Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

joklad (66)|25.10.2010 08:39
Stahování už funguje, bezva.
neobit (122)|25.10.2010 11:56
Takže mám pár poznatků po týdenním zkoumání a trojím "přeRAMkování" ;)
Vždy jsem si hrál jen s ROMkou se Sense 2.5, jinou jsem stejně nechtěl :)
I když jsem po objevené chybě nahrál ROMku znovu, udělal HR a nijak si nehrál s nastavením stává se mi toto...

1.problém
Zcela náhodně se stane to, že při psaní SMS (v HTC Messagingu, v režimu konverzace, při maximálně 15 sms) jde zadávání písmenek neskutečně pomalu. Jsou to až 3 sekundy, než po stisknutí písmenko vypadne...ruku v ruce s tím jde i obrazová část, tzn. písmenko po uplynulé době najednou "konečně" vyskočí a napíše se. Zkoušel jsem dokonce na hodinu přestat s telefonem pracovat, jestli třeba nemá něco na práci v pozadí a pak jsem to zkusil znovu, ale je to stejné i po té hodině. Pomůže samozřejmě soft reset. Toto se mi ještě s žádnou ROMkou nestalo, ani vařenou ani STOCK.

2.problém
Dost často (tedy dost na to, abych to řešil) se stane, že nejde aktivovat datové spojení. Podle ikonek v tray dojde k pokusu, ale ve chvíli, kdy má ikona animovat "vytáčení" se vrátí do původního ukazatele signálu a proces se párkrát opakuje, až telefon nahlásí, že spojení nelze uskutečnít nebo nějakou podobnou hlášku - dle připojované aplikace... Telefonovat se v tu chvíli dá a telefon je online ;)
Pomůže vypnout/zapnout telefonní modul, pak data opět fičí...

Jinak zatím vše OK a já znovu tleskám! :) Pokud by tyhle moje problémy neměl nikdo jiný, tak na mě kašlete, ale já se přes tohle nepřenesu a zatím jsem se vrátil k poslední STOCK ROMce... :( Jedno si ale připsat můžete...díky této ROMce si začínám si myslet, že dokážu žít i s Titaniem...s menší podporou HTC aplikací jako je třeba Messaging...jinak na co Sense...? Nevím proč mě to dřív nenapadlo vyzkoušet... ;)

Zatím díky! :) Jestli něco vyřešíme, tak nebudu váhat přispět na další pivo (nebo bečku ;) ), ale zatím je to pro mě tak trochu nepoužitelné zboží...je mi to moc líto...
Adow (1267)|25.10.2010 12:19
[quote=neobit]1.problém
Zcela náhodně se stane to, že při psaní SMS (v HTC Messagingu, v režimu konverzace, při maximálně 15 sms) jde zadávání písmenek neskutečně pomalu...[/quote]
Já tenhle problém nemám (ikdyž někdy by to rychlejší být mohlo). Jinak věci co se stávají "zcela náhodně" je vždycky strašně těžký odladit... Tady by mohla pomoct jiná verze klienta - zkusím do další Eržiky něco pohledat.

