Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 72 z 122 PrvníPrvní ... 2262707172737482 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,066 až 1,080 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1066
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No jestli to připojování je k vůli aktualizace GPS, tak to zabere, ještě doplním, že je pak i vhodné smazat zástupce z \Windows\Po spuštění\HotFix.lnk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1067
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Zdravím pány kolegy, už jsem se dlouho neozval, ale teď jsem narazil na problém se kterým si nevím rady. Chyba bude určitě na mé straně, ale já nejsem bez pomoci schopen to vyřešit. V kanceláři mi kleknul internet tak jsem připojil M10 přes USB, měl jsem jí jako velkopapacitní připojení, zapnul jsem sdílení internetu kde připojení počítače mám USB a síťové připojení Vodafone internet. Na M10 mi internet normálně běžel, ale na PC mi to stále psalo, že to nemůže najít server. Můžete mi prosím někdo poradit kde dělám chybu ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1068
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Připojení musíš mít přes Active Sync, tzn. že v PC v kanceláři by jsi měl mít nainstalovaný Active Sync. Pokud budeš mít M10ku připojenou jako Velkokapacitní zařízení /My Storage nebo SD Card ,tak ti v PC internet přes M10ku nepojede....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1069
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ještě i jinak....
    když zapojíš ten USB kabel do M10 (druhá strana kabelu už je v PC), tak se ti na displeji zorbazí dotaz, jak se to má přippojit, tak tam je přímo volba Sdílení Internetu.

    Nebo nemusíš nic připojovat kabelem, spustíš si z Nabídky Start - Sdílení sítě Wifi, M10 se sama připojí k netu a přes Wifi bude poskytovat internet dál, takže v PC pak najdeš jen další Wifinu s název Wifi Ad-hock a heslo je "12345", pak nepotřebuješ ani žádný kabel.
    Má Přes Wifi je to pohodlnější, ale žere to baterku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1070
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Huuuuš jsem to chtěl taktéž napsat,byl jsi rychlejší)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1071
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Huuuuš, nechal jsem Ti 10 minut a nic, tak jsem to doplnil
    Asi načnu tu slivku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1072
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Nech tu holku ještě spočívat.....) ,tu slivku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1073
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Já v kanceláři Wifi na PC nemám a Active Sync do PC nainstaluji z čeho ? Jestli jsem to dobře pochopil tak dám USB kabel napřed do PC potom do M10 a ono se mi to už samo zeptá co chci ? A v M10 to mám mít tedy přepnuté na Active Sync ? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1074
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    7

    Zdravím. Mám nový M10 a baterie se stále nabíjí jen na 95% (i když je na nabíječce celou noc - cca 8 hodin). Zkoušel sem formát baterie - 2x jsem ji nechal úplně vybít a dal na nabíječku na 4 hodiny, ale ani jednou se na 100% nenabila. Teď to jdu dělat potřetí, ale moc tomu nevěřím. Je možný aby ten ukazatel stavu baterie neukazoval správně? Mán nahranou poslední ROM od pitky. Taky by mě zajímalo, jestli je normální, že když dám vypnutej telefon na nabíječku (síťová nebo USB do compu), vždy se zapne. Zkusil jsem i nabíječku z jinýho PDA, která má na sobě kontrolku, jež svítí červeně, když se mobil nabíjí a zeleně, když je nabitej - u M10 se rozsvitila zeleně po 3 hodinách (odpojil jsem to až po 4), ale stále 95%. Už si nevím rady. Vidíte to taky jako já na reklamaci, nebo s tím jde ještě něco dělat? Může být na reklamaci phone nebo jen baterie - ve phonu už mám nahraný kontakty a jiný programy a nerad bych to dělal vše znova na jiným. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1075
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Pro TEAM : Koukni na předešlou stránku a pořádně ,pomalu, si přečti co ti radí Tomsoft nebo já . K tomu Active Sync - je samozřejmé ,že ho musíš mít instalovaný v PC v kanceláři ,pokud chceš propojit M10ku, tak jak jsem ti poradil já... Jednodušší to je dle Tomsofta,takže máš na výběr. Nic složitého na tom není,zkus si to ještě jednou pročíst. A jak dostaneš Active Sync do PC v kanceláři ? No prostě přes USB Flasku si ho tam dáš a nainstaluješ,na tom přece není nic složitého ,a pokud ho nemáš tak ti ho dám k dispozici....


