Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 61 z 122 PrvníPrvní ... 1151596061626371111 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #901
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Upřímně, tyhle sluchátka budou asi dobře fungovat pouze na nokii
    Tyhle jsem dostal k HTC HD a tak jak jsou fungují na M10 OK. Výhodou je, že se dá odpojit ta část kde jsou sluchátka a crazit tam jakékoli jiné, pořádné sluchátka, jako třeba KOSS PORTA PRO, které stojí o kousek více, ale zvuk je nesrovnatelný s čímkoli na světě
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Zdravím pány kolegy, už jsem neměl dlouho žádnou záhadu a taky nevím jestli to sem patří, ale na mé M10 mám nainstalované Google Latitude a protože mi jede syn autem do Francie tak jsem ho sledoval kde je a po České republice ho to monitorovalo naprosto bez problému, ale na hranicích se skopčákama se to zastavilo a dál ho to už nemonitoruje, nevíte prosím někdo kde by mohl být problém když ty Google Latitude by měly údajně fungovat po celém světě. Moc děkuji za radu nebo informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Problém asi bude s přenášením dat. Při této službě se využívá tzv. LBS (M10 podporuje), což je zjištování polohy dle BTSek (nebo IP adres).
    Čekni jaký máte datový tarif mimo CZ a operátora mimo CZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tomsoft :
    tak si to upgradni na WM a máš klid , iOS4 asi není to co M10ka ráda.:O

    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika...html?id=686932

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Ale jooooo, už mlčím
    Ale včera jsem byl vytočen..... M10 mě ráno nevzbudila. Normálně to bylo v úsporném režimu a asi v hodně hlubokém spánku, protože ráno prostě NIC. Až jsem se probudil, odemknu M10 a pak to začalo hrát (budík).... nechápu. Už se to stalo jednou, ale to bylo snad na nulté verzi ROM.
    Od té doby furt OK, až včera. Dnes zase vše OK a to jsem to schválně nerestartoval a dneska už zase všechno zvonilo.
    To se na iPhonu nemůže stát
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    To bohužel nevím na jakého operátora je v německu napojený. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Jóóóóó, to jsem četl, to je mazec a já se s tím tady se*u
    Ale pak mi to ještě bohužel udělalo 2x po dvou dnech. Prostě se ráno probudím a nic, mrtvo.
    Zapnu POWERem M10 a vidím asi na půl sekundy čas 2:40 a pak hned naskočí ten správný a začne hrát budík....
    Nemyslím si že je to programem na budík, mám ho furt stejný už dávno.... prostě se to v M10 zasekne a nejdou hodiny, pak žádný program nezahraje, když si myslí, že ještě není čas.
    No, uvidím, HR + zase vše jako vždy.... dnes to ráno jelo OK, tak jsem zvědav kdy zase zachrápu.
    Takže už ani ten iPhone není spolehlivý... já nevím, to prostě neumí nikdo udělat pořádné zařízení (zlatá dobrá 5110ka)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome tohle se mi ještě nestalo. Neinstaluji tedy žádné kravinky
    Taky podle toho stávám. I když mezi námi, mám ještě nařízenej extra budík

    Jak máš nastaveno aktualizace času ?
    toto je velmi zajímavé :
    Zapnu POWERem M10 a vidím asi na půl sekundy čas 2:40 a pak hned naskočí ten správný a začne hrát budík...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No mě se to taky nidky nestávalo, až teď a jednou i na té stejné ROM, ale na ofiko...
    Ten čas je pokaždé jiný a je vždy mezi 01:00 a 5:00. Nikdy není stejný.
    Čas mám nastaven se satelity GPS. A programů mám třeba méně než Permar
    On tam má dalších několik věcí co já třeba nemám a většinu máme stejných. Co mě napdal je G-Alarm, ale jak říkám, budíkem to nebude, když se zastaví ten systémoý čas, to by nehrál žádný budík. Teď jsem to tam nainstaloval stejně jako vždy, a je to OK, tak uvidím co bude.... pokud to udělá ještě jednou, tak začnu ladit a zkoumat po HR a jeden SW za týden.... a uvidím. V poslední ROM jsem nedělal ani moc úprav v registrech, protože nejsou třeba. Možná jediný klíč a to ten
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Suspend\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006}]
    @=dword:00000001
    Aby Wifi zůstala aktivní, ikdyž je zařízení v úsporném režimu, ale i to jsem měl už dávno tomu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    nemá někdo na prodej origo sluchátka k M10?Koupil jsem si origo držák a doufal že když nebyly přiloženy u telefonu,tak budou u držáku do auta,ale nic.Prý ty sluchátka byly u sady kdy se telefon prodával zároveň s držákem.Tak kdyby je někdo měl doma v šuplíku a chtěl se jich zbavit,byl bych rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to Tomsoft
    Nevím jestli myslíš to samé co já, ale když probudím M10 tlačítkem power ze spánku, tak na cca 1/2vteřiny vidím čas , který byl těsně předtím, než se M10 uspala, podle mě je to proto, že celá plocha je uložena v cache od minule a až po probuzení procesoru procesor zpracuje novou plochu s aktuálním údajem a zobrazí ji (bohužel displej se rozsvítí dříve , než to CPU stihne překreslit). Nemyslím , že by to bylo proto, že by v době spánku nešly hodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo... to jsem si všiml a to je normální, ale mě se 2x už stalo, že ten čas tam nebyl ten, co se M10 uspala, al etřeba 3:40, 2:30, 4:15 atd...
    a to jsem v té době mrtvola a ani M10 nic nedělá, protože od 23:00 je v režimu letadlo.
    Se to nějak zasekne a prostě šlus. Ale co jsem udělal HR a vše znovu a stejně nastavil, tak to jede OK. Jen jsem teda neinstaloval dvě aplikace
    1- PocketTweet - pitomost na zprávy z Twitru (prosím bez komentáře)
    2- SPB Backup, který jsem ač jsem pravidelně zálohoval, nikdy vlastně nepotřeboval a ten byl nastaven, že ve 22:30 udělá backup, nic víc.
    tyto dvě aplikace jsem teď nedával a zatím to každé ráno budí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hoši, tak tohle musíte vidět :yes: :yes: :yes:

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00351843_m10_ZUHe.jpg 
Zobrazení: 43 
Velikost: 161.0 KB 
ID: 11803  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tiéééž som to čítal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to Tomsoft
    tak to co popisuješ se mi ještě nestalo, ale já nepoužívám režim letadlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To já zase jo
    Ale co, uvidíme, co se bude dít.... už jsem tam nedával některé programy a zatím to šlape, sice jen dva dny, ale snad to bude OK.
    A když ne, tak bude laboratní práce )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 122 PrvníPrvní ... 1151596061626371111 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08