[quote=neobit]2.problém
Dost často (tedy dost na to, abych to řešil) se stane, že nejde aktivovat datové spojení...[/quote]
Co máš za operátora? Mám O2 a stahuje se mi kdykoliv cokoliv a bez problémů..
joklad (66)|25.10.2010 12:48
Zdravím, mě data chodí u O2 bezva, Jen se zeptám jestli a kde jdou vypnout vibrace při psaní,kde nastavit jednotný zvuk systému a telefonu, v Sense to jde ,tam je to bez problémů ale v Eržice titan to nějak nemůžu najít, Jinak jsem zkoušel všechny Eržiky, spolehlivé, bez problémů,co se týče rychlosti tak zůstávám zatím u Titanium. :yes:
Adow (1267)|25.10.2010 12:56
Pokud nepoužíváš Sense, musíš tyhle věci nastavit v registrech. Pro jednoduché ovládání hlasitosti:
[code][HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\VolumeOverlay]
"SimpleMode"=dword:00000001[/code]Pro vypnutí vibrací:
[code][HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\TFLOSettings]
"ApVibrationOn"=dword:00000000[/code]Obojí uděláš editorem registru - je v systémových nástrojích.
joklad (66)|25.10.2010 13:08
Díky, to zvládnu, baterka je taky OK,oproti origo Romce je úspora o dost větší(výdrž). Odkud jsi? Já bydlím v Třebíči. Je mi 53 roků. Těším se na důchod abych mohl vařit Romky.......:D :D
joklad (66)|25.10.2010 14:13
Tak bych měl možná jeden poznatek, po přijetí sms si zprávu otevřu a přečtu, no nejde mi odpovědět hned.Prvně musím zprávu dát zpět do příchozího formátu a pak jde dát odpovědět.Ve verzi Titanium.
neobit (122)|25.10.2010 15:48
Adow:
Jo to je právě ten problém...věnoval jsem tomu všechny svý síly, ale opravdu je to podle mě náhodný...ani mezi zprávama nebyla žádná MMS, smsky nebyly dlouhý...já fakt nevím...v pozadí mi v tu chvíli nejelo nic viditelnýho :( Taky to nebylo tak strašně často, ale víš jak...zrovna když jsem to rychle honem honem potřeboval... :(
Možná to mohlo souviset s tím, že první co si hned zprovozním je MyPhone a ten jede v pozadí...ale jak jsem psal...hodinu jsem čekal a stejně se to nevyřešilo...což je divný...třeba ještě najdu odvahu a budu to testovat nějak důkladněji...podívat se nejen na aplikace v pozadí, ale i procesy...uvidíme :)

Operátora mám O2 a taky všechno pracuje bez zádrhele...až do té chvíle, kdy se to pos***... :D

Zkrátka je to podivný...ale prozatím jsem to vyřešil...jelikož si chci zvyknout na Titanium, tak jsem si stáhl verzi jen s Titaniem a zatím vše bez problémů, tak uvidíme, třeba je mi souzena tahle verze ;)

Zatím díky a nekrať si tímhle problémem volnej čas, svět se nezboří a pokud s tímhle votravuju sám, tak se to ani nevyplatí ;) Take it easy ;)
A zatím díky :)
All.Os (75)|25.10.2010 16:14
To s tim pomalym psanim SMS se mi taky nekdy stavalo, bez zjevne priciny, ale mam pocit, ze od te doby, co nepouzivam (mnou uprimne nenavideny) HTC messaging, je vsechno v pohode :-)

A obcas mivam problemy s pripojenim u O2, byl jsem ted na vikend v Ostrave a kazdou chvili se mi objevila takova ta bublina, ze se vytaceni nepodarilo nebo co (spousta veci se mi aktualizuje automaticky, takze ta bublina vyskoci sama, i kdyz ja aktivne nic nedelam). V Praze (kde jsem vetsinu casu), se mi sem tam stane, ze se jakoby restartuje cely telefonni modul - uplne vypadne signal dat i telefonu a znovu najede. Je to v oblastech s beznym pokrytim, neni to kvuli vjeti do tunelu :-) Ale stava se to jen obcas. Pouzivam 3G.
neobit (122)|25.10.2010 16:32
All.Os:
No vidíš...to by mohlo být podobný, takže s tím připojením chudák Adow nic neudělá a já jsem ho akorát zbytečně vyděsil... :D Mimochodem já se pohybuju v Brně a okolí, takže to může být i tou jejich slavnou honbou za 3G svatej grál a "chytrou sítí" ;)

A HTC Messaging je sice strašně náročnej a podle mě primárně dělanej na CPU 1GHz a výš, ale zase je náádhernej a "cool" a tak jsem dlouho odolával jeho odstranění... :) Ale možná, že Eržika s Titaniem bude zrovna ten milník, kdy okusím a zůstanu u základu WM6.5 s normálním messagingem ;) Pořád v to doufám ;) Takhle nepřetíženej telefon jede pěkně, to uznávám :)

Jen je zajímavý, že u jiných ROMek mi tohle HTC M nikdy neudělal...bylo to frustrující :D Potřeboval jsem rychle vyklapat odpověď a ono tohle... :D Jednou jsem to zamávnul, ale stalo se to znova a znova... :(

No, asi bych to už neřešil, pokud se nikdo nepřidá...já teď uvidím jak se sžiju s Windows Default ;)