    Pro Tony-AT : Hmmm tak nevím jak ti poradit, Mistr Pitka se neozývá ,možná by poradil..... Pokud jsi M10ku koupil přes internet, doporučím reklamaci přes jejich ofico stránky. Dám ti zde už přímo stránku Jak Reklamovat. Nic se neplatí servis,odvoz hradí Asus, vzhledem k tvému problému by jsi to mohl mít do tří dnů zpátky........
    Pokud máš v M10ce již nahrané kontakty ,kalendář či úkoly na zálohu těchto věcí použij aplikaci PIM Backup ZDE. Zálohu doporučuji ,dát na SD Kartu !!!!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1076
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tony :
    Ikona nabíjení zobrazuje správně, toto není příčinou tvého problému.

    Máš doma multimetr ? Jestli ano zkus změřit napětí baterie a dej vědět.
    Máš při nabíjení zapnuté další zařízení, jako wifi, bt, gps nebo hsdpa modem ?
    Máš dostatečný RF signál v lokalitě kde nabíjíš ?
    Náhodou druhou baterii asi nemáš, co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1077
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    7

    To Pitka:

    Multimetr: bohužel nemám
    Druhá baterie: bohužel nemám
    Nabíjení: nabíjím při plně vypnutým zařízení poté, co vyždímu baterku nadoraz. Při připojení m10 na nabíječku (USB do compu, nebo do sítě) se mobil automaticky zapne (nejsem si jistej, jestli je to tak v pořádku), takže ho tlačítkem vypnu a nechám nabíjet 4 resp. cca 8 hodin.

    Poprvé jsem ho připojil na USB do compu, zapnul se, tak sem ho nechal nabíjet - maximum 95%
    Podruhé jsem ho vybil a připojil vypnutý na nabíječku z jiného PDA do sítě. Zelená kontrolka na nabíječce signalizující plné nabití se rozsvítila po 3 hodinách. Odpojil sem mobil po další hodině (tedy celkem 4 hodiny nabíjení) - maximum 95%
    Potřetí jsem ho bybil a připojil vypnutý na origo nabíječku a nechal na ní přes noc cca 8 hodin - maximum 95%
    Počtvrté budu dělat za chvíli a zopakuji stejný způsob jako potřetí - jen to tam nechám 4 hodiny a uvidím - jestli bude zas na 95% tak si myslím, že to je na reklamaci.

    Je to na reklamaci celýho zařízení nebo jen baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1078
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Bez toho abych viděl kolik má baterie ti to neřeknu správně.
    Každopádně bych zařízení vyreklamoval celé. Spíše mi to ukazuje, že je problém s kapacitou baterie, ale jen baterii ti zřejmě nevyreklamujou.
    Nabíjení z USB portů NB/PC není směrodatné, jelikož má menší výkon než originál nabíječka.
    A celkové nabíjení trvá mnohem déle a ani se nemusí dobít na 100% kapacity.
    Doporučuji používat jen originál nabíječku !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1079
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    ahoj,
    dotaz na mistra pitku - jakou hodnotu by ta baterie měla mít ? Pokud by jsi ji teda měřil. Měřeno naprázdno nebo se zatížením? Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1080
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Cca 4.2V, samozřejmě měřím jen napětí baterie. Tedy ne v zátěži.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 72 z 122 PrvníPrvní ... 2262707172737482 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08