Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 40 z 45 PrvníPrvní ... 303839404142 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 586 až 600 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #586
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Na to je těžký odpovědět...skoro bych se vsadil, že tenhle problém se vyskytl jen u tebe, což potvrzuje moji teorii, že každej Diamond2 je originál ;-)
    V téhle situaci bych já osobně zkusil znova nahrát ROM (budeš se divit, ale u mě tohl párkrát pomohlo), provést HR a pak tu ROM používat nějakou dobu tak jak je, bez instalace svých obvyklých prográmků a vylepšení (krom kontaktů a tak)...pak tam postupně dávat to co tam chceš s tím, že budeš opět testovat jak se chování ROM změní... Prostě zkoumat no Většině Eržika jede perfektně, takže pokud se něco sype mě, tak to nebude úplně normální I já to tak několikrát měl a musel jsem pátrat, zuřit a bušit hlavou do stolu, i když ostatní stejnej problém neměli.

    Anebo se tu hned vzápětí objeví zázračný uživatel, kterej bude přesně vědět, o co jde a co s tím...

    Promiň, že jsem ti neporadil

    P.S.Nenainstaloval jsi tam nějaký jiný taskbar? Tu horní lištu... Někdy to dělá neplechu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #587
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Baristom
    Mám dotaz
    stává se mě že se mobil sekne a na displeji se stále zesiluje hlasitost jako kdyby bylo pořád stlačeno tlačítko volume-Up. V předchozí verzi rom kterou jsem používal Rom Energy se mě to nestávalo. Dalo by se to nějak řešit? napadá někoho něco?
    I když tlačítko několikrát mačkám opětovně jako že by bylo opravdu mechanicky zaseklé nic nepomáhá. Přitom než se toto stane vůbec se tlačítka hlasitosti nedotýkám. Někdy nepomáha ani softreset až třeba na podruhé.
    Někdy se to stane při mačkání tlačítka zavěšení telefonu
    Taky bych to viděl na chybku přístroje nebo nějakou SW úpravu - toto určitě není normální chování Eržiky..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #588
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    Hele, s něčím podobným jsem se setkal někdy hned na začátku, co jsem Diamonda pořídil, že mi nějaká nainstalovaná aplikace odrovnala tlačítka hlasitosti, úplně mi přestala fungovat. Nevím, která aplikace to byla, protože jsem přehrál ROM a už jsem tam neinstaloval úplně všechno co jsem tam měl předtím, takže Ti ani bohužel na sto procent neporadím, která aplikace by to mohla být, vím, že jsem měl tenkrát velké podezření na AEButton plus, takže jsem ho do nové ROM neinstaloval a od tý doby byl klid. Určitě to není ROMkou, udělej HR a uvidíš, jak se to chová po Hard resetu.
    Já teď řeším jiný problém,jestli by mi někdo poradil. Začíná mně zlobit dotyková vrstva, mám podezření na vadný flexkabel, jenže..telefon se chová tak, že někdy displej přestane úplně reagovat, musím telefon pomačkat, aby zase šel. Je to dost nepříjemné, obzvlášť když někdo volá. Celej telefon jsem rozebral, vyčistil od prachu a pár dle mého názoru nepotřebných součástek, složil zpátky dohromady, už to nedělá naštěstí tak často, ale stále se ta chyba občas ozve, hlavně se to stává jenom, když tapnu do spodní části displeje trošku silněji. Jestli se takhle chová vadný kabel, to nevím, spíš mám podezření na nějaký blbý kontakt, ale nepřišel jsem na to, co. Vím, že když to dám do servisu, tak se mi to slušně prodraží. Nemá někdo t0ip na nějakého nadšence opraváře, který by si s tím poradil? Nechci kupovat jiný telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #589
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    No...neporadím ti, tohle může být milion věci, ale strašně jsi mě pobavil tím, že jsi telefon vyčistil od prachu a "pár nepotřebných součástek"!! Díky, teď budu mít delší život...
    Ale mrzí mě, že nevím, jak pomoct

    Edit:
    Ale přesto bych zkusil na chvíli jinou ROMku...pro mě by to byl první krok... Není to podložený žádným rozumným důvodem, ale říkal bych tomu správnej směr pátrání...

