Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 70 z 122 PrvníPrvní ... 2060686970717280120 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,036 až 1,050 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1036
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Jo jo ,zobrazuje to přehrávané skladby,vím :yes: ,škoda jen ,že WM Player není dle mého gusta..........
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1037
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak to jsem dva
    navíc, podívej se na prbázek, kolik SEŽERE MediaPlayer paměti, když má v knihovně asi 500 MP3jek... MASAKR.
    Už ho z hlavní obrazovky vyhahuju :no:
    Jinak proti klasickému uspořádání tohle bere skoro stejně RAM a po startu s tímto vzhedem mám 250MB volné RAM a to to fakt nešetřím.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00352257_Screen011_WRDb.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 148.1 KB 
ID: 11858  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1038
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Právě jsem mluvil s Mistrem , už se těší na E600.....,tak jsem mu pravil ať se mrkne jak si hrajem ) .S tou pamětí u WMP po načtení těch MP3 je to masakr ,to je vážně šílené......
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1039
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na hudbu stačí ten co tam je originál

    A ještě drobnost... já jsem si hrál i s tím uspořádáním na šířku


    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00352259_Screen012_4pE.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 130.7 KB 
ID: 11859  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1040
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Na to jsem zatím neměl nervy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1041
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ještě jeden obrázek tady chybí, ten který se objevuje při startu zařízení ...

    Ještě jsem zkoušel zálohu a obnovu nastavení a přenesl jsem z mé M10 všechno nastavení do emulátoru a vše funguje tak jak jsem poskládal v M10,
    tak je to teď v emulátoru, takže to snad bude i fungovat :yes:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00352262_wp7_94oE.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 33.6 KB 
ID: 11860  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1042
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    No vidíš ,na ten obrázek jsem taky zapoměl....)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1043
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    Dobrý den rád bych se zeptal jak si mám přesunout nějaký film do m10. Je potřeba nějaká instalace něčeho nebo něco takovýho? A hlavně do které složky to mám uložit a má to být přes ActiveSync nebo velkokapacitní zařízení? A jaké formáto m10 přehrává?? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1044
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od dirtool
    tak problem vyresen,chyba je v mem pc,ale este bych mel malej dotaz kdyz si chcu pustit na netu nejake videjko tak mi pise ze mi chybi flash player? stahl sem si flash player pro pocket,ale nejak nic,co na to pouzivate?
    Přesunul jsem tento příspěvek... Permare, můžeš něco pěkného napsat? Já jsem teď mimo a ty jsi přes to video
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1045
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Jó Jó ,něco napíšu,ale neodpustím si jednu věc : Když si něco pořídím ,koupím,tak si k tomu něco zjistím ,popřípadě přečtu a že je tady toho na již 105 stránkách až až , nemusím snad připomínat. Zabere to cca půl hoďky čtení a dozvím se spoustu informací. Nejedná se totiž o nějaký závažný problém, myslím dotaz k videu a flashi......

    Video přehrává v AVI,DivX ,MP4 atd... přehraje to vestavěný přehrávač ,který je součástí M10ky . Popřípadě existují jiné přehrávače ,jako nej bych doporučil free aplikaci TCPMP přehrávač, jeho placená verze se jmenuje Core Player..... Do M10ky film dostanu pomocí USB ,připojeno na Velkokapacitní zařízení . Filmy nejlépe ukládat na externí kartu ,kterou si zakoupíte v různé datové velikosti 1,2,4,8,16 či 32 GB SDHC micro . Filmy ,video, si uložte do vámi vytvořené složky na SD kartě , stačí jen spustit........ Zde je něco k tomu videu str.25

    K Flashi v internetových prohlížečích - Flash v M10ce nefunguje ,či jen částečně. V M10ce je IE ,ten flash (ne)podporuje, některé stránky ano jiné né . Nepodporuje ho Opera Mini , jedině ho podporuje (to nemám odzkoušené ) Opera Browser Mobile v 10... Jediný přehrávač o kterém vím,že přehraje flash či stream video na internetu je uZardWeb, ale opět upozorním ,přehraje jen video na některých stránkách.Které stránky to jsou ,jsem do tohoto vlákna psal již dvakrát, zkuste to tu celé pročíst a dojdete k cíli.....str.45
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1046
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
    Jsi prostě KAPACITA
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1047
    sramek_ce4you
    Guest

    Ahoj mám dotaz jestli do M10 bude možný dostat třeba Windows Phone 7 nebo ANDROID
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1048
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Android už z principu ne a na WP7 je potřeba 1GHz CPU, který v M10 není.
    Takže i kdyby to někdo nějak namastil a nějakou ROM s těmito OS pro M10 udělal, pojede 486ka rychleji než M10.
    Jestli chceš některý z těchto OS, doporučuji nové zařízení, ve kterém bude tento nový OS šlapat asi o 300% lépe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1049
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zdravím, převedl jsem si některé filmy v PocketDivXEncoder_0.3.96, když je začnu přehrávat nahoře vedle GPS se objeví žlutej čtvereček s vykřičníkem a když ho rozkliknu tak je tam napsánoDivX device registration code a nějaký kód, při přehrávání mám problém, že když začnu od začátku jde normálně přetočit obrazka na celou obrazovku landscape, ale když posunu někam doprostřed filmu, tak se mi to přetočí na celou obrazovku jen o 45 stupnů a je to na tři pruhy rozdělené. nebyla by nějaká rada? jo přehrávám ve wmplayeru co je v romce by Pitka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1050
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Neni potreba zadne filmy prevadet do nejakeho formatu. Samozrejme pokud to neni klasicke dvd,to si prevedu do avi souboru a je hotovo. S tou hlaskou je to normalni,proto nepouzivam na filmy WMPlayer,ktery je soucasti WindowsMobile,ale doporucim ti aplikaci TCPMP je free,nebo jeho placena verze CorePlayer a mas po problemech.......A nebo si film preved do mp4 a prehraje ti to ten prehravac od Asusu,ktery je v M10.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 70 z 122 PrvníPrvní ... 2060686970717280120 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08