík hlavně za ten obrázek "Paměť". Konečně nebudu muset utrácet čas neustálým a otravným uklízením 64 MB RAMky :!:
Je to paráda! :D
Petře, dík hlavně za ten obrázek "Paměť". Konečně nebudu muset utrácet čas neustálým a otravným uklízením 64 MB RAMky :!:
Je to paráda! :D
[QUOTE="seba"]Petře, dík hlavně za ten obrázek "Paměť". Konečně nebudu muset utrácet čas neustálým a otravným uklízením 64 MB RAMky :!:
Je to paráda! :D [/QUOTE]
A podívej se co toho bylo spuštěno - hrozně tomu pomůže přepnutí na turbo -s tou automatikou to má dlouhou odezvu .
Je to paráda! :D [/QUOTE]
A podívej se co toho bylo spuštěno - hrozně tomu pomůže přepnutí na turbo -s tou automatikou to má dlouhou odezvu .
Jsem rád, že to Petrovi již chodí lépe. Mám podobné zkušenosti jako Petr a právě
jsem provedl přepnutí procesoru do módu TURBO, abych 720 ku vyvedl z líné letargie :D
Obrázky od Petra jsou super.Rád bych také přispěl, ale v podstatě by to bylo nošení dříví do lesa, protože
bych zde vystavil to samé, akorát s jiným tématem TODAY obrazovky.:D ;)
jsem provedl přepnutí procesoru do módu TURBO, abych 720 ku vyvedl z líné letargie :D
Obrázky od Petra jsou super.Rád bych také přispěl, ale v podstatě by to bylo nošení dříví do lesa, protože
bych zde vystavil to samé, akorát s jiným tématem TODAY obrazovky.:D ;)
Takto to vypadá když je po soft resetu - který v mém případě trvá dost dlouho "crusader"25 vteřin já 1,25 minuty no budu s tím muset něco udělat noc je ještě dlouhá.:D
Zajímavé je, že mě se tam vůbec neukazuje ta malá kalkulačka v liště (ne že bych ji tam potřeboval, stejně bych ji asi vypnul). :D
[QUOTE="Milan Švec"]Nominace LOOXe 720 na Křišťálový disk Invexu 2004 v Kategorii IV. Komunikační technologie.[/QUOTE]
Myslím že si to zaslouží a jsem přesvědčen, že cenu dostane.
Ale proč dal Sunnysoft na přiložené CD svátky a narozeniny nám všem známé a oblíbené - které také nechodí mi není jasné.No oni jsou asi stejné. Akorát že na Looxu nedělají HR ale po prvním SR zmizí z obrazovky dnes.To samé dělají ty od exEdena.
Myslím že si to zaslouží a jsem přesvědčen, že cenu dostane.
Ale proč dal Sunnysoft na přiložené CD svátky a narozeniny nám všem známé a oblíbené - které také nechodí mi není jasné.No oni jsou asi stejné. Akorát že na Looxu nedělají HR ale po prvním SR zmizí z obrazovky dnes.To samé dělají ty od exEdena.
[QUOTE="seba"]Tak jsem konečně svého nového LOOXE 720 dovedl do .. Docela mne zarazil Pocket plus od SPB jinak vše od nich chodí bezvadně.Dlouho trvající Soft reset – 1,5 minuty – ale to jen v mém případě (asi to bude instalací toho balíku který jsem tam nandal.Podezření mám na SPBH – počasí.[/QUOTE]
Tak jsem odinstaloval počasí a soft reset trvá asi 25 vt.
Zkusil jsem znovu SPB pocket plus -zatím chodí , uvidíme.
Tak jsem odinstaloval počasí a soft reset trvá asi 25 vt.
Zkusil jsem znovu SPB pocket plus -zatím chodí , uvidíme.
Tak jsem si volal do velkoskladu, další dodávka bude až v pátek. Hned jak bude, taky kupuji Looxe 720. Už proto, že chci napsat pořádnou recenzi na portál www.pocket.cz (jsem majitelem portálu). Pokud byste měli nějaký příspěvky a postřehy, pošlete, zveřejním ...
[QUOTE="Spider"]Mohl by jste mi nekdo poslat foto stranky www.seznam.cz jak vypada na 720? Diky moc[/QUOTE]
Tady jsou - prohližeč multie- verze 3.1
Tady jsou - prohližeč multie- verze 3.1
Vypadá to dobře.Přiznám se,že už jsem si ho u Ahmobile v pátek málem koupil,ale prozatím ještě váhám.Láká mě VGA a USB Host a taky pamětˇ.