Jo! Mimochodem, jeden zlepšovák bych měl...potkal jsem se s aplikací od Meteopresu (počasí)...a ta má možnost integrace pluginu počasí do Titania...ale v Eržice je tahle možnost neaktivní a zjistil jsem, že v registrech HKLM/Software/Microsoft/Today/Items je položka "Windows - výchozí" nebo tak něco... No a tahle aplikace (a určitě nebude jediná...) počítá ale s položkou "Windows Default"...a je problém ;) Ale přejmenoval jsem položku správně a integrace se opravila :) Takže tolik postřeh ;)

A myslím, že už bych měl přestat psát, protože romány by se měli psát spíš na papír :D


joklad (66)|25.10.2010 17:49
Tak jsem objevil zádrhel, nejdou mi v Titanu přehrávat MP4. V Sense to šlo dobře. Není nějaký opravný cab?
neobit (122)|25.10.2010 18:02
joklad:
No, tak to částečně potvrzuju, taky mám Titanium verzi... :( Mě se to nakonec podaří nějak rozjet, takže mp4 přehrává, ale po stopnutí videa zůstane display černý a aplikace albumu asi nějak seklá :( Lepší výsledky jsou, když k videu přijdu aplikací HTCAlbum...když zkusím "Obrázky a videa", je to skoro nepoužitelný :( Achich ouvej...tohle mě nenapadlo zkoušet a určitě se k tomu jednou dostanu a budu to potřebovat :(
joklad (66)|25.10.2010 19:18
Vrátil jsem se k Sense 2.5 a MP4 zatím jdou
Adow (1267)|25.10.2010 20:12
Nenapadá mě čím by to mohlo být. Eržika Titanium má starší verzi HTC Album - příště můžu zkusit tu novější. Moc se mi to ale nezdá..
joklad (66)|25.10.2010 20:14
Prosímtě, můžeš mě navést na to nastavení zvuku jednotného v Sense 2.5? Normálně to nemůžu najít.
Adow (1267)|25.10.2010 20:30
Karta Nastavení a tam Zvuky a displej.
joklad (66)|25.10.2010 20:35
Mám tam jenom zvuky, displej taky ale v tom to nemůžu najít, nemůže to chybět?
joklad (66)|25.10.2010 20:46
už jsem to našel, hledal jsem to v jiném nastavení.:yes:
joklad (66)|26.10.2010 08:01
Zdravím, tak dnešní poznatky mě moc nepovzbudily, ráno jsem chtěl pouštět filmy v Sense 2.5 a co film to zamrznutí,že jsem musel vyndat baterku, po asi 6ti pokusech jsem to vzdal a začal jsem pouštět filmy přímo z albumu. Dřív jsem je pouštěl z Total Com
Adow (1267)|26.10.2010 09:47
Mě videa jedou, ale pouštím si maximálně to co telefonem natočím (nikam dlouho nejezdím a když už tak autem, ráno rychle vstávám a nemám na filmy čas a večer když už jdu rozumně spát, tak se raději dívám na manželínu :D). Můžete mě přes SZ navést na nějakej film co se vám seká? Cvičně bych ho zkusil taky :). Ikdyž teď z placu mě vůbec nenapadá, čím by tohle mohlo být. Mezi Eržikou 1.0 a 2.0 se filmy řešili docela hodně, celý jsem to tam překopal a od testerů jsem dostal zprávy, že filmy jsou OK. Tak jsem trošku překvapenej..
neobit (122)|26.10.2010 12:06
Takže mám nově nahranou verzi s Titaniem, nic kromě MyPhone jsem tam nedával a opravdu, když vlezu do Albumu (HTCAlbum.exe), tak není problém spustit video v MP4, ale po jeho zastavení zůstane aplikace na černé obrazovce...jde to ukončit natvrdo jako jakoukoliv jinou věc, ale to není moc košer ;) Netuším čím by to mohlo být, nejsem dostatečně erudovanej ;) Ale jsem ochoten stát se pokusným králíkem, pokud mi bude něco doporučeno k vyzkoušení ;)

Filmy si běžně nepouštím a když už, tak bych si na to nasadil spíš něco jako TCMP než základní HTC přehrávač...ale tohle taky můžu vyzkoušet jak se budu nudit ;)