    Edit 2:
    Anebo si na Aukru nebo někde jinde rovnou kup novej digitizer (dotyková vrstva)...je možný, že umírá...a vyměníš si ho sám...no a v nejhorším možná ten servis nebude úplně zcestná možnost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #590
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    |Ahojky,mam v Diamondu ROM Erziku,a mam jeden problem,ukazuje se mi jenom 25 sms,a stare uz nevidim,porad se to vymazava,nebo proste nevim,kde jsou,a nevim,jak to nastavi-zvetsit,abych tam mohl mit vice sms....muze nekdo pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #591
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Nevím jestli máš Diamonda1 nebo 2, ale ono je to jedno. Sense nebo TF3D zobrazuje vždy jen 25 posledních zpráv. K těm ostatním se dostaneš stiskem levé SW klávesy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #592
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím přátelé, našel by se zde někdo ochotný, ale i schopný:-)mě nahrát nějakou vyladěnou verzi Eržiky do mého TD2 ještě s původními WM 6.1?
    Končí mě za měsíc záruka a je to pro ten přístroj asi poslední šance než s ním mrsknu o zeď:-).Jinak jsem z Prahy nebo okolí Poděbrad a za ochotu a případné náklady s odemčením přístroje samozřejmě zaplatím.Já sám si na tuto operaci prostě netroufám.Pokud se někdo najde tak prosím kontakt do SZ.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #593
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Treba by se i nasel jen vedet odkud jsi. Dalsi komunikace uz klidne pres SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #594
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Tak odkud jsem je tam naznačeno dost pregnantně:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #595
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Omlouvam se za moji poznamku ohledne lokace. Kdyz bys jel nekdy pres Brno, rad ti pomohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #596
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Tááák a teď se jako tester musím silně zastydět... Unikla mi jedna drobná chybka, kterou Eržika má...prostě mě nenapadlo to vyzkoušet...
    Zkrátka...jako kontakty používám synchronizovaný LIVE kontakty, což běžně není od jiných kontaktů k rozeznání...ale teď nedávno jsem chtěl uložit použitý telefonní číslo a zvolil si uložit "K existujícímu kontaktu"...jenže místo kompletního seznamu lidí mi vyběhl jen seznam pevných voleb ze SIM (jako Policie, Hasiči atd...) Nejde to nijak přenastavit a nevím co s tím...hledal jsem v registrech i v kitchen...

    A oblíbený konstatování: v žádné EnergyROM tento problém není a poslušně mi vyběhne celý seznam kontaktů a já můžu krásně přidávat k existujícímu...

    Prosím pomóóóc Určitě se někde musí nastavit cíl ukládání nebo tak něco...kde je nějaká konfigurace přidávání kontaktů...?
    Díky díky předem...tohle jsem nerozlouskl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #597
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím ve spolek updatoval jsem si do svého DIAMONDA 2 RÓMKOU WM 6.5.x build 21687. Zajímalo by mne, zda se někde dá nastavit, aby se nejbližší aktuální událost, kterou mám zapsánu v kalendáři, zobrazovala na úvodní kartě (obrazovce), když je Phone uzamčen. Jde mi o to, že bych po stisknutí tlačítka ON/OFF a zozsvícení displeje na obrazovce viděl nejbližší událost.... Nikde jsem to neobjevil ops: V předchozí ROMce, která byla v DIAMONDU2 nainstalována (její verzi bohužel jsem si neopsal) toto měla, jen vím, že měla klasícky zámek v horní části obrazovky a nabídka start byla v pravém hor. rohu.
    Popřípadě bych uvítal, zda to řeší nějaká aplikace..... Za rady předem děkuji :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #598
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli by neslo nahodit erziku 3.1 bez vsech tech programu jen cistou romku, aby si tam clovek dal jen to co potrebuje.
    Hlavne bez Co0kie Home Tab 2.0.0 a ArkSwitch
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #599
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    neobit: Live kontakty neznám. Jediné nastavení, které by to mohlo ovlivňovat a Eržika ho má jinak než standardní ROMka, je to, že mám nastaveno, aby se v kontaktech zobrazovaly jen ty v telefonu (a ne ty ze SIM)... Zkus si s tím pohrát - jestli to nějak vyřeší tenhle problém ale nevím..
    Kód:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila]
    "PeopleAllViewSource"=dword:00000002
    "PeopleBrowserSource"=dword:00000002
    scubadiver: Tady máš originální LockScreen..

    dopi: Si to uvař, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #600
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    dik tak to jsem presne cekal, copak jsem nejaky kuchar
    rad bych ale nemam moc casu se do toho poustet, kdyby nahodou se nas ozvalo vic tak predem prosim a dekuji zaroven. jinak na to kasli
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 40 z 45 PrvníPrvní ... 303839404142 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20