Akorát mě odradila trošklu velikost pda,ale je fakt,že je našlapaný.Ale mám 2210 a tak nechci nic většího.Časem se uvidí.každopádně fičím na Invex a podívám se tam na něho pořádně.....:D :yes:
Akorát mě odradila trošklu velikost pda,ale je fakt,že je našlapaný.Ale mám 2210 a tak nechci nic většího.Časem se uvidí.každopádně fičím na Invex a podívám se tam na něho pořádně.....:D :yes:
Pánové co je tam přesně za lokalizaci?. Pojede mě u toho klávesnice Palm Wireless Keyboard včetně zadávání českých znaků. Máte s touto klávesnicí případně někdo nějaké zkušenosti. Rozhoduji se jakou klávesnici koupit k tomuto zařízení a nechci moc utrácet. Díky předem za radu. Možná by se to hodilo do jiné diskuze , ale ...:evil:
Tak na Invexu jsem byl hned dnes od 9h. Sunnysoft tam opravdu mel 720tku, vypadala fakt SUPROVE :)) Bohuzel nebylo mozne si ji vyzkouset osobne, z ruky ju nedali jinak byla jen ve vitrine sice zapnuta, ale za sklem :evil:.
Nebylo mozne ji tam ani zakoupit (jine modely ano ale 720 ne), jedine v Praze u nich za 18,5k. Udelali chybu, kdyby ju tam meli na prodej, tak sem ju okamzite vzal :!: ale nejsem z Prahy, takze postou si ji posilat nenecham, takze jejich chyba :!: :!: :!:.
Nebylo mozne ji tam ani zakoupit (jine modely ano ale 720 ne), jedine v Praze u nich za 18,5k. Udelali chybu, kdyby ju tam meli na prodej, tak sem ju okamzite vzal :!: ale nejsem z Prahy, takze postou si ji posilat nenecham, takze jejich chyba :!: :!: :!:.
[QUOTE="VILIAM"]Pánové co je tam přesně za lokalizaci?. Pojede mě u toho klávesnice Palm Wireless Keyboard včetně zadávání českých znaků. Máte s touto klávesnicí případně někdo nějaké zkušenosti. Rozhoduji se jakou klávesnici koupit k tomuto zařízení a nechci moc utrácet. Díky předem za radu. Možná by se to hodilo do jiné diskuze , ale ...:evil: [/QUOTE]
Asi neodpovím přesně na tvůj dotaz,ale já si dnes pohrával s tímto - bohužel myš se mi nepodařila rozchodit a klavesnice tak nějak divně .Na mda od eurotelu to chodilo bezvadně. https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/2949-klavesnice-pro-pocketpc
lokalizace : od sunnysoft verze 8,5
Asi neodpovím přesně na tvůj dotaz,ale já si dnes pohrával s tímto - bohužel myš se mi nepodařila rozchodit a klavesnice tak nějak divně .Na mda od eurotelu to chodilo bezvadně. https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/2949-klavesnice-pro-pocketpc
lokalizace : od sunnysoft verze 8,5
Tak se nam spolecne se SEBOU podarilo pro zacatek rozchodit USB host. USB dongle se hlasi v Looxovi jako HDD viz. obrazek :)
Má to jen jednu chybku - když ho vyndám tak musím restartovat, aby mě ho to znovu vzalo.(ipf- bez poznámek):D
[QUOTE="Crusader"]Tak se nam spolecne se SEBOU podarilo pro zacatek rozchodit USB host. USB dongle se hlasi v Looxovi jako HDD viz. obrazek :)[/QUOTE]
A pak nekup to, když je to tam zadarmo.
Lze doplnit typ a vlastnosti použitého donglu? Byl třeba externí driver nebo to zvládl systém sám?
Pánové, díky za všechny předchozí i budoucí informace.
A pak nekup to, když je to tam zadarmo.
Lze doplnit typ a vlastnosti použitého donglu? Byl třeba externí driver nebo to zvládl systém sám?
Pánové, díky za všechny předchozí i budoucí informace.
U mě se jednalo o obyčejný reklamni 64 MB dongle od LG, který jsem jenom zasunul do USB hostu a už to frčelo. Nic extra se nikam neinstalovalo a Loox viděl kompletně všechny soubory, které na donglu byly a vůbec mu nevadilo, že ty soubory jsou pro PC :D :yes: :yes:
Je to bez driveru - ale oboum nám to dělá tu chybku s tím restartem - mysleli jsme si že je to kolíbkou a synchronizací není tomu tak. Můj USB:
typ MAXTON- USB 2.0/256MB/0409 co tam vrazil kolega to nevím.
Jinak mám také nainstalované ulity PHM - sporadicky to spouští PHM AutoPlay. Dle mého názoru by se tam daly pokud by byly navolit drivery i pro ostatní zařízení. Zkusil jsem tam také strčit dálkově řízenou klávesnici a my č tedy tu příjmací konzoli a hle ono ji to poznalo - ale k¨de ty drivery budeme brát pro pocket pc to mi zatím není známo.:O
Je to supr když na cestách budu mít celý systém ještě v cabech na klíčence USB.:)
typ MAXTON- USB 2.0/256MB/0409 co tam vrazil kolega to nevím.
Jinak mám také nainstalované ulity PHM - sporadicky to spouští PHM AutoPlay. Dle mého názoru by se tam daly pokud by byly navolit drivery i pro ostatní zařízení. Zkusil jsem tam také strčit dálkově řízenou klávesnici a my č tedy tu příjmací konzoli a hle ono ji to poznalo - ale k¨de ty drivery budeme brát pro pocket pc to mi zatím není známo.:O
Je to supr když na cestách budu mít celý systém ještě v cabech na klíčence USB.:)
[QUOTE="Pavel Koza"]
...a na to jste museli byt dva?:D [/QUOTE]
Dvě hlavy= více rozumu ( teda někdy) :D :D :D
Jinak na dongle lze i zálohovat :yes:
Dvě hlavy= více rozumu ( teda někdy) :D :D :D
Jinak na dongle lze i zálohovat :yes:
[QUOTE="Pavlucha"][QUOTE="Pavel Koza"]
Mno, Seba tam nahrál ty soubory pro PC asi ... :D :D :D [/QUOTE]
Tak abych ti pravdu řekl - měl jsem tam jeden exe pro PC a zkusil jsem si na něj tápnout a hle .......... ono nic.:D :D :D
Chodím a hledám vše co má koncovku USB :D
Našel jsem jedno staré MDA a dopadlo to viz přiložené foto.
Mno, Seba tam nahrál ty soubory pro PC asi ... :D :D :D [/QUOTE]
Tak abych ti pravdu řekl - měl jsem tam jeden exe pro PC a zkusil jsem si na něj tápnout a hle .......... ono nic.:D :D :D
Chodím a hledám vše co má koncovku USB :D
Našel jsem jedno staré MDA a dopadlo to viz přiložené foto.
Chci si koupit LOOXe 720ku s inetem od tmobillu.. Jenze si ho muzu koupit az za 2 mesice, ponevadz ted na nej nemam penize. Rad bych si ho chtel nekde osahat, podivat se jak vypada, nevite nekdo o necem? (severni cechy) ... Myslite ze do 2 mesicu klesne trosku cena?...
Nikde jsem zatim nenasel poradnou recenzi na 720ku v cestine... Mohli by mi jiz stavajici majitele rict nejake nevyhody, ktere ma loox 720? Dik moc a sorry ze takhle otravuju :sarcastic:
Nikde jsem zatim nenasel poradnou recenzi na 720ku v cestine... Mohli by mi jiz stavajici majitele rict nejake nevyhody, ktere ma loox 720? Dik moc a sorry ze takhle otravuju :sarcastic:
[QUOTE="Spider"]
Nikde jsem zatim nenasel poradnou recenzi na 720ku v cestine... [/QUOTE]
Radím ještě vydržet. Vládce měl 720 ku na stole již minulý týden, takže určitě zde budeš mít recenzi v češtině dříve, než jsi rozhodnut jít nakupovat ;) . Zatím se alespoň všichni stávající majitelé snažíme dávat sem různé postřehy a zkušenosti, ale v ucelené a srozumitelné formě to zde bude až od vládce. :D Zatím vem za vděk našim neodborným a chaotickým výkřikům do tmy :D
Nikde jsem zatim nenasel poradnou recenzi na 720ku v cestine... [/QUOTE]
Radím ještě vydržet. Vládce měl 720 ku na stole již minulý týden, takže určitě zde budeš mít recenzi v češtině dříve, než jsi rozhodnut jít nakupovat ;) . Zatím se alespoň všichni stávající majitelé snažíme dávat sem různé postřehy a zkušenosti, ale v ucelené a srozumitelné formě to zde bude až od vládce. :D Zatím vem za vděk našim neodborným a chaotickým výkřikům do tmy :D
Příběh začíná - Sebo, Crus a další - hlásím příchod na palubu!
10:55 zpráva od mého skvělého dodavatele: Je tady!
11:50 očekávané na stole.
Teď krmení. Pokračování ...
10:55 zpráva od mého skvělého dodavatele: Je tady!
11:50 očekávané na stole.
Teď krmení. Pokračování ...
Gratuluji, vítejte v klubu 720-kářů, kteří se vyznačují vybledlou tváří a kruhy pod očima, ale šťastným výrazem v obličeji :D :yes: :yes:
Z LOOXe 720 přes Interwrite od Sunnysoft a CF GSM/GPRS kartu od FSC.
Nemusel jsem nic instalovat (kromě zmíněné češtiny, abych se mohl přihlásit). Stačilo vyplnit úplně stejně nastavení pro GPRS modem podle staré 600ky a na první pokus internet šlape.
P.S.
Crusi dík. Sebo, jak čouhá CF GSM/GPRS karta.
Nemusel jsem nic instalovat (kromě zmíněné češtiny, abych se mohl přihlásit). Stačilo vyplnit úplně stejně nastavení pro GPRS modem podle staré 600ky a na první pokus internet šlape.
P.S.
Crusi dík. Sebo, jak čouhá CF GSM/GPRS karta.