Jinak s touhle verzí ROM jsem spokojen, Titanium je parádní a myslím, že se bez Sense 2.5 obejdu :) Uvidíme co se objeví dál... ;)
neobit (122)|26.10.2010 14:58
Tak...a začínám mít pocit, že to není chyba, ale vlastnost...myslím to, že po zastavení videa v HTCAlbumu skončí ve verzi Titanium černou obrazovkou... Naučil jsem se, že prostě poté podržím BACK (tlačítko - šipka vlevo), což prostě zavře okno video aplikace...tím se mi odkryje další aktivní aplikace a to je Album s náhledy a to taky zavřu a skončil jsem... A zdá se, že jsem spokojenej... :) A už jsem si na čistou ROM nainstaloval všechno co chci a potřebuju...a nic se dál nepos***o... ;)

Mimochodem, pro maximální názornost se mi připletl do ruky foťák a tak tady je všeříkající video... >Klik< ;)

Nechtěl bych se ukvapit, ale myslím, že jsem našel ROMku, co jsem hledal...teď už jen počkám na výplatu...HÁ-HÁ-HÁ...a za poctivou práci pošlu autorovi poctivou odměnu...takovej by měl být svět :-D
Adow (1267)|26.10.2010 16:01
OK, já jsem si myslel, že to dělá jen u nějakejch "velkofilmů" Já jsem to teď zkoušel na Sense 2.5 - jak ze Sense, tak z Alba a po zastavení se mi ukáže náhled videa s play-šipkou v kolečku uprostřed (při spuštění s Alba), případně to skočí zpět do Sense (při spuštění ze Sense)... ALE: když to spustím z Total Commandra, tak se to takhle sekne.. Tohle by měl mít nastarosti "FullScreenPlayer" - udělám pokus s jinou verzí.
joklad (66)|26.10.2010 16:55
Jestli ti to pomůže tak origo Romce šly filmy spouštět z Total Comanderu normálně. Snad by se tam našla nějaká pomoc.
Adow (1267)|26.10.2010 17:07
OK, záhada vyřešena. Zjistil jsem, že jsou videa nalinkovaná na Album. Dal jsem je přímo na přehrávač a už je to v pořádku. Takže máme 3. fix - pro jistotu opakuju všechny.

[h]EržikaD2 2.0 - opravy[/h]
Všechny verze - oprava šablon v Office (startování Wordu, výběr výchozí šablony ve Wordu a Excelu)
Všechny verze - oprava chování přehrávače videí (po skončení videa nebo při stopnutí)
Verze se Sense 2.5 - oprava zobrazení ikony BT (update obsahuje kompatibilní verzi utility TaskBarIconManager)

joklad (66)|26.10.2010 17:16
to video chce heslo
Adow (1267)|26.10.2010 17:17
Už ne - měl jsem špatně link :D..
Btw, neměl by být potřeba ani restart.
neobit (122)|26.10.2010 17:29
joklad:
Video je ve veřejné složce, ale v jiným prohlížeči než IE ti to video neukáže přímo, ale musíš si ho stáhnout kliknutím na takovou tu mega ikonu nad větou: "Chcete-li přidat komentář, přihlaste se pomocí účtu Windows Live ID.". Čili přihlásit se musíš jen když chceš přidat komentář, což nikdo nechce ;) Já mám Operu a tohle mi to dělá...je možný, že třeba Chrome nebo FF nebo co já vím na tom budou líp ;)

EDIT: Takže jsem vyzkoušel prohlížeč Chrome a ten taky rozjede rovnou video ;) A nepřihlášenej ;)

EDIT2: Ale nejspíš jsem jen blbě pochopil tvůj příspěvek, kterej byl skutečně spíš pro Adowův videofix :D Tenhle kec tu ale nechám, aby bylo vyjasněno :D
neobit (122)|26.10.2010 17:38
Adow:
Díky :) Video fix funguje pro spuštění videa třeba z TC nebo z WM aplikace Obrázky a videa...to by bylo OK, ale pokud video spustím PŘÍMO z HTC aplikace "Album" (Start/Multimedia/Album), tak se to chová úplně stejně jako předtím - jako na mým videu...ale naučil bych se s tím žít ;) Nechová se to přímo jako nějaká havárie, prostě zavřu černou obrazovku no... ;) Ale kdyby tě ještě něco napadlo... ;)
Adow (1267)|26.10.2010 18:51
Na Titaniu to bude asi chtít navíc ještě novou verzi Alba..
neobit (122)|26.10.2010 18:59
OK, já si to doma upeču přímo z kitchen, nakliknu si package s tím novějším albumem...pak dám vědět ;)

EDIT: Kristovanoho, ráno jsem nahrál na čisto, teď jsem skončil s nastavováním, instalováním a personalizováním...a teď zase znova :D
neobit (122)|26.10.2010 19:18
ADOW:
JO! Je to ono! Novější HTC album! Upekl jsem Titanium s tou vyšší verzí alba a hned co se to nastartovalo nahodil jsem pro sichr tvůj video fix a funguje to! Žádnej černej obraz, krásně to skočí zpátky na náhled :) Takže si to poznamenej ;) Já mám už hotovo a opraveno :)

Ještě dotaz...čím převedu klasickej instalační CAB do balíčku pro Ervius kitchen? Abych si mohl do ROMky přidat rovnou vše co potřebuju "nutně k životu" a nemusel se s tím pořád instalovat...? V tomhle jsem začátečník ;)
joklad (66)|26.10.2010 19:35
Škoda že to neumím taky , to video mě celkem mrzí, oželel jsem filmy.nešla by sem ta opravená Erža upnout?
neobit (122)|26.10.2010 19:39
joklad:
Podle mě šla, ale je to míč na ADOWově straně hřiště, já mu do toho nemůžu zasahovat, určitě v tom chce mít pořádek a přehled ;)
Ale určitě časem připraví opravenou verzi a třeba do ní implementuje i ty fixy... ;) Už by se to pomalu vyplatilo ;)

EDIT: A na ty filmy si URČITĚ pořiď aplikaci TCPMP...to se s tímhle vestavěným přehrávačem nedá srovnat :) A hlavně si může pamatovat pozici, takže si film můžeš rozkoukat a pak se k němu vrátit třeba za měsíc ;)
Koukni a stahuj tady (po přihlášení): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951
joklad (66)|26.10.2010 19:44
Tak jsem to myslel, je to výtvor mistra a tak počkám na opravu, taky čekám na berouse abych mohl poslat příspěvek na kultůru.:D :D
joklad (66)|26.10.2010 20:07
To jsem ted vyzkoušel TCPMP a trhá se film. Přehrával jsem MP4
neobit (122)|26.10.2010 20:19
joklad:
Jo, to je možný, že to dělá kvůli režimu DirectDraw...klikej (v TCPMP samozřejmě) - Volby > Video > GDI.
DirectDraw je na D2 asi moc náročnej...nevím ovšem, jak je to pak s podporou titulků...
joklad (66)|26.10.2010 20:26
No trochu se to zlepšilo, zkusím ještě jiný formát, třeba 3GP
Adow (1267)|26.10.2010 20:34
joklad: Nemusíš oželet filmy.. Prostě je nespouštěj z Alba, ale z Total Commanderu a máš pokoj. Anebo při černé obrazovce zmáčkni tlačítko červeného telefonu nebo podrž šipku zpět.

neobit: S aplikací Album 3.2 musíš ještě použít MediaToolkit 1.2 - je to ta utilita, ve které se např. ořezává obrázek při přiřazování ke kontaktu.

Jinak mi to zatím nepřijde až tak akutní, že bych musel hned vařit novou ROM. Minimálně chci počkat na Co0kie Home Tab 2.0.0 a pak třeba uvařím rovnou všechny varianty. Dřív ale ne.
plzi (14)|26.10.2010 20:44
Tak s tema udalostma v kalendari se to ma tak ze karta kalendar v sense me ukazuje jen nektere udalsoti (na cely den, ne). Ale jinak je prijme a potom je v nasledujici poradi v dnes ukaze. Nechci zas vse formatovat, nebyl by nejaky cab ktery obsahuje kalendar abych ho jen preinstaloval (jiny typy nemusim, chci neco od htc kvuli jednoduchosti a ze je v to sense 2.5)???

Zkousel jsem nastavit vse mozny v cht ale nepomohlo.Dik za pomoc, jeste zkusim nejaky silenosti...

edit: Ted jsem zkousel v outlooku menit udalosti a kdyz celodenni zmenim na od-do tak se v kalendari ukaze jak v mesici s ikonkou ve dne tak ve dni s celym popisem (jinak jako celodenni neni proste videt). Nemohl jsem to nekde omylem nastavit takhle?Nevim jinak kde uz jsem prosel vse.
Adow (1267)|26.10.2010 20:59
Nechápu.. Založil jsem si událost, zatrhnul celý den a vybral dva dny. Vidím to jak na kartě dne v kalendáři Sense, tak rožečky na náhledu měsíce a taky na kartě dnes v nadcházejících událostech. Sense mám stejný jako ty (pokud teda máš EržikuD2 2.0)..
Jakub-M (8)|27.10.2010 00:13
Zkus při nastavování nové celodenní události zkontrolovat položku stav, musí být nastaveno obsazený. Je-li nastaveno volný, tak se položka v měsíčním zobrazení neukáže.
plzi (14)|27.10.2010 01:24
Dik, ale tim to neni asi zas chyba to uz je podruhe kdy to musim cele resetovat total. Skoda jinak rom je pekna az na ty moje problemy ze me z niceho nic neco nejde (a to mam navic naistalovani jen 3 aplikace, ktery to snad nemohou delat). Jaky pouzivate radio? Driv na TyTN II jsem musel pri flash ROM i spravne radio.
Adow (1267)|27.10.2010 08:59
Radio by nemělo vadit.. Spíš bych doporučil novější HardSPL (2.51) a taky po instalaci dělat HR.. Mě nikdy nevydrží ROMka v telefonu nějak dlouho (max. dva týdny, někdy ale jeden den i míň), protože pořád něco zkouším a kuchtím - žádné takové problémy ale nemám..
havy (18)|27.10.2010 14:54
Stalo se vám někomu, že když odesíláte SMSku více příjemcům, tak vám to mobil odešle jako MMS? Netušíte, proč to? A jak to zrušit?
Sonic1 (20)|28.10.2010 21:15
Mam starsiu verziu 1 a narazil som na problem. Ked zmenim Lokalne nastavenia na Slovencinu, spravim reset tak neide nastartovat Opera. Pise nieco v tom zmizle ze nemoze inicializovat aplikaciu (asi nespravny odkaz) . Skusal to niekto na 2jke? Inac ADOW skvela praca, tak ako vzdy :D
tronda-cz (15)|28.10.2010 21:49
tak jsem poprvé přehrál ROMku Eržikou a naprostá spokjenost. Dobrá práce, u mě funguje bez problémů. Jenom malá otázečka jak změním podpis u odeslaných emailů?
neobit (122)|29.10.2010 11:03
Vlezeš do emailovýho klienta (pocket outlook samozřejmě), zvolíš "Nabídka" > "Nástroje" > "Možnosti...". Následně jednoduše klikneš dole vpravo na tlačítko "Podpisy...", vybereš si ten účet, u kterýho chceš měnit podpis a pod tímhle volítkem se pak v textovým okně můžeš velkolepě realizovat :-D
Já třeba tam mám v první řadě odřádkování, aby se mi podpis nepřipojoval hned pod poslední řádek emailu... ;)
Jakub-M (8)|29.10.2010 14:09
Ahoj, někde tady ve fóru (nemůžu už najít kde, tak se omluvám za případný o.t.) se někdo ptal na zobrazování náhledů internetových stránek na kartě "internet" v HTC Sense pod velkou ikonou "Spustit internet". Tam se zobrazuje pouze default ikona zeměkoule. Adow psal že se to nezobrazuje u nikoho, protože to je vlastnost Opery, která to neumí. Mně se podařilo tam ty náhledy čistě náhodou dostat. Stačí si url adresu, kterou mám na dané ikoně zobrazit v Internet Exploreru a náhled se už zobrazí.
Jinak Adowovi vysekávám hlubokou poklonu za Eržiku2, vyzkoušel jsem v1 a teď mám v2 a předtím jsem používal Energy.TOPAZ.23563.Sense2.5.MaxManila.Apr.23 která měla znatelně větší výdrž baterie. To přisuzuji použitím WM 6.5.3. Už se těším na verzi Eržiky s WM 6.5.x s tlačítkem Start a křížkem dole. Ten mrňavej nahoře není pro moje prsty :). Mimochodem, šlo by do Eržiky přivařit kartu v nastavení, kde se dá nastavit že při zmáčknutí zavíracího křížku aplikaci zavře a ne jen hodí na pozadí? Origo romka od T-Mobile i Energy to měla a já nemusel pořád kontrolovat běžící aplikace. Samostatně jsem to nikde nenašel. Jinak Eržika je skvělá práce, děkuji a držím Adowowvi palce, ať se dílo daří :) .
tronda-cz (15)|29.10.2010 17:33
to:neobit